Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια μου βοηθηστεμε γιατι τα νευρα μου ειναι κροσια και στεναχωριμαι πολυ.πριν κατι μηνες πηγαμε με τον αντρα μου σε διαιτολογο γιατι ειχε φτασει πολλα κιλα και δεν ειναι ωραιο να εχει παραπανισια κιλα και δεν ειναι καλο για την υγεια του.για να τον βοηθησω να τα χασει ετρωγα και εγω τα ιδια ακριβως φαγητα και ολα μια χαρα τα εχασε τα κιλακια του και ξεκινησε συντηρηση αλλα επειδη λογο δουλειας δεν προλαβαινε να πηγαινει στη διαιτολογο ειπαμε οτι θα προσεχει και θα ζηγιζετε στο σπιτι.ε λες και ειπαμε ενταξει τωρα τα εχασα και πρεπει να τα ξαναπαρω.πριν να ξεκινησει διαιτα η μανα του λυσαζε γιατι εχει παραπανησια κιλα,μολις ξεκινησε διαιτα οτι αηδια και παχυντηκο ειχε με το ζορι να του το δωσει να το φαει.και τωρα στη συντηρηση το ιδιο και εχει αρχισει παλι και παιρνει κιλα αντι να μενει στα ιδια.και του το λεω ηρεμα οτι πρεπει να προσεχεις και νευριαζει.εγω του κανω τα διαιτιτικα και η μανα του ολο και του βαζει μπροστα του γλυκα και βλακειες.τι να κανω βρε κοριτσια;οταν του λεω να προσεχει συνεχεια τσακωνομαστε.λες και ειναι μωρο και δεν καταλαβαινει.

Δημοσίευση

katsaridoula tha prepei na to katalavei monos toy exalou den einai kanena paidaki na xemializete,exw kanei kai egw diaites stin zwi mou apo 17 xronwn kai gia na min ta xanaparw i apasxolousa ton eayto mou me kati allo p.x diavasa ena vivlio,eygena sixeneia exw voltes gia kafe,pigaina ekdromes i skeftomoun posi peina perasa posa vradia eklapsa kai oti einai krima na paei xamenos tosos megalos kopos...

Δημοσίευση

κατσαριδουλα ειναι στο χερι του δεν ειναι μωρο,πρεπει να τον κανεις να νιωσει υπευθηνοτητα ως προς την διατροφη του.εσυ τι να κανεις απλα συνεχισε να κανεις τα καλα φαγητακια,καθε μερα τρωει απο την μαμα του??μιλα στην μανα του πες της ομορφα και καλα οτι δεν του κανει καλο.

Δημοσίευση

Συγνώμη να ρωτήσω κάτι? Η μάμα του πως και επεμβαίνει τόσο μένετε μαζί ή είναι πολύ κοντά το σπίτι της?

Μην σκάς καθόλου ούτε να νευριάζεις. Θα σου πω εγώ την λύση. Αφού ο άντρας σου δεν καταλαβαίνει και τρώει βοηθησέ τον ώστε να κάνει καύσεις ;)

πχ Πάμε μια βόλτα περπατώντας αγάπη μου πές του καμια ώρα να ξεσκάσουμε, πηγαίνετε μαζί στα μαγαζιά και ξεπατωσέ τον, στο σούπερ μάρκετ, ενθαρρυνέ τον λέγοντάς του πόσο σου αρέσει τώρα που έχασε τα κιλά κτλ ξέρεις...

Δημοσίευση

οχι δεν τρωει στη μανα του,εγω μαγειρευω καθε μερα αλλα καθε μερα και εκεινη στελνει απο αυτο που φτιαχνει και της το εχω πει χιλιαδες φορες με πολυ ωραιο και ηρεμο τροπο οτι δεν του κανει καλο και μου λεει ελα μωρε τι εχει αυτο το φαει σιγα.εκεινη βαζει μισο κιλο λαδι σε καθε φαγητο ενω εγω μαγειρευω με ελαχιστο λαδι.δεν του κανει καλο το πολυ λαδι και δεν το καταλαβαινει.τι μιλαω τι δε μιλαω το δικο της εκεινη.εχω νευριασει και με τους δυο πολυ γιατι και εκεινος δεν ειναι μωρο και εκανε τοσο καιρο να χασει τα κιλα και τωρα παλι τα ιδια.

Δημοσίευση

ναι μενει κοντα,δεν επεμβαινει σε τιποτα αλλο αλλα στο θεμα φαγητου ειναι ανυποφορη.του το λεω και δεν ερχετε ασε που δουλευει πρωι απογευμα οποτε δεν εχει και πολυ χρονο.του ειπα να παμε και γυμναστηριο μαζι και τιποτα.του το λεω οτι μου αρεσει που εχασε τα κιλα αλλα μολις δει φαγητο η γλυκο τελειωσε πρεπει να το φαει.

