Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΑΛΑ HOLLE 3 KAI KATSIKISIO??/ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ??


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΤΗΣ HOLLE 1,2,3 H KAI TO KATSIKISIO ??UAUELA THN EMPEIRIA SAS....ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ..

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΚΑΙ 2 ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ ΟΠΩΣ ΟΟΟΛΑΑ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 3 ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΔΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑ 3 ΗΛΙΚΙΑΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΕΤΣΙ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΠΑΛΙ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΑΝΙΛΑΚ ΤΟ 3 ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΤΩΤΑ ΕΠΙΝΕ ΤΟ 2 ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΗΣΕΙ ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΕΙ ΖΑΧΑΡΟΒΑΝΙΛΙΛΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣΑ ΟΧΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ Σ`ΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ΩΣ ΤΟ 15 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΡΕΣΚΟ Η ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑ Ω ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κι μεις σανιλακ πινουμε αντρουλα..θα προσπαθησω οταν παει 1 εοτυς να δοκιμασω φρεσκο γαλα κατσικας..εδω στη κρητη ,ηρακλειο υπαρχει ενας που εχει κατσικες και φιλτραρει το γαλα και το πολυαει..οπως και τυρια και τετοια..αν της αρεσει, θατης δινω..αλλιως σκονη της χολ βιολογικο..αλλα της δινει 1 φιλη στο γιο της..και το πινει..το παραγγελνει απο γερμανια κουτια κουτια και ην συμφερει πολυ η τιμη..

δε ξερω αν ειναι της χολ..πολυ πιθανον ομως..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα την αποψη μου την ξερεις.

Εμεις αυριο με το καλο που χρονιζουμε θα δοκιμασουμε ΕΒΟΛ..μη γελας..βρηκα αλλιως Αμερικανικης Γεωργικης σχολης...και ενναλακτικα Ολυμπος βιολογικο..το οποιο ομως ειναι μακρας διαρκειας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι σες μου εχεις δικιο και γω δε τις θςλω τις παλιοσκονες..αλλα....δε τρωμε απο ολα τουλαχιστο κανα μηνα ακομη θα δωσω τωρα καταληγω η στο αγελαδινο της χολ το 3 η το κατσικισιο σε σκονη πουναι απο 6 μηνων ωσ 3 ετων..αλλα δε ξερω ποιο...αγελαδας η κατσικας?

ΣΩΣΩΚΑ μη δωσεις σανιλακ 3 ειναι μια γλυκατζουρα ενταξυ δεν ειναι με μεταλλαγμενα στοιχεια αλλα σημεραπηρα στη γιωτησ και μουπαν οτι το 3 το σανιλακ εχει και ζαχαρη και βανιλια μεσα..το 1 και το 2 ομωσ απο συμβατικα ειναι κορυφαια ...(αυτα δεν εχουν ζαχαρεσ και τετοια )

οποτε θα διαλεξω χολ και μετα εβολ...

σεσ το εβολ ερχεται εδω τεταρτη παρασκευη βρηκεσ μηπωσ κιαλλες μερες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινούλα μου εγώ σου είπα τι δίνω. Λίγο ακόμη τη σκόνη και μετά φρέσκο γάλα βιολογικό Όλυμπος, ή ΕΒΟΛ ή Γεωργικής Σχολής πουβρίσκω σπάνια βέβαια. Για το γάλα τώρα της holle, ξέρω από μία φίλη μου που το έδινε στο μωρό της, το νούμερο 2 και ήταν ευχαριστημένη μετά κι εκείνη συνέχισε με φρέσκο. Εγω του έδινα την κρέμα της holle και ήταν μια χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...