Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

elenalda μου καλή αναμονή και καλή επιτυχία!!!!!!!!

εγώ είμαι στο τέλος της αναμονής... αύριο πάω για χοριακή!!!!

τις τελευταίες δύο εβδομάδες τις έβγαλα ξάπλα, μου έκανε συντροφιά ένα ωραίο βιβλίο που μου σύστησε μια φίλη μου,το μαμμυ και φυσικά ο αντρούλης μου. ας είνια καλά η πεθερούλα μου που μου μαγείρευε και η αδερφούλα μου που ήρθε και μου έκανε δουλίτσες..

Να έχεις θετική σκέψη και υπομονή!!!!! όλα θα πάνε καλά, αυτό να σκέφτεσαι!!!!

ότι θέλεις εδώ είμαστε!!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ελεναλντα καλη σου επυτυχια να σκεφτεσαι θετικα να εισαι σιγουρη πως ολα θα πανε αψογα και ξεκουρασου...δυο βδομαδες ειναι γρηγοαρα θα περασουν ουτε που θα το καταλαβεισ...και να μιλας στο/στα μωρακι/α σου σαν να ειναι ηδη στην κοιλιτσα σου και πριν το καταλαβεις καλα καλα να σου μια τερααααστια χωριακηηη :):):):)

Δημοσίευση

ELENALDA μου να σκέφτεσαι θετικά και ασχολήσου όσο

μπορείς με πράγματα που δεν αφορούν την εξωσωματική.

Μην έχεις το μαυλό σου συνεχεια εκεί και ο καιρός θα

περάσει σαν νεράκι! Εύχομαι σε 2 εβδομάδες να έχεις

μια τεραστια χορειακή σαν την δικια μου!!! :):kiss:

Δημοσίευση

Elenalda,lollipopaki....καλα αποτελεσματα ευχομαι και μην ξεχνατε οτι εσεις ειστε πιο τυχερες απο εμας τις 'απλες' περιπτωσεις γιατι εχετε πολεεεεεες πιθανοτητες να αποκτησετε δυδιμακια και τρυδιμακια!!!!! :kiss::kiss:

Δημοσίευση

ELENALDA έγραψε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Σήμερα Κυριακάτικα έκανα εμβρυομεταφορά. Τρία εμβρυάκια σε πολύ καλή κατάσταση!!!

Τώρα περιμένουμε και πως περνάν οι μέρες ε?

Δεν το σκέφτεσαι συνέχεια κάνεις πραγματάκια και πας και παίρνεις μια ωραία θετική χοριακή διδύμων....

Είμαι περήφανη για σένα τα κατάφερες τέλεια...

Άσε που είμαστε σε τέλεια φάση οι επιτυχίες πάνε σύννεφο..... :woohoo:

Δημοσίευση

ELENALDA έγραψε:

Καλημέρα κορίτσια & καλή εβδομάδα!!!

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα και κοντεύω να σκάσω!!!!! Ωχ μανούλα μου....

Προτεινω να πας να παρεις περιοδικα σταυρολεξα και βιβλια σου χρειαζετε σιγουρα ενα σταυρολεξο για την ωρα που θα εισαι σε αναμονη μετα την τοποθετηση .να πας να πεις ενα πολυ ωραιο καφε. να πας να φας εξω. να πας να δεις τις βιτρινες γιατι ξερεις οτι θα βλεπεις δεν θα ειναι για σενα . να χαρεις μια μεγαλη βολτα οποτε απο αυριο να εισαι χαλαρη για ξεκουραση στο σπιτι.εγω παλι καθαριζα μεχρι την στιγμη που εφυγα απο το σπιτι.πες οτι θα πας για πεντικιουρ μην το σκεφτεσε παρτο χαλαρα και θα περασει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Δημοσίευση

ευχομαι ολα να πανε καλα και αυριο να ειναι η πρωτη μερα για μια εννιαμηνη αρχικη ευτυχια μεχρι να κρατησεις αγκαλια το μπεμπακι σου...και να συνεχιστει ακομα πιο ευτιχισμενη και χαρουμενη ζωη :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Nadiou έγραψε:

Καλά και "μεγάλα" αποτελέσματα!!! Άντε λίγο έμεινε. :)

Εμένα αύριο γίνεται η εμβρυομεταφορά και αρχίζει η αγωνία της αναμονής.

Nadiou μου!!! Να είσαι χαλαρή και όλα θα πάνε καλά!

Καλή επιτυχία!!!

Δημοσίευση

nadiou mou ola tha pane kala!!!!kai oi meres pernane..oso dyskolo k an akougetai simera!!koritsia egw thelw na rwtisw poia einai i eksetasi pou kaneis g na diapistwseis an eisai telika egkyos??

egw menw germania kai nomizw pws edw einai ligo diaforetika ta pragmata...ante na gyrisei k i elenalda na mathoume ti egine!!!oli mou i skepsi einai mazi sou koritsaki mou!!!!

:cheer::cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν γνωρίζω για το ντουφαλακ αν επιτρέπεται, κι εγώ στο τσακ το γλίτωσα...Υπέφερα κι εγώ στην εγκυμοσύνη από δυσκοιλιότητα και τελικά έφυγε τελείως τρώγοντας 5 6 μανταρίνια το πρωί πριν φάω οτιδήποτε άλλο, πίνοντας 2 λίτρα νερό τη μέρα και επειδή είμαι απο παραθαλάσσιο μέρος έκανα σαλάτα βραστή κριταμο μερικές φορές την εβδομαδα. Και σώθηκα...όχι απλά καλυτέρευσε η κατάσταση, αλλά σταμάτησε πλήρως η δυσκοιλιότητα..
    • @Ioanna6 κ εμας χωρις πάνα την μετράει. Πάντως εμένα ήταν 3700 τον Νοέμβρη π πήγαμε κ αρχές Γενάρη την βρήκε 4150 κ όταν ρώτησα αν είναι λίγα μ είπε μια χαρά είναι σε σχέση βάρος ύψος (αποκλειστικός θηλασμός) εσένα ποσό έβαλε από την τελευταία φορά; 
    • Γέννησα δύο φορές με καισαρική, όχι δεν έκανα ενέσεις κορτιζόνης. Βέβαια γέννησα στον 9ο μήνα και τα δύο, δεν ήταν πρόωρα. Ναι κλείνεις ραντεβού για προεγχειρητικο. Για την επέμβαση σου κλείνει ο γιατρός σου. 
    • Καλησπέρα, εγώ γεννάω με καισαρική σε ιδιωτικο,θα κάνω 4 ενέσεις κορτιζόνης,2 μερες πριν τον τοκετό ανά 12 ωρο και προεγχειρητικό την προηγούμενη ημέρα,που περιλαμβάνει καρδιογράφημα και αιματολογικές!Το ραντεβού εννοείς για το χειρουργείο???Αυτό το κλείνει ο γιατρός σου.
    • Έχω ακούσει η αλήθεια είναι πως είναι λίγο κουραστικό για το μωρό αλλά θα είναι 1 έτους τότε οπότε νομίζω ίσως θα κοιμάται και πιο εύκολα, θα κάθεται και πιο εύκολα πχ με την μαμά μου αν χρειαστεί ή με τους παππούδες αργά στο σπίτι ή και στο κέντρο ακόμα και να κοιμηθεί.. δεν ξερω ακόμα πάντως είμαστε στην σκέψη. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...