Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ....ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ?????

Recommended Posts

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 9 ΗΜΕΡΩΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ,ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΣΤΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ (ΑΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ )ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛ. ΤΟ ΒΡΑΖΟΥΜΕ...

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩ ΤΗΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝ 5 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ...ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΩ....Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρακι μου νομιζω οτι ειναι πολυ νωρις για να κοψεις την αποστειρωση.

Οι περισσοτεροι παιδιατροι προτεινουν περιπου 5-6 μηνων.

(οπως και η δικη μου αλλα δεν την ακουσα).. :P:P:P:P

Εκοψα την αποστειρωση ακριβως πριν 7 ημερες!

Δλδ οταν η κορουλα μου ηταν 10 μηνων και 15 ημερων

(και ακομη νιωθω ενοχη... :P:P:P ) αστειευομαι.. :):):)

Προς θεου.. φτανει τοσο.. :):)

Δεν ακους καλυτερα και μια δευτερη γνωμη? Απο αλλον παιδιατρο..?

Φιλια στο αντρακι σου.. :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Εγώ αποστειρωνα μεχρι τον 5ο. Το νερο όμως το έβραζα μέχρι τον 6ο.

Έχω φίλη που ο παιδιατρος της ειπε να μην αποστειρώσει καθόλου. Και αυτό έκανε. Απλώς τα έπλενε πολύ καλά .

Μαράκι μου μεγάλωσε πολύ ο μπέμπαρός σου!!!!

Δεν νομίζαω πως είναι νωρίς από την στιγμή που βάζει χέρια και διάφορα αντικείμενα στο στόμα. Δες το λογικά, θα αποστειρώνεις το μπιμπερό και την πιπίλα ενώ τα χεράκια του, που τα πιάνουμε με ένα σωρό μικρόβια, θα τα βάζει στο στόμα;

Εγώ από την στιγμή που άρχισε να μασουλάει τα χέρια του και οτιδήποτε πέσει στην παγίδα τους (χαχαχα!) σταμάτησα να αποστειρώνω την πιπίλα. Οταν πέσει κάτω απλά την πλένω πολύ καλά και του την ξαναδίνω.

Ότι νομίζεις εσύ καλύτερο για το μωρό σου κάνε. Εγώ απλά τη γνώμη μου και τις πράξεις μου σου λέω.

maryloo28: ΜΟΥ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ!!!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ..ΤΟ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΩΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ...ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!! :woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ!!!

Γεια σου!

εχω ακουσει απο φιλες οτι παιδιατροι συστινουν να σταματαει η αποστειρωση απο τη στιγμη που γινεται το πρωτο εμβολιο. απλα πολυ καλο πλυσιμο. εγω την εκοψα στους 6 μηνες αλλα το νερο του το εβραζα μεχρι 10 μηνων σχεδον. ακομα και τωρα μια φορα στις 2 βδομαδες παταω ενα καλο βρασιμο τα μπιμπερο. νιωθω μεγαλυτερη ασφαλεια, οχι οτι απαραιτητα προσφερει κατι. κανει οτι σε κανει να νιωθεις πιο ασφαλης.

εγω κοριτσακι την εκοψα 5.5 μηνων αλλα εβραζα θηλεσ και μπιμπερο 1 φορα τη βδομαδα ωσ τον 8 αλλαζω ακομη πιπιλεσ θηλεσ καθε μηνα και την πιπιλα αν πεσει κατω εξω απο το σπιτι η αν την πατησω καταλαθοσ εκει που τισ κρυβει ο μικροσ τισ βραζω ακομη..και ειναι 1 χρονων...ειναι νωρισ ακομη...το νερακι το βραζα μεχρι 7-8 μηνων περιπου 10 λεπτα μετα απλα το ζεσταινα αρκετα και προσθετα βρυσης

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ..ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ 5 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ...

ΜΑΛΟΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ..ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΘΗΛΕΣ...Η ' ΟΧΙ??

Μαρια γεια κ απο μενα, καταρχας θελω να πω οτι καθε παιδιατρος εχει κ αλλη αποψη.Ο δικος μου μου ειχε πει να συαματησω την αποστηρωση μετα τον 6ο οταν αρχισαμε τις τροφες κ ετσι εκανα.Τον ειχα ρωτησει αν πρεπει καπου καπου να βραζω τις θηλες αλλα ειπε οτι δεν εχει νοημα.ΤΡο νερο το βαρζα μεχρι τον χρονο περιπου.ΤΩρα εσυ κανε αυτο που νομιζεις για την αποστηρωση αλλα νομιζω πως το νερο πρεπει να το βραζεις..Φιλια στον μπουμπουκο σου που ειναι κ συνονοματος με τον δικο μου!!!!!

ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ , ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟΝ 7ο ΜΗΝΑ (ΧΑΖΟΜΑΜΑ)

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ (ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Κ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΣ8ΕΝΕΙΕΣ , Π.Χ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ 1 ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΗΠΑΤΤΙΤΙΔΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Π.Χ ΓΙΑ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ!!! ΑΣΧΕΤΟ)

Είχα κ εγώ το ίδιο θέμα περίπου ενάμιση μήνα πριν

κοριτσάκι μου..Με τη διαφορά οτι η δικιά μου μπέμπα

ήταν 8μιση μηνών κ πάλι ένιωθα ανασφάλεια να μην

αποστειρώνω..

Αλλα είχε αρχίσει ήδη να μπουσουλάει κ να βάζει τα

πάντα στο στόμα,διάβασα κ ένα άρθρο που έλεγε οτι

όσο πιο νωρίς σταματήσει η αποστείρωση τόσο λιγότερο

ευαίσθητα θα είναι τα μωράκια μας σε κάθε είδους μικρόβιο,

οπότε κ πήρα θάρρος κ σταμάτησα!!!

Εμένα η γιατρός μου μου είχε πει μέχρι ν αρχίσει να μπουσουλάει

να αποστειρώνω κανονικά κ να βράζω το νεράκι της μέχρι

κ τα πρώτα της γενέθλια!

Φιλάκια

μαρια μια και εχεις και εσυ Σταυρο και εγω Σταυρο εχω αλαλ ο δικος μου ειναι6 ετων λοιπον θα σου πω και εγω την αποστειρωση τη σταματησα κελινοντας τοντριτο μηνα αφουαπο τον τεταρτο ξεκινησαμε και κρεμα βανιλια και χορτοσουπες νερακι του εδεινα βρασμενο και τα μπουκλαια τα επλενα στο πλυντηριο πιατων καλυτερη αποτειρωση δεν γινετε οσο ερισσοτερο υποχονδριες ειμαστε τοσο χειροτςρα για τα παιδια μας ολα με μετρο

εγω σταματησα την αποστειρωση οταν αρχισαμε ρυζαλευρο, δηλ καπου στον 5ο μηνα αν θυμαμαι καλα.

βεβαια νερο ακομα βραζω γιατι το δικτυο εδω ειναι χαλια... αλλιως μονο εμφιαλωμενο οταν διψαει

Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ - ΘΗΛΩΝ - ΠΙΠΙΛΑΣ. ΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΑΦΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΤΩ(ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΕΠΛΕΝΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΑ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΗΛΕΣ....

Βανια: ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΒΑΖΕΣ Η' ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΗΡΙΑ????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...