Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
:angry: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑΤΕ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ ΕΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ : ΟΠΩς ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕς ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΩ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΙΨΗΣ ΧΩΡΟΥ ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΙΝΑΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΠΟΔΙΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗς ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗς ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗΕ ΔΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΙ ΧΑΡΑ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΑΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΦΑΙΑΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣς ΛΕΕΙ ΚΑΛΕ ΟΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥς ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗς ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΤΗς ΜΙΛΗΣΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗς ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ?? ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑς ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΕΚΙ ΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥς ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΟΓΙΑΚ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡ ΑΜΟΥ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ?? ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΑΚ ΑΤΟΝ ΜΠΑΜΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΚΑ;Ι ΜΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΙΝΟΥ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ Ή ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΗ ΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΟΡΙΑΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΕΝ ΕΞΞΑΛΟ ΤΗΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΙΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ
Δημοσίευση

ax katerina mou..exeis ki esu ap oti katalava mia mana...opws i dikia mou..upoloxago natasa ti lew...fantasou!ekei ama tous mpei kati sto mualo..

pare ta petherika k zita sugnwmi,pes oti den exeis kamia sxesi me auti ti skepsi kai ston antra sou to idio..

kai upomoni!fusika kane auto pou thes esu kai o antroulis sou kai mi dineis simasia se kanena!auta pou leei oti den tha ksanadei ta paidia k tetoia ta leei panw sta neura tis min tis dineis simasia!atin ki autin na iremisei na pesoun ligo oi tonoi..kai meta pes tis ti exeis apofasisei ma ton antra sou k mi dexteis kouventa!ki an tis aresei..an oxi..atin na doume ti tha katalavei!

ki emena ta idia mou kanei,prospathw na mi dinw simasia alla merikes fores mou rxetai..

tespa..iremise kai ola tha paroun to dromo tous!PSUXRAIMIA PANW AP OLA!!

Δημοσίευση

ΑΧ!!! ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ!!!!!!ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΕ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΗΚΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!!!ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!!!ΑΕ,ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ????ΕΧΙ ΤΡΙΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΩ ΕΤΟΙΜΟ ΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!ΔΥΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΕΔΩ!!!!! ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ???ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ!!!!

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!!!ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΞΕΝΕΠΑΤΗΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙΑΝ ΕΚΕΝΑ!!!!

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΦΤΙΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΤΗΣΕΙ!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ Η΄ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ!!!!!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ!!!!

Δημοσίευση

κοπελια μου δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι την γνωμη της μαμας σου για το που θα μεινεις με τα παιδακια σου !! αστην να λεει οτι θελει και εσυ κανε οτι θελεις τελος παντων ..........μην κακιωνεις με κανεναν ουτε με τα πεθερικα ουτε με την μανα σου απλα κανε αυτο που νομιζεις εσυ για τα παιδια σου

Δημοσίευση

Βρε κοριτσια!!!Μενω καγκελο!!!! :ohmy: Νομιζα πως ημουν η μονη που ειχα μια τετοια μανα!!!Που μου λεει καταρες και να μου πεθανει ο αντρας και τετοια!!!! :( Και αν δεν την εχω βοηθησει και ο αντρας μου χαλι να τον πατησει που ειναι τοσο αξιος και πονοψυχος ανθρωπος!Της ειχα κοψει την καλημερα μια εποχη και μου μιξοκλαιγε ταχα οτι ηταν αρρωστη..οταν μουλεγε εναν σκασμο λογια και καταρες[ολες στο κεφαλι της] δεν ηταν αρρωστη!Μονο που τα γραφω τρεμω απο συγχηση!!!!!! :( ΔΕΝ χρειαζεσαι κανενος την γνωμη και αν δεν της ξαναμιλησεις αυτη θα βγει η χαμενη οχι εσυ!!!Καλη επιτυχια σε οτι και να κανεις!!! :kiss:

Δημοσίευση

joanaki:ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ!!ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ...ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ, Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΟΖ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΦΕΡΟΤΑΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ..ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΜΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ!!ΠΙΑ ΜΑΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ???ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΩ..ΠΩΣ ΑΝ ΤΗΣ ΠΩ ΜΑΜΑ ΧΩΡΙΣΩ, ΘΑ ΧΑΡΕΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?????

