Μετάβαση σε περιεχόμενο

θηλαζει και αρνειται το μπιμπερο.την βοηθεια σας!!


Recommended Posts

χαιρετω ολες τις μανουλες και μελλουσες μανουλες...το forum σας αποτελεσε πολυτιμο οδηγο για μενα τοσο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνησ μου οσο και μετεπειτα...ειδικα στο θεμα του θηλασμου,που κυριολεκτικα με ΄'πορωσατε' ωστε να δειξω την απαραιτητη υπομονη και επιμονη για κατι που ηθελα οσο τιποτε αλλο...

τελικα τα καταφερα και απο την μερα που γυρισαμε σπιτι εδω και 4,5μηνες θηλαζω αποκλειστικα.ολον αυτον τον καιρο ενιοτε οποτε χρειαζοταν να λειπω απο το σπιτι ετρωγε γευματα απο μπιμπερο με δικο μου γαλα-ελαχιστες φορες-.

το προβλημα μου ειναι το εξης:μετα απο 1,5 μηνα που ειχε να φαει απο το μπιμπερο προσπαθει η γιαγια του να τν ταισει και ενολιγοις διαπιστωνουμε οτι δεν δεχεται με τπτ να φαει απο το μπιμπερο.απο κανεναν και με κανεναν λογικο και πολιτισμενο τροπο(τραγουδακια,παιχνιδακια,εγω στον ιδιο χωρο με το παιδι,εγω να λειπω...).αυτο αποτελει προβλημα γιατι σε ενα λιγοτερο απο ενα μηνα εχω εξεταστικη και θα πρεπει να λειψω απο τ σπιτι 8φορες και για τουλαχιστον 8ωρες.

ειναι μια φαση που θα περασει??να επιμεινω και με ποιους τροπους??να τον παιρνω μαζι μου σε 3ωρη διαδρομη κατακαλοκαιρο?τι να κανω??εχει καποια αναλογη εμπειρια..θα εκτιμησω την βοηθεια σας

συγνωμη γιατι σιγουρα θα σας κουρασε το μηνυμα μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

mprabo soy poy ta kataferew mexri edo

σε ενα μηνα θα μπορεσει να φαει και καποια φρουτοκρεμα 5.5 μηνων

υπαρχει δυνατοτητα να το παιρνεις το παιδι μαζι σου και τις ωρες που λειπεις να στο κραταει καποια γιαγια??

αν ναι παιρνε το μαζι σου αλλα θα πρεπει να ξεκινας νωριτερα για τον προορισμο σου που αν χρειαστει να καθυστερησεις λιγο για να θηλασεις να μην υπαρχει προβλημα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera iwanna!sugxaritiria gia to thilasmo!se ligo outws i allos ektos apo kremes i paidiatros tha sou pei na tou arxiseis k neraki me to mpimpero giati anoigei o kairos..opote anagkastika tha to mathei!pou na ton pareis mazi?stis eksetaseis?entwmetaksu eisai pali egguoula re thirio?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ουτως η αλλος ο μπαμπας μας θα με πηγαινει και θα με φερνει-φοβαται μην παθει τπτ η μανα του παιδιου του αν πηγαινω μονη-και ισως το διωρο που εγω θα γραφω να τν εχει αυτος,αλλα αυτο αποτελει την εσχατη λυση...τι να πω...θα προσπαθω καθε μερα και ισως να το δεχτει καποια στιγμη γιατι αν οπως λετε χρειαστει νερο με μπιμπερο θα εχω κι αλλο προβλημα..ευχαριστω για τις απαντησεις σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν θα χρειαστεις μπιμπερο οποσδηποτε αρκει και ενα εκπαιδευτικο ποτηρακι για το νερο

εκει εμαθε η μικρη μου δεν ηθελε μπιμπερο

αν τη κραταει ο μπαμπας μπορει την ωρα που λειπεις να της κανει εκεινος την φρουτοκρεμα να τρωει και ετσι θα τα καταφερετε με τυον θηλασμο

καλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ioanna να σου ζησει το μωρακι σου,τα μωρακια μας πρεπει να ειναι ισια περιπου.Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και αλλαξα τις θηλες στο μπουκαλι πηρα τις chicco τις χοντρες ομως που μοιαζουν περισσοτερο με τις ρωγες μας,δοκιμασε και πες μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηδη οταν επινε απο μπιμπερο δεχοταν μονο την θηλη του μπιμπερο του θηλαστρου της medela..για nuk και chicco ουτε λογος...τωρα ουτε και αυτην δεν θελει..τωρα τνπεριμενω να ξυπνησει και θα δοκιμασω ξανα με οσες θηλες εχω στο σπιτι..

