Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοπελιες καλησπερα!

Αποφασισαμε με τον αντρα μου να φυγουμε απο την Αθηνα. Το σκεφτομασταν καιρο (αυτος χρονια) και πλεον το πηραμε αποφαση,θελουμε να μεγαλωσουν τα παιδακια μας σε πιο φιλικο περιβαλλον...σε περιβαλλον γενικοτερα :P . Το μερος ειναι κοντα στην Αθηνα (30 λεπτα απο Μαρουσι που μενουμε). Ειναι το "χωριο" της πεθερας μου (ω ναι!).,καλα χωριο δεν το λες,ειναι μεγαλο,εχει καποια σχετικη κινηση,κ ειναι κοντα στην Αθηνα για τις δουλειες μας κ τις οικογενειες κ φιλους.Θα παμε δοκιμαστικα για ενα χρονο και αν μας αρεσει θα κοιταξουμε να φτιαξουμε το δικο μας σπιτι εκει.Και μονο στη σκεψη οτι θα εχουμε κηπο και θα παιζουν τα βλασταρια μου μου φτιαχνει η διαθεση.Εχω μπουχτισει απο την κλεισουρα και την ιδια παιδικη χαρα καθε μερα...

Ανεβαζω αυτο το ποστ για να ακουσω αποψεις απο οποιες το εχουν κανει αυτο το βημα ή απο αυτες που το σκεφτονται.Πως οργανωσατε τη ζωη σας εκει?Τι προετοιμασιες κανατε κ κυριως πως προετοιμασατε τα παιδια σας για να δεχτουν ομαλα την αλλαγη?

Δημοσίευση

Bebadomama εγω μενω Σαρωνιδα(50 χλμ.απο την Αθηνα)

απο το 2006 που παντρευτηκα.Μεχρι το 2009 που γεννησα

τον Αρουλη ανεβοκατεβαινα Αθηνα για τις δουλειες μας.

Ειδικα τα ΣΚ τελεια ξεκουραση ηρεμια.

απο τοτε που γεννησα δεν δουλευω.Ο Αρουλης ειδικα το καλοκαιρι παιζει

καθε μερα στον κηπο και καθε μερα θαλασσα.

Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι πρεπει να οδηγεις

(εγω οδηγω) να εχεις μονιμα αμαξι εξω γιατι

οπου και να πας θελεις αυτοκινητο.

Δεν εχω μετανοιωσει στιγμη.

Περιμενω δευτερο παιδακι και ανυπομονω να τα βλεπω να παιζουν

μαζι στην φυση.

Δημοσίευση

ponticaki δεν σου φανηκε μεγαλη αλλαγη οταν πηγατε Σαρωνιδα? Θα μου πεις ειναι κοντα στην Αθηνα,αλλα η καθημερινοτητα σας δεν αλλαξε προς το καλυτερο? Αυτα ψαχνω τωρα,να δω πως θα οργανωσουμε την ζωη μας εκει.Σιγουρα για το παιδι σου ειναι καλυτερα εκει. Το σκεφτομαι οτι και μελλοντικα που θα ξεκινησουν τα σχολεια τους κ τις δραστηριοτητες θα μαστε καλυτερα εκει παρα εδω -παρολο που εδω εχει πολλα να κανεις με το παιδι ασχετο αν δεν τα κανεις γιατι δεν προλαβαινεις :dry: .Αλλα λεω οτι σε ενα 45λεπτο ειμαι στο κεντρο της Αθηνας,ενα παιδικο θεατρο,ενα μουσειο οτιδηποτε,μπορω να τους προσφερω.Ασε που και οικονομικα θα μαστε καλυτερα εκει οποτε θα μου περισσευουν για να τα χαλαμε για τα παιδια μας κ τα ταξιδια μας.Για πες πως οργανωθηκατε εκει?

Δημοσίευση

30 λεπτα απο το Μαρουσι δεν θεωρω οτι ειναι αποκεντρωση.Δουλευα Πικερμι και εμενα Ν.Ιωνια και εκανα αυτο το δρομολογιο χρονια!παντως με το καλο καλα κανετε ειναι το καλυτερο για τα παιδια!

Δημοσίευση

Ορεξη να εχεις να ξεκουνιεσαι.

Οπως ειδες πολυ κοσμος κανει διαδρομες μεγαλες για τη δουλεια του.