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ...Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΑ ΣΩΣΤΗ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ,ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!!

Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΛΛΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ...

Δημοσίευση

entaksei maraki mou!ontws den aksizei na xwriseis gia kanenan..mono gia logous tou zzeugeriou..ola ta upoloipa oust!ean den s exei stiriksei ok..exeis kathe logo..ti na pw.?euxomai na sai panta agapimeni me ton antrouli sou kai to mwraki sas na nai gero k tuxero..kai ola na sou pane opws ta thes!

katerina sorry gia tin kataxrisi xwrou!

Δημοσίευση

γεια σας και απο μενα!

κατερινα μου δεν εισαι καθολου τρελη καλη μου...

δεν εχει κανενας το δικαιομα να μπαινει στη ζωη σας και να κανει κουμαντο. αν θελετε εσεις να αγορασετε το σπιτι να το κανετε. δεν καταλαβα με ποιο δικαιομα λεει η μητερα σου να φυγουν απο το σπιτι τους τα πεθερικα σου...συγνωμη που θα το πω αλλα αυτο ειναι θρασος! γιατι δεν φευγει εκεινη απο το δικο της να πατε εκει?? :S και ειχε και περισσοτερο θρασος να τους παρει και τηλεφωνο! :blink::ohmy: εγω θα σου ελεγα να παρεις τηλεφωνο τα πεθερικα σου πρωτα απο ολα και να τους ζητησεις συγνωμη και να τους πεις οτι δεν ειχες καμια σχεση με αυτο που εκανε η μαμα σου. και να προσπαθησεις να ηρεμησεις και τον αντρα σου.

και νομιζα οτι εγω δεν μιλουσα με τους γονεις μου μονο...εμενα οι δικοι μου με πηγαν στο ψυχιατρειο επειδη δεν τους αρεσε ο αντρας μου για να με κανουν καλα οι ψυχιατροι και ειχαν πεθανει στα γελοια οι ανθρωποι με αυτα που τους ελεγαν οι γονεις μου :laugh: :laugh: τι να πω...αυτα και πολλα πολλα αλλα..δεν μιλιομαστε πλεον και εννοειται οτι ουτε το παιδι προκειται να δουν. εγω και ο αντρουλης να ειμαστε καλα και το μωρακι μας να γεννηθει και να ειναι καλα και δεν με νοιαζει τιποτα αλλο!

Δημοσίευση
:( ΚΑΤΑρχάς κοριτσάκι δεν μου κάνεις κατάχρηση χώρου αλλά ρε κορίτσια μου την δίνμει όλο αυτο που κάνει είχαμε και συνέχεια πριν μία ώρα με πήρε τηλ και καλά για να μου πεί ότι αυτο που λέει τολέει για καλό και ότι δεν είναι φυσιολογικό να μην σκέφτομαι το συμφέρον μου και ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ??? ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΊΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΙΔΡΎΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΙς ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗς ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗς ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΕΣ ΣΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ τώρα για πείτε φταίω εγώ που της είπα να μην σώσει και ξαναπατήσει ? δηλαδη πρέπει οπωσήποτε να τσακωθώ εγώ με τα πεθερικά μου για να γίνει το δικό της ??? επίσης πήρα τα πεθερικά μου και τους μίλησα αλλά η πεθερα μου κουτσα στραβα μου μίλησε ο πεθερος μου ειπε οτι θα έρθει απαο το σπίτι σε κανα μισάωρο μαζι με τον στέλιο για να τα πούμε ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΠΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΠΑΚΤΩ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΙ ΑΕΥΧΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ :dry::(:(
Δημοσίευση

ΑΧ ΚΑΤΕΡΙΝΑ , ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ ? ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ...

