Μετάβαση σε περιεχόμενο

SOS.MIA SIMBOULI PARAKALO.

Recommended Posts

Κρουαζιέρα!!!! :woohoo: :woohoo: μπορώ να πάω εγώ αντί για σένα!!! :laugh:

Πλάκα στην πλάκα αν είσαι καλά, νοιώθεις καλά και στο επιτρέπει ο γιατρός, γιατί όχι????? :) Θα είναι πολύ ωραία!!!...και μην σκέφτεσαι τους άλλους αλλά εσένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

για πού με το καλό?

αν ο γιατρός σου σου επιτρέπει πήγαινε.......εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα γιατί θα φοβόμουν ότι αν μου συμβεί κάτι στη μέση του πελάγους τι γίνεται?

από όσο βέβαια ξέρω υπάρχει γιατρός και σε περίπτωση ανάγκης έρχεται και ελικόπτερο αλλά....είναι καθαρά ψυχολογικό!!!!

και πάντα εξαρτάται πού πηγαίνεις!!!!

αν είναι να πας Αμερική!!!!

bela έγραψε:

ARGI,nai giatros uparxei mas eipan,den einai Ameriki,edo sthn Ellada pente nisia einai Ko,Muthllinh,Mukonos,Samo,Thno.

ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ..ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΥ)

bela έγραψε:

ARGI,nai giatros uparxei mas eipan,den einai Ameriki,edo sthn Ellada pente nisia einai Ko,Muthllinh,Mukonos,Samo,Thno.

εντάξει δεν είναι μακρυά, άλλωστε κατεβαίνεις στα νησάκια, έτσι θα πήγαινα.....έχω πάει κρουαζιέρα και είναι πολύ όμορφα....απόλαυσέ το.....και εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς από Ιταλία, Ισπανία μεριά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...