Ποσο μαλλον για διασκεδαση.Σκ θα κατεβαινεις να πηγαινεις που θες στη Αθηνα.

Ασε που δεν εχει κινηση γιατι θα κανεις την αναποδη διαδρομη.

Η μονη οργανωση που χρειαζεσαι ειναι διπλωμα οδηγησης

και δευτερο αμαξι.Καλη αρχη!

Δημοσίευση

Ο αντρας μου ακομα αυτοφασκελωνετε οταν ο φιλος του του προτεινε να αγορασουν γειτονικα οικοπεδα στον πενταλοφο...10 λεπτα απο την Θεσσαλονικι πριν απο 15 Χρονια 1 στρεμα 3.000.000 δρχ...

Καθε φορα που παμε σε αυτοςυ επιστεψη συχτιρηζει που προτιμισε - κατοποην συνβουλης της αδελφουλας του μη χε..ω, το οικοπεδο στην Χαλκιδικη.

Δεν ξερω αλλα εγω ευχαριστως θα την κοπαναγα.

Εκτος του οτι εχουν καθαρο αερα, περισσοτερη δροσια τα καλοκαιρια...αλλα ΟΚ ειναι πιο κυριο των χειμωνα επειδη το σπιτι ειναι απο τα τελευταια του χωριου και σχετικα εκτεθημενο.

Εχουν και μποστανι στο πισω μερος οπου εχουν τα λαχανικα τους, εχουν σκυλο που εχει χωρο, φτιαξανε κιοσκι για να ψηνουν και γεννικα ειναι παρα πολυ ωραια.

Μονο και μονο που αναπνεουν καθαρο αερα φτανει.

Οι τιμες τωρα εκει ειναι απλισιαστες βεβεια..αλλα ακουγοντας τα παιδια λενε οτι ειναι πολυ καλυτερα.

Οι λογαριαμσοι πιο μικροι γιατι αντι να κλεινονται στο σπιτι και να σερφαρουν- ειδικα ο μεγαλος του που ειναι 12 ετων παζευει τα φιλαρακια του και παιζουν μπασκετ η ποδοσφαιρο στην αυλη- ,ηκρη μενα αλλα- και η μικρη προτιμαει να κυλιεται στο γρασιδη η να κανει ποδηλατο..

μου φεναιατε θα αρχισω και εγω να τον φασκελονω!!!!

Δημοσίευση

τι να πω...Cesil...μου?να..δωσω και στο δικο μου..που του λεω να παμε..να τελειωσουμε το εξοχικο μας με τα ενοικιαζομενα διαμερισματακια μας..να κατσουμε εκει στην επαρχια εξω απο το Ναυπλιο..προς Αστρος..παραλιακα..τι αλλο?με το σπιτακι μας,τη θαλασσα μας,το κηπακο μας!!Ολο θα δουμε και θα δουμε...

Δημοσίευση

ενα να πω οτι θελω αποκεντρωση θα πω ψεμματα....ενα σπιτακι σε μικρη αποσταση απο τη Θεσσαλονικη με αμεση προσβαση στον περιφερειακο δεν θα με χαλουσε...εμας αργα ή γρηγορα θα μας αποκεντρωσει καμμια μεταθεση του Γ.

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω ειμαι γυναικα στρατιωτικου και οπως καταλαβαινετε εχουμε πολλες μετακινησεις εκτος ΑΘηνας. Γεννημα θρεμμα Αθηναια 4 γενιες και απο τους 2 γονεις, δεν πηγα ποτε Πασχα ή καλοκαιρι σε χωριο γιατι δεν ειχα. Τωρα, αν και μεγαλη δυσκολια η συνεχης μετακινηση, δεν αλλαζω την "επαρχια" ή το νησι. Γυρναμε στην γειτονια μας στην Αθηνα και λεμε με τον αντρα μου, ποτε θα τελειωσουν οι διακοπες να ξαναπαμε σπιτι μας. Δεν εχεις την Βουκουρεστιου, το Κολωνακι και την Ερμου να κανεις τσαρκες, ουτε στην διαθεση σου 200 εστιατορια για να διαλεξεις πού θα πας το Σαββατοβραδο, αλλα τελικα δεν ειναι αυτο που διαμορφωνει την ποιοτητα ζωης. Ειναι ο χρονος που κερδιζεις απο την κινηση που δεν υπαρχει, ειναι η φυση, το βουνο ή η θαλασσα, ειναι ακομα και οι ανθρωποι που δεν τρεχουν φρενιασμενοι να τα προλαβουν ολα. Αν μπορειτε, καντε το αυτο το βημα, αλλωστε μιλαμε για πολυ κοντινη αποσταση απο την Αθηνα, αρα κρατας τα καλα της και ταυτοχρονα γλυτωνεις απο τα κακα της. Με το καλο ο,τι αποφασισετε!

