Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Να σας ζήσει κορίτσι μου!! Γερή και ευλογημένη να είναι η κούκλα σας!! Επιτέλους ήρθε το θαύμα σου στην αγκαλιά σου 🥰🩷🩷🥹
    • Κι εμένα πλέον κουνιέται πολύ μέσα στη μέρα και το βράδυ. Έχω και πρόσθιο και πρώτα δεν την καταλάβαινα πολύ, αλλά τώρα συνέχεια. Αυτό με το κοκκαλάκι δεν το νοιώθω..αλλά κι εμένα ώρες ώρες βλέπω την κοιλιά μου να κουνιέται. Κι αντιδράει κι όταν τη χαιδεύω..🤣
    • Καλημέρα κορίτσια μου...τι κάνετε???Τελικά το τελευταίο εμβόλιο δε μας πήγε πολύ καλά...ο μικρούλης ήταν πάρα πολύ ανήσυχος και ανέβασε και λίγο πυρετό...ευτυχώς σήμερα είναι πολύ πολύ καλύτερα!!!Λέω από το Σάββατο να προσπαθήσω να τον πάω στο δωμάτιο του και να σας πω την "αμαρτία" μου νομίζω ότι ο μικρός είναι πολύ έτοιμος και εγώ έχω το πρόβλημα 🫣...Βλέπω το λίκνο και λέω αχ πως θα το αποχωριστώ?θα τον ακούω?θα ξυπνάει?θα νιώθει μόνος του?
    • Η αλήθεια είναι αυτή...κ δεν είναι πέντε ευρώ να πεις ότι τα δίνω κι ό,τι θέλει ας γίνει...
    • Κι εμένα έχει επανέλθει η υπνηλία...ειδικά το απόγευμα κοιμάμαι όρθια πολλές φορές.. Αλλά τα βράδια άλλοτε κοιμάμαι καλ΄ά κι άλλοτε με πιάνουν αυπνίες γιατί νοιώθω δυσφορία όταν ξαπλώνω.. Και σήμερα ξύπνησα στις 06.00 το πρωί και μετά δεν μπορούσα καθόλου ξαπλωμένη και κοιμήθηκα καθιστή στο κρεβάτι.  Οι πόνοι πάνε κι έρχονται, πότε η μέση πότε τα γόνατα. Στις ανηφόρες κι εγώ ζορίζομαι πολύ.. Άντε λίγο έμεινε! Υπομονή! Πότε έχεις ΠΗΤ?  Εγώ 5/3. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...