Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 118
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

Νεραϊδούλα μου … κάτι μου λέει πως θα είσαι η επόμενη!

Μόλις το σιγουρέψουμε να με γράψετε στη κάτω λίστα … έτσι για να φοβάται η πάνω!!!

ετσι λεω...αυτον τον μηνα να μεινω εγκυος :laugh: :laugh: :laugh:

δωσε μας το πρασινο φως και σε βαζουμε στην κατω λιστα αμεσως....ετσι ετσι ολες κατω παμεεεεε :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

leticia έγραψε:

Συγχαρητήρια.Πολλές ευχές για μια καλή και ήρεμη εγκυμοσύνη.... :silly:

leticia Σε ευχαριστώ!!! Με το καλό το μωράκι σου. Και να μας παίζεται και εμάς και ας είμαστε λίγο πιο μικρούλια…χιχι ;)

Δημοσίευση

ΑΝΤΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!!!!

Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

Δημοσίευση

IreneValadia έγραψε:

mina2 χίλια ευχαριστώ!

Εύχομαι σε 9 μερούλες που θα κάνεις το τεστάκι σου να μάθεις ότι έμαθα και εγώ σήμερα!

IRENEVALADIA SE EFXARISTO POLY H EFXH SOU ME EKANE NA ANTRIXIASO SE EFXARSITO PRAGMATIKA, EIXA ANAGKH MIA EFXOULA APO MIA EGYOULA SOU EFXOMAI TA KALITERA MESA APO THN PSIXH MOU :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

mina2 έγραψε:

IreneValadia έγραψε:

IRENEVALADIA SE EFXARISTO POLY H EFXH SOU ME EKANE NA ANTRIXIASO SE EFXARSITO PRAGMATIKA, EIXA ANAGKH MIA EFXOULA APO MIA EGYOULA SOU EFXOMAI TA KALITERA MESA APO THN PSIXH MOU :kiss::kiss::kiss:[/quote:2k5q7kg1]

Όλα καλά θα πάνε θα το δεις.

Μακάρι και γρήγορα!!!

Δημοσίευση

irenevaladia sugxarhthriaaaaaaaaaaaa!!!!mpravo kopela mou!!!!me to kalo na perasoun oi 9 autoi uperoxoi pragmatika mhnes ths zwhs sou kai na pareis agkalitsa to mwraki sou!!!!!!ola 8a proxwrhsoun uperoxa!!!h psuxologia sou einai polu top kai auto voh8aei polu!!!mpravoooooo!!!!na exeis mia teleiomhnh egkumosunh!!!

Δημοσίευση

Σου στελνω και εγω οοοοοοολη την θετικη μου ενεργεια και :):):) ευχη μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα οπως τα εχεις ονειρευτει και σε λιγους μηνες να χεις ενα γερο μωρακι!

Πολλα πολλα πολλα φιλακια!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ρενακιιιιιιιιι συγχαρητηριαααααα :):):):):):):) μπραβο μπραβο μπραβο χιλιαδες μπραβο και ενα εκατομμυριο ευχες ολα να πανε σουπερ μεχρι το τελος και σε λιγους μηνες να κρατας αγκαλια το μπεμπακι σου... :):):):) αχ τι ωραια μερα σημερα :):):):)

Δημοσίευση

kala ti iperoxa nea einai auta???

den to pisteuo!!!

xairomai toso poli...!

eides pou sou elega oti pisteuo poli ston Maio...einai poli gourlidikos minas telika!

ola tha pane kala...i arxi einai to imisi tou pantos!!

teleia teleia teleia!

kai tin epomeni fora i xoriaki tha exei oxi apla diplasiastei...alla triplasiastei...kai liga leo!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ

γιατι σου τα ειπα στο facebook....

αααααααααααααααα :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλα φοβερο το χιουμορ μου!!!! Ετσι λιγο για να

ριξει μια ψυχρα σκάσαμε σημερα απ την ζέστα!!!!! :kiss:

για να βλεπω τικερακι να μετραειιιιι τας εβδομαδας!!!!

για να δω για να δω!!!! :woohoo: :silly: :blink: :laugh:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...