Δημοσίευση

το οτι ειναι τοσο κοντα στην Αθηνα και ειναι και χωριο μας καλοεκατσε σαν ιδεα.Υπαρχει και σπιτι εκει αλλα ακομα δεν μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε αλλα δε μας νοιαζει.

Την Αθηνα δεν την αλλαζα με τιποτα,γενικα ειμαι της πολης αλλα πια με τα παιδια σκεφτομαι αλλιως,και η αποσταση δεν με πειραζει.Ετσι κι αλλιως απο Μαρουσι πανω απο μισαωρο θελω καθε φορα για να παω καπου,κεντρο κυκλοφορουσα παντα.Αλλα πια θελω φυση κ απλα,επηξα εδω περα :silly: Το μονο μειον ειναι οτι δεν θα χω βοηθεια εκει αλλα και παλι δεν με νοιαζει.

Savro ο αδερφος μου μενει Παυλου Μελα -καρακεντρο- στην Αγ.Σοφια,ανετα εμενα σε αυτο το κεντρο!και παλι για παιδια δεν ξερω ποσο καλα ειναι .

Δημοσίευση

εμεις μενουμε στην κωνσταντινουπολη και απο την αρχη που γνωριστικαμε βαλαμε ως στοχο να πληρωσουμε τα παντα να μεταφερουμε την επιχειρηση και να μεταφερθουμε σε ενα χωριο στο bodrum παραλια του αιγαιου απεναντι απο την κω!!!σε ενα χρονο φευγουμε και μεις!!!!ειναι οτι καλητερο για μας και τα παιδιακια μας που πρωτα ο θεος θα ερθουν!!!!θελω θαλασσα φυση πρασινο ηρεμια!!!!και θελω και αυτο να προσφερω στα παιδια μου.

Δημοσίευση

bebadomama μεχρι πριν 4 χρονια συγκεκριμενα για 35 χρονια εμενα στο Αιγαεω εκει γενηθηκα πα σχολειο και μια ζωη τα δυτικα προαστεια ηταν η βαση μου .Οταν παντρευτηκα συνεχιζα να μενω Αιγαλεω με ενοικιο μερι που ηρθε η ευκαιρια να κανουμε αιτηση μεσω εργατικης κατοικιας για τα σπιτια του Ολυμπιακου χωριου ξερεις τα σπιται τα οποια εμεναν οι αθλητες και θα τα εδειναμ μετα σε δικαιουχους του ΟΕΚ .Κληρθηκαμε και ο αντρας μου καταχαρηκε εμενα δνε μυ αρεσε η ιδεα να φυγω απο το μερος που ηταν ολη μου η ζωη αλαλ απο την άλλη ειναι λογικο ενω εχεις σπτι να μενεις στο ενοικιο ; αντωμαεταξυ μας περιεγραψαν οτι η ζωη εδω θα ειναι τελεια ιδανικη αλλα δυστυχως για εμνα ηρθε η απογοητευση .Δεν εχει τιποτα η πιο κοτινη αποσταση ειναι η θρακομακεδοες και το Μενιδι στο οποιο οως πρπει να παρεις λεωφορειο και ξερεις κατιεμενα με χαλαει να θελω να παρω ενα φορεμα η κατι στο παιδι καινα μην εχει .Ακομα και το πιο απομακρυσμενο χωριο εχει καφενιο εμεις τιποτα ζω σ εενα χωριο φαντασμα δνε μου αρεσει μισω ειλικρινα το γεγονος οτι δεν εχει τραπεζεσ κεπ κατι να πληρωνω λογαριασμυς εχει σχολεια αλλα ειναι γεματα φροντηστηρια και ξενες γλωσσες δνε εχει σου λεει αμα θες πηγαινε Μενισι η θρακομακεδονες , εγω ομως δνε οδηγω καινα σας πω καικατι δεν εμαθα εως τα 35 και να το παρω το διπλωμα δνε υπαρει η δυαντοτητα για αυτοκινητο.αΡΧΙΚΑ ΕΛΕΑ ΣΤς ΦΙΛΕς ΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΦΕ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ τοσο εκνευριστικα ησυχα ισως να φταιω εγω να μηνειμαι μαθημενη αλλα καθε μερ που περναει γινομαι και χειροτερα πηγαινω Αγαλεω η Πειραια και τρελλαινμαι με το κοσμο με ατ μαγαζια καταλαβαινετε τι επαθα ; και ο αντρας μου ειναι ευχαριστημενος δνε τον νοιαζει εκινος αει στη δουλεια με το αυτοκινητο καιμετα απολαμβανειτη παρεα του γειτονα η του μπαλκονιου ο γιος μου τωρα ου ειναι 6 ειναι χαρουμενος κανει ολη μερα ποδηλατο αν ρωτησεις οως ενα παιδι 16 θα σου πει ειμαι σε κινουμενο νεκροταφειο. Ολα ειναι θεμα χαρακτηρα αλλ αντε ελα απο εδω κοντα να τα λεμε

