Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!!!!!


Recommended Posts

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΜΙΣΑ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΜΗΝΑ (ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 3 ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ).ΑΡΧΙΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΗΚΟΝΟΜΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΑ.ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ (ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ???)ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΕΡΑΝΤΑ ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΡΟΜΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ??????ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΖΕ Ο ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΩ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝG ΚΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΔΕΙΕΣ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΔΩ!!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ.ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ,ΔΕΝ ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΗΡΕΜΕΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΕΥΡΙΑΖΟΥΝ!!!ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΙΣΩ (ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΛΛΑ!) ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ!!!ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ ΘΑ ΗΡΕΜΕΙ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη φοβάσαι και το μωράκι σου δεν έχει πάθει τίποτα! Αλλά δεν είναι κρίμας να ταράζεσαι για μία ξένη?????

Κοίτα να είσαι ήρεμη, αυτο θέλει το μωράκι σου!!!! Δεν αξίζει κουκλιτσα μου για κάποιους βλάκες να χαλάμε τη ζαχαρένια μας .... :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα μου δεν νομιζω να εχει παθει κατι το μωρακι σου!!το νιωθει βεβαια οταν εισαι ταραγμενη,αλλα ειναι προστατευμενο!!!

εχεις δικιο για τους γειτονες...αμα ειναι ενοχλητικοι αστα να πανε...δεν γλιτωνεις!κ μεις μια απ'τα ιδια....γυριζουν μετα τις 10 σπιτι τους,τακουνια,τουαλετα,φασαρια απο δω κ απο κει....καθε βραδυ ξυπνανε τον μικρο κανα 3αρι φορες...τα νευρα μου! :angry::angry:

εχουν κ εναν διαδρομο γυμναστικης κ κανουν στις 11-12 τη νυχτα κ νομιζουμε οτι ανα πασα στιγμη θα πεσει το ταβανι να μας πλακωσει η' θα σπασουν τα τζαμια απ'το βουητο...ελεος... :angry::angry:

ασε οταν εχει κανεναν αγωνα τι γινεται...ασε ασε... :S

σαν 15χρονα κανουν.... :blink:

κοιτα να ηρεμεις οσο μπορεις τωρα που εισαι εγκυουλα η' αν δεν αντεχεις αλλο την ενοχληση τους πες του αντρα σου να παει να εξηγησει...μην ταραζεσαι! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ STACEY ΟΤΙ ΧΑΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΩ ΚΑΤΩ!!!!!MANOULA AΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ!!!!ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το μωράκι σου είναι μια χαρα! Δεν επαθε τιποτα! :cheer:

Όσο για το χ...μο που έριξες στην κιουρία από πάνω , καλά της έκανες! :angry::evil: :evil:

Αν χρειαστείς ενισχύσεις, εμείς εδώ είμαστε! Θα κατέβουμε με πανώ διαμαρτυρίας! :P:P :silly:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μην αγχωνεσαι κοριτσακι μου και το μωρουλινι σου ειναι μια χαρα..εγω να δεις νευρα και οχι με καποια ξενη αλλα με την ιδια μου την πεθερα που μου κανει την μια παρατηρηση μετα την αλλη απο το επικριτικο εσυ γιατι δεν κανεις εμετους???μηπως το μωρο δεν ειναι καλα?μεχρι την απογοητευση που ειδα οταν της ειπα οτι το μωρο μαλλον ειναι αγορι...εκει να δεις νευρα η κυρια...αλλα καταλαβα οτι τελικα δεν αξιζει να χαλας την ζαχαρενια σου για κανεναν...τωρα πλεον οποτε ερχετε να μου μιλησει απανταω μονολεκτικα στις ερωτησεις της και αμα παρει θαρρος την διωχνω και της λεω φυγε θελω ηρεμια ποναει η κοιλια μου... :angry::angry::angry::angry:

ηρεμισε κοπελα μου και ολη σου την ενεργεια δωστην στο μπεμπακι σου...ολα καλα θα πανε.. :):):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα!! Γεία σου ρε Μαρία!!!Μου έφτιαξες την μέρα σήμερα και δεν ξεκίνησε καλά. Σκέφτομαι οτι θα δούμε την μπουμπού μας το απόγευμα και προσπαθώ να ηρεμήσω τα νεύρα μου.

anna-mpampis μην στεναχωριέσαι δεν παθαίνει τπτ το μωράκι μας, μια φορά και αν εκτονωθούμε άνθρωποι είμαστε δεν γίνεται να τα κρατάμε όλα μέσα μας είναι και οι ορμόνες... Εγώ να δεις σήμερα που δεν έχω νεύρα γενικά στην εγκυμοσύνη μου θέλω να βρίσω οτιδήποτε κινείται..τι να πω βαθιές ανάσες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη στεναχωριεσαι κοπέλα μου, δεν έγινε τιποτα,ισα ισα που εκτονωθηκες κιολας!οι ωρες κοινης ησυχιας ειναι απαραβατες,οποτε, την επομενη φορα, απλα παρε το 100!το μωρο σου ειναι μια χαρα μην ανησυχεις!

