Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Λοιπόν…….. το σκέφτομαι σοβαρά……

Λέω να πάω σε Διαιτολόγο-Διατροφολόγο……

Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση με τα κιλά μου…..

Υποφέρει η μέση μου πάρα πολύ……

Το παιδάκι δεν έχει έρθει ακόμη……

Ο αντρούλης μου…… μου ανησυχεί πάρα πολύ ο καλός μου…….

Κι εγώ….. αδυνατώ να «το ράψω»……..

Γυμναστική δε μπορώ να κάνω, θα καταπονήσω πολύ τον οργανισμό μου, περπατάω βέβαια καθημερινώς και πολύ-πολύ μου αρέσει….. η αλήθεια είναι…….

Περιμένω τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων του Θυρεοειδούς…… αρχές Ιουνίου….. και τις Ορμονολογικές….. εάν δε….. χρειαστεί να «χαπακωθώ»……. αχ…… «την κάτσαμε την βάρκα»…….

Κι έπειτα….. «βουρ στον πατσά»….. στη δίαιτα δηλαδή……

Έχετε προτείνετε κανέναν?????

Και περίπου…… κάτι που πρέπει να περιμένω….. σε τιμές??????

Αν και θα ρωτήσω και στο ΑΤΤΙΚΟΝ, μου είχε πει μία ξαδέλφη μας ότι υπάρχει Εξειδικευμένο Ιατρικό Διαιτολογικό Κέντρο…… θα το ψάξω……

Φιλιά…… την καλημέρα μου σε όλες σας!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε Γιωτάκι μου…… μ’ έκανες και γέλασα….. να ΄σαι καλά!!!!!!

Εντάξει μωρέ….. δεν είμαστε και δίπλα…..

Μόνο 45’ με το αεροπλανάκι!!!!!!!!

Ένα καφεδάκι πάντως θα το ήθελα να το πιούμε μαζί…….

Να δούμε πότε……….

Υ.Σ.: Θα κάνεις γιορτούλα για την Κωνσταντίνα σου?????? Αν ναι…… πολύ καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα ,

δεν ξέρω κάποιον διαιτολόγο συγκεκριμένα.

Εγώ αυτό που έχω να σου πω είναι πως είχα μια γνωστή με θυροειδή και με διατροφή από ειδικό έχασε πολλά κιλά ,χωρίς να πεινάει.

όλα είναι στο μυαλό μας πάντως . Θέλω να πω πως αν πραγματικά το θες!!!

τίποτα δεν θα σε σταματήσει. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα πάρει 27 κιλά νομίζω , παραπάνω ήταν,,, δεν θυμάμαι.

Έβαλα καλά στο μυαλό μου ότι εγώ έτσι δεν θα είμαι για πάντα.

Έκανα ένα πρόγραμμα διατροφής για 8 μήνες και μετα συντήρησης και τα έχασα. Το ήθελα τόσο πολύ που ούτε μπουκιά παραπάνω από ότι έλεγε το πρόγραμμα. Τα κιλά τα έχασα όλα. Έλπίζω να βοήθησα.

Δημοσίευση

Jenni μου καλή σου ημέρα!!!!!!!

Έχω πάει 2 φορές στο παρελθόν στον ίδιο Διαιτολόγο κι είχα χάσει την 1η φορά περίπου 15 κιλά & τη 2η «τα παράτησα» στα 7-8!

Είμαι πάρα πολύ λιχούδα, ξέρω πολύ καλά πως δεν είναι ότι το καλύτερο να έχεις παραπανίσια κιλά, παρόλα αυτά…….

Για να καταλάβεις στο περίπου, έχω ύψος 1,58cm. και ζυγίζω…… 97Kgs!!!!!! Μου περισσεύουνε 30 ολόκληρα κιλάκια!!!!!!! Σωματότυπος….. αχλάδι….. δλδ……. τα κιλάκια μου τα μπόλικα-μπόλικα είναι μαζεμένα από τη μέση & κάτω!!!!!!!!! Κι έχω και μία κοιλιά…… ίσα με 5 μηνών έγκυος….. αφού με περνάνε για έγκυο και μου προσφέρουνε θέση στο λεωφορείο……

Φτάνει πια όμως…….

Το κακό είναι πως δεν έχω μέτρο!!!!!!!!!!! Μπορεί να μην πεινάω και τόσο πολύ κι όμως να τρώω του σκασμού…… ξέρω γω….. από νευρικότητα….. αμηχανία…… κτλ. κτλ.

Επιπλέον…… είμαι πολύύύύύύύύύ τεμπέλα!!!!!!!!!!!!!!

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου πάντως………

Καλή λευτεριά………

Savropinguine μου............. άντε καλό δρόμο...............

Να τους χαίρεσαι όλους.......

Κι εμένα γιορτάζει η μάνα μου....... κάποτε χαιρόμουν πολύ αλλά τώρα πια..... τέλος πάντων..... ας είναι καλά....... μακριά μας όμως......

Και μία ξαδελφούλα μας, που θα βρεθούμε την Κυριακή...........

Δημοσίευση

Θα σου το ξαναπώ . Όλα είναι στο μυαλό μας. Αν το θελήσεις τίποτα δεν πρόκειται να σε σταματήσει. Αν δεν σου μπει στο κεφάλι , 10 διαιτολόγους να'χεις, και γυμναστική ν'αρχίσεις , τίποτα δεν θα γίνει.

Το είπες μόνη σου , είσαι λιχούδα. Κι εγώ είμαι λίγο. το έραψα όμως .

Άντε και μετά τη γέννα θα ξεκινήσω πάλι πρόγραμμα , γιατί έχω μια κοιλιάααααααααα!!!!!!

