Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΙΠΙΛΑ + ΥΠΝΟΣ

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα!!

Εχω ένα μπεμπάκη 2,5 μηνών. Απο 20 ημερών του έμαθα την πιπίλα γιατί έβαζε συνεχώς τα δάχτυλα στο στόμα και ο παιδίατρος μου πρότεινε την πιπίλα. Ομως απο 30 ημερων περίπου ξυπνάει την νυχτα κλαίει και με το που του βάζω την πιπίλα κοιμάται αμέσως. Αυτό μπορεί να συμβεί απο 3 φορές έως και 7 με 8... εφιάλτης! Τι να κάνω? Εχει συμβεί και σε εσάς? Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Να τον αφήσω να κλαίει και για πόσο?? Ασε που τον λυπάμαι και δεν αντέχω. :( Εχετε να μου προτείνεται κάτι??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

??? Γνωμη μου κα8ως κ αυτο που εκανα ηταν ... ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΠΙΠΙΛΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΛΑΙΓΕ .

ΥΠΟΜΟΝΗ , ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 8Α ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΑΥΤΟΣ Κ 8Α ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ !!!

ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ !

απο την στιγμη που θα μαθει την πιπιλα ειναι δυσκολο να την κοψει και ειδικα τοσο μικρο που ειναι το μωρακι σου.

μπορεις να την πιασεις με ενα κορδελακι στο ρουχαλακι του ετσι ωστε να μην την χανει και ετσι ωστε οταν του 'φευγει' να μπορει να την ξαναπιασει.

παντως το κοψιμο της ειναι πολυ δυσκολο..εμενα παει 23 μηνων και τωρα ξεκιναω να του την κοβω απο τον υπνο...αλλα βλεπω οτι θα δυσκολευτουμε πολυ!!!!!

καλημερα!!!!

κι εγω σηκωνομαι 2 με 3 φορες για πιπιλα το βραδυ...να σκεφτεις οτι εγω αργησα πολυ να της τη δωσω και παρολα αυτα τη ζηταει στον υπνο της...υπομονη!!!!!!!εμενα τωρα τη βαζει και μονη της καμια φορα!!!!4,5 μηνων ειναι!!!!!εσενα ειναι και μικρουλι ακομα!!!!!σε λιγο καιρο θα τη βαζει μονο του το μωρακι σου!!!!! ;)

Na sou zhsei to mwraki sou kopela mou...H pipila den einai mono kakh sinithia,exei kai ta kala ths..Exoun anakalipsei pos ta mwrakia pou pernoun pipila ston ypno tous kindinevoun ligotero apo ton efnidio vrefiko thanato giati malon den ta afinei na xalarosoun arketa ston ypno tous oste na ksexasoun na anapneoun..Akrivos ta etia tou efnidiou vrefikou thanatou den ta exoun anakalipsei akomi.. :( Emeis thn kopsame sxetika efkola sta 2..

Καλημέρα και να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!!!

Αυτό με την πιπίλα είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για τα μωράκια που δεν κάνουν σερί ύπνο... Εμένα ο Νικόλας το έκανε συνέχεια μέχρι που έμαθε να την βαζει μόνος του... :cheer::cheer::cheer:

Ξυπνάγαμε και 10 φορές στην αρχή... :unsure::unsure::ohmy::ohmy:

Τώρα πια του έχω 4 πιπίλες στο κρεβάτι γιατί πίστεψέ με ακόμη και σημερα 13 μηνων σχεδόν αν δεν την βρει αμέσως ξυπνάει και θέλει εμένα για να ξανακοιμηθεί. Οπότε με 4 πιπίλες όλο και κάποια θα βρει :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Υπομονή!!!

Πολυ συνηθισμενο αυτο που περιγραφεις! Κι εμεις μια απο τα ιδια ειχαμε! Εγω του εβαζα ενα πανακι ισα - ισα να μην του φευγει και σωθηκα! Προσοχη ομως να του βαζεις ετσι το πανακι ωστε να μην υπαρχει κινδυνος για το μωρακι σου!

Αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Παρηγοριέμαι ακούγοντας και τις δικές σας ιστορίες. Οπότε να κάνω υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λίγο και να την βρίσκει μόνος του..... Σε ποιά ηλικία συμβαίνει περίπου αυτό το θαυμα?? :laugh:

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:

μπορεις να την πιασεις με ενα κορδελακι στο ρουχαλακι του ετσι ωστε να μην την χανει και ετσι ωστε οταν του 'φευγει' να μπορει να την ξαναπιασει.

Κορδελίτσες και αλυσίδες απαγορεύονται από ότι ξέρω,ιδίως στον ύπνο.

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν κρέμεται μόνιμα η πιπίλα από τα ρούχα τους συνηθίζουν να την έχουν όλη την ώρα στο στόμα τους και κόβεται πιο δύσκολα η συνήθεια.

Κατά τη γνώμη μου η πιπίλα είναι χρήσιμη αλλά δεν χρειάζεται να βουλώνουμε όλη την ώρα το στόμα τους.Έχω παρατηρήσει ότι πολλές μαμάδες δεν αντέχουν τη παραμικρή γκρίνια και όλη την ώρα με το παραμικρό βάζουν τη πιπίλα στο στόμα του μωρού.Σε αυτό βοηθάει και η αλυσιδίτσα.

Προσωπικά είχα πάρα πολλές πιπίλες και θήκες που χωρούσαν 2 πιπίλες μαζί και έτσι όταν ημασταν έξω δεν με ένοιαζε αν θα του έπεφτε κάτω.Δεν του έβαζα αλυσίδα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...