eyANp3.png

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ!!!!ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!!!ΜΑΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΡΙΩ (ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕΣ!!!!)ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΓΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΥΡΝΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΑΣΙΘΙ ΣΥΝΙΘΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ!!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑ!!!!ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΜΑΡΙΩ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ Η' ΕΤΣΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 90% ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ε,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ............ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ?????????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???????ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ??????ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΟΙΑΖΕ ΤΟ ΦΥΛΟ?????????ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ????ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ!!!!!ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ!!!!ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΟΥ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αννα ειμαστε πατριωτισσες?εγω ειμαι απο σητεια αλλα μενουμε ιεραπετρα οπου ειναι η δουλεια του αντρα μου...οποτε να υποθεσω μαλλον εχει κατι το νερο και ολες οι πεθερες τα ιδια σκεφτονται και λενε..μεχρι και στην εκκλησια της βαφτισης θελει να ανακατευτει αλλα μολις της ειπα οτι το μωρο το εχω ταξει στον αι-γιωργη,αφου και εμεις προσπαθουσαμε τρια χρονια να κανουμε παιδι και τελικα τα καταφεραμε με χιλια βασανα μεσω σπερματεγχυσης,σουφρωσε σε μια γωνια και δεν ξαναμιλησε..ολα της εχουνε παει στραβα :laugh: :laugh: :laugh: δεν μπορει να με φερει στα νερα της και εχει φρικαρει.. :P:P:P για να μην πω τι γινοτανε τα τρια χρονια που προσπαθουσαμε...εσενα σου εδινε ματζουνια να πιεις???οχι???ε δεν ειναι προχωρημενη... :P:P:P:P

ααα ξεχασα μεχρι και σε αστρολογο πηγε να της πει ποτε να το κανω για να μεινω...αλλα ενα περιεργο πραγμα η αστρολογος-καφετζου δεν προεβλεψε οτι εκεινες τις μερες ειχα περιοδο...μα δεν φαινετε στο φλιτζανι???περιεργο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :cheer::cheer::cheer:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΤΕΙΑΚΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ 77'!!!!ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΩ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΜΠΙΚΑΚΗ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ!!! ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΤΕΙΑΚΟ!!!!!!ΑΛΛΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ!!!ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ.ΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΣΗΤΕΙΑ Η' ΑΓΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΡΙΩ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ!!!!!! :laugh: :laugh: ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ,ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ!!!ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΜΕ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΠΡΕΡΝΑ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!!!ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!!!ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ,ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anna-mpampis ΑΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Κ ΞΕΣΠΑΣΕΣ...ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΣ...ΕΥΓΕ...Κ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕΤΕ!!!!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΡΑ ΤΗΛ.ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ,ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΙΧΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙ,ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!!!ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ :S:S:S ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ,ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΑΝ (ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΞΥΛΟ)ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΚΟ ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΙΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΝΑΙΒΩ ΣΤΟ ΡΟΖ ΣΥΝΝΕΦΑΚΙ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ!!!!!ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!!!ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜHΣΕΙΣ GAMOTO!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σιγα μωρε μην μετακομησεις για χαρη της..πλακα κανεις?εγω στην θεση σου θα προσπαθουσα να κανω τα δικα της νευρα κροσσια...ετσι για να γελασουμε και λιγο...το νου σου στο μωρο σου εσυ :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ? :)

ΑΝΝΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

ΕΓΩ ΣΤΗΝ 1Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ! :angry::angry::angry:

Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ ΚΑΙ ΥΣΗΧΟ ΠΑΙΔΑΚΙ! :cheer::cheer:

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΕΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΒΓΕΙ! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ!

ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΙΣ ΧΑΝΙΩΤΙΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ!!! ;););)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ Τ'ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ!!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΛΙΓΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eγω τι να πω που κρητικιά δεν ειμαι, αλλα εχω την απόλυτα θανασιμη πεθερα που ειναι κρητικια??? Αυτη κι αν εχει κανει τα νευρα μου τσατάλια. Δεν παίζεται... Με γεμιζει ενοχες, με ελεγχει συνεχεια και μαγικά παράλληλα με αγνοει παντελώς και μου λεει όλα οσα μπορούν να πάνε στραβα (και ειναι η 5η μου εγκυμοσυνη, με τις προηγουμενες να ναι δραματικα αποτυχημένες, απο την 8η εως τη 22η βδομαδα, λες λοιπον και δεν ξερω τους κινδυνους).

