Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια. Έχω πάλι μπερδευτεί. Αυτή τη φορά με το γάλα. Από τότε που χρόνισε του δίνω το advance. Πέρα από το ότι μου τη δίνει γιατί κάνω αγώνα δρόμου να βρω τη χάρτινη συσκευασία (εξαντλείται), χτες άκουσα κάτι που με ανησύχησε. Πήγα σε μια φίλη και μου είπε ότι η παιδίατρος της είπε να μη δώσει advance γιατί είναι λέει μεταλλαγμένα :dry::ohmy: ...Επίσης έχω λάβει και διάφορα mails στα οποία κατηγορούνται τα γάλατα της ΔΕΛΤΑ και της ΦΑΓΕ. Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο;;

Είπα λοιπόν να ανοίξω το θεματάκι μπας και βγάλω άκρη τουλάχιστον από στατιστικά. Εσείς λοιπόν τι γάλα δίνετε??? Αdvance, άλλο φρέσκο, εβαπορέ ή σκόνη 3ης βρεφικής ηλικίας;;; Θα με βοηθούσαν πολύ οι απαντήσεις σας να καταλήξω κάπου..

Σας ευχαριστώ!

Δημοσίευση

Ανθη μου κι εγω το advance της εδινα της αθηνουλας μου,αλλα μου την εσπαγε αυτος ο αγωνας δρομου να το βρουμε...ασε που τωρα το καλοκαιρι τα φρεσκα γαλατα τα φοβαμαι για αλλοιωσεις,δεν τα βαζουν κ αμεσως στο ψυγειο στα s/m το πρωι που τα παραλαμβανουν...τωρα της ξεκινησα εδω κ μια βδομαδα neslac εβαπορε κ ησυχασα!

eyANp3.png

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ πάντως σχεδόν 3 χρόνια τώρα δίνω στον μικρό μου το γάλα Βλάχας Εβαπορέ. Κανένα πρόβλημα... χειμώνα-καλοκαίρι. Το ίδιο γάλα έδινε και σε μένα η μαμά μου! Όπως λέει και η διαφήμιση... μεγαλώνει...μεγαλώνει...γερά παιδιάαααα ! ! ! :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Μετά το χρόνο μπορείς να δώσεις φρέσκο αγελαδινό γάλα στο μωρό σου. Για μένα τα καλύτερα είναι το φρέσκο γάλα της Μεβγάλ και το Όλυμπος. Το Δέλτα Advance το έπαιρνα και εγώ στην αρχή που είχα κάνει τη μετάβαση από τη σκόνη στο κανονικό γάλα αλλά έχει πολλά γλυκαντικά και άλλα πρόσθετα και το σταμάτησα. Πάντως σε όποιο και να καταλήξεις φρόντισε να μην είναι μεγάλης διάρκειας γιατί αυτά τα γάλατα παστεριώνονται σε υψηλές θερμοκρασίες και χάνουν όλα τα θρεπτικά τους στοιχεία. Όσο για τα εβαπορέ ο παιδίατρος μου είχε πει να τα αποφεύγω.

Δημοσίευση

καλημερα!!!

εγω μολις χρονισε(λιγο μετα μαλλον)εκοψα το γαλα σκονη(ηταν και πανακριβο..)και του εδωσα φρεσκο το advance.

δεν λεω μια χαρα το δεχτηκε αλλα επρεπε να πηγαινω απο τα χαραματα στο σμ για να βρω γαλα(επαιρνα το μπουκαλι)

αν τυχαινε να ξεμεινω η να ξεχαστω εκανα αγωνα δρομου.

ομως μετα απο μια προσφατη γαστρεντεριτιδα που περασε ο μικρος διαπιστωσα οτι το φρεσκο τον πειραζει πολυυυυυυυ

παρολο που σταματησαν οι διαροιες μολις πιει φρεσκο επιστρεφουν

ετσι δοκιμασα ενα εβαπορε που ειχα(το βλαχας ετυχε να ειναι)

και δεν εκανε τιποτα,το ηπιε και ολα καλα!!!

τωρα το μονο που δεν ξερω τι θα κανω ειναι αν συνεχισω αυτο η θα παρω παιδικο εβαπορε...

Δημοσίευση

Καλημέρα!Μεταλλαγμένα έχουν όλες οι εταιρείες, μην το ψάχνεις θα τρελαθείς, αν θέλεις να αισθάνεσαι πιο ασφαλής τότε θα πρέπει να πάρεις βιολογικό. Τώρα εγώ μετά το χρόνο του έδινα φρέσκο ΔΩΔΩΝΗΣ γιατί μένουμε στα Γιάννενα και εναλλάξ, κάποιες φορές, ADNANCE διαρκείας, αυτό στο μπουκάλι και NOYNOY KID στην χάρτινη συσκευασία.

Δημοσίευση

Εγώ και στα δύο μου παιδάκια έδωσα το νουνου family όταν έγιναν 2χρονών.

Μέχρι τότε μου είχε πει ο παιδίατρος ότι πρέπει να τους δίνω ακόμα σκόνη.