Δημοσίευση

Καλημερα Πηνελοπιτσουλα!!Αν βγαλεις το Πηνελοπι- μενει η πιτσουλα! :) Σε σκεφτομουν,λεω τι κανει το κοριτσι αυτο?Λοιπον εγω μενω Σαλαμινα, και δεν μπορω να σε βοηθησω αμεσα,ευχομαι ομως να ξεκινησεις διαιτιτσα,και να γινεις κορμαρα,να σκασεις μυτη στις παραλιες και να ζηλεψουνε ολες!Φιλια!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλημέρα PIPITSAZOUZOUNA εγώ πηγαίνω μαζί με τον σύζυγο , σε μια διατροφολόγο στην Κυψέλη για να χάσουμε τα περιττά κιλάκια μας .Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γιατί πραγματικά η δίαιτα της προσαρμόζεται σε αυτά που θέλω και μπορώ να μαγειρέψω και το σημαντικότερο δεν πεινάμε!!!!Βέβαια σαν άνθρωποι καμιά φορά ξεφεύγουμε από το πρόγραμμα αλλά και εκείνη το θεωρεί φυσιολογικό.Πάνω από όλα είναι πολύ γλυκός άνθρωπος.Diet Clinic Διαιτολογικό κέντρο είναι Παξών 20 Κυψέλη τηλ.210-8833028 (ένα ανδρόγυνο το έχει και παίρνουν 30€ με απόδειξη )Αν θέλεις και άλλες πληροφορίες στείλε μου πμ.

Δημοσίευση

Jenni μου είναι πολύ σωστά αυτά που λες…… συμφωνώ απολύτως μαζί σου!!!!!!!!!!! Όλα είναι στο μυαλό μας τελικά!!!!!!!!!!

Kimonaki μου…….. μ’ άρεσε πολύ ο συνειρμός σου με την –πιτσούλα!!!!!!!!!!! Δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου το πώς θα μοιάζω...... με νοιάζει να είμαι υγιής..... να μην στενοχωρώ τον ψυχουλίνο μου!!!!!!!!!!!! Και να μπορέσω να...... "γκαστρωθώ!!!!!!!!!!!!"

Mariannap…… σ’ ευχαριστώ πολύ για τα στοιχεία που μου έδωσες κοπέλα μου! Θα τα έχω υπόψιν!

Καλημέρα Σωσώ μου......... όντως πολύ καλή τιμή........ τι να πω...... καλή μας επιτυχία????????

Δημοσίευση

νομίζω ότι βοηθάει πολύ ο διαιτολόγος στο να χασεις πραγματικα λίπος αλλά....υπάρχει ένα αλλά. Το πρόγραμμα που θα σου βαζει θα πρέπει να τηρειται αιωνίως. Αλλιώς θα ξαναμπούν τα κιλα αμέσως. Δηλ. όταν λέει μια κ.σ. ελαιόλαδο στο φαγητο να το τηρείς και στην διαιτα αλλά και μετα. Το ιδιο και στην σαλατα. Άρα η απόφαση για διαιτα θα πρεπει να ειναι απόφαση αλλαγης γενικά του τρόπου ζωής και διατροφής σου. Καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου,νομίζω ότι με θέληση όλες μπορούμε να το καταφέρουμε. Ειδικά αν πάψουμε να τρώμε "ψυχολογικά".

Δημοσίευση

Αχ..... το ξεύρω κουκλίτσα μου!!!!!!!!

Και μάλιστα..... ξέρεις γιατί σταμάτησα τη 2η φορά???????????

Γιατί ακριβώς βαρέθηκα να αισθάνομαι...... κάπως..... να μη μπορώ να φάω ότι θέλω...... στην ποσότητα που θέλω......

Ε..... και τι να κάνουμε δηλαδή???????????

Να παραμείνω έτσι???????????

Να φάω τα μούτρα μου οριστικά?????????????

Δε γίνεται..........

Αυτό το "θα πρέπει να τηρειται αιωνίως" πάντως....... αυτό είναι που με τρομάζει πολύ!!!!!!!!!!!!!! Και με "κρατάει" ας το πούμε έτσι, που δεν το έχω αποφασίσει ακόμη..............

Δημοσίευση

κακα τα ψεματα ειναι λιγες και πολύ τυχερες οι κοπέλες που μπορούν να τρώνε ότι θέλουν ,σε ότι ποσότητα θέλουν και να μην παχαίνουν. Οι υπόλοιπες θα πρέπει να συγκρατούμαστε γτ αλλιώς οι κοιλιές θα φτάσουν αυστραλία :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

tesh έγραψε:

κακα τα ψεματα ειναι λιγες και πολύ τυχερες οι κοπέλες που μπορούν να τρώνε ότι θέλουν ,σε ότι ποσότητα θέλουν και να μην παχαίνουν. Οι υπόλοιπες θα πρέπει να συγκρατούμαστε γτ αλλιώς οι κοιλιές θα φτάσουν αυστραλία :laugh: :laugh: :laugh:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μία ξαδελφούλα μου...... που γιορτάζει κιόλας σήμερα....... την παρακαλάμε να φάει!!!!!!!! Έχει ένα κορμάκι....... τρώει και δε βάζει γραμμάριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ PIPITSAZOUZOUNA ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. :) ΥΨΟΣ ΕΧΩ 1,57 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 52,25Ο

ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ 54 ΚΙΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΑ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ

ΚΑΛΑ...

ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΟΥΝ 49-51 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΗΡΑ 7 ΚΙΛΑ

ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ.....ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ.

ΑΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ..........ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ.......ΕΙΜΑΙ ΛΙΧΟΥΔΑ......

ΜΕΣ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΑ ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ ΓΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ......

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΠΟΛΛΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ :(:(:(:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...