Μετάβαση σε περιεχόμενο

Θα πηδηχτω απ το παραθυρο!!!!

Recommended Posts

Χτες εφτασα στα ορια μου!!!! ο μικρος εκλαιγε συνεχεια, δεν ηξερε τι ηθελε, ετρωγε ανα μιση ωρα και δεν ελεγε να ηρεμησει με τιποτα!!!!!

μονο που δεν τον "πεταξα" στον αντρα μου , μπας και ηρεμησω λιγο και αυτο τραβηξε απο τις 8 το απογευμα μεχρι τη 1 το βραδυ

και τωρα κοιμαται του καλου καιρου!!!

ξερω οτι πρεπει να βρω τροπο να τον κραταω ξυπνιο το πρωι για να κοιμαται το βραδυ, αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη που το πρωι εχει τοση ηρεμια που δε θελω να ξυπνησει με τιποτα!!!!!!!!!!!!

και οσο σκεφτομαι οτι εχει περασει ακομα μονο σχεδον ενας μηνας.... :blink::blink::blink::blink::blink:

να τα αφησω το τριημερο και να παω βολτα?

ο μικρος ειναι πολυ μικρος για να κατσει με τον μπαμπα του και τη γιαγια του??

ουφ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ, ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ, ΦΩΝΑΖΕΙ, ΚΛΕΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΘΥΛΑΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΗΞΗ. ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ;; ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΩΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ - ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ - ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΚΤΛ. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΦΙΛΙΑ. :cheer:

φλωριανα οχι απλα μου κανει καρδια να τους αφησω και να φυγω, το ζηταω σα τρελη

θηλαζω με θηλαστρο, του δινω και ξενο

αυτη τη στιγμη πραγματικα δε μ ενδιαφερει - ναι μαλλον μια καταθλιψουλα την περναω!!!!

δε θελω να παω βολτα με τον αντρα μου

θελω να παω μονη σπιτι μου, στην πολη μου, να βρω τις φιλες μου, να βγω να περπατησω και να μην χρειαζεται να εχω στο νου μου ουτε πανες, ουτε γαλατα ουτε τιποτα!

Φραπέδιά μου,μια παρόμοια κατάσταση πέρσα και εγώ.Απλά ο δικός μου δεν είχε γκρίνια.Εγώ είχα κατάθλιψη και τα έβλεπα ολα βουνό.Να πας βόλτα,εστω και μια ώρα.Να το κάνεις οταν το νιώθεις, θα σε βοηθήσει απίστευτα.Καλή υπομονή και να τα χαίρεσαι τα μπουμπούκια σου!!!!

ζενια, περισυ τετοιο καιρο που ειχα την μαργαριτα ημουν σχεδον καθε μερα στο mall και επινα καφε

μ αυτον εδω δε μπορω ουτε για ψωμι να παω! δε ξερω ποτε θα θελησει να φαει και ποσο, αν θα κανει εμετο ή οχι... δεν νανουριζεται στο αυτοκινητο και γενικοτερα δε τολμαω να τον βγαλω εξω!

ναι οντως μπορει λογω ψυχολογιας να τα βλεπω ολα βουνο, το θεμα ειναι οτι χτες χτυπουσα τον τοιχο για να ηρεμησουν τα νευρα μου :( και εχω εγκλωβιστει....

frapedia72 έγραψε:

ζενια, περισυ τετοιο καιρο που ειχα την μαργαριτα ημουν σχεδον καθε μερα στο mall και επινα καφε

μ αυτον εδω δε μπορω ουτε για ψωμι να παω! δε ξερω ποτε θα θελησει να φαει και ποσο, αν θα κανει εμετο ή οχι... δεν νανουριζεται στο αυτοκινητο και γενικοτερα δε τολμαω να τον βγαλω εξω!

ναι οντως μπορει λογω ψυχολογιας να τα βλεπω ολα βουνο, το θεμα ειναι οτι χτες χτυπουσα τον τοιχο για να ηρεμησουν τα νευρα μου :( και εχω εγκλωβιστει....

Κάτι μου θυμίζεις....Βρες κάποιον και ασε το μικρό.Πήγαινε για περπάτημα,κάνε κάτι για σένα.Κάποιος θα υπάρχει να σε βοηθήσει.Κάντο γιατί αν δεν είσαι εσύ καλά και έχεις νεύρα θα είναι και ο μικρός νευρικός.Δυο παιδάκια έχεις..τα ξέρεις καλύτερα απο μένα.Βρες τρόπο και φύγε απο το σπίτι

Πωπω....η περίπτωσή σου είναι ίδια με την δικιά μου. Τα έκανες κι εσύ, με μικρή διαφορά και έχεις φρικάρει εεε???

