Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ela nte ? ti eide...??? pantos k egw to eida!!!! eixe kati stin mitra bre koritsia! alla ti itan auto..?? +k tou eipa min mou dineis elpides k mou leei dn sou dinw afou kati blepw!!!

k mou eipe tin deytera na xanapaw xwris rantebou!!

afou tis exetaseis pou prepei na kanoume apo dw k pera tis eskise k mou eipe trexa gia xoriaki...!!!

k edw exw na pw an i silipsi egine 3-4 meres prin tin periodo (exw polikistikes k einai trelos o kyklos m) tha fainotan stis 7 meres tpt???

Δημοσίευση

ΤΕΤΟΥΛΙΝΑ εύχομαι να πάνε όλα καλά!Περιμένουμε τα ευχάριστα!Αλλά και να μην είναι εισαι πολύ δυνατή και θα έρθει την άλλη φορά!Απλα κι έγω πιστεύω ότι γίνονται θαυματάκια!!!!και πολλά μάλιστα!

Δημοσίευση

Τετουλινι καλημερα κι απο μενα!!!Το νινακι σου θα ερθει στην ζωη σας μην ανχωνεσαι...Σε αλλες νωριτερα σε αλλες λιγο καθυστερημενα παντως παντα ερχεται ενω το επιθυμουμε.Με τις β-χοριακες εγω πλεον εχω χασει την εμπιστοσυνη μου.Εμενα βρε παιδακι μου δεν μου καθονται τι να πω!Στην 2η εγκυμοσυνη μου ετοιμαζα τον γαμο μου,ειχα καθυστερηση δυο εβδομαδες και μαντεψε......ΑΡΝΗΤΙΚΑ!!!!!Ολα ενταξει μου ελεγαν απο το ανχος ειναι.....Τα ετοιμασα ολα,εφυγα ταξιδι του μελιτος πεντε εβδομαδες για Κουβα μαζι με το μωρο μου κιολας και ολα ενταξει!

Γυρισα και η περιοδος αφαντη,εκανα παλι εξεταση και ....ΝΑΙ! επιτελους ηταν θετικη.Οταν με ειδε ο γιατρος μου εμπαινα στον τριτο μηνα :blink::blink: και φαντασου στις διακοπες μας προσπαθουσαμε για δευτερο μωρο :laugh: :laugh: Το ιδιο και η τριτη μου εγκυμοσυνη ολα αρνητικα εδειχναν.Επιδη ομως ειμαι απο επαρχια και ο γιατρος μου ειναι στην Αθηνα δεν ειχα την πολυτελεια να παω να με δει!Μιλουσαμε ομως στο τηλ και ολα καλα :silly: Γι αυτο σου λεω μια εικονα ισον χιλιες λεξεις μην αναβαλεις το ραντεβου σου.Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ειναι αξιοπιστη μεθοδος πιο πολυ απο οτι δηποτε αλλο.Σου ευχομαι τα καλυτεροτερα!!!!!!! :kiss:

Δημοσίευση

piga sto giatro simera mou eipe na perimenoume.. k na xanakanw meta apo 10 meres peripou.. alla afou itan arnitiko ???

mipos einai poly noris ..... egw dn to pisteuo pantos tha deixei..

an adiathetisw leei kanonika tin epomeni fora tha pame gia exetasoules...

mexri tote perimenoume..

mipos egine i silipsi ligo leei ligo prin tin periodo...

i elpida pethainei panta teleytaia...

makari kimonaki na einai apo auto.. giati sinexizw k eexw dekata.. k episis zali..mpori na einai kai krioma bebea!!!

lovebaby makari na eimai san tin periptosi sou k na min xriastei na kanw salpigografies k alles teties exetaseis.. anamenoume ton iounio loipon!!

sas eyxaristw oles poly polly gia tin simparastasi sas :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...