Δημοσίευση
:):) ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΓΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΑΝΙΑ ΔΕΝΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΧΙ ΜΕΝΙΕ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΟΛΥΜΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΠΗΓΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΨΥΧΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΑ;ΙΔΙ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΜΑΞΙ Η ΝΑ ΕΧΕΙς ΚΟΝΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕς ΓΙΑΙΤ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡ ΑΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΛΕΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΜΕΤ ΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΕΩΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ!!!!!
Δημοσίευση

εμεις μενουμε Αθηνα αλλα οχι κεντρο!

ργαζομαι ομως πολυ κεντρο.....βγαινοντας στο μπαλκονι στην δουλεια βλεπω παιδακια στις πολυκατοικιες να παιζουν κλεισμενα σε ενα μπαλκονι !

βασικα δεν ακους παιδικες φωνες!

ακους διαφορες γλωσσες και συναντας ανθρωπους σε ολα τα χρωματα!

προτειμω εδω που μενω παρα το κεντρο!(Βανια ειμαστε πολυ κοντα.....κερναω καφε)

εδω βγαινω και ακουω παιδακια να παιζουν στην παιδικη χαρα!

κελεηδισματα πουλιων

το γυφτο ν απουλαει χωμα και χαλια

την γειτονισα να σχλιαζει την νυφη της....

αλλα αν ειχα την δυνατοτητα θα πηγαινα να μεινω στο χωριο μου η στο νησι απο οπου καταγεται η μαμα του αντρα μου!

βασικα αν υπηρχαν δουλειες και γιατρος για το παιδι μου!

Δημοσίευση

ρε παιδια και εδω στο Μαρουσι για να παμε καπου με τα παιδια παλι αμαξι παιρνουμε.Οκ,θα τα παμε κουνιες καθε μερα εδω διπλα στο σπιτι αλλα...ελεος,βαρεθηκα να βλεπω τις ιδιες εικονες.Οσο για την συγκοινωνια,πηγα τον γιο μου βολτα με το λεωφορειο του Δημου,πιο πολυ για να δω την αντιδραση του,παραλιγο να φαμε τα μουτρα μας με τον μικρο ,δεν προλαβα να μπω και ο οδηγος φουλαρε και εφυγε και προσγειωθηκαμε αγκαλια σε μια θεση που ευτυχως ηταν κοντα.Δεν συζητω να χω και τα 2 παιδια μαζι και το καροτσι...Τουλαχιστον στην Αυλιδα (εκει θα παμε) θα παω τα παιδακια μου βολτα στην παραλια,θα βλεπω και κανεναν ανθρωπο θα μπορουμε να παμε σε 5' καπου οικογενειακως για φαγητο ¨η περιπατο χωρις να πρεπει να το οργανωσουμε.Θα χουμε κηπο να παιζουν και να ειμαι και εγω εξω απο το κλουβι -αν δειτε την βεραντα μας σαν κοτετσι ειναι με τα εξτρα καγκελα που βαλαμε..θα βγαλω φωτο και θα την βαλω.Τους φιλους μας δεν μπορουμε να τους δουμε συχνα ολοι τρεχουν τρεχουν τρεχουν.Πρεπει αν το κανονισουμε απο μερες πριν.Μετα σκεφτηκα οτι οταν ερθει ο καιρος κ μπορουν τα μικρα να παρακολουθησουν κι αλλα πραγματα οπως σινεμα κ θεατρο δεν μας εμποδιζει κανεις να τα φερουμε στην Αθηνα.