Έτσι και εμένα ο γιός ήταν πολύ γκρινιάρης και φαγανός, κάθε τρεις και λίγο έτρωγε και δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενα, όλο τσίριζε. Με βοήθησε πολύ το γεγονός ότι έπαιρνε η μητέρα μου την μεγάλη και έτσι είχα μόνο το ένα να φροντίζω....κάτι ήταν κι αυτό.

Αν υπάρχει γιαγιά κοντά δώσε το μεγάλο κάποιες ώρες ώστε να ξεκουράζεσαι κι εσύ.

Υπομονή, τα ξέρεις άλλωστε και από το πρώτο, θα στρώσει ...είναι μικρό ακόμα!!!

ναι εχουν ακριβως ενα χρονο διαφορα

ευτυχως η μεγαλη το πρωι ειναι σχολειο οποτε μονο το απογευμα λιγο ειναι ζορικα

η μαμα μου πεθανε περισυ και η πεθερα μου εκτος του οτι ειναι μακρια, "δεν παιζει" αν καταλαβαινεις...

εκτος αυτου δεν εχω κανενα εδω ουτε να με βοηθησει , ουτε να μιλησω , ουτε να κανω παρεα :(

θα πω σημερα στον αντρα μου αν ειναι να τα κρατησουν να φυγω σ/κ...

frapedia72 έγραψε:

ναι εχουν ακριβως ενα χρονο διαφορα

ευτυχως η μεγαλη το πρωι ειναι σχολειο οποτε μονο το απογευμα λιγο ειναι ζορικα

η μαμα μου πεθανε περισυ και η πεθερα μου εκτος του οτι ειναι μακρια, "δεν παιζει" αν καταλαβαινεις...

εκτος αυτου δεν εχω κανενα εδω ουτε να με βοηθησει , ουτε να μιλησω , ουτε να κανω παρεα :(

θα πω σημερα στον αντρα μου αν ειναι να τα κρατησουν να φυγω σ/κ...

Είναι λίγο δύσκολα τα πραγμάτα...Θα βρεις τη λύση.χαλάρωσε όταν μπορείς και ζήτα απο τον αντρούλη σου αυτό που είπες..Υπομονή

φραπεδιά μου σε διαβάζω σε ξανα διαβάζω ...εισπράττω την πίεση σου και το πόσο τα εχεις δεί όλα...! και σε καταλαβαίνω ...αλλά....

όσο το αναμασάς και το αναλύεις και πέφτεις ..τόσο θα χειροτερεύεις..και εσύ και το μωρό που εισπαττει τον πανικό σου!!!!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!!!!!!!!!ει δυνατόν πηγαινε μια βολτα ΘΕΣ να ερθω να σε πάρω να σε παώ μια βολτα το λεω απο καρδιάς...γιατι το ταξιδι σε αυτη τη φαση στη πατριδα σου που ξερω ποσο αναγκη το εχεις δε νομιζω οτι γινεται!!!

Προσπάθησε να τα δεις ολα απο αλλη οπτικη γωνία ! θελει πολυ κοπο και δεν ειναι καθολου ευκολο το ξερω αλλα πρέπει ...απλά εχουν πέσει όλα μαζί και εισαι εξουθενωμένη αλλα με το να τα λες και να γκρινιάζεις ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ τιποτα ..μονο χειροτερα γινεται !

Μην ξαναπεις θα πηδηχτω δεν αντεχω θα παρω τα βουνα θα φυγω και ολα τα συναφη ..

πες ...θα ηρεμησω θα μπω σε προγραμμα και λιγο λιγο θα βαλω και τον μικρο ...σκεψου οτι θα περασει ολο αυτό..σκεψου επισης οτι οτι λαθη κανεις τωρα θα τα πληρωσεις μετα για αυτο με ηρεμία βρες τη λύση!ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Ελα καλή μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;);););););););) !

Προσπάθησε!!

και ισχυει η προταση μου!!!!ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!

ΣΑς ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!

δηλαδη κασση και μπεμπουλη αν φυγω για ενα σ/κ θα ειναι λαθος? πως θα αποφορτιστω? δε θα τα παρατησω τα παιδια μου σε αγνωστους! θα ειναι με τον μπαμπα τους και τους παπουδες τους!!!

