Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καιρό είχα να δω θεματάκι σου!!!!

Ο σύζυξ ήταν τόσο χεσμ...νος που τί δώρο να μου κάνει; όλο φιλιά μου έδινε και με κοίταγε σα χαμένος!!

Οι παππούδες κλάψανε όοοολοι μαζί, αλλά εγώ δεν τους είδα, μου το είπανε μετά.

Εμένα προσωπικά μόνο ο γιόκας μου με συγκίνησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Άντε, κι ο πατέρας του λίγο!

Δημοσίευση

εμενα δεν μου κανε δωρο κλαψ κλαψ αλλα την πάτησε γιατι τωρα πρεπει να μου κανει τριπλο χιχι μιας κ μετα την κόρη τωρα τελος Ιουνιου ερχονται κ τα διδυμακια μας. Αρα την εβαψε. Βασικά του ειχα ζητήσει να παρουμε καινουριο μηχανακι λέτε να το θυμηθεί? μικρο δωρο ε?

Δημοσίευση

Εμενα πηγε μονος του και μου πηρε ενα μονοπετρο,τελειο απο καλο κοσμηματοπωλειο που δεν το αποχωριζομαι ποτε!Ασχετο αν απο την πολυ χαρα του το ξεχασε στην αιθουσα αναμονης και ευτυχως αφου το θυμηθηκε ηταν ακομη εκει! :laugh:

Δημοσίευση

τι δωρο καλε;

εμενα ο δικος μου, οση ωρα ημουν για καισαρικη, καθοταν στο σαλονακι και εβλεπε το ματσ με τη Μιλαν, θυμαμαι, που ηταν να το δουμε μαζι, και ετρωγε τα τοστακια που εφτιαχνα την ωρα που μου σπασανε τα νερα!

αφου ειδε οτι ειμασταν και εγω και τα μωρα τελεια, πηγε για υπνο και το πρωι ηρθε τρεχοντας και μετα ξεχυθηκε στις δημ.υπηρεσιες για να τα δηλωσει, να βγαλει βιβλιαρια κλπ γιατι μετα ηταν και οι αργιες Αγιου Δημητριου και 28-10.

οταν γυρισαμε σπιτι και περασανε οι πρωτες 30-40 εφιαλτικες πραγματικα μερες, με πηρε ενα netbook για να μπαινω ευκολα internet χωρις να απομακρυνομαι απο τα μωρα και να τα λεω μαζι σας, για να ηρεμουν οι τρελοορμονες μου!!!

Δημοσίευση

vagman κατουρηθηκα απο τα γελια :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: απλα τελειος ο συζυξ...χαχαχαχαχαχα

πεπιτα ασε..πεισε με πρωτα να γινω μανα και μετα το συζηταμε για καισαρικη :P:P:P:P

μονοπετρα ακουω.....χμμμμ...μηπως να μεινω εγγυος τελικα? :P:P:P:P

Δημοσίευση

liberty εσυ κατουρηθηκες απο τα γελια τωρα, εγω τοτε που σπασανε τα νερα, επιδη δεν τρεχανε πολυ, νομιζα τοτε οτι κατουριομουν πανω μου! φρ... φευγανε λιγα, σταματουσαν, σφιγγομουν να κρατηθω...φρ... παλι! μεχρι να παρει ο αντρας μου τηλ στο ΔΙαβαλκανικο και να μιλησει με μια μαια, γιατι ο γιατρος ηταν σε καισαρικη, δεν ειχα παρει χαμπαρι η ασχετη οτι ειχαν σπασει τα νερα και γεννουσα! καλα μιλαμε ΤΟ γελιο!!!

Δημοσίευση

Ο δικός μου,μου πήρε δώρο ένα σειρέ δαχτυλίδι με μπριγιάν, που δεν το βγάζω ποτέ...κ μάλιστα επειδή δεν το βρήκε σε κίτρινο χρυσό,που φοράω, το παρήγγειλε,κ ο κοσμηματοπώλης του έδωσε να μου προσφέρει το λευκόχρυσο,ώσπου να κατασκευαστεί το άλλο!... ;)B)

eyANp3.png

Δημοσίευση

Εμένα δε μου έκανε κάτι...

Ηθελε να μας πάρει μπαλόνια και η ηλίθια η αδελφή μου

του είπε όχι γιατί ήδη ήταν τίγκα από δαυτα το δωμάτιό μου!

Ετσι αρκέστηκε σε μία τεράστια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα

και επάνω μία γαλάζια πλαστική παραμάνα-παιχνιδάκι για το γιό μας!

Δε πολυενθουσιάστηκα,γιατί περίμενα κάτι που θα μου έμενε,

για να θυμάμαι το γεγονός!

Ετσι μετά από παράπονα και δική μου μουρμούρα(γέννησα στις 14/07)

στις 25/08 που είχαμε επέτειο με φώναξε στο δωμάτιο του παιδιού και

μου έδειξε δυο κουτάκια που ήταν μέσα στην κούνια!

Ενα για το μωράκι μας:μια λευκόχρυση ταυτότητα και ένα σταυρό με

μπριγιάν για μενα,τον οποίο χάζευα καιρό στη βιτρίνα του χρυσοχοείου!

Βέβαια αυτό δεν το εκλαμβάνω ως δώρο για τη γέννηση αλλά

για την επέτειο......... ;););)

Να πω την αλήθεια για μενα το μεγαλύτερο δώρο ήταν όταν με

πήγαν στο δωμάτιο,ζαλισμένη από τη νάρκωση,που ήρθε από πάνω

μου,μου έδωσε ένα φιλί και μου είπε:"Μπράβο σου αγάπη μου!Εκανες έναν κούκλο!Μπράβο σου!"Και συνέχισε να μου δίνει φιλιά!