Δεν ξερω,με κουρασε η Αθηνα. Μου λεγε η κολλητη μου σημερα -μενει Βερολινο- για φιλες της με παιδια,ποσο πιο ευκολα ειναι να κινηθουν με τα παιδια.Και γω θυμαμαι το τεραστιο παρκο σχεδον κεντρικα στην πολη,τα μεγαλα πεζοδρομια και ολο τον κοσμο να κυκλοφορει με τα μωρα οπου να ναι.Τη ζηλεψα αυτη την ανεξαρτησια τους.

Δημοσίευση

ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ???? ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΟΥ!!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΔΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ.

ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΒΟΛΤΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ?ΣΤΗ Λ.ΑΛΕΞΕΝΔΡΑΣ?ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΩ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΣΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΩ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Η ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΑ?ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΚΥΖΗ ΤΟ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΠΛΕ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΦΥΣΗ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΩΣ.

(ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΓΕΙ Ο Κ....Σ ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΣΠΡΙΖΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΠΑΡΚΙΝ? ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!!ΧΑΧΑΧΑ''ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗ ΘΕΣΗ!'' ''ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ?ΕΓΩ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ?'' ΡΕ ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Δημοσίευση

Eko έγραψε:

Εγώ είμαι απο Καβάλα και μένω εδω- και θα θελα να πάω σε χωριο να μείνω...δεν μαρέσει η φασαρία..

κορίτσια στην Αθήνα πώς την παλεύετε???

Εκο μου από Καβαλα είσαι???? :woohoo:

Και εγώ αλλα δυστυχώς μένω Γερμανία!

