Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.Θα ήθελα τα φώτα σας,όσες μαμάδες έχουν αγοράκια..

Είμαι στην 38η βδομάδα και καθώς περνούν οι μέρες με απασχολούν διάφορα.

Το πουλάκι τους μέσα στο pampers το βάζετε πρός τα πάνω ή προς τα κάτω.

Σας ευχαριστώ πολύ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera..

opws kai na to valeis den uparxei provlima arkei na einai kales oi panes giati merikes fores vgainoun tsisakia ap eksw..

mono vevaia an uparxei 'thema'...anodos diladi..katalavaineis na tou to vazeis pros ta panw gia na min ponaei.emena to teleutaio mou to eipe o mpampas tou pou oso na nai exei ki autos kai kserei kalutera apo mena..xaxa!min anisuxeis apo twra ola tha ginoun kai siga siga tha tin vreis tin akri..gero kai tuxero na einai to antraki sou!me to kalo!!

mats

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα.

Στην αρχη θα βαζεις το πουλακι προς τα κατω για να μην κατουραει και βρεχει τον αφαλο.

Μετα απο μερικους μηνες θα το βαζεις προς τα πανω.

Τουλαχιστον εγω ετσι εκανα και κανω με τον δευτερο γιο μου.

Ευχομαι με το καλο ολα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηρθα κ εγω να μάθω τι γινεται με τ αντρακια μιας κ με την κορη δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα με τα δυο αντρακια που ρχονται εχω ανχωθει περισσοτερο. Να ρωτησω κ κατι αλλο για το πουλακι τους? αυτο με την φιμωση που λένε ειναι κάτι που θέλει ιδιαιτερη προσοχή? ξερω απο τον κυκλο μου οτι οι περισσοτερες μαμαδες με μικρουλια αγορακια εχουν κοψει το πετσακι κ τα κακομοιρα σφαδαζαν απ τον πόνο κ οσο το σκεφτομαι ανχωνομαι περισσοτερο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera..

uparxei ena thema ma ta poulakia..alla ama apo ti stigmi pou tha gennithoun meta to mpanaki to vradu tous katevazeis kala to ekswteriko den tha exeis provlima..o dikos mou einai 2 kai...den exei kanena provlima.alla prepei kathe mera na tous to kaneis..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαι τότε βρε κορίτσια γιατί υπάρχουν γιατροί, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, που λένε να μην πειράζουμε ΚΑΘΟΛΟΥ το πουλάκι τους;;; Τουλάχιστον εμένα έτσι μου έλεγε κάθε φορά που ρώταγα. Τώρα βέβαια είναι αρκετά κλειστο δυστυχώς..

Επίσης το νόημα έχει να βάζουμε το πουλάκι προς τα πάνω στην πάνα;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΓΟΡΟΜΑΝΕΣ ΟΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

ΕΓΩ 3 ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ! ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ! Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΖΟΡΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ!

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΟΙΚΤΟ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από εμένα!!!!!

Εμένα η παιδίατρος μου έχει πει το πουλάκι να το βάζουμε προς τα κάτω γιατί αλλιώς είναι ευκολότερο να πάθει ουρολοίμωξη. Δεν ξέρω που κολλάει με την θέση του, αλλά γιατρός είναι, κάτι θα ξέρει.

Όσο για το πετσάκι, καλό είναι να το κατεβάζουμε λίγο (μέχρι εκεί που πάει, χωρίς να ενοχληθεί το μωρό) κάθε βράδυ μετά το μπανάκι του. Ετσι γίνεται πιο ελαστικό και θα αποφευχθεί η φίμωση.

Αυτά από εμένα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κι από μένα!!! :)

Εγώ όταν αλλάζω πάνα στον γιό μου, το πουλάκι του το αφήνω όπως είναι και την κλείνω, δηλαδή προς τα κάτω.

Και καλά μου είχαν πεί στο μαιευτήριο πως ο λόγος για τον οποίο πρέπει να το σηκώνω είναι για να μην συγκαεί, κάτι το οποίο μπορείς να το αποφύγεις αν βάλεις κρέμα και στο πουλάκι.

...και δόξα τω θεό, δε έχουνε κανένα πρόβλημα!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω στην αρχη του το εβαζα προς τα κατω γιατι μου ειχαν πει να το κανω ετσι για να μη βγαινουν τα τσισακια απο την πανα... μετα ομως που ρωτησα την παιδιατρο μου ειπε προς τα πανω... πολλες φορες επειδη αυτο σκληραινει και σηκωνεται αν το βαζουμε προς τα κατω το εμποδιζει να σηκωθει... ενω προς τα πανω δεν εχει προβλημα...!!!