Δημοσίευση

Katsaridoula,

να σου πω την γνώμη μου, καλό θα ήταν να επικεντρώσεις την προσπάθεια σου να τα χάσει δίνοντας βάση στο οτι κάνει καλό στην υγεια του. αν είναι δυνατον μην αναφέρεσαι καθόλου στο αισθητικό κομμάτι. δοκίμασε να έισάγεις υγιεινές συνταγές- μαζι με το κρεατάκι, το τηγανητο, ή οτι άλλο λατρεθει(που τόσο λατρευουν όοοοολοι μα οοοοολοι οι αντρες) και σιγα σιγά μείωνε τις ποσότητες.

και μενα ο αντρας μου όλο χαζα θελει να τρωει, αλλα κοντα σε μενα πλεον και με σαλάτα μπορει να την βγάλει που λεει ο λογος κ να το ευχαριστηθεί!!

λιγο λιγο, χωρις πολλες αναφορες και σιγα σιγα.

- η διαιτα δεν εχει ποτε αποτελεσματα, αν δεν καταληγει σε σωστη διατροφικη συνήθεια που παραμενει και γινεται τροπος ζωης- και πάντα -χωρις υπερβολες!!!! :)

Δημοσίευση

eko εγω τα εχω καταργησει τα τηγανιτα και τα πολλα λαδια.μονο η μανα του τα κανει αν παμε εκει να φαμε καμια κυριακη και οταν φτιαξει κατι τυγανιτο του το δινει με το ζορι να το φερει για μεζε.δε λεω μανα του ειναι αλλα δεν καταλαβαινει οτι του κανει κακο.ας πουμε σημερα μου λεει θα ψησουμε ψαρακι στα καρβουνα θελετε;ε λεω ψητο ψαρακι ειναι καλο και υγιεινο.μου λεει μετα να φτιαξω ρυζι η μακαρονια μαζι και της λεω σε εμας μη βαλετε τιποτα εκτος απο το ψαρι γιατι θα το φαμε με σαλατα.ε λες και ειπα ναι βαλε.εβαλε και μακαρονια τινκα στο λαδι και εγω πηρα και του εβαλα μια πιρουνια και τα αλλα τα πεταξα.και μετα θα της το πω γιατι ενω με ρωταει και της απανταω εκει το δικο της.μου εχει βγαλει την ψυχη με αυτο το φαγητο.

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω κατσαριδούλα απόλυτα! και 'μενα ο άντρας μου -όταν πρωτογνωριστήκαμε και έβλεπα τι τρώνε στο σπίτι τους το μάτι μου είχε γουρλώσει!!!πολύ χάλια ρε παιδί μου, πολύ λιπαρο- τηγανητα το βραδυ, πιτσες σουβλάκια....ουφ...δε λέω θα τα φας και αυτά αλλά ήμαρτον!!!!

τώρα βέβαια το χυπάνε το κεφαλι τους...

τον άντρα μου τον έχω φέρει σε 'ίσιο' δρόμο πλέον και προσέχει όσο μπορεί.

καταλαβαίνω οτι η πεθερά σου φίνεται φορτική. πάρτα και πέτα τα όταν πας σπίτι!τι άλλο να κάνεις , να μαλώσεις?

Δημοσίευση

ax bre katsaridoula mou....ta fantazomai ta nebra sou k de tha ithela na imoun sti thesi sou!! :P

egw pantws symfwnw me oles tis kopeles!kai eimai tis apospis pws prepei na breis poio tha mporouse na einai to kinitro tou gia mia pio ygieini diatrofi kai na tou to peraseis siga siga..me gynaikeio tropo!!!oso gia ti mitera tou....eimai k egw tis apopsis na mi kathesai k na malwneis mazi tis!

apla petakse ta!!!!!!!!!!

good luck!!!

Δημοσίευση

δεν τσακωνομε μαζι της της τα λεω με ηρεμο τροπο αλλα λυπαμε καθε φορα να πεταω φαγητο γιαυτο δε θελω να το βαζει.αλλοι δεν εχουν να φανε και εμεις θα το πεταμε αλλα τι να κανω αν συνεχιζει θα το πεταω.οταν δεν τα βλεπει ολα αυτα τα φαγητα οτι μαγειρεψω θα φαει και του αρεσουν αυτα που φτιαχνω αλλα οταν του τα βαζει μπροσατ του δεν μπορει να αντισταθει και πολλες φορες μπροστα μου του λεει να σου φερω λιγο πιτα και της λεει οχι δε θελω γιατι αμα τη δω θα τη φαω και εκεινη συνεχιζει και το λεει εκατο φορες.τελος παντων οτι μπορω θα κανω και βλεπουμε!σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!τα ειπα και ξαλαφροσα! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...