Που μένεις Καβαλα? Ηλικία? Πες τα όλα τώρα!!! :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια να σας πω να γελασετε .εδω που μενω οταν ηρθαμε τον Μαιο του 2006 ο Σταυρος μου ηταν μολις 2 ετων ο αντρας μου δουλευε εκεινο το καιρο εκανε και υπερωριες (παλιος καλος καιρος) και ημουν μονη .Η πλακα ειναι στο γεγεονος οτι ημουν μεσα σ εμια πολυκατοικια 8 διαμερισματων μονη μου τα ειχαν δωσει αλαλ ακομα οι ανθρωποι δν εειχαν ερθει να μεινουν ολη μερα μεσα και αρχικα δνε ειχαν συνδεσει και το τηεφωνο και κατι ειχα παθει.Εβγαινα και σφουγγαριζα την εισοδο αναμεσα στα διαμερισμα και μιλαγα μονη μου ελεγα :καλημερα σας τι κανετε ελατε να πιουμε καφε ειχα φτασει στα ορια της τρελλας . ενταξει επαινα το μικρο καναμε βολτα με το καροτσι αλλα και δνε βρισκαμε κανεναν μονο καμια ηλικιωμενη η οποια σε κοιταγε και καχυποπτα σου λεει ποια ειναι αυτη και τετοια .Τοτε δνε ειχαν κανει ακομα τη παιδικη χαρα κατω απο το σπιτι μου οπως επισης δεν ειχε ανοιξει καικανενα μαγαζι η ερημια σε ολο της το μεγαλειο.Το πρωτο μαγαζακι που ανοιξε ηταν ενα χρωματπολειο καικαναμε βολτες εκει μετα ενα μινι μαρκετ και σιγα σιγα ανιξα και τα υπολοιπα , η καφετερεια καποιοιπρολαβαν και την ειδαν γιατι μετα απο 6 μηνς λειτουργιας εκλεισε και αρχιασαν να κλεινουν παλι το ενα μαγαζι μετα το άλλο .Θυμαμαι καποια μερα πριν ανοιξουν υα μαγαζακια ειχα πειτο Σταυρο στη πανω παιδικη χαρα εκει ξαφνικα βλεπω μια γιαγια εμ την εγγοουλα της το κοριτσακι ηταν 3 χρονια μεγαλυτερο απο το Σταυρο μου το προσωπο της γυναιακας γελασε και ηρθε κονταμας γνωριστηκαμε και την επομενη φορα ηπιαμε μαζι καφε στ σπιτι μου και τα παιδια επαιζαν ισς καινα ηταν ο πιο απολαυστικος καφες της ζωης μου , μετα μου εκαν πλακα οι φιλες μου να μου ελεγαν αποκτησες νεα φιλη 60 ετων .....ΟΙι φιλες οι οποιες σταματησαν να ερχονται να με βλεπου η αποσταση βλεπετε αυτς ειχαν τις ασχολιες τους εγω με ενα μικρο παιδι τοτε δνε ειχνα βαλεικαι τη συγκοινωνια και ηταν αστα να πανε .Σιγα σιγα αρχισαν αν ερχονται και οι υπολοιποι συγκατοικοι και αρχισαμε τις κοινωνικες επαφες απο το ενα σπιτι στο άλλο μα εμενα αυτο δνε με ικανοποιουσε ουτε τοτε αλλα ουτε τωρα , θυμαμαι οταν ανοιξε ο Βροπουλος απεναντι εξω αποτοΟλυμπιακο χωριο λεγαμε παμε βολτα στο βεροπουλο ακουτε ειχαμ επαρανοησει καλα και οταν εφεραν τη λαικη εκει να δειτε μεγαλη πρσμονη καθε Τεταρτη να παμε να δουμε τη εχουν .Ναι εμενα δνε μου αρεσει αυτο το μερος καθολου εχει ενα σωρο ανθρωπους που δνε μου κανουν και ειμαι υποχρεωμενοι να τους βλεπω επειδη το μερος ειναι κλειστο ιγουρα το ιδι θα λενε και για μενα παντρευοταν η κοπελα απο πανω μου και καλεσαν τη αστυνομια λες και εκει που ζουσαν δεν ειχαν φασαρια παιζουν τα παιδακια κατω και φωναζουν :πιο σιγα δνε ακουμε τηλεοραση περνανε τα αυτοκινητα απο το πεζοδρομο σαν τρελα εμ τη δικαιολογια οτι πανε στο καταστημα με τα ψιλικα ποια μεα θα κλαψουεμ δνε ξερω .Τον σιχαινμαι αυτο το τοπο ειλικρινα αλλα το απδι μου παιραει καλα τωρα που ειναι 6 τωρα εως τα 16 του ελπιζω κατι να εχει αλλαξει

Δημοσίευση

Lenaki26 έγραψε:

Eko έγραψε:

Εκο μου από Καβαλα είσαι???? :woohoo:

Και εγώ αλλα δυστυχώς μένω Γερμανία!

Που μένεις Καβαλα? Ηλικία? Πες τα όλα τώρα!!! :laugh: :laugh:[/quote:13g2qzw2]

Lenaki από Καβάλα είσαι???

πολύ χαίρομαι!! μαλλον δεν είμαστε της ίδιας ηλικίας :P βλέπω το 26 δίπλα στο όνομά σου!!θα σου στείλω π.μ.! :)

Δημοσίευση

nemi θα πατε την νυφουλα στην εξοχη μονιμα??ετσι μπραβο! καλο το Γκυζι αλλα να σαι εργενης να βγαινεις εξω συνεχεια να το "αξιοποιησεις",τωρα με τα μικρα χρειαζομαστε αλλα πραγματα! Πριν λιγο γυρισαμε απο Αυλιδα -εμεις τα παιξαμε κανονικα αλλα ο μικρος ξετρελλαθηκε.Κυνηγουσε τα μυρμηγκια και τις γατες και ηταν ολο χαρα.Αυτο μου φτανει για να ξεκουβαλησω να φυγω.Καλα η μετακομοιση θα ναι αγκουρι...αλλα αξιζει το πακετο που θα φαμε.Εμεις δυστυχως δεν θα μεινουμε στο σπιτι που ηδη υπαρχει σαν εξοχικο γιατι καθε ΣΚ ερχονται τα πεθερικα κ γεμικα γινεται της κακομοιρας οποτε θα νοικιασουμε.Αλλα καλυτερα γιατι το σπιτι αυτο ειναι κεντρο και εχει τη βαβουρα του κ το στριμωξιδι του,εγω θελω να βλεπω δεντρα οχι αλλο τσιμεντο!

