Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάρες, ο Δημητράκης μου που είναι 19 μηνών και duracel αποφάσισε ότι πρέπει να κατεβάσει καμιά ιδέα και ο τρόπος που βρίκε είναι να χτυπάει το κεφάλι του παντού, στους τοίχους, στο πάτωμα, στις καρέκλες και στους καναπέδες, πάνω μας. Έχει γεμίσει το κούτελό του μελανιές, μερικές φορές το χτυπάει τόσο δυνατά που βάζει τα κλάματα. Κορίτσια ανυσιχώ μήπως και χτυπήσει άσχημα. Το έχετε περάσει και εσείς αυτό το στάδιο; Πως το αντιμετωπίσατε και τι νομίζετε ότι μπορώ να κάνω; HELP!!!! :dry:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera..

exw ki egw ena agor 26 minwn!ta idia kanei oxi vevaia tetoio kollima me to kefali alla kapws etsi!eksigise tou oti tha xtupisei..mila tou ti na pw?den kserw ta paidia s auti tin ilikia kanoun oti tous katevainei!ama tou milisei o mpampas sovara..oti tha xtupisei kai tetoia?

ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΖΟΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ. ΑΦΟΥ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Έχεις δοκιμάσει να αδιαφορήσεις? Να μην δώσεις σημασία καθόλου?

Εμένα έκανε το ίδιο πράγμα και μερικές φορές χτύπαγε και αντικείμενα που κρατούσε στο χέρι του στο κεφάλι του. Στην αρχή του μίλαγα και έλεγα μη, όχι, πρέπει να προσέχουμε το κεφάλι μας και το σώμα μας γενικότερα....

Τώρα τελευταία δεν δίνω καμία σημασία και άμα πονέσει και κλάψει ΔΕΝ τον κανακέυω αλλά του λέω αυτά παθαίνεις άμα χτυπάς το κεφάλι σου...ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ!!!

Δεν ξέρω ίσως το βρίσκουν παιχνίδι, ίσως θέλουν να τραβήξουν την προσοχή μας με αυτό τον τρόπο... Ε άμα δεν καταφέρνουν τίποτα (και την προσοχή μου την έχει χωρίς να χρειάζεται να με προκαλέσει) δεν είναι και κάτι ευχάριστο...θα το κόψουν

Δεν έχω προσωπική πείρα να σε βοηθήσω μιας κ εμείς είμαστε μικρούλιδες ακόμα αλλά μιας φίλης μου η κόρη τα έκανε αυτά όταν γέννησε το δεύτερο παιδάκι από τη ζήλια της κ για να τραβήξει την προσοχή της.

Πιστεύω ότι σίγουρα κάτι θέλει να πει με αυτό τον τρόπο, άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά σου? πχ.μήπως πήγες για δουλεία κ τον άφησες σε άλλον? μήπως θέλει να παίζετε μαζί΄κ ζητάει την προσοχή σου?

αν συνεχίζει δεν ρωτάς κ τον παιδίατρο σου?

εγω ξερω πως αν το παιδι χτυπαει συνεχεια στο κεφαλι πρεπει να του παρει ο νονος του παπουτσια !! για αυτο και εγω ζηταω παντα παπουτσια απο τους νονους μας κιας μην παρουν ρουχα ηη παιχνιδια

γειά σου,

σαν νέα μαμά ενος 3μηνών αγοράκι,πιστεύω,ότι ζητάει την προσοχή σου.Μπορεί να την έχει αλλά να μην τον ¨καλύπτει¨!!,κάθε παιδί έχει την δική του προσωπικότητα,άρα θέλει και διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης!!.Ισως άλλος τρόπος?!!προτείνω να πάρεις κανένα βιβλίο παιδί και ψυχολογία,μπας και βγάλεις άκρη!!Καλή επιτυχία,,όλα καλά θα πάνε!!

Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΤΟΥ ΠΕΡΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΕΚΔΙΚΙΣΗ, ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

εγω παντως θα σου προτεινα να παρεις τη γνωμη ενος ειδικου... καποιου παιδοψυχολογου γιατι... αβυσσος η ψυχη ενος παιδιου!

μη το αφησεις, ποτε δε ξερεις τι μπορει να κρυβει μια διαφορετικη απο το συνηθισμενο συμπεριφορα :)

ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΟΥ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ Κ.Λ.Π. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΨΥΧΟΛΟΓΙΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ TIME OUT. ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΚΡΟΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΑΝΩ... ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... :huh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...