Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Recommended Posts

ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗς ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Σου απονέμω μετά από 6 χρόνια στενής γνωριμίας το ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

γιατί:

• Χάρισες στον κόσμο ό,τι καλύτερο μπορούσες, δηλαδή εμένα

• Με μεγάλωσες με υπομονή, αγάπη, φροντίδα καιμ νόστιμα φαγητά

Ανέχτηκες τιε αταξίες, τις παραξενιές και τις ζημιές που έκανα

Τέλος γιατί:

Μάνα είναι μόνο μία, αλλά εσύ κάνεις για δύο!!!

Σ΄αγαπώ πολύ

το καμάρι σου

Δέσποινα

Μόλις μου το έφερε από το σχολείο! Συγκινηθηκα!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε Μπέλλα μου....τι κορούλα γλύκα έχεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: να την χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!!!!!!!!!!!! :):):) ανυπομονώ και εμένα να μεγαλωσει και να ακούσω το σ'αγαπω απο τα χειλάκια της...αλλα όπως καταλαβαίνεις θα περιμένω πολλά χρονάκια... :P

αχ ακριβως το ιδιο ειχα παει και εγω στη μαμα μου... λετε να μου το φερει και εμενα καποια μερα???? ποπο ειναι πολυ συγκινητικο.... αχ βρε μπελ....τι ομορφα πραγματα ζεις...

Ζούμε μαγικές στιγμές με τα παιδιά μας!!!

Εμένα ακόμα δεν μπορεί να πει καθαρά "σ'αγαπώ", αλλά λέει "μανούλα μου πακώ τόχιο!" (μανούλα μου σ'αγαπώ τόσο) και μου φεύγουν όλα τα άγχη και όλη η κούραση της ημερας! :cheer:

Α ρε Δεσποινούλα με τα ωραία σου! Λιώστην τη μαμά!!! :P

Ελα ρε Bell,

με εκανε η κορούλα σου και δάκρυσα...!!!

Αχ μακάρι όλα τα παιδάκια - και πολύ περισσότερο μεγαλώνοντας-

να εκτιμούν και να προσέχουν τους γονείς τους...

Να τους σέβονται έστω και μόνο γιατί τους έφεραν στον κόσμο...

Χρόνια πολλα σε όλες τις μανούλες του κόσμου.

Στις μανούλες μας αλλα και σε εμάς

και το 2ο χαρτί γράφει...

Μαμά μου να θυμάσαι...

- Μη με παραχαϊδεύεις. ξερω πολύ καλά πως δεν πρεπει να μου δινεις τα πάνταο,τι σιυ ζητω. Εγω μπορει να σου ζητησω τον κοσμο όλο. Εσύ δεν εισαι υποχρεωμένη να μου τον δώσεις.

-Μην αλλάζεις σταση απεναντι μου συνέχεια. προτιμλω να εισαι σταθερη μαζι μου . νιώθω περισσοτερη σιγουριά.

- μη με κανεις να ννιωθω μικροτερη απ΄ ότι ειμαι, γιατι τοτε εγω προσπαθω να φαινομαι μεγαλυτερη.

- μη μου κανεις παρατηρησεις μπροστα σε αλλους. ειναι πιο καλα να τα λεμε οταν ειμαστε μονες μας.

- μαμα μου τα λαθη που κανω δεν ειναι αμαρτιες. ειναι λάθη που μπρώ να τα διορθωσω.

- Μη με προστατευεις παντα. αφησε με να σκονταψω, να πεσω, να χτυπησωγια να παθω και να μαθω.

- Μη θυμωνεις οτα σου λεω "δε σε χωνευω". Εσενα "σε χωνευω". Τη δυναμη σου δε χωνεύω.

-μη μου κανεις συναιχως παρατηρησεις γιατι αναγκάζομαι "να το παιζω κουφη"

- μαμα μου σου λέω αλήθεια: κάποιες φορες σου λέω ψεματα.

-μαμά μου καθε μερα μεγαλώνω. μην το ξεχνας.

μαμα μου σ΄αγαπω παρα παρα... πολυ!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!

Ποιημα Κιμωνα γραμμενο σε μια κοκκινη καρδια!=Εχω μια γλυκεια μανουλα που πολυ με αγαπα!Νυχτα μερα με φροντιζει και για με καρδιοχτυπα!Σαν γλυστρησω και χτυπησω θε να τρεξω στο λεπτο,στην αγκαλη της να πεσω με λαχταρα και καημο!Μενα της γλυκο φιλακι καθε πονος παει μακρια και ειν η πιο ζεστη φωλιτσα η γλυκεια της αγκαλια!!! :) .....ακομα κλαιω....Και ευχομαι καθε γυναικα να ζησει τετοιες συγκηνιτικες στιγμες τουλαχιστον μια φορα στην ζωη της!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...