Εγώ ζαλισμένη, συγκινημένη αλλά και περίεργη..αφού δε μπορούσα ν ανοίξω

ακόμη τα μάτια μου να δω το παιδί μου!

Ακουγα μόνο από τους γύρω μου είναι κούκλος,άγγελος ε,και ηρεμούσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Α!Και επειδή με έπιασε η λογοδιάρροια μου :blush::blush::blush::blush: ,

να πω οτι liberty είσαι σούπερ!Τι τέλεια θεματάκια που βάζεις..

Είμαι σίγουρη ότι στην προηγούμενη ζωή σου(ή μήπως σ αυτή?)ήσουν δημοσιογράφος!!!!! :P:P:P:P

Οι φίλοι,συγγενείς,οι νονοί και φυσικά οι θείες ,εφεραν μπαλόνια,λουλούδια,γλάστρες,κουκλάκια,αρκουδάκια......και μου έκαναν ένα δωμάτιο ονειρεμένο!!!!!!

Α!Το πεθερικό μου φερε τη μέρα της γιορτής μου 15/089 (ένα μήνα αφού γέννησα)ένα σταυρουδάκι

με μπριγιάν και μου πε οτι είναι για τη γέννα και τη γιορτή μου!

Τώρα ρε κορίτσια θα φανώ αχάριστη αν σας πω οτι με πείραξε

που δε μου το φερε στο νοσοκομείο?

Ρε γαμώτο 4 μέρες έμεινα..

Πόναγα......

Δε θα ήταν τιμή να μου το προσφέρει εκεί?

Είμαι κακιά ή παράλογη?

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ "ΚΟΤΡΩΝΑ" ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝ...ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!!!!ΞΕΡΕΤΕ!!!! :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΚΟ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ Ε???

Δημοσίευση

maria_86 έγραψε:

ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΜΕ ΜΙΑ "ΚΟΤΡΩΝΑ" ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΡΙΓΙΑΝ...ΤΟ ΦΟΡΕΣΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΙΣΙΑ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΜΑΡΩΝΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ!!!!ΞΕΡΕΤΕ!!!! :woohoo: :silly: :silly: :silly:

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΙΚΟ ΛΙΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ, ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΟΝΑΚΙ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΩΡΑΙΑ ΣΚΕΨΗ Ε???

Πολύ ωραία σκέψη,ΑΝ φυσικα συμπαθείς τη νύφη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!

:woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αρχικα...μια κουκλα κορη!!!!Επειδη ηταν μαζι μου κατα τη διαρκεια του τοκετου δεν μου εδωσε κατι αμεσως μολις γεννησα, εκτος απο φιλια και αγκαλιες...το απογευμα πηγε και ψωνισε ο καλος μου.........για την κορη του!!!Τελικα το δωρακι μου ηρθε λιγες μερες αργοτερα ενα vaio λευκουλι, να μπαινω και λιγο στο internet η μανα αλλα απο το δωματιο της φρατζολιτσας μας!!!

Δημοσίευση

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΡΚΟΥΔΟ ΚΑΙ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑ ΜΟΥ ΠΗΡΕ GUESS ΡΟΛΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΨΑ ΕΓΩ,Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΧΡΥΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΧΡΥΣΟ ΦΥΛΑΧΤΟ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΣΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ,Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΜΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ(ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...)

ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΣ ΧΡΥΣΩΣΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!

Δημοσίευση

ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΟΠΟΤΕ ΣΤΙΣ

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ Η ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΑΣ

ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ,ΚΑΝΑΜΕ CLUBBING ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΠΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ :laugh:

ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

Δημοσίευση

εμενα κοριτσια στον πρωτο μου γιο ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα δεν μου εφερε τιποτα...αλλωστε ηξερε οτι και να μου εφερνε θα του το φοραγα καπελο...

στον δευτερο γιο μου εκανε δωρο ενα πολυ ομορφο δαχτυλιδι...

οι υπολοιποι εφεραν λουλουδια για μενα και για το μωρο τα κλασικα χρυσες καρφιτσουλες και ολα αυτα τα κοινοτυπα που συχαινομαι...

α!!!!!!!!!!κοριτσια εμενα το λαπτοπακι μου το εκανε δωρο οταν πριν περιπου 2 χρονια κολλησα με το μαμυ για να μην περνω το δικο του :P

Δημοσίευση

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΚΟς ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗς ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΑς ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΚΕΛΙΑς ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΕΙΨΕΙ.ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΠΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ,ΚΑΘΩς ΤΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ(ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ) ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟς ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗς ΓΕΝΝΑς,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟς ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΟΙΟ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ GRANT VITARA.MΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗς ΖΩΗς ΜΟΥ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩς.ΠΕΡΥΣΙ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009 ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ HAMMER ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΘΩς ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΓΚΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕς ΕΒΔΟΜΑΔΕς.ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ,ΑΛΛΑ ΜΑς ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΤΩΡΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΗΝ.ΣΑς ΚΟΥΡΑΣΑ SORY. :huh::kiss::kiss::S

Δημοσίευση

ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΜΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΧ....ΕΣΕ ΠΡΩΤΑ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ! ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ! ΓΕΝΙΚΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΟΜΩΣ ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ!

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΗ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΜΟΥΡΛΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΙΚΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΩΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΜΩΡΟ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΛΕΥΚΟΧΡΥΣΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ "ITS A BOY!"

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΒΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΘΟΛΟΥ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΦΥΓΕ, Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΠΑΛΙΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΕΧΩΝΕΣ ΛΕΕΙ! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΠΕΘΕΡΙΚΩΝ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...