ειναι προτιμοτερο να καθομαι στο σπιτι, να βαζω τα κλαμματα χωρις λογο και να μην μπορω ουτε το παιδι μου να ταισω γιατι δεν αντεχω?!?!?!

κασση μου ευχαριστω για την προσφορα σου, θα το χω υποψη μου!!! :kiss:

το μωρακι ειναι πολυ μικρο για να αποχωριστει την μαμα του... Απ την αλλη νομιζω οτι περνας επιλοχειοκαταθλιψη και καλο ειναι να συμβουλευτεις ειδικους. Εχω φαει πολλες φορες τις φρικες μου. Κι οταν εμπαινα στο μαμυ κι εβλεπα την λαχταρα των κοριτσιων για ενα μωρακι η καποια απωλεια εκανα τον σταυρο μου κι ευγνωμονουσα τον θεο για το παιδι μου... Προσπαθησε να αφιερωσεις μια ωρα την ημερα στον εαυτο σου... Ακομα κι αν εχει γκρινια το μωρο και ξερεις πως ειναι ταισμενος αλλαγμενος μην τον ακους. Πηγαινε σε ενα αλλο δωματιο για λιγο και ανασυγκροτησου! Η μητροτητα ειναι η πιο δυσκολη δουλεια αλλα ειναι φτιαγμενη για μας! Εχεις την δυναμη. Αντλησε την απο καπου και συνεχισε! Τα πας θαυμασια!!! :kiss::kiss:

απιστευτο !!!!

δεν μπορει να διαβασα καλα θες να φυγεις και να πας ενα διημερο μονη σου καπου ;;; και μαλιστα μονη σου ;;; ουτε τον αντρα σου δεν θες μαζι ;;

τι να πουν αλλες μαμαδες που εχουν διδυμα ;;;και δεν μου λες κατι ;; συνηδιτοποιημενα το εκανες το μωρακι; δεν περιμενες ολες αυτες τις αλαγες ;;δεν ξερεις οτι τα μωρα νιωθουν 1 με το σωμα της μαμας τους και νιωθουν οτι νιωθει ;;; δεν ξερεις οτι οτι κιαν συμβει αυτο θελει εσενα να ακουσει την καρδια σου να σε μυρησει ........... περασα καταθλιψη με παρακολουθηση ψυχιατρου και ουτε μια στιγμη για κλασματα του δευτερολεπτου δεν σκεφτηκα να αφησω το μωρο μου !!!! πραγματικα πρεπει να μιλησεις με ειδικο ευχαριστως να σου δωσω τα τηλ του γιατρου μου με πμ

entaksu eseis eiste oi super kales mamades ,den katalabenete oti me afta pou grafete den voithate tin frapedia para tin gemizete enoxes pou aisthanetai etsi? Frapedia se katalavaino ,exeis piksei ,einai mikri k i Margarita (thumamai kala?) ,suzita tis anusixies sou me ton antra sou,k pare mia vatheia anasa koritsi mou ,eimaste edo g na se voithisoume!!

frapedia72 έγραψε:

Νίκη καλως ηρθες στον υπεροχο κόσμο των αντρων!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ο δικος μου 14 μηνων ολο τσιριζει,σπανια κοιμαται σερι το βραδυ και δεν ξερω τι σημαινει το παιδι καθεται σε ριλαξ,καροτσι,παρκο.

Πολυ κουραση.

Ας ελπισω το 2ο να ειναι πιο ηρεμο γιατι την 1η φορα ουτε καν με αγγιξε η καταθλιψη αλλα αν ειναι και το 2ο ετσι μαλλον δε θα τη γλιτωσω.

Εχεις τουλαχιστον καμια βοηθεια;;;;;

savropinguinos έγραψε:

entaksu eseis eiste oi super kales mamades ,den katalabenete oti me afta pou grafete den voithate tin frapedia para tin gemizete enoxes pou aisthanetai etsi? Frapedia se katalavaino ,exeis piksei ,einai mikri k i Margarita (thumamai kala?) ,suzita tis anusixies sou me ton antra sou,k pare mia vatheia anasa koritsi mou ,eimaste edo g na se voithisoume!!

