Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

http://www.youtube.com/watch?v=wZLbdiHPwoU

Και τώρα που τελείωσε το πανηγυράκι,

μπορώ να ζητήσω από όλες σας μία χάρη?

Εαν ξαναεμφανιστεί Μάκης,Τάκης,Κούλα,Σούλα,Μπούλα

απλά να μην απαντήσει καμία μας!!!!!

Τίποτα ούτε να βρίζετε έχει νόημα ούτε να τους απαντάτε!!!!!

Θα το κάνουν μια,δυο,άμα δεν τους δώσει καμιά μας σημασία θα τους ξεφορτωθούμε μια και καλή!!!!!

Τι λέτε?

Δημοσίευση

Ιφιγένεια,

Ναι,μάλλον είμαι νυχτερινός τύπος εγώ..........

Πάντα τέτοιες ώρες είμαι στα φόρτε μου..........

Αλλά κι εσύ δεν πήγες πίσω................

:laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Evi.D έγραψε:

SIMFONW!!!!!!!!!!! OUPSSS MIPOS TO EGRAPSA LATHOS???????? :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΤΣ!ΤΣ!ΤΣ!Α να χαθείς ανορθόγραφη!!!!

Ουστ!Εξω απ το Site τώρα αμέσως!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

molly δεν έπρεπε να σου απαντήσω γιατί ναι, έκανες λάθος!

και δεν απαντώ σε ανορθόγραφα ποστς. Το ελληνικό "?" βρίσκεται στο πλήκτρο "Q" ok; Άντε μην τα πάρω νυχτιάτικα και πω στη Λένα να σε διαγράψει!

Έλεος δηλαδή! :P:P:P

Παρ΄ όλα αυτα συμφωνώ! :kiss::kiss::) :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

bell έγραψε:

molly δεν έπρεπε να σου απαντήσω γιατί ναι, έκανες λάθος!

και δεν απαντώ σε ανορθόγραφα ποστς. Το ελληνικό "?" βρίσκεται στο πλήκτρο "Q" ok; Άντε μην τα πάρω νυχτιάτικα και πω στη Λένα να σε διαγράψει!

Έλεος δηλαδή! :P:P:P

Παρ΄ όλα αυτα συμφωνώ! :kiss::kiss::) :laugh: :laugh:

Κι εσύ!ΕΞΩ!!!!!!

Δεν έγραψα εγώ το ερωτηματικό αλλά η evi.d!!!!!

Δημοσίευση

Συμφωνώ απόλυτα και εγώ!!

ΕΛΕΟΣ πια με όλους αυτούς!

Όσο τους φτύνεις τόσο κολλάνε όμως!

Οποτε κορitσία την άλλη φορα ας μην

απαντήσει καμια για να μην ξαναμπούν!

Δημοσίευση

Ε μα ειναι ο ιδιος ο Πατερουλης..που σαν ειδεο οτι τον γραψαμε το ..χοντρινε το πραγμα.

Δε βαριεσετε...ποσα ακομα τετοια θα δουμε...

Εγω φταιω βρε κοριτσια..εγω και η ορφογραφια μου!!!!

Φιλιακια σε ολα τα μωρακια και τις μανουλες...

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια..τελειως φιλικα θελω να σας πω,ο,τι χτες με το που διαβασα μονο 2 μηνυματα τους, καταλαβα ο,τι θα εχουμε παλι φασαριες στο μαμμυ..και σας ειπα ο,τι η αγνοια ειναι το καλυτερο,και σταματησα εκει.εσεις αντι να αγνοησετε αυτους,αγνοησατε αυτο που ειπα εγω.και σας το λεω τωρα γιατι διαβασα ο,τι μετα απο ολο αυτο τον τζερτζελε αποφασισατε να μην ξαναμιλησετε σε τετοιου ειδους ατομα.τελειως φιλικα τα γραφω χωρις παρεξηγηση..

Δημοσίευση

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

καλημερα σε ολους !! για τι πραγμα μιλατε ;; τι εγινε παλι ;;;

γωγω ολα καλα ;; εμεις καλα ( λεμε απο συνηθεια )

καλημερα βαρβαρουλα...κι εγω απο συνηθεια θα σου πω καλα ειμαι... :P:P ειχαν μπει χτες ταυτοχρονα αρκετα ατομα fake που με αυτα που εγραφαν εχανες πασα ιδεα...με λιγα λογια μπηκαν στο τρυπακι καποια κοριτσια και τους απαντουσαν κι εγινε παλι ενα μπαχαλο το μαμμυ.η λενα τελικα τα διεγραψε τα συγκεκριμενα ατομα.

Δημοσίευση

γωγακι έγραψε:

ΒΙΚΥ 2 έγραψε:

καλημερα βαρβαρουλα...κι εγω απο συνηθεια θα σου πω καλα ειμαι... :P:P ειχαν μπει χτες ταυτοχρονα αρκετα ατομα fake που με αυτα που εγραφαν εχανες πασα ιδεα...με λιγα λογια μπηκαν στο τρυπακι καποια κοριτσια και τους απαντουσαν κι εγινε παλι ενα μπαχαλο το μαμμυ.η λενα τελικα τα διεγραψε τα συγκεκριμενα ατομα.[/quote:35tqjyy6]

ευτυχως που υπαρχει και καποιος που εχει τον ελεγχο ..... δεν μπηκα καθολου σχεδον αυτες τις μερες !! εχω την αδερφη μου στο νοσοκομειο με κωληκοειδητη και πηγαινοερχομαι το εχασα το σοου εε ;;δεν πειραζει !

Δημοσίευση

περαστικουλια και σιδερενια η αδερφουλα σου,βαρβαρα μου.πιστεψε με καλυτερα που δεν ησουν γιατι πραγματικα χαλαει η ολη σου ψυχολογια με τετοιου ειδους πραγματα.. :kiss::kiss:

• Προσθήκη...