Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μάλλον δεν μπήκε ούτε χθες ούτε σήμερα για να δει τις ευχές μας!

ας το αφήσουμε ο ποστάκι να υπάρχει μπας κα μπει σημερα κα το δει!

Ιφιγενεια να τον χαίρεσαι τον καλό σου :kiss: πολύχρονος και σύντομα να μεγαλώσει η οικογένειά σας!

Δημοσίευση

καλε κοριτσια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ(bellaki εκανες το θαυμα σου χαχα)

καθυστερημενα βεβαια σας ευχαριστω για τις ευχε3ς σας και ανταποδιδω σε ολες σας τα καλυτερα και υγεια σε σας και τις οικογενειες σας...δε το χα δει το ποστ

το καμαρι μας χαλασε τον υπολογιστη και μπαινω σπανια οποτε βρω δανεικο κανενα λαπτοπ μεχρι να γινει

ναστε καλα δε σας ξεχναω :ki :kiss::kiss: ss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι εντάξει είχαμε μιση ώρα έκανε μετρήσεις αφού κουράστηκα έλεγα αντε να τελειώνει να φύγω 😂 καλές μετρήσεις έχω πιο καλές από τα κορίτσια το βάρος του πόσο έχει φτάσει ; 523γρ ειναι το μωρό 
    • Από 32η περίπου ξεκινάει σιγά σιγά να γερνάει 
    • Ρε γαμωτο δε μπορώ να καταλάβω γίνεται κάτι με τα άστρα;; Γιατί πάνε όλα ετσι; Τωρα αν έχει κ η πεθερά σου τον πεθερό σου να φροντίζει, κ η μαμά σου τη γιαγιά σου, δε θα έχετε κ πολύ βοήθεια ε; Με το σπίτι τελικά προχώρησε η μετακόμιση ή το αφήσατε για λίγο; Αα καρδιοτοκογραφο εννοείς, κατάλαβα. Γιατί ξεκινάς από τώρα κ κάθε εβδομάδα; Υπάρχει κάποιος λόγος ή προληπτικά; Βαλιτσα νομίζω εσύ είσαι για Μάρτιο ε; Άρα έχεις καιρό ακόμα. Εγώ δεν την είχα φτιάξει γιατί δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ καθόλου με αυτή την εγκυμοσύνη, κ νόμιζα ότι έχω χρόνο ακόμα. Χθες που πήγα στο γιατρό κ αγχώθηκα λίγο ότι κοντεύει η γέννα κ δε θα φτάσω μέχρι τέλους, τον ρώτησα αν θα φτάσω μέχρι 14/2 (που θέλω να γεννήσω🤣) κ πάλι δεν ήξερε να μου πει, κ επίσης δεν έχω κ πράγματα που θέλω για τη βαλίτσα κ το μωρό, γιατί με τη μετακόμιση κ το σπίτι που δεν έχει γίνει ακόμα, τα έχουμε όλα κάπου χαμένα σε κούτες, οπότε πυτζάμες πχ δε ξέρω πού είναι, πρέπει να πάω να αγοράσω. Κ όλα τ άλλα. Πρέπει να δω τι χρειάζομαι κ να τα μαζέψω σιγά σιγά να μην έχω κι αυτό στο μυαλό μου. Συν καμία βαλιτσούλα με κάνα ρούχο για τα παιδιά αν με πιάσει ξαφνικά η γέννα πχ κ πρέπει να πάνε στους γονείς μου, δε θα έχω χρόνο εκείνη τη στιγμή να τα ετοιμάσω. Είναι 4η γέννα οπότε αν με πιάσει μόνη της μπορεί να μην προλάβω να πάω κ μαιευτήριο οπότε πρέπει να τα’χω όλα έτοιμα 
    • Χαχα τώρα είδα για τις ημερομηνίες!! Κάτι ανάμεσα, πχ 3-4-5;; Είναι πιο καλές μήπως; Ή σου έχει πει ο γιατρός 2 ή 6; Αν δεν έχεις άλλη επιλογή, διάλεξε την καλύτερη από τις 2!! Εγώ ευτυχώς δεν έχω βαρύνει, απλά ζορίζομαι στον ύπνο, γιατί κοιμάμαι με τα παιδιά οπότε δεν έχω πολύ χώρο, ανακατεύομαι κ ανεβαίνουν υγρά οπότε δε ξέρω πώς να κάτσω να βολευτώ, το μωρό πιέζει κάτω έντονα κ με τσούζει συνέχεια κ νιώθω ότι θέλω τσίσα ή κακά(σόρρυ για την περιγραφή😅). Οπότε γενικά τα τελευταία βράδια δεν κοιμάμαι καλά. Δύσκολος ο τελευταίος μήνας , τώρα δουλειές κάνω ό,τι μπορώ, γιατί έχω κ το πόδι που πονάει , ευτυχώς ο άντρας μου κάνει πολλά.❤️ Τώρα γιατρό έχω 26/01 εγώ, του λέει ο άντρας μου χθες τα λέμε στο μαιευτήριο φαντάζομαι 🤣🤣
    • Ωραια! Είχα κλείσει κι εγώ εξωτερικό με τα παιδιά τις γιορτές, αλλά δυστυχώς το ακύρωσα γιατί έσπασα το πόδι! Τους υποσχέθηκα θα πάμε μόλις γίνω καλά, αλλά τώρα δεν το βλέπω πριν τη γέννα😕  Πώς περάσατε;; Να σε ρωτήσω, πώς κατάφερες να δουλέψεις μέχρι 23 Γενάρη;; Γιατί ήθελα κι εγώ να βάλω ας πούμε πιο μετά την ΠΗΤ κ να δουλέψω πιο πολύ, αλλά μου είπαν ότι έπρεπε να το έχω κάνει από την αυχενική αυτό 😕 οπότε βγήκα σε άδεια αναγκαστικά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...