Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσάκια μου έχω δύο απορίες...

Recommended Posts

γεια σας κοριτσάκια μου....θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι...

πλησιάζει σιγά σιγά ο καιρός που θα κάνουμε την πρώτη μας βουτίτσα στην θάλασσα... :woohoo: :woohoo: και επειδή η μικρούλα μου παρατηρώ ότι κοκκινίζει εύκολα...τι αντιηλιακό σας έχει προτείνει η παιδίατρος????

εμας μας είχε πει μία της avene αλλα βρήκα γαλάκτωμα της avene και δεν μου φανηκε πολυ καλό... τι λέτε?

και θα ήθελα και την άποψη σας για το κάθισμα αυτοκινήτου...τώρα που ψηλώσαμε χωράμε οριακά στο παλιο...τι προτείνετε? θα ήθελα κάτι καλό αλλα σε λογική τιμή... ;)

Σας ευχαριστώ ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα δεν μου προτεινε κανενα, ειπα απλα να ειναι total sn block με δεικτη 50 τουλαχιστον γιατι ειναι πολυ ασπρος ο καημενος.

Του πηρα το κορρε και της Apivita..αλλα καλα ειναι και της freezyderm

Μου ειπε επισης να του ςχω παντα μπλουζα με μανικη- οχι αμανικο στην παραλια και φυσικα καπελο ολα ανοιχτοχρωμα

όντως Χρύσα μου εχω πολυ εμπιστοσύνη στα frezyderm...η μανούλα της παπένιας χρησιμοποιει πάρα πολύ προιόντα frezyderm... :P:Pμάλλον εκει θα καταλήξω...

θέλω να δω αύριο πιο καθισματάκι αυτοκινήτου θα επιλέξω... :dry:

πολλά φιλιά... :kiss: και σε ευχαριστώ...

και γω τα frezyderm θα σου έλεγα λένε πως είναι τα καλύτερα, ξέρεις όλα αυτά μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, αλλά τι να κάνουμε? έχουμε και άλλη επιλογή?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ Κ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ ΤΗΣ FROIKA H ΤΗΣ ADERMA ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΤΡΑ

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΟ ADERMA ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ Κ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ...ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ...ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΛ ... 17,5Ο ΕΥΡΩ

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΔΕΣ ΣΤΟ MOTHERCARE

Καρολινάκι μου καλησπέρα,

όντως είναι πάρα πολύ καλά τα frezyderm όπως και τα avene.

Είναι και εξειδικεύονται στην ευαίσθητη επιδερμίδα. Εγώ στα παιδιά μου χρησιμοποιώ διάφορα φαρμακευτικά-φυσικά προϊόντα κμε δείκτη το πολύ 30 και είμαστε οκ!!! :)

εγω παλι που δοκιμασα το freezyderm δεν μου αρεσε καθολου !! ετσι τους πηρα καποια απο την ελληνικη οικολογικη εταιρια το οποιο ειναι φυτικο και λογω προσωπικου δερματολογικου προβληματος το βαζω και εγω και δεν με ενοχλει καθολου

Και εμείς frezyderm, και δεν παθαίνει τίποτα ο ξανθομπάμπουρας!!!!Και καπέλο και μπλούζα ανοιχτόχρωμα!!!Καλέ γιατι δε σας χωράει το κάθισμα???δεν είναι μέχρι τα 3???Για κάτι φτηνό συμπεθερούλα τέχα στα mothercare η σε κανένα jumbo, αν και είμαι τις άποψης ότι το καθισματάκι πρέπει να ΄΄εχει όλες τις δικλίδες ασφαλείας, οπότε θα τσούζει λίγο στη τιμή...Μουτς μουτς!!! :kiss::kiss:

σας ευχαριστω κοριτσάκια μου όοολες ... :):)

τελικά καθισματάκι πήραμε το recaro...ναι μεν πιο τσουχτερό αλλά θα το χει μεχρι 36 κιλα....προσαρμόζεις την πλατούλα από πίσω ανάλογα με την αναπτυξη του παιδιού ..και βγάζεις καποια επιπρόσθετα που έχει ...οπότε δεν θα χρειαστεί να της το αλλάξουμε... ;) το πήραμε γκρι με ανοιχτο πορτοκαλί ...και με τρυπίτσες για να αναπνέει..και να μην ειναι τόσο ζεστό...

για την αλοιφούλα θα δω τι θ ατης βάλω...μάλλον λεω και εγώ της frezyderm...

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ RECARO ΠΗΡΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩ ΤΗΣ VICHY ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΔΙΚΤΗ 50. ΤΟΥ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ, ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ. ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• μα τι όμορφα νέα..❤️ ξαφνικά αλλάζει ολη μας η ζωή 😍 να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις τον αντρακο σου💙💙
    • μου βγήκε γκρινιάρης εμένα...τι να τον κάνω;😂 λιγη υπομονή ακόμα και ελπίζω να στρώσει... θα σας πω μόλις μιλήσω ναι❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🦋 24.11.2023 η μέρα που χαμογέλασα ξανά μετά την παλινδρομη του Ιουνίου '23..Μέρα αναμενόμενης περιόδου και έχω ξυπνήσει με μια ανεξήγητη αναστάτωση..Ξεκινάω για δουλειά αλλά πριν πάω σταματάω στο φαρμακείο παίρνω ένα τεστ και μόλις πάω στο γραφείο αλλάζει όλος μου ο κόσμος 🤗🤗..Το τεστ είναι θετικό πριν καλά καλά περάσει ένα λεπτό,η χαρά μαζί με το κλάμα απερίγραπτα..Παίρνω αμέσως τηλέφωνο τον άντρα μου,του το λέω (μετά την 1η κύηση και την κατάληξη της δεν υπήρχε περιθώριο εκπλήξεων κτλ),τον ακούω να κλαίει στο τηλ και να μου λέει το μεσημέρι θα βγούμε έξω σήμερα έχουμε γιορτή 🥳...Δε σας κρύβω ότι μέχρι να κλείσω τον 6ο είχα χαρά,προσμονή αλλά και άγχος ότι κάτι πάλι θα πάει στραβά...τώρα συνειδητοποιώ ότι χάρηκα την εγκυμοσύνη πολύ πολύ λίγο και αυτό προς το τέλος!!!Σήμερα όμως,ένα χρόνο μετά έχω τον αγοράκι μου δίπλα μου να μου γελάει και να γελάει η ψυχή μου ολόκληρη 🩵🩵🧿🧿 Συγγνώμη για το σεντόνι κορίτσια μου,αλλά τα μοιραζόμαστε όλα από την αρχή και ήθελα να σας το πω και αυτό...Η @Elkκάι εγώ είμαστε από τις πρώτες εδώ 🤗🧿🤗🧿
    • Καλημέρα!!  Σαλάτες και φρούτα μου είπε να τρώω αρκετά αλλά πολύ καλά πλυμένα!! 
    • Ναι, ήθελα να σας γράψω, να σχολιάσω και διάφορα που λέγατε, αλλά δεν πρόλαβα! Περίμενα να δω και τα αποτελέσματα σου!  Γίνεται ένας χαμός εδώ, καλά καθόμουν κι άραζα στο μαιευτήριο!! 😅 Όταν κοιμηθούν και οι δύο και βρω χρόνο, θα γράψω κανένα κατεβατο για τη συνάντηση!! 😆 Καλά πάει πάντως προς το παρόν! ☺️
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...