Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας και απο μενα .. θετω ενα θεμα προς συζητηση το οποιο με απασχολει αυτο το διαστημα. Ειμαι 38 ετων και φοραω Δαχτυλιο Στομαχου 4 χρονια τωρα . Ημουν 142 κιλα και τωρα εχω φτασει τα 80 . Αυτο το διαστημα μου εχει μπει η ιδεα ενος τριτου μωρου . Ρωτησα το γιατρο που καναμε την επεμβαση Δαχτυλιου και μου ειπε οτι το 1ο τριμηνο δεν ειναι απαραιτητο να τον χαλαρωσουμε , οπως αισθανωμε εγω, εαν με ενοχλει να το χαλαρωσουμε , εαν οχι τοτε οπωσδηποτε θα πρεπει να χαραλωσει στο τελευταιο 3μηνο , να διευκοληνουμε το τοκετο.. Υπαρχει καμια με την ιδια περιπτωση?

Δημοσίευση

Η κολλητή μου έχει βάλει δακτύλιο και ο γιατρός της είχε πει το ίδιο με σένα.Κι αυτή δεν έχει κάνει ακόμα παιδί και δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.

Mε το καλό να έρθει το μωράκι σου και συγχαρητήρια που τα κατάφερες και έλεγξες το βάρος σου.

Δημοσίευση

Νασαι καλα για την απαντηση , βρισκωμαι ακομα στο σταδιο χασιμο κιλων αλλα μπροστα σε ενα μωρακι θα το χαλαρωνα απο το 1ο τριμηνο.Οπωτε μενει να μεινω εγκυος πρωτα κ στην πορεια θα δουμε τη θα αντιμετωπησουμε , με ανησυχη το θεμα των πρωινων αδιαθεσιων , συχνα πυκνα το ανω μερος στο στομαχι μου γεμηζει γαστρικα υγρα και με την ολη αδιαθεσια της εγκυμοσυνης ισως θα ηταν σοφο να το χαλαρωνα.. Πηρα την αποφαση δακτυλιου καμποσα χρονια πριν , ειχα φτασει στο ανυποφορο σημειο , αρχισαν τα προβληματα υγειας κ τσακ μπαμ , χωρις δευτερη σκεψη στο 1ο τριμηνο μετα τν δακτυλιο φυγαν και τα πρωτα 30 κιλα ..στοχοσ μου ειναι τα 70 , λογο υψους κ σωματοτυπου .. αλλα το μωρακι πρωηγειται , ειμαι και 38 ετων πλεων ...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου και από εμένα..

Εγώ έχω δακτύλιο του στομάχου εδώ και 5 μήνες δεν έχω μωράκι αλλά ο γιατρός μου, (Γκινοσάτης Ηλίας) μου είπε όταν μείνω έγκυος μώλις το μάθω να πάω να μου χαλαρώσει το δακτύλιο για να μην φτάσω σε σημείο να τον ζορίσω.... Εγώ πάντως δεν θα το διακινδύνευα θα τον χαλάρωνα και θα το ξαναέκλεινα μετά την γέννηση του μωρού!!!! Η απόφαση είναι δική σου βέβαια αλλά και του γιατρού.... Φιλάκια.....

Δημοσίευση

Και γω αυτο σκεφτωμε να κανω, να το χαλαρωσω τψρα που ειναι νωρις και μετα τη γεννηση να το ξανασφυξουμε .. η απορια μου ομως ειναι , εστω και χαλαρωμενος δεν θα εχει καπιο ζορι ? υπαρχει ηδη διαμερισμος στομαχου, ο δαχτυλιος βρισκετε εκει , δεν τον βγαζουμε , απλα το χαλαρωνουμε , την επυμαχη στιγμη τισ γεννας τι θα γινει απο το ζορι ?

Δημοσίευση

Καλημερα, εγω εχω δαχτυλιο εδω και 1,5 χρονο. Ειμαι εγκυος στην 30η εβδομαδα, ο γιατρος μου ο Σηκας στην Θεσσαλονικη, μου ειχε πει οτι δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα. Η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα πηρα μονο 1 κιλο , και μου το χαλαρωσε στην 27 εβδομαδα. Δεν ειχα καμια ενοχληση , ουτε εμετους κτλ. μονο καποιες αναγουλες. Λοιπον μην φοβασαι ΤΙΠΟΤΑ και βαλε μπρος για το 3ο!!! :P ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! :woohoo: :woohoo: :silly:

Δημοσίευση

καλησπερα Γιαννιο ...

καταρχας με ενα πονο κ ευκολη προσαρμογη .. με υγεια κ ευτηχια να χαρεις το μωρακι σου ..Το οτι δεν ειχες επυπτωσεις ειναι πολυ ευχαριστο.. ποσο σου το το χαλαρωσε ? τελειος? εγω ειμαι στο 6 ...κ ακομα χανω οπωτε δεν το σφυξα πολυ .. εσσενα στο μηδενισε? ξερω οτι μετα μπορουμε να το σφυξουμε κ παλι... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΕΛΕΙΟΣ , ΑΠΛΑ ΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝΑ ΛΗΘΕΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΛΙΓΑΚΙ ΜΟΝΟ.. ΘΑ ΦΑΝΕΙ :P

ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ , ΑΝ ΕΒΑΛΑ 1-2 ΚΙΛΑ ΟΚ, ΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ - ΕΥΤΥΧΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ 1 ΚΙΛΟ ΜΟΝΟ- ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΦΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.. :silly: :silly:

Δημοσίευση

ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ 15-01-2008! ΕΙΜΑΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΗΛ ΣΤΗς ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 7ου. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΝΑΜΕ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...