Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ROYTERS:

H μαμά μου λέει η νύφη μια οπτασία μια κουκλάρα, το μωρό ίδιο ο μπαμπάς του(σόρρυ Ιουλία μου αλλά έτσι της φάνηκε)! και στη βάφτιση τα πε ένα χεράκι στον παπά κλαίγοντας! Ε τήρησε το έθιμο! Όλα υπέροχα.

Να ζήσετε Ιουλία μου και μια μέρα θα εδεήσω να έρθω για καφέ με τη μαμά μου, τόσες φορές με κάλεσε η πεθερά σου, που θα πάει θα το κανονίσω. :blush: :woohoo: :woohoo: :kiss: Άντε και με την κόρη τώρα γιατί καλοί και οι γιοι αλλά με ποιον θα πηγαίνουμε για ψώνια αύριο μεθαύριο μου λες? :blink::blink::P

Δημοσίευση

τωρα ειδα το θεμα.. :blush::blush::blush:

Θου ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!σε υπερευχαριστω κοριτσαρα μου για αυτο που εκανες,αντε κ με επιασαν τα κλαμματα!ευχομαι τα καλυτερα κ τα ομορφοτερα σε σενα κ τους υπεροχους αντρες σου κ συντομα με ενα δευτερο νινακι! :)

το κολπο με τον σταυρο μου το εχουν κανει..αλλα επειδη δε με συμφερει το αποτελεσμα θα ηθελα να μου το ξανακανεις! ;):P

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ,μεσα απο την καρδια μου ολες μια μια ξεχωριστα!

η αληθεια ειναι οτι περασα αρκετα δυσκολα το Σαββατο.. :unsure: διαρκως ηθελα να μπηξω τα κλαμματα,οχι απο συγκινηση,αλλα κρατιομουν επειδη το μακιγιαζ δεν ηταν αδιαβροχο! :silly: :silly: :silly:

Αναστασακι μου γλυκο..ναι!ολα πηγαν ακριβως οπως τα περιεγραψες...απο την αντιθετη πλευρα!!

καλα..κουκλα ημουν! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

το γλεντι το ψιλοεχασα..προσεχα τον Γιωργακη στο δωματιο..αλλα οσο καθησα κατω καλα ηταν!το παιδακι μου να ειναι καλά!αν και..λιγο με πειραξε που γλεντοκοπουσαν ολοι χωρις εμενα..anyway!

Kαλλη μου..το κουστουμι τελικα ηταν τελειο!ρεζιλι εγινα με τη δυσφημιση που του εκανα!αστο καλο μου!αδικα τον ειχα στεναχωρησει τον Χαρη! :S

Μαρια μου,ναι!ο μικρος ειναι ιδιος ο μπαμπας του!αντε,κανονισε να ερθετε για καφεδακι! :)

θελω τοσο να σας ευχαριστησω μια μια,αλλα τα ματακια μου κλεινουν!θα επανελθω το πωι!

σας αγαπώ πολύ!φιλακια! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Να ζήσεις κοριτσάκι μου και να σου ζήσει και το μωράκι σου!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!! Και μην στενοχωριέσαι για το γλέντι!! Στο γάμο του μικρού σου Γιωργάκη, θα κλαις κι από συγκίνηση και θα περάσεις σούπερ!! Θα σε ανταμείψει το μωράκι σου!!

Δημοσίευση

Iουλια μου!!!!

Να ζησετε αγαπη μου!

Καλοφωτιστος κ ευτυχισμενος ο Τζωρτζης μας!!!! :laugh: :)

Καλο μου κοριτσακι επρεπε να τους εχεις ολους σουζα να περιμενουν εξω απο το δωματιο!!

Δεν πειραζει ομως γτ περασες τη νυχτα του γαμου σου με ΤΟΝ ερωτα της ζωης σου!!!

Κ παλι οτι επιθυμεις φιλεναδα!!! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ως συνήθως καθυστερημένα τα βλέπω τα θέματα :P

Ιουλία μου να ζήσετε

Να περάσετε μια ζωή γεμάτη αγάπη κι ευτυχία.

Να χαίρεστε τον Γίωργο σας και να τον καμαρώσετε όπως ποθείτε

Εύχομαι ο δρόμος της ζωή του να είναι τυχερός και φωτισμένος

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Πάντως πιστεύω το παιδί θα προσαρμοστεί, πολύ θα ήθελα να πάω κάπου χωρίς τα παιδιά αλλά εμείς πάμε παντού πακέτο! Δες αντοχές των παππουδογιαγιαγιαδων, απομάκρυνε επικίνδυνα πράγματα από το χώρο τους πχ γυάλινα, φάρμακα κλπ, δείξε τους ταίσματα, αλλαγματα, αγαπημένα φαγητά σειρά διατροφής και γευμάτων και ενημέρωσε τους για τυχόν αλλεργίες κλπ. 
    • Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...