Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα. Κι εγώ θα σου πω να κάνεις την προσπάθειά σου και να έχεις θετική σκέψη. Η ηλικία σου δεν είναι απαγορευτική, αρκεί να πετύχετε το καλό ωάριο και να είστε τυχεροί. Καλό είναι να κάνεις προσπάθεια με δικά σου ωάρια προτού μπείτε σε διαδικασία δωρεάς. Ο δικός μου γιατρός στα 41,5 μου είχε προτείνει, όχι με μεγάλο κέφι είναι η αλήθεια, φυσικούς και προεμφυτευτικό έλεγχο, για να μην κάνουμε άσκοπες εμφυτεύσεις. Με FSH στο 11- 13 τότε και ΑΜΗ στο 0,44. Κι ενώ ήδη είχα ένα παιδί και προσπαθούσα για δεύτερο. Άρα ούτε εγώ θα σου προτείνω τον δικό μου, ο οποίος είναι επίσης Αθήνα. Και ξέρω ότι είναι απ' τους γνωστότερους για  δωρεά. Συμφωνώ με τα κορίτσια, εφόσον μένεις Θεσσαλονίκη, να ψάξεις εκεί πρώτα. Επίσης, να ξέρεις πως μόνο όταν ξεκινήσεις την διαδικασία, θα δείτε πώς θα ανταποκριθείς και ποια είναι πραγματική σου εικόνα. Τα υπόλοιπα είναι κάπως υποθετικά... Μπορεί δλδ να δουν περισσότερα ωάρια κάποιον μήνα και να κάνετε τροποιημένο ή κανονική διέγερση. Μην αποκλείεις τίποτα. 😜 Οι δείκτες των ορμονών σου κυμαίνονται από μήνα σε μήνα (κυρίως η FSH), καλό είναι να τους ελέγξεις κάποιους μήνες για να έχεις πιο ακριβή εικόνα. Καλή επιτυχία και να έχετε σύντομα θετικό αποτέλεσμα!🥰🙏
    • Κορίτσι μου τώρα το κατάλαβα ότι τα καταφέρατε με φυσικό τρόπο, πριν καν μπεις σε διαδικασία εξωσωματικής. Διπλά συγχαρητήρια λοιπόν!! Οι ορμόνες ΑΜΗ, FSH δεν νομίζω ότι επηρεάζουν πια εφόσον έχεις εγκυμοσύνη. Η tsh παρακολουθείται από τον γιατρό σου, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Τώρα για την αμνιο, αν σε ανησυχεί τόσο, μπορείς να πάρεις και δεύτερη γνώμη από εμβρυομητρικό. Κάντο για να σου φύγει το άγχος. Ο δικός μου πάντως τότε, υπερβολικός μου είχε φανεί που την ζήτησε. Είχε βρει μια αρτηρία που περνούσε από άλλο σημείο της τραχείας από αυτό που περνάει συνήθως, κάπως έτσι. Απλά ήμουν ήδη 39. Ίσως γι' αυτό το ζήτησε. Δεν θέλω να σκεφτώ ότι το είπε για άλλους λόγους...  Κι εγώ φοβόμουν τους κινδύνους για επιπλοκή. Απ' την άλλη δεν έχω ακούσει καμία κοπέλα που να είχε πρόβλημα μετά από αμνιοπαρακέντηση ή λήψη τροφοβλάστης. Νομίζω ότι γίνονται πια με πολύ προσεκτικό τρόπο όλα αυτά. Καλή επιτυχία και με το καλό να αγκαλιάσεις το παιδάκι σου!!❤️
    • Ναι τα συνεχίζω αλλά μου είπε πως μπορώ να πηγαίνω κάπου με το αμάξι αρκεί να μην περπατάω πολύ ώρα. Επίσης βρε κορίτσια την κολπική αλοιφη την έχω κόψει,Δευτέρα βράδυ έβαλα τελευταία φορά και πριν λίγο έβγαλα υπολείμματα και μάλιστα με σκούρο καφέ. Είχα διαβάσει βέβαια πως η αλοιφη αυτή αν μείνει βγάζει κομμάτια και σκουρόχρωμα.  Θα στείλω ένα μήνυμα για καλό και Γιαννάκη στον γιατρό. 
    • @ΜαρίαΔημήτρης θα σε μαλωσω απο τη μια συνεχιζεις τα χαπια, αλλα απο την αλλη μου κανεις περα δωθε. Καλα θυμαμαι οτι τα συνεχιζεις ή λεω βλακειες; Εισαι κοντα και τα πολλα υγρα και η πιεση ειναι καλο σημαδι αλλα απο την αλλη μην κουραζεσαι αν οντως ειπατε με το γιατρο να την κρατησετε μεσα. Οσο για το στομαχι σου κανε λιγο κουραγιο λιγο εμεινε. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...