Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

στο θεμα που ανιξε καποια φιλη σχετικα με της πεθερες ειπα για να της εκδικηθουμε καθε μηνα να βγαζουμε και την πιο σκυλα πεθερα θα μοιραζομασε οτι μας κανον το μηνα και θα ψηφιζουμε προσωπικα αυτο το μηνα ψηφιζω τη πεθερα της τοναχιαν ......

Δημοσίευση

:ohmy::ohmy::ohmy:

:blink::blink::blink::blink::blink:

καλε..ειναι και η μερα της μαμας σημερα!!!!!! :laugh: :laugh:

αφηστε η καθεμια να θεωρει την δικια της αυτο που λετε(δεν μπορω ουτε να το πω μωρε βαρυ ειναι!)

και ασχοληθειτε με την δικια σας.. :)

σορρυ που χωνομαι αλλα και εγω πεθερα θα γινω!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

και μαλλον κακια!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

γιατι φιλεναδα..ο γιος μου ειναι ο καλυτερος και πιο ομορφος και βεβαιως ο πιο καταξιωμενος(θα γινει) σε οτι και να επιλεξει στην ζωη του να κανει..

οποτε..πες μου εσυ τωρα αντικειμενικα ομως ετσι???? ποια θα ειναι αξια για το παλικαρι μου ε????????????????????????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

γιατι φιλεναδα..ο γιος μου ειναι ο καλυτερος και πιο ομορφος και βεβαιως ο πιο καταξιωμενος(θα γινει) σε οτι και να επιλεξει στην ζωη του να κανει..

οποτε..πες μου εσυ τωρα αντικειμενικα ομως ετσι???? ποια θα ειναι αξια για το παλικαρι μου ε????????????????????????????

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΤΡΙΟΦΡOΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ VENI

:P:P:P

Δημοσίευση

Εγω λεω να ανοιξουμε και ενα αλλο φορουμ στιλ www.petheresonline.com και να ξεκατινιαζουμε τις νυφες μας!!!!

Και οταν δεν θα τα λεμε on line θα βολταρουμε στην Παραλια με τα εγγοναι στο καροτσι και θα ξεκατινιαζουμε τις νυφες!!!

Εγω παντως ψηφιζω τον εαυτο μου...ειμαι η πιο στριμενη νυφη!!!!

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

bell μου πιστευω ειμαι αρκετα μετριοφων..και λιγα ειπα!!!!! κρατηθηκα!!!

λενα φανταζεσαι???????????? :laugh: :laugh:

χρυσα το σκεφτομαι και γελαωωωωωωω :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

να χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου!!!!!! :kiss:

γιωτα..δεν ξερω...ας προσεχες!!!!!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

μα ακομα γελαωωωωωωωωωωωω

Δημοσίευση

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα με πεθανατε καλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαε βλεπω να καθομαστε με τα πι στην πλατεια του ευοσμου και να σκουνταμε η μια την αλλη να τσακωνομαστε για το ποια τραβαει τα περισσοτερα

γιωτα τι προικα εχετε???? αυτα τα λενε νωριτερα!!!!αχαχα

Δημοσίευση

οχι και πι ρε λενακιιι..ειπαμε..κακες πεθερες αλλα κοτσανατες!!!!!! να εχουμε δυναμη!!!!!!!!!!!!!

αμα ειμαστε με τα πι...ουτε σημασα δεν θα μας δινουνε!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

οποτε πολυ γαλα και γυμναστικη να προετοιμαστουμε!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

αχ βραδυατικαααααααααα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

δυστυχως απο καποια μελοι του mammyland ευτχως λιγα δνε υπαρχει καθολυ αισθηση του χιουμορ και σαφως το ανοιξα για πλακα τωρα αν καποια εχει τη μυγα και μυγιαζετε ειναι άλλο θεμα .δεν υποχρεωνετε καμια να γραψε οχι μονο σε αυτο το θεμα αλλα σε οποιοδηποτε .Ευτυχως που η πλειοψηφια των μελων δνε εχει την ιδια γνωμηκαι αυτο φαινετε απο την εξελιξη που πηρε το θεμα .Ατομα τα οποια με ξερουν με εχουν δει και σε συναντησεις αλλα μιλαμε και απο δω μεσα ξερουν καλα τι ατομο ειμαι.Ο χαρακτηρισμος "ξεφτυλιζω "σιγουρα δεν ειναι ο καλυτερος για να εκφρασει καποιο μελος την αντιρρηση του και περα απο αυτο οπως ανφερθηκα δν ευποχρεωνετε καμια να συμμετεχει σ εοτιδηποτε τη χαλαει .

Δημοσίευση

αγαπητες φιλεναδες έχω να δηλώσω ομοφωνα οτι επιεδη την ξέρω την κυρία βάνια θα ειναι η ποιο σκύλα πεθερα επισης θα ηθελα να δηλώσω οτι το σοφάκι σαν μελλουσα νύφη θα τραβήξει τα πάνδηνα στα χερια του γαμπρου !!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΕΘΕΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΒΑΝΙΑ - ΚΑΤΕΕΡΙΝΑ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ - ΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ 7 ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΠΕΘΕΡΕς!!!!! ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΩΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ !!!! ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟ !!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...