Οσο για τη φιμωση, οσες μανουλες εχω ακουσει οτι δεν το εχουν πειραξει ποτε, καταληγουν στον γιατρο για επεμβαση... εγω απο 4 μηνων του το κατεβαζω λιγο λιγο αφου πρωτα του βαλω λιγο baby oil, και δεν εχει προβλημα... εδω και πολυ καιρο κατεβαινει και απλα το κανω που και που για να μην ξανακολλησει...!!! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα και παλι!

Αφου πιασατε την πουλοσυζητηση ειπα να ξαναγραψω! :)

Εμενα στον μεγαλο μου οταν ηταν 6 μηνων το κατεβασε η παιδιατρος και σε καθε αλλαγη το κατεβαζα κι εγω.

Τωρα που ναι 3 κατεβαινει ολο κανονικα.

Στον δευτερο λογικα το ιδιο θα κανουμε.

Ουτε τον ειχε ενοχλησει ουτε τιποτα παντως.

Απλα θα πρεπει να το καθαριζετε καλα γιατι τα αγορακια ειναι πιο επιρεπης στην ουρολοιμωξη λογω φυμωσης.

Μετα τον 6ο κιολας το εβαζα προς τα πανω γιατι πηγαινε και μονο του ετσι.

Ειναι η φυση τους :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια.Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.Πήρα μια ιδέα του τι πρέπει να γίνεται και σίγουρα κατάλαβα για την φίμωση που δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν.

Ευχαριστώ και πάλι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα!! Μιας κι ο μπόμπιρας θηλάζει αυτή τη στιγμή βρήκα την ευκαιρία να σου απαντήσω.. Το βράδυ κι εγώ δίνω ξένο συμπληρωματικά από τον θηλασμό, γιατί τον βάζω μόνο από το ένα να ηρεμήσει κ λίγο η άλλη θηλή!! Εμάς ήρθε κι ο παιδίατρος την Παρασκευή το βράδυ τον είδε, τον ζύγισε, αλλά δεν πήρε όλο το βάρος που έχασε από την κλινική κ τώρα μου προσθέτει κι ένα γεύμα ξένο το μεσημέρι!!  Στην αρχή τη σύριγγα τη ρουφούσε σαν γατάκι, αλλά τώρα που το δοκιμάσαμε ξανά για να μη μπερδεύεται με τις θηλές είναι πιο δύσκολο, γιατί έχει γίνει πιο ζωηρός κι έτσι αφήσαμε το μπιμπερό!!
    • Εμένα τον πιάνει και την μέρα δυστυχώς! Υπομονή ναι πού θα πάει θα περάσουν! 🥴🥴 Σε λιγάκι ξεκινάμε βάρδια!! Χαχα Ευτυχώς πρόλαβα κι έκανα τώρα ένα ωραίο ζεστό μπανάκι και χαλάρωσα λίγο! 😊
    • Καλά είμαι 😊 Στη ρουτίνα μας. Καλά τα πάει η μικρή με την γυναίκα, έχουν βρει κι αυτές την ρουτίνα τους. Έχει προσαρμοστεί και δεν κλαίει όταν την αφήνουμε.  Είμαι στο στάδιο του αποθηλασμου. Τώρα της δίνω μόνο πρωί βράδυ και έχει ξεκινήσει και πίνει τώρα και αρκετό αγελαδινό γάλα, οπότε αυτό το μήνα σκέφτομαι να κόψω και τον πρωινό θηλασμό και τον επόμενο μήνα τον βραδινό. Για να δούμε... Θα σε συμβούλευα να κάνεις έστω και με βιντεοκλήση μία συνάντηση με σύμβουλο θηλασμού μπας και βρει τι φταίει. Είναι κρίμα τώρα να πονάς 😕
    • Κι εμείς έτσι ακριβώς...όλη μέρα κοιμόταν κάτι μισαωρα ένα τέταρτο και πάει λέγοντας και τ απόγευμα δεν άντεξε κοιμήθηκε απ' τις 6 μέχρι τις 9..μετά κοιμήθηκε κάνα τέταρτο και τώρα προσπαθώ να τον βάλω μπας και κοιμηθεί κάνα τετράωρο...εντάξει παρηγοριεμαι τουλάχιστον δεν είναι μόνο ο δικός μου
    • Τα άλματα ουσιαστικά θα καταλαβαίνεις γιατί το μωράκι φέρεται κάπως διαφορετικά..Εμείς ας πούμε περάσαμε τα 2 πρώτα και τα καταλάβαμε καλά 😂..Εμένα στηρίζει κεφαλάκι και έχουμε και οπτική επαφή αρκετή θα έλεγα...Μη σε αγχώνει αυτό,κάθε μωράκι θέλει τον χρόνο του 🙂🙂..Αχ και εμάς τα βράδια μας είναι λίγο περίεργα λόγω κολικών αλλά θα περάσουν που θα πάει..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...