σας ευχαριστω για ολες τις απαντησεις σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η δική μου συμβουλή είναι να μην στρεσσάρεις το μωρό από τώρα για κάτι που θα συμβεί σε έναν μήνα. Μου είχε συμβεί και μένα αυτό και η συμβουλή που μου δώσαν ήταν "όταν θα έρθει η ώρα θα φάει". Δεν είναι και τόσο χαζά τα μωρά ώστε να πεινάνε και να μην τρώνε. Θα δεις που αν λείπεις και περνάει η ώρα, στο τέλος μια χαρά θα φάει. Μπορεί με αποστροφή στο μπουκάλι, αλλά θα φάει. Αν δε θέλει ούτε και τότε η μητέρα μου του το δινε με σύριγκα. Δεν πιστεύω όμως ότι θα χρειαστεί τόσο δραστικός τρόπος. Το μωρό θα καταλάβει ότι λείπεις και ότι δεν έχει άλλη επιλογή και θα το πιει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γνώμη μου πάλι αλλά πριν κλείσεις τους 6 μήνες αποκλειστικό θηλασμό δε χρειάζεται να δώσεις ξένη τροφή ούτε ρυζάλευρα. Το μωρό μου ήταν αρκετά ανεπτυγμένο και πάλι δεν το έδωσα. Δεν το έχουν ανάγκη τα μωρά που θηλάζουν αποκλειστικά ούτε το νερό, ούτε το ρυζάλευρο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχεις δικιο,απλα θα ειμαι αρκετα μακρια και δεν θα αισθανομαι και πολυ ηρεμη ξεροντας πως δεν θα μπορω γρηγορα να παω κοντα του σε περιπτωση αναγκης..ελπιζω το ενστικτο του να λειτουργησει οπως λες..

οσο για τις στερεες γνωριζω-περισοτερο μελετησα τα βιβλια του θηλασμου παρα τα βιβλια της σχολης μου-πως ο καταλληλοτερος μηνας ειναι ο 6ος,απλα ειπα να κανω το χατηρι του αντρα μου που επειμενει παρα πολυ μιας κ εχει απολυτη εμπιστοσυνη στην παιδιατρο μας και μιας που ολα τα μωρακια που γνωριζει θηλαζοντα και μη εχουν ηδη αρχισει. και περισοτερο βλεπω και το παιδι ετοιμο να τις δεχτει με ευχαριστηση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 weeks later...

καλησπερα,

και εγω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω...η διαφορα ειναι οτι εγω θελω να διακοψω το θηλασμο και ο μικρος ειναι ανενδοτος με το θεμα μπιμπερο!ουτε που κλεινει στο στομα του την πιπιλα για να δοκιμασει εστω αν του αρεσει ή οχι το ξενο γαλα. Ο μικρος μου εκλεισε τον 4ο πριν λιγες μερες και ο παιδιατρος μας ξεκινησε χτες φρουτοκρεμα και σε λιγες μερες βανιλια. εχει καμια σας μηπως καμια ιδεα για το πως θα μπορουσα να τον κανω να θελησει το μπιμπερο??να δοκιμαζω καθε μερα και μετα θα το συνηθισεει υποτιθεται??πειτε καμια ιδεα βρε παιδια γιατι εχω αρχισει να φρικαρω στη σκεψη οτι δεν θα μπορεσω να κοψω το θηλάσμο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Δεν θα του έκανα την χάρη να τον αφήσω έτσι.... Ας μην την βλέπει αλλά θα την αναγνωρίσει και θα δίνει ότι πρέπει για το παιδί του!!!!εγώ όχι δεν θα του έκανα αυτή την χάρη.... Γιατί δεν έγινε μόνο του το παιδί!!! 
    • @maroo8 @Gioher κορίτσια την παρήγγειλα και τώρα αν τυχόν στην πρώτη μετακίνηση από το μαιευτήριο στο σπίτι δεν έχει έρθει δε νομίζω ότι χάλασε κι ο κόσμος.. οριακά είναι, μάξιμουμ έως 14 Αυγούστου μας έχει πει ο γιατρός..
    • 500 ανα ετος;; εμενα προσφατα ρωτησε μια φιλη μου που θα γεννησει συντομα και σκεφτεται να το κανει και της ειπαν 1500 για ολη την 20ετια.. εχουμε κανει πολλες συζητησεις γι αυτο το θεμα και η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν ξερω τι παιζει με αυτο το θεμα και αν ισχυουν ολα αυτα που λενε..
    • Ειναι λογικο να υπαρχουν αυτα τα συναισθηματα. Ολοι αισθανομαστε καπως οταν ανακαλυπτουμε οτι υπαρχει καποιο θεμα. Προσωπικα περασα δυσκολα αλλα το πιο σημαντικο ηταν να στηριξω τον συζυγο ωστε να μην νιωσει ουτε στιγμη ασχημα. Ολοι θελουν τον χρονο τους. Τωρα για τις θεραπειες θα συμφωνησω με την κοπελα παραπανω που σου εγραψε να δωσεις το τριμηνο να δειτε πως θα παει αλλα παραλληλα μπορεις να δεις τα χαρτια που χρειαζεται να συγκεντρωσεις για να περασεις απο επιτροπη εξωσωματικης γιατι θα χασεις κι εκει αρκετο χρονο αν χρειαστει τελικα να το κανεις. Εμεις καταφυγαμε σε αυτην την επιλογη γιατι η αληθεια ειναι οτι ειδαμε μια μικρη βελτιωση με τη θεραπεια αλλα οχι κατι θεαματικο ωστε να μας δινει σοβαρες πιθανοτητες να συλλαβω κανονικα. Βεβαια ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οποτε ποτε δεν ξερεις. Παντως οπως γραφτηκε με την εξωσωματικη παρακαμπτονται αυτες οι δυσκολιες με το σπερμα οποτε στο τελος θα πανε ολα καλα και θα πετυχετε τον στοχο σας. Ευχομαι κοριτσι μου το καλυτερο να εχετε δυναμη και να αποκτησετε το θαυματακι σας!
    • Εχω παρει εγω, σιγουρα χρειαζεται για μεγαλες αποστασεις , τωρα αν εισαι κοντα στο μαιευτηριο δεν εγινε και κατι λογικα θα βαλεις τη ζωνη και θα εισαι οκ...
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...