Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Η ΜΑΜΑ ΧΙΝΑ!!!!!!

Recommended Posts

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΡΑΜΟΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ :kiss::kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ραμονακι μου χρονια σου πολλα! να τα εκατοστησεις ταυρίνα μου κι ότι επιθυμείς...να είσαι πάντα ευτυχισμένη με τον Άγγελο και με το καλό ένα μωράκι!

filenadoula mou glukia......kalo mou koritsaki...........adefoula mouuuuuuuuuuuuuuuu xronia sou polla gllukia mouu na se xerwmastee.....na eis epanta geri dunati kai panta na se eutixismeni giati sou axizei...seuxaristw pou eise dipla mou pou magapass pou me niazese..............sagapaw poli..............kai stenaxwriemeee toso poli pou eise toso makria......!!!se perimwn suntoma.....

Κοριτσάκι μου γλυκό κ αγαπημένο χρόνια σου πολλά!! Να τα εκατοστήσεις κ σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έχεις ότι επιθυμείς!! Να είσαι πάντα χαμογελαστή, ευτυχισμένη κ αισιόδοξη όπως είσαι κ τώρα κ να μην αλλάξεις ποτέ κ για κανέναν ;) !! Σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου!! Να είσαι πάντα καλά με τον αντρούλη σου κ εύχομαι σύντομα να συμπληρώσετε την οικογένειά σας με ένα μωράκι που θα είναι πολύ τυχερό να σας έχει γονείς!! :cheer: Σ'αγαπώ πολύ! :kiss: Να είσαι πάντα καλά!! Φιλάκια πολλά!! :kiss:

Oμορφούλα μου!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Καλέ μεγαλωσες;;;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!!!!!!!!!!

Να εχεις υγεια πάνω απο όλα ,αγάπη, να περνας όμορφα,να εχεις αληθινους φίλους και απο εδω και πέρα όλα να πηγαινουν πάντα καλά!!!!!!!

Να το κάψετε σήμερα!!!!!

Πιες και ενα ποτακι για μένα!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ'

να τα 100000000000στησεις

καθε σου επιθυμεια να γινει πραγματικοτητα

ευχομαι ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

χρονια σου πολλα κ οοοοοοοοτι επιθυμεις...!!

Ραμονάκι χρόνια πολλά!!!!Να τα εκατοστήσεις!!!Να σε χαίρεται ο αντρούλης σου και γρήγορα να αποκτήσετε πολλά μωράκια!!!Φιλιά πολλά!!!!!!

Ραμονάκι μου, χρόνια πολλά και επίσημα την ημέρα των γενεθλίων σου!!! :)

Να τα εκατοστήσεις & να είσαι ευτυχισμένη με τον Αγγελό σου!!!

Ενα μικρό τριαντάφυλλο ...στο όμορφο μπουμπούκι!!! :kiss:

Ραμονακι..μου γλυκο μου κοριτσακι..αδυναμια της Ελένας μου!!Παντα να εισαι χαμογελαστη και ευτυχισμενη..!!!Σεχυ και τσαχπινα!!να σε χαιρεται ο Αγγελος..και να σε προσεχει..Με το καλο μια ολοκληρωμενη familia!!!Και μη μου στεναχωριεσαι..το PIXEL CHIX..θα στο παρουμε βρε!!!Φιλακια πολλα απο μενα και την Ελενα!!

HAPPY BIRTHDAY GIRL!!!

H A P P Y B I R T H D A Y !!! :woohoo:

Χρονια πολλα και απο εμενα!

Να εισαι παντα καλα, παντα ευτυχισμενη και ερωτευμενη με τον Αγγελο σου και γρηγορα να μεγαλωσει και η οικογενεια σας και η ευτυχια σας με ενα μωρακι!

ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣ!!! :)

Σήμερα έχει γενέθλια το πιο τρελό,το πιο χαμογελαστό και το πιο αυθόρμητο ταυράκι που χω γνωρίσει ...!!!!!!!!!! :P:P να τα χιλιάσεις αγάπη μου..να σε χαίρεται Ο Άγγελος σου και πολύ σύντομα να ρθει και ένα μωράκι...

να ζήσεις Λακτάκι!!!!!!!!!!!!!!!!! και Χρόνια Πολλάααααααααααααα :):)

γλυκιά να σαι πάντα και μες την χαρά!!!

τον άγγελο να χεις για μια ζωή και μην πάψεις ποτέ να είσαι εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!! ;);)

εχθες το βραδυ στις 10μπηκα στο νοσοκομειο με γαστρεντεριτιδα! στις δωδεκα περιμεναμε ακομη να μπω στα επιγοντα!ειχα ριξει τετοιο κλαμα λεω στα γενεθλεια μου τετοιο δωρο!? γυρω στη μια και μιση με πηρε η κελλυ και αρχισε να μου διαβαζει καποιες ευχες σας!κοριτσια με ανεβασατε τοσο μα τοσο πολυ!χιλια ευχαριστω για ολες τις ευχες!

εγω με τη σειρα μου ευχομαι σε ολες σας...να εχετε ομορφες οικογενειες! στα κοριτσια που εχουν παιδακια...να τα χαιροντε και να τα καμαρωνουν και στα κοριτσια που προσπαθουν για παιδακι...ευχομαι "να τους κατσει"...!

σας ευχαριστω που με βοηθατε στις δυσκολες στιγμες και σας ευχαριστω που μοιραζομαστε τις ομορφες!

στελνω στην καθεμια σας 22 φιλακια!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...