Μετάβαση σε περιεχόμενο

στην αυχενικη μπορεις να μαθεις κ το φυλο?


Recommended Posts

συνηθως ναι..εγω την εκανα στις 29/4 και μου ειπε πως μαλλον ειναι αγορι αλλα θα σιγουρευτουμε στις 21 που εχω παλι ραντεβου...σε ποια βδομαδα εισαι???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναι αλλα οχι 100%.εμεις 12η εβδομαδα στην αυχενικη μαθαμε για το γιο μας!Ηταν πολυ σιγουρος ο γιατρος..αλλα εγω επιφυλακτικη μεχρι τη Β επιπεδου..οπου και επιβεβαιωθηκε ο γιατρος..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμενα στην κορη μου δεν μου το ειχε πει,δεν φαινοταν..το ειδαν στο Β'.

Τωρα που ειμαι παλι εγκυος στην αυχενικη μου ειπαν οτι ειναι γιος αλλα ειμαι επιφυλακτικη ως το β'....οτι και να ειναι γερα να ειναι...αλλα εχουμε και εμεις την αγωνια μας.. :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγώ ακόμα λοχία έχω κράτησαν πολύ αυτήν την φορά 🤷‍♀️ @nanouko εγώ από διάθεση μια έτσι και μια αλλιώς είμαι λίγο κυκλοθυμική 😂 αν είναι η περίοδος θέλει να προσέχετε λίγο με τον σύζυγό, σου είπαν μετά από πόσο καιρό μπορείς να ξανά μείνεις έγκυος από την καισαρική ;(νομίζω στο ξανά ρώτησα αλλά δεν θυμάμαι τι μου είχες πει 😅) υποτίθεται εμείς που θηλάζουμε δεν μένουμε πολύ εύκολα έγκυος αλλά εγώ είχα μείνει έγκυος ενώ θήλαζα άσχετα που δεν προχώρησε.. μετά που έμεινα στην μπέμπα το είχα κόψει  Μια άσπρη  πιπιλα που μου έδωσαν εμένα με καρδούλες πάνω από το μαιευτήριο είναι της nuk  εμένα κορίτσια η μεγάλη έχει πολύ γκρίνια αυτές τις μέρες έκανε και πυρετό  μάλλον φταίει το εμβόλιο.. το μωρό μπροστά της αγγελούδι πιο πολύ κλαίει η μεγάλη από το μωρό 😅  
    • Εμένα δεν την παίρνει καθόλου! Κι ούτε και θέλω...  Εγώ κορίτσι μου είμαι στον 7ο ουρανό οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. Ούτε κουρασμένη νιώθω να πω την αλήθεια. Απλά κάποιες μέρες, αραιά ευτυχώς, νιώθω πως θα ήθελα να κοιμηθώ λίγο ακόμα. Εγώ ευτυχώς εδώ και 10 μέρες είμαι τελείως καθαρή επιτέλους. Σίγουρα θα πρέπει να προσέχετε. Δεν ξέρεις πότε θα ξανά γίνει ωορρηξία. 
    • Εγώ φοβόμουν μην καεί αλλά νομίζω ότι πια δύσκολα καίει ο ήλιος. Για κοιλίτσα μάλλον έχει ψύχρα, αλλά, χεράκια και ποδαράκια θα τ' αφήνω κι εγώ λίγο. 
    • Ελααα η εμπειρία, και εγώ 85 υπολόγισα από την ένταση της γραμμής. Απίστευτο 😂😂. Είπα τέλος, χτες το βράδυ έκλαιγα, έλεγα στον άντρα μου ότι τελείωσε και αυτή η εγκυμοσύνη. Σήμερα εννοείται με εκραξε χαχα Οπότε θα κάνω 1 τεστ έτσι για την τιμή των όπλων κάθε 2-3 μέρες. Σίγουρα όχι κάθε μέρα όμως (και έκανα και εγώ 2-3 τη μέρα, ψύχωση!!)   @ditaki κορίτσι μου γλυκό αν θελήσεις μπορείς να μου στείλεις μήνυμα. Είμαι σίγουρη ότι πέρασα και εγώ επιλοχειο. Τώρα ένα χρόνο μετά το αναγνωρίζω που επιτέλους αρχίζω να βγαίνω από αυτό το σκοτάδι. Με βοήθησε που άλλαξα σπίτι και περιοχή. Πλέον βγαίνω σχεδόν κάθε μέρα βόλτες με το κοριτσακι μου και κυρίως κάθε φορά που νιώθω να πέφτω και να πνιγομαι. Οπότε, σωστά ειπώθηκε παραπάνω να βγαίνεις. Μόνη σου, με φίλες, με άλλες μαμάδες, αλλά μην μένεις μέσα στους 4 τοίχους. Πάρε βοήθεια σε παρακαλώ, είναι πολύ δύσκολο αυτό που περνάς, το έζησα στο πετσί μου. Και ένιωθα και τύψεις που πάλεψα τόσο πολύ για αυτό το μωρό και αντί να το ζω στα άκρα και να πετάω στα σύννεφα, εγώ έκλαιγα συνέχεια. Ένιωθα απέραντη μοναξιά, χαμένη, δεν ήξερα ποια είμαι πλέον... Λάτρευα και λατρεύω το παιδάκι μου, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αυτό αρκετό για να είμαι ευτυχισμένη, τουλάχιστον όχι όπως περίμενα να είμαι. Κανείς δεν μας προετοιμάζει για την περίοδο της λοχείας. Είναι μια περίοδος πάρα πολύ δύσκολη για τη νέα μαμά και για αυτό χρειαζόμαστε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον γύρω μας. Θα στο ξαναγράψω και το εννοώ.. Μπορείς να μου στείλεις απλά για να τα πεις κάπου μια αν είσαι Αθήνα μετά χαράς να βγαίνουμε μαζί βόλτες ♥️ Δεν είσαι μόνη σου ♥️
    • Τώρα καλά είμαι! Είναι λίγο γκρινιάρης γιατί πεινάει διαρκώς...κ τον κρατάω στο στήθος μιάμιση με δύο ώρες, αλλά δεν έχω γάλα. Τον ακούω που καταπίνει, αλλά αν βγει θα ηρεμήσει για μισή ώρα το πολύ κ μετά ξανά κλάμα κ στήθος απευθείας. Κ με το θηλαστρο που προσπάθησα να βγάλω 10ml με το ζόρι κ από τα δύο. Τώρα θα έρθει τη Δευτέρα να τον δει κ θα συζητήσω μαζί του τι θα κανω με τον θηλασμό.  Εγώ ηρέμησα λίγο μέχρι χθες το πρωί. Ξεκίνησε πάλι να δαγκώνει ενώ είχε ηρεμήσει. Πιστεύω ότι φταίει κ η πεθερά μου σε αυτό. Ήρθε χθες για 3 ώρες για να αρχίσει να την μαθαίνει κ δεν τον άφησε στιγμή από την αγκαλιά της κι αυτός έκλαιγε γιατί πεινούσε κ της το έλεγα κ δεν μου τον έδινε. Μέχρι που αναγκάστηκα να κατεβάσω μπλούζα κ σουτιέν μπροστά της για να αναγκαστεί να μου τον δώσει. Εννοείται πως από τη νευρικότητα που είχε που τον πήγαινε βόλτες μέσα στο σπίτι κ καλά για να τον ηρεμήσει με δάγκωσε κ μου άνοιξε ξανά την πληγή. Την επόμενη φορά που θα έρθει δε θα είμαι ευγενική. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...