Δημοσίευση

ΡΟΥΛΑ 3 ξέρεις ποιο είνβαι το θέμα ότι μέχρι ένα σημειο το καταλαβαίνω ότι εμεις μεγαλώνουμε και αυτοι μικραίνουν αλλά σε εμας το θέμα είναι ότι αυτο το σπίτι μου το έδωσε η μάνα μου πρόικα όταν παντρεύτηκα το είχε αγορασει πρίν παντρευτώ και για αυτο θεωρεί ότι τα πεθερικά μου που δεν έχυν δώσει κατα εκείνην τίποτα γιατι και αυτοι οι άνθρωποι μας έχουν προσφέρει ουκ ολίγα και τον γάμο τον ανελαβαν όλον εκείνοι και τα βαφτιστια του μπάμπη και της εβελίνας και στην σοφία βοήθησαν και ακόμα βοηθάνε

Δημοσίευση

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΡΙΖΟΥΝ . ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ . Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ .

ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Δημοσίευση

Εσυ ομως ξερεις οτι σας βοηθουν τα πεθερικα σου . τι πρεπει να γινεις "παρτα όλα"? δεν το καταλαβαινει αυτο ? εχω ακουσει για γονεις που εδωσαν το σπιτι στα παιδια τους και πηγαν να μεινουν σε μικροτερο και επαθαν καταθλιψη . δεν τις αντεχον τις αλλαγες σ'αυτες τις ηλικιες

Δημοσίευση

Κατερίνα λίγα λόγια και αληθινά με τα πεθερικά σου! 1+1=2 και καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται..

"σας αγαπώ, σας εκτιμώ, να ξέρετε ότι σε αυτό δεν έχω καμία ανάμειξη, λυπάμαι για την πρωτοβουλία της μαμάς μου" και τέλος! Πιστεύω να καταλάβουν.

Και κάτι άλλο... Μια συμβουλή... Το αίμα νερό δε γίνεται! Μην κατηγορεις τη μαμά σου πότε στην πεθερά σου, μη μιλάς άσχημα για αυτήν. Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί η σχέση σου με την πεθερά σου... Μπορεί όλο να σου γυρίσει μπούμεραγκ.

Φιλιά πολλά! :kiss:

Δημοσίευση

Κατερινακι καλο απογευμα και απο μενα!

Καταρχην δεν εισαι τρελλη κοπελα μου εχεις ολα τα δικια του κοσμου!

Για την μαμα σου δεν θα μιλησω.....

Εξηγησε στα πεθερικα σου ακριβως πως εχει η κατασταση και πως ολο αυτο ηταν φαϊνη ιδεα της μαμας σου! Ζητα και ενα συγνωμη και ειμαι σιγουρη οτι θα σε καταλαβουν! Εγω αυτο που δεν καταλαβα ειναι αν το σπιτι που μενετε τωρα το νοικιαζετε ή ειναι της μαμας σου και στο εχει δωσει? Αν το νοικιαζεται η μαμα σου δεν εχει καμια δουλεια να ανακατευτει αλλα αν σας το εχει δωσει και εκεινη εχει παει σε μικροτερο μαλλον θεωρει δεδομενο οτι και τα πεθερικα σου πρεπει να κανουν το ιδιο! Ευχομαι καλα ξεμπερδεματα!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κ απο μένα!Πράγματι "αυτά" είναι αρκετά λυπηρά πράγματα κ μάλιστα σε -υποτίθεται-τέτοιου είδους σχέσεις!!Κ γίνονται πιο περίπλοκα όταν μπαίνουν στην μέση πολλά άτομα,εσύ "πρέπει" να φερθείς ως ισορροπιστής κ ταυτόχρονα διαφωνείς!!!Κάνε αυτό που σου λέει το μέσα σου,ξέρεις πιο είναι το σωστό....Απλά νομίζω πως ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους είσαι εσύ.!!!Ναι!!Είτε με το καλό είτε με το κακό...Ναι,συμφωνώ πως όσο μεγαλώνουν οι δικοί μας τόσο πιο κοντά στην παιδική τους συμπεριφορά πλησιάζουν ΑΛΛΆ αυτό δεν είναι δικαιολογία για τα πάντα.Γνώμη μου.Δεν δικαιολογει συμπεριφορές κ καταστασεις...Ορθό είναι ο καθένας να κοιτάει την δουλειά του κ το σπίτι του,να δίνεται η γνώμη ή η συμβουλή αν του ζητηθούν.Απλά όταν πρόκειται για τους γονείς,συγενείς εκει είναι [που φαίνονται λίγο πιο περίπλοκα...Ο,τι δεν μας κάνει καλό,το κρατάμε μακρυά...Όλα καλά θα πάνε κ εσυ ξέρεις πιο είναι το καλό για την οικογενειακή σου γαλήνη κ ευτυχία....Σε φιλώ

Δημοσίευση

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΕΓΩ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΟ ΓΑΛΑ........ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ ΠΟΤΕ!!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ....

ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ Σ'ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ...

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ....ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ!!!!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!

Δημοσίευση

Ifigeneia έγραψε:

Κατερίνα λίγα λόγια και αληθινά με τα πεθερικά σου! 1+1=2 και καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται..

"σας αγαπώ, σας εκτιμώ, να ξέρετε ότι σε αυτό δεν έχω καμία ανάμειξη, λυπάμαι για την πρωτοβουλία της μαμάς μου" και τέλος! Πιστεύω να καταλάβουν.

Και κάτι άλλο... Μια συμβουλή... Το αίμα νερό δε γίνεται! Μην κατηγορεις τη μαμά σου πότε στην πεθερά σου, μη μιλάς άσχημα για αυτήν. Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί η σχέση σου με την πεθερά σου... Μπορεί όλο να σου γυρίσει μπούμεραγκ.

Φιλιά πολλά! :kiss:

τα λες ωραια :) μπραβο

Δημοσίευση
:dry: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΧΑ;ΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΗΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗς ΙΔΕΕΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΝΑΜΕΙΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΙΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΦΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΕΙ ΑΝ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΡΧΙΕ ΝΑ ΛΕΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΠΙ ΝΑ ΤΗς ΕΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΑς ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΑΝ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΕ. ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΜ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΚ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΜΑΣς ΦΑΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΩΘΕΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟ ΣΤΕΛΙΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΝΑ ΦΥΓΩ
Δημοσίευση

Αχ,αυτά είναι...Προσπάθησε να είσαι ήρεμη ώστε να σκέφτείς ορθά κ να είστε ένα με τον άντρα σου σε αυτό,ενωμένοι....Το σπίτι είναι δικό της,λογικά δεν θα υπήρχε θέμα γιατί όταν κάνουμε κάτι ή δινουμε κάτι το κάνουμε επειδή το θέλουμε κ χωρίς ανταλλάγματα.Αλλά εδω έρχεται το παράλογο που δίνουν σπίτια,λεφτά κτλ απο αγάπη πάντα,από καλό αλλά είναι σαν να είσαι πάλι στα 15 σου,να μένεις με τους δικούς σου,να σου δίνουν χαρτζιλίκι κ επειδή είσαι ανήλικη ακόμη,οφείλεις να υπακούς κ εκείνοι να εμπλέκονται κ να πρέπει να κάνεις αυτό που θέλουν-σου λένε.

Συζήτησέ το με τον άντρα σου,να δεις τι πιστεύει κ εκείνος.Με τα πεθερικά σου δεν νομίζω να υπάρχει θέμα εφόσον σε γνωρίζουν κ ξέρουν τι άνθρωπος είσαι κ εφόσον ξεκαθάρισες κ τη θέση σου.Ίσως επίσης να δοκιμάσεις να κανεις μια τελευταία συζήτηση με τη μητέρα σου,ως ευκαιρία,να δεις για ποιό λόγο τα λέει....

Κ βέβαια,αν σας "παίρνει"(οικονομικά κ ψυχολογικά)να σκεφτείτε το ενταίδεχόμενο της μετακόμισης....

Είναι ωραίο να μπορούν οι δικοί σου να σε βοηθούν χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται παράδοση ανευ όρων,ή δική σου υποχρέωση....

Καλύτερα ίσως να ζοριστείτε παρά να τσακώνεστε διαρκώς για τα οικονομικά ή τα σπίτια κ να δημιουργουνται εντάσεις χωρίς σταματημό....

