Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΛΕΝΑΚΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!!!ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟ SITE ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΑΣ!!!! :kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ο πλακούντας δε λέει κάτι στη φάση που είσαι αφού το μωρό ουτως η αλλως πήρε το ιδανικό βάρος. Γιατί όμως δε σου πρότειναν να σε βάλουν πχ στην 37η με πρόκληση όμως με φυσιολογικό; Γιατί κατευθείαν καισαρική; Ο θυροειδής είχες θέμα και παλαιότερα ή τώρα έγινε με την εγκυμοσύνη; Σου ειπαν ότι μετά θα στρώσει;
    • 12/3 έχω ΠΗΤ. Καμιά φορά όταν περπατάω νιώθω κάτι σουβλιές κάτω κάτω πολύ χαμηλά εκεί που είναι κεφαλάκι του μωρού .. μαλλον απο τη πίεση θα είναι.. τρομάζω. ππωπω
    • Εγώ τα βράζω σε κατσαρόλα και μετά τα αλέθω με ράβδο μπλέντερ και είναι οκ ίσως στον ατμό να γίνονται πιο καλά δεν ξέρω δεν έχω δοκιμάσει 🤷‍♀️
    • Και εγώ άρχισα να σκέφτομαι να την πάω σιγά σιγά στην κούνια που είναι μέσα στο δωμάτιο μας να βγάλω το λικνο και σε κανένα μήνα θα ετοιμάσω επιτέλους δωμάτιο να της βάλω και τις δύο αλλά κυρίως την μεγάλη πιστεύω θα είναι δύσκολο τώρα η αλλαγή αλλά άργησα κιόλας  εγώ έχω βάλει κάμερα στο λίκνο και μου στέλνει ειδοποιήσεις στο κινητό όταν το μωρό κουνιέται ή κλαίει και μπαίνω την βλέπω από το κινητό μου ώστε να μην χρειάζεται να μπαίνω μέσα στο δωμάτιο και την ξυπνάω 
    • Νομίζω πως δεν υπάρχει θέμα να κάνετε ένα διάλειμμα και εμένα το μεσημεριανό δεν το τρώει 🤷‍♀️ υπομονή που θα πάει σιγά σιγά θα το δεχτούν 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...