Βανια γελασα με τις βολτες στο σουπερ μαρκετ και την φιλεναδιτσα σου τη γιαγια! :laugh: :laugh: τι να κανεις?δεν γινεται να τα χουμε ολα!

Οσο για την Καβαλα Εko,ωραια πολη ειναι απο οσο τη θυμαμαι.Μενουν οι νονοι μας εκει (φετος πηγαν,ειναι δασκαλοι και πηραν μεταθεση),θα ανεβουμε απο του χρονου να τους δουμε.

Δημοσίευση

Καλησπερα κι απο μενα :kiss:

Ειμαι γεννημα θρεμμα Πειραιωτισσα και μεχρι πριν καποια χρονια κολλημενη με την πολη!Οτιδηποτε αλλο δεν με ικανοποιουσε,δεν μου αρεσε...Γυρισε ομως ο τροχος και.....ο φτωχος :laugh: .Πηρε μεταθεση ο μπαμπας μου κ μετακομισαμε οικογενειακος στην Κοζανη.Μολις μας το ανακοινωσε ο μπαμπας μου εγινε πολεμος στο σπιτι!!!!!Τελικα πηγαμε κ οχι μονο μου αρεσε και ξεμεινα εκει,αλλα παντρευτηκα κιολας :P :laugh:

Μας δοθηκαν αρκετες ευκαιριες να κατεβουμε Αθηνα κ σε μια απο αυτες τα μαζεψαμε κ κατεβηκαμε.Το αναμενομενο ηταν να εχει προβλημα ο αντρας μου με τους ρυθμους της μεγαλουπολης...αλλα εγω εφαγα φρικη κ αυτος ηταν οκ.

Τα ξαναμαζεψαμε κ ξανα πισω Κοζανη!

Αλλοι ρυθμοι.Οντως χχααλλααρραααααα και ησυχα.Και το κυριωτερο δεν χρησιμοποιω αμαξι γιατι τα εχω ολα γυρω γυρω!ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσια!

εγω ειμαι γεννημα θρεμα Τουμπιωτισσα. το πατρικο μου ειναι στην Ανω Τουμπα Θεσσαλινικης ψηλα προς το Κρυονερι ακριβως μπροστα στο ρεμα. με την ανοιχτοσια που εχω συνηθισει, δεν υπηρχε περιπτωση να μπωρω να μεινω καπου με πολυκατοικιες γυρω γυρω και κινηση.

οταν αρχισαμε να συγκατοικουμε με τον αντρα μου, αποφασισαμε να αγορασουμε μεζονετα στα Λαγυνα, πριν το Λαγκαδα. σαν περιοχη την ξεραμε πολυ καλα, γιατι κατα εκει ειναι και το τμημα που δουλευουμε (αστυνομικοι ειμαστε). ετσι αγορασαμε το σπιτακι μας σε πολυ καλη τιμη, που στην Τουμπα θα επαιρνες το 1 δωματιο απο το σπιτι, με την αυλιτσα μας, χωρο και για τα 2 αμαξια μας, που στην Τουμπα πολες φορες που γυρνουσα απο την υπηρεσια χαραματα περιμενα να ξυπνησει καποιος να παει στη δουλεια για να βρω να παρκαρω!

ειμαστε μεσα στο χωριο, οποτε ολα ειναι κοντα και δε χρειαζεται αμαξι(φουρνος, φαρμακειο, μπακαλικο, ψιλικατζιδικο, παιδικος-νηπιαγωγειο και δημοτικο για αργοτερα). εχουμε βρει την ησυχια μας. να φανταστειτε το μονο που μας ενοχλει ειναι τα σκυλια του διπλα και του απεναντυ!

σαν χωριο ειναι διπλα σε μεγαλες οδικες αρτηριες, οποτε εχουμε αμεση προσβαση για οποιαδηποτε περιοχη (12χλμ απο το κεντρο της πολης). και απο το 2002 που πρωτοπηγαμε στο τμημα για δουλεια μεχρι σημερα, το χωριο εχει διπλασιαστει σε εκταση, με καινουρια σπιτια και ολο νεα ζευγαρια. να φανταστειτε, σκεφτονται να χτισουν 2ο δημοτικο γιατι ειναι παρα πολλα τα παιδακια!

Σταυροπιγκουινε σε περιμενουμε να γινουμε γειτονισσες!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...