Σκέψου τα ήρεμα κ θα βρεθεί η λύση,μην νιώθεις άσχημα.Συγγνώμη για το μεγάλο κείμενο,αλλά πραγματικά σε καταλαβαίνω.Κ σίγουρα ούτε τρελή είσαι ούτε η μόνη σε αυτό τον κόσμο που έχει τέτοια προβλήματα!!Είμαστε αρκετοί κ είναι παρήγορο!!!Γέλια!Σε φιλώ

Δημοσίευση

κατερινα μου δεν εχω παρομοια εμπειρια κ ειδικα με τη μανα μου που ευτυχως

ποτε δεν ανακατευεται σε τιποτα ..αλλα προσωπικα θα σου ελεγα να φυγετε

απο αυτο το σπιτι εαν βεβαια το σηκωνουν τα οικονομικα σας κ να πατε καπου

πιο μακρια ..τουλαχιστον δεν θα σας πεταει συνεχεια την καραμελα οτι σε

δικο μου σπιτι μενετε αρα εγω αποφασιζω..Κανενας δεν εχει δικαιωμα να

ανακατευεται μεσα στην οικογενεια σου ,κανετε εσυ κ ο αντρας σου κουμαντο

ειναι κριμα να τσακωνεστε για τριτους,ας ειναι κ η ιδια σου η μανα...

Να μην στεναχωριεσαι κ αφου τα ξεκαθαρισες ολα με τα πεθερικα σου να

νιωθεις ενταξει με τον εαυτο σου.

Αλλα κατ'εμε κανεις ενα μεγαααααααλο λαθοσ...αφου την ξερεις την μανα σου γιατι καθεσαι κ της δινεις αναφορα τι θα κανετε???Εσυ τησ δινεις τροφη να χωνεται απο την στιγμη που την ξερεις!!!Καλο ειναι να της τα λες αφου τα κανεις κ ετσι οτι κ να σου λεει μετα θα ειναι ανουσιο..Ασε

που με τοκαιρο οταν το καταλαβει οτι δεν της μιλας θα το κοψει σιγα σιγα απο μονη της!!

τι να πω???υπομονη!

Δημοσίευση

ελα Κατερινακι τελικα χτες δνε μπορεσα να μπω ειχε δουλεια ο κυριακος και σημερα διαβασα το θεμα .Λοιπον επειδη εγω γνωριζω πως εχει η κατασταση σχτικα με τη σχεση με την μαμα σου θα σου ελεγα να κοιταξεις να ηρεμησεις και να εισαι απολυτη σε οτι εχετε αποφασισει με το Στελιο .Δεν χρειαζετε να δεινετε αναφορες στο τη θα κανετε η οικογενεια αποτελειτ απο εσενα το Στελιο και τα παιδια ολοι οι άλλοι ειναι εξω καιστο λεω αυτο επειδη ξερεις τι κολληματα εχει η μανα σου .Λοιπον ασε να διαρευσει οτι τελιακ δνε θα κανετε τιποτα προς το παρων και οταν εισια ετοιμη οικονομικα χτυπα το διπλανο σπιτι και αν σουπει τι εκανες ειανι πολυ απλο ηθελα αυτο το σπιτι για να μην χαλασω την ηρεμια της οικογενειας μου δνε ηθελ ποτε να φυγω και τα πεθερικα μου επειδη με αγαπανε και με καταλαβαινουν με βοηθησαν και το αγορασα και μην πεις τιποτα άλλο απλα ενημερωσε τους ετσι για να μην γινει της τρελης.Απο οσο ξερω τα πεθερικα σου σας εχουν βοηθησει και θεωρω ρε κοριτσα οτι οι γονεις μεχρι εκει πο μπορουν και αν μπορουν βοηθανε αν οχι δνε ειναι υποχρεωμενοι .Ξεριες τι δνε καταλαβαινω ; με τι δικαιωμα ζηαει να βγαλει δυο μεγαλους ανθρωπους εξω αποτο σπιτι τους ; σεβασμος ρε παιδια εχω μεινει και οσοκαι για τον τραυματισμο πες της οτι δεν χρειαζετε να ξαναερθει αν δεν τ θελει θα τα πουμε και τηλεφωνικα μην τρελλενεσε .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...