Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 241
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

κοριτσάκια να σας ρωτήσω κ κάτι άσχετο το Μαριετα πως σας φαινεται σας ακουγεται γριήστικο? Επειδή αν μεχρι το τελος δεν καταφερω κάτι με όλα αυτα τα υπεροχα ονόματα που μου εχετε στειλει η εναλλακτική ειναι το Μαριετα αν βεβαια το δεχτει κ αυτο. Μαρια λενε την μανα μου κ Μαριετα ελεγαν την γιαγια του άντρα μου που τον υπεραγαπούσε οποτε σκεφτομουν να έλεγα οτι ειναι για την μανα μου κ την γιαγια του κ να γιορταζει 15 Αυγουστου. Σας ακουγεται βαρύ. Βεβαια προτιμώ να διαλεξω ενα απ ολα οσα μου χετε γραψει κ μ αρεσουν αλλα το κραταω κ αυτο σαν καβατζα απλα φοβαμαι μηπως ακουγεται βαρυ

Δημοσίευση

κοριτσάκια να σας ρωτήσω κ κάτι άσχετο το Μαριετα πως σας φαινεται σας ακουγεται γριήστικο? Επειδή αν μεχρι το τελος δεν καταφερω κάτι με όλα αυτα τα υπεροχα ονόματα που μου εχετε στειλει η εναλλακτική ειναι το Μαριετα αν βεβαια το δεχτει κ αυτο. Μαρια λενε την μανα μου κ Μαριετα ελεγαν την γιαγια του άντρα μου που τον υπεραγαπούσε οποτε σκεφτομουν να έλεγα οτι ειναι για την μανα μου κ την γιαγια του κ να γιορταζει 15 Αυγουστου. Σας ακουγεται βαρύ. Βεβαια προτιμώ να διαλεξω ενα απ ολα οσα μου χετε γραψει κ μ αρεσουν αλλα το κραταω κ αυτο σαν καβατζα απλα φοβαμαι μηπως ακουγεται βαρυ

Δημοσίευση

Δημοσίευση

πραγματικά και το Ηρώ ειναι πολύ ωραιο

το ξερω οτι σε καποιους ακουγεται λιγο γριήστικο το Μαριετα κ γι αυτο δεν επιμενω γι αυτο αλλα επειδη οπως σας εχω εξηγήσει ο άντρας μου ειναι λιγο συντηρητικός κ δεν ειμαι ακόμα 100% σίγουρη οτι θα συμφωνήσει να βγαλουμε κατι ουδέτερο κ ομορφο για τη μπουρμπουλήθρα μας γι αυτο το κρατάω σαν εσχατη λυση γιατι αναμεσα στο Τζώρτζια κ το Μαριέτα νομίζω οτι προτιμότερο είναι το Μαριέτα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Nipt = πεταμένα λεφτά. Παίρνουν αίμα από τη μητέρα κ βάση στατιστικής (μαθηματικά δλδ) σου λένε πιθανότητές αν το μωράκι σου μπορεί να έχει κάποιο θέμα. Με πιθανότητες. Τίποτα επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο. Το μόνο επιστημονικά αποδεδειγμένο κ τεκμηριωμένο είναι η λήψη τροφοβλάστης ή λίγο αργότερα αμνιοπαρακέντηση με πιθανότητα 1% να αποβάλλεις.  Στο 1ο μου παιδί επειδή είχα 1:38 για down τα είχα ψάξει πάρα πολύ. Το νιπτ είναι εντελώς αναξιόπιστο κ προσωπικά πιστεύω ότι γίνεται μόνο κ μόνο για να παίρνουν λεφτά. Αν έχεις μια καλή υπερηχογραφική εικόνα κ δεν συντρέχει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος για αμνιοπαρακέντηση, συμβουλή μου, άστο έτσι όπως είναι! Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου! Κ το ποσοστο σου είναι αρκετά υψηλό, δεν είναι καθόλου ανησυχητικό! Με το καλό!!!
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.  Η Ισμήνη-Μαρία το έχει χάσει λίγο με τα ημερήσια naps... Κοιμάται όποτε να 'ναι και εδώ και 2 βδομάδες περίπου κοιμάται για μισή ώρα και ξυπνάει. Το βράδυ αύξησε όμως τις ώρες ύπνου της. Δηλαδή τώρα κοιμάται 9:00-8:00. Προσπαθώ σιγά σιγά να της το φέρω λίγο πιο νωρίς.  Εχθές επίσης έκανα την πρώτη απόπειρα να κοιμηθεί στην κούνια της και απέτυχα παταγωδώς. @μαμά12345και @Elkπεραστικά σε όλους σας!!!
    • Εγώ αυτό που είδα ότι της αρέσει πολύ είναι οι βανίλιες, ο ανανάς από φρούτα και το μπρόκολο και το σπανάκι από λαχανικά. Παντζάρι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να σου πω την αλήθεια.
    • Καλημεραααα...εμένα 3 ημερήσιους...πρωί απόγευμα από 40 λεπτά και το μεσημέρι 2ωρο και παραπάνω...Σήμερα στήσαμε και το πάρκο και έχει ξετρελαθει...
    • Πάντως εγώ τα φρούτα μόνιμα εκτός ψυγείου τα έχω...τώρα που κάνει και κρύο είναι μια χαρά....έτσι ακριβώς κι εμείς..3 ημερήσιους ..το πρωί και τ απόγευμα κοιμαται 45 λεπτά με 1 ώρα και το μεσημέρι 2-2:30 ώρες σε
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...