Υπομονη κοριτσια, σε λιγο καιρο λιγο θα μας νοιαζουν τα γυρω γυρω...

as1cF5v0g410030NTkxNTBifDAxNjM3N2J8dHdpbnM.gif

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anna den exoume ksanamilhsei, gi'auto 8a sou euxh8w me to kalo to mwraki sou!!!na pane ola uperoxa me thn egkumosunh sou kai na thn euxaristh8eis ws to telos!

oson afora to 8ema pou anoikses ase!to ekana k gw mia fora,molis eixame gurisei apo thn auxenikh kai htan ola kala mexri pou xtuphse to thl kai egine ths pophs me kapoia suggenika mas proswpa ta opoia me adikhsan toso polu se kapoio 8ema pou pragmatika den 8umamai na exw ksanavgei toso polu apo ton eauto mou!ourliaza!oi fleves mou eixan petaxtei eksw apo to swma mou.. sto telos molis sunhdeitopoihsa ti eixa kanei tous eipa etsi kai pa8ei tpt to mwro vreite meros na krufteite!den to ksanaekana apo tote!einai entelws vlakeia na sugxizomaste enw exoume to mwraki mas mesa sthn koilitsa mas..den aksizei..to mwraki aksizei thn hremia mas,thn agaph mas kai oloi oi alloi as xtupiountai an 8eloiun na mas sugxizoun!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ an-n,ΟΙ ΤΥΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ :S:S:S ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΟΡΙΩΝ :angry::angry::angry: ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΓΚΥΟ ΜΕ ΚΑΤΕΚΛΥΖΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Η ΦΟΥΣΚΩΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ Η ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ.ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ :huh::huh::huh: ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ!!!!ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ;) !!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημεραααα!!!!ενα εχω να πω...αν ακουσετε ειδηση εγκυος επιτεθηκε στην πεθερα της με στοχο να της βγαλει τα ματια εγω θα ειμαι :angry::angry::angry: αυτο που εγινε εχθες ειναι απεριγραπτο...για να καταλαβετε μενω σε ενα στενο οπου υπαρχουν δυο σπιτια το ενα το δικο μου και απο πανω η πεθερα μου και διπλα ειναι το σπιτι της αδερφης της το οποιο νοικιαζει η κολλητη μου και μελλοντικη νονα του παιδιου μου...στο σπιτι της υπαρχει και ενας κηπος τον οποιο εχει αναλαβει η πεθερα μου για να ποτιζει τα δυο δεντρα που ειναι μεσα..τιποτα αλλο...κι ομως τον θεωρει τσιφλικι της και τον κανει οτι θελει...εγω εχω δυο σκυλια ενα κυνηγοσκυλο και ενα μικρουλι,δυο σκυλια ομως εχει και η κουμπαρα μου και αποφασισαμε να περιφραξουμε την αυλη της να μενουν εκει ολα τα σκυλια να μην τα εχω ολη μερα μεσα στα ποδια μου στην κατασταση μου..η πεθερουλα μου ομως θεωρησε σωστο να βαλει στο κηπο κουνελια στα κλουβια τους ναι μεν αλλα χωρις να το πει σε κανεναν και εκει που καθομασταν ολοι ηρεμοι και υσηχοι ακουμε τα σκυλια να ουρλιαζουν κυριολεκτικα..(τα ειχαν ανακαλυψει δυστηχως)και παμε και βλεπω 4 σκυλια γαντζωμενα στα συρματα των κλουβιων να προσπαθουν να τα σπασουν...κοριτσια φρικαρααααα...τρελαθηκα...και την αρχιζω τον εξαψαλμο...καλα της λεω εβαλες κουνελια χωρις να μας πεις να εχουμε το νου μας το ξερεις οτι τα προλαβαμε στο τσακ να μην τα πνιξουν???τι θα γινοταν τοτε με τα σκυλια??και απανταει στα ισια θα τα σκοτωνα...και γινεται της μουρλης εκει να δεις ταχυκαρδιες και οξυγωνωση το αιμα μου...εε μα δεν γινοταν να συγκρατιθω ειχα φτασει στο αμην..και το αποτελεσμα απο ολο αυτο ηταν να μας πει συγνωμη εκανα λαθος θα τα βγαλω δεν το ηξερα οτι θα δημιουργησω προβλημα και αλλες μπιπ...οταν δε ηρθε ο αλεξης την εβαλε κατω και της λεει τρια χρονια που δεν ειχαμε παιδι ησουν αγια και μολις εμεινε εγκυος αρχισες να δημιουργεις προβληματα και να μην περναει μερα ηρεμη...να ξερεις μολις γεννησει φευγουμε απο δω να μεινεις μονη με τα κουνελια σου...τσιμουδια η πεθερα μου...σηκωθηκε και εφυγε...και ο αντρας μου περιχαρης που εκανε επιτελους την επανασταση του ;););)

πολλα εγραψα αλλα δεν γινοταν αλλιως επρεπε να τα πω να ξεθυμανωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...