Και για τα δέλτα και για τα φάγε έχω ακούσει αρκετά κατά καιρούς. Θεωρώ ότι μεταλλαγμένα έχουν πολλές εταιρίες, τουλάχιστον για την νουνου δεν έχω ακούσει κάτι... :dry:

Δημοσίευση

Καλημέρα Ανθή,

Εγώ στον γιό μου όταν χρόνισε ξεκίνησα να δίνω

Γεωργικής Σχολής το οποίο όμως δεν έβρισκα εύκολα

κι έτσι το σταμάτησα γρήγορα και άρχισα να δίνω

Κουκάκη το οποίο πίνει και μέχρι σήμερα.

Το Advance δεν το προτιμώ γιατί έχει γλυκιά γεύση.

Όντως έχουν ακουστεί πολλά για την Δέλτα και την Φάγε

και η αλήθεια είναι ότι τα αποφεύγω γενικά ;)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΙΝΑ ADVANCE ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΑΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΒΑΣΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΕΛΑΔΙΝΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗΣ.

ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!!

Δημοσίευση

Μολις χρονισε ο γιος μου την κοψαμε την σκονη και αρχισαμε το ΝΟΥΝΟΥ ΚΙD. Βεβαια πιο πριν του δοκιμασα και το almiron growing up, αλλα δοκιμασα το ΝΟΥΝΟΥ και ειδα οτι του αρεσε πιο πολυ, οποτε μειναμε εκει!

Το πινει με πολυ ορεξη και ποτε δεν ανησυχω οτι θα ξεμεινω ή οτι δεν θα το βρω.

Δημοσίευση

Πκηροφοριακ και μονο....γαλατα "ειδικα για παιδια" τυπου advance κλπ..υπαρχπυν μονο στην Ελλαδα και σε μερικες χωρες ακομα...σε πολυ πολυ λιγες ομως.

Γνωμη μου ειναι εκτος εαν συντρεχεικαποιος ιατρικος λογος για τον οποιον ενα παιδι πρεπει να πινει ειδικο γαλα..πχ ευαπορε , εμπλουτισμενο, ειδικη υποαλλεργικη σκονη κλπ, να δινουμε φρεσκο γαλατακι.

Εγω περιμενω πως και πως αφενος να χρονισουμε...αφετερου να μας δοσουν το ΟΚ για γαλατα καθως μια αλλεργια την ειχαμε. Θα δοσω σπο παιδι μου Ολυμπος Βιολογικο, η Αμερικανικης Γεωργικης σχολης, η φαρμα κουκακι αναλογα τι βρισκω

Δημοσίευση

Εμείς μετα τον πρώτο χρόνο ξεκινήσαμε το φρέσκο.Ο γιατρός μας είχε πει πωσ δεν χρειαζεται να του δίνουμε εμπλουτισμένα γάλατα με βιταμίνες κτλ ή εβαπορέ.

Μας παρέπεμψε στα απλά φρέσκα.

Μετα από δική μας ερευνα καταλήξαμε στο φρέσκο γάλα Κουκάκη , στης Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής - που πλεον κυκλοφορεί σε πλαστική και οχι γυάλινη συσκευασιά-μην μπερδευτείτε - και τελευταιο στο Ολυμπος το οποιό μετα από ενα συμβάν σταματήσαμε....Προτιμώ τα δύο πρώτα!

Δημοσίευση

ΕΜΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΙΝΑΜΕ ΣΚΟΝΗ NOVALAC 2 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΓΑΛΑ!

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΠΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΕΙΝΟΥΣΕ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ!

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥΛΑΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΝΕ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ 2 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ ΚΙD!

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ!

Δημοσίευση

Εμεις μολις χρονινισαμε ρωτησα παιδιατρο

και διατροφολογο φιλο ειδικο στην παιδικη διατροφη.

Και οι δυο μου προτεινανε advance σε σχεση με τα απλα φρεσκα

ειναι εμπλουτισμενα με βιταμινες και σιδηρο.

Τωρα για μεταλλαγμενα τι ν πω δεν το ψαχνω.

Ολυμπος παιδικο δεν βρισκω και τα αλλα που λενε τα κοριτσια επσης.

Εβαπορε μου ειπαν οχι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι.

Κι εμεις με τετοια μεγαλωσαμε

Δημοσίευση

κοριτσια υπαρχει και το βιολογικο τησ ΕΒΟΛ κατσικισιο και αγελαδινο απο φρεσκο γαλα και πιστευω ειναι πολυ ανωτερο αποι πολλα αλλα και δε τιθετε θεμα μεταλλαγμενων...αλλα το θεμα ειναι οτι οι γιατροι οι περρισσοτεροι ειναι κατηγορηματικοι στα εβαπορε η σκονη ωσ τα 2-3 χροναι και γω θελω νατη σουταρω αυτη τη σκονη αλλα κανει?πρεπει να αρχισουμε να ψαχνομαστε παλι...