δεν ηταν σκοπος μου να την γεμισω με ανοχες !! αλλο αν αυτο εισεπραξες εσυ !! πρεπει να βρει την δυναμη και να στηρηχτει στα ποδια της οχι να σηκωθει και να φυγει που ειναι και τοο πιο ευκολο !! θελει να βοηθηθει με το να παει καπου να χαλαρωσει και τα παιδια πως θα το παρουν που δεν θα την βλεπουν ;; ναι να βγει γιια εναν καφε μια βολτα με το αμαξι καπου να μην ακουει κανεναν αλλα οχι να φυγει για 2 μερες !! ας βρει μια κοπελια να της τα κραταει 3 4 ωρες καθε σαββατο να πηγαινει καπου με τον αντρα της η με τις φιλες της ας πουμε .............. και δεν ειμαστε σουπερ μαμαδες εγω τουλαχιστον δεν ειμαι περασα πολλα και τα καταφερα φυτρωνοντας ακοαμ 4 χερια και 6 ποδια για να τα προλαβαινω ολα !! και για να μην ξεχνιομαστε δημοκρατια εχουμε !!

frapedia72 : ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ...ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ....ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.....

ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΣ!!!!ΕΓΩ ΑΝ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΣΟΥ Η' ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ!! ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΟ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!

ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.......ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!! :kiss::kiss:

Συμφωνω με τις περισσότερες απο τις κοπέλες. Μαλλον φλερτάρεις με καταθλιψουλα λογω όρμονων.Και εγω απο την κούραση καιτο αγχοσ υπηρξαν στιγμές που μου ερχόταν να σκάσω. Το καλύτερο ειναι να βρεις χρονο μεσα στην ημέρα ακόμα και να αγκαρεψεις τα πεθερικά σου να βγαινεις μεσα στην ημέρα ειτε για ψωνια ειτε για βολτα. Ακομα και με τον συζυγό σου μαζι να βγείτε θα βοηθήσει θα μιλήσετε ο ένασ στον άλλον για αυτα που σας απασχολούν και θα νιώσετε και οι 2 καλύτερα. νομιζω να φυγεις για 2 μερες και να αφήσεισ σε αυτη την ηλικια το μικρό σου ισωσ να μην είναι η καλύτερη λύση για το βρεφος που θελει την μαμα του παντωσ οποσδήποτε να αρχισεις εσυ να παίρνεις τον έλεγχο των πραγμάτων και να σκέφτεσαι ότι όλα είναι περαστικά και ότι το μωρό σου δεν ξαναγυρνα σε αυτή την ήλικια. Επίσης ασε τα πρέπει. πρεπει να τρωει εκεινη την ωρα να κοιμάται εκεινη.μην ζοριζεσαι. αν θελεισ να τον θυλασεις λιγοτερο ή περισσότερο καντο. στην τελικη καλυτερα λιγο ξενο γαλα παραπανω παρα μια μαμα στα προθυρα νευρικης κρίσης. Πιστευω να εγινα κατανοητη.

βρε κοριτσια ειναι πραγματα αυτα!!!!!!!!

αν μια κοπελα δεν νιωθει καλα μετα την γεννα δεν πρεπει να την κανουμε εμεις που δεν γνωριζουμε να νιωσει χειροτερα!! που ξερετε τι ακριβως γινεται στην ψυχολογια της?

καλο ειναι να μην γεμιζουμε τυψεις καποιον που ειναι στα προθυρα καταθλιψης! συμφωνω με την γιωτα(σαυροπιγκουινος) απολυτα..ας προσεχουμε λιγακι...

φραπεδια να νιωθεις φυγε για να νιωσεις καλυτερα..την ψυζολογια της μαμας την καταλαβαινει το μωρο..θελει μια μαμα χαρουμενη και γερη.. :)

γω της ειπα μονο οτι ισως να χρειαζετε να επισκεφτει εναν ειδικο. Δεν ειναι κακο. ΚΙ εγω εχω παει. Θα της κανει καλο... Ομως ειναι λιγο νωρις να αφησει το μωρακι της. Την χρειαζετε. Και δεν νομιζω οτι με ενα σκ θα λυθει το προβλημα της. Κατι μου λεει πως ειναι βαθυτερο. Πρεπει να βρει την ριζα του προβληματος για να βρει και την λυση. Θελει εμψυχωση και παρηγορια. frapedia72 παρε τα παιδακια σου αγκαλια και παρε δυναμη. Θα στρωσουν τα πραγματα, θα δεις. Θα ρθει ο καιρος που θα αναπολεις τον μικρο σου χιτλερ (Ετσι λεω κι εγω τον δικο μου) και την κουραση που τραβας εξαιτιας του... Σιγουρα παντως ειναι γκρινιαρης γιατι νοιωθει τον εκνευρισμο σου. Παρ τον στο κρεβατι σου, τριψτον λιγο, καντου μασαζακι, φιλα τον και μιλα του γλυκα... Και να δεις πως θα ηρεμισει.. Κι αυτος κι εσυ! ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...