Δημοσίευση

Στο παιδί μου του έδινα γαλα σκόνη 3 βρεφικής ηλικίας απο 12 μηνών μεχρι 15- 16 μετα advance μια δεν το εβρισκα ηταν και πολύ γλυκό και προτιμησα να του δινω το ιδιο φρέσλο που πινουμε εμεις ολυμπος πανάκριβο - Δελτα και εβροφάρμα γιατι ζούμε στον εβρο και το βρίσκεισ παντου. Εβαπορε επειδη δεν μου αρεσει καθόλου ούτε οταν ήμουν παιδι δεν του δίνω μου φαίνεται πολύ κονσερβα

Δημοσίευση

Εμας μεχρι 18 μηνων ο γιατρος μας ειπε να συνεχισουμε γαλα σε σκονη και μετα οποιοδηποτε ενισχυμενο γαλα υψηλης παστεριωσης διαλεξουμε εμεις ή αρεσει στο μωρο

και μου ειπε οτι δε δινει ακομα φρεσκο για να αποφυγουμε σιδηροπενιες κλπ

Δημοσίευση

Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν πολλές απόψεις..Το advance μάλλον θα το κόψω. Λέω να του αρχίσω το NOULAC..O παιδίατρος πάντως μου είχε πει αν θέλω να του δώσω φρέσκο, να προτιμήσω τα παιδικά τα εμπλουτισμένα. Διαφορετικά είπε ή εβαπορέ ή σκόνη 3ης βρεφικής ηλικίας..Όταν μεγαλώσει κι άλλο θα του δώσω φρέσκο. Πάντως άκουσα και κάποια γάλατα που ούτε που τα γώριζα :P ..Τελικά είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ το μεγάλωμα ενός παιδιού!

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν πολλές απόψεις..Το advance μάλλον θα το κόψω. Λέω να του αρχίσω το NOULAC..O παιδίατρος πάντως μου είχε πει αν θέλω να του δώσω φρέσκο, να προτιμήσω τα παιδικά τα εμπλουτισμένα. Διαφορετικά είπε ή εβαπορέ ή σκόνη 3ης βρεφικής ηλικίας..Όταν μεγαλώσει κι άλλο θα του δώσω φρέσκο. Πάντως άκουσα και κάποια γάλατα που ούτε που τα γώριζα :P ..Τελικά είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ το μεγάλωμα ενός παιδιού!

Εγω μόλις χρονισε του εδωσα φρεσκο γαλα, και ξεκινησα με το ADVANCE. Τωρα του δινω ΝΟΥΝΟΥ αυτο που πινω και εγω δηλαδη. Εγω νομιζω οτι πανω κατω όλα τα γαλατα ιδια ειναι απλως καποια εμπλουτιζονται και τα πουλανε για παιδικα. Βρες ενα γαλατακι που να του αρεσει και να το πινει, ας μην ειναι και εμπλουτισμενο σκοπος ειναι να λαμβανει ασβεστιο, τις υπολοιπες βιταμινες τις παιρνει απο τις τροφες.

Δημοσίευση

εγω παντως δινω φρεσκο και μαλιστα οταν ρωτησα την παιδιατρο μηπως δωσω φρεσκο αλλα παιδικο εμπλουτισμενο γιατι ειχαμε ενα θεματακι με τον σιδηρο(τις αποθηκες οχι τον σιδηρο επι του παροντος) μου ειπε πως ειναι μικρη η ποσοτητα του γαλατος που πινει για να οφελειτε απο τα εμπλουτισμενα στοιχεια.οχι το δικο μου παιδι γενικα..

την παιδιατρο του τεβε που ρωτησα μου ειπε να αγοραζω ΜΟΝΟ τα εμπλουτισμενα μακρας διαρκειας οχι ψυγειου αλλα αυτα που ειναι στα ραφια..με τιποτα...οποτε κατεληξα στο φρεσκο οπου πινουμε και μισο λιτρο την ημερα γιατι δεν τον μπουκωνει! ;)

Δημοσίευση

Αχ καλα ολα αυτα ... αν πινει το γαλα του ... :(

Εμεις σε λιγοτερο απο 1 μηνα θα

χρονισουμε και εχουμε μεχρι στιγμης

αλλαξει πολλα γαλατα :( μετα απο

λιγο καιρο τα βαριεται (δεν ξερω :dry: )

και δεν πινει ...

Τωρα του δινω το noulac αλλα ουτε αυτο

το θελει το βραδυ (το πρωι το πινει :blink: )

Τι γινετε σ'αυτη την περιπτωση ??? :huh:

Υ.Γ. Sorry Ανθη που καταχραστηκα το θεμα

σου ... :blush: Αλλα εχω καημο :unsure:

Δημοσίευση

ελενη και εμενα περασε φαση που δεν επινε το γαλα του και οταν επινε επινε 100-120μλ :(

αφου να φανταστεις καποιες μερες που δεν το επινε καθολου του το εκανα κρεμα και την ετρωγε ολη :blink: αρα πεινουσε..αβυσσος η ορεξη του μωρου!

ξαφνικα εδω και 3εβδομαδες-1μηνα πινει 200-250μλ την φορα αφου πρωτα τον ξεγελασω και του βαλω το μπιμπερο στο στομα :blink::blink: :silly:

ολο κολπα ειμαστε..

φαση μπορει να ειναι..υπομονη και βλεπεις.. :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...