Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσια καλο μηνα!!!!μαιος!!!!και μετα καλοκαιρι!!!!!

ειμαι σε αναμμενα καρβουνα και αναρωτιεμαι!!!!

μενω στην κωνσταντινουπολη και το καλοκαιρι gια μενα στην ελλαδα ειναι παραδεισος,και λεω να σταματησω τις προσπαθειες απο αυτον το μηνα και να συνεχισω τον αυgουστο ξανα!!!!!δεν θα την βgαλω καθαρη αν δεν ερθω καλοκαιρι στην ελλαδα!!!δεν ξερω τι να κανω!!!θελω εμπειριες απο κοπελες που εμειναν μες το καλοκαιρι εgκυουλες!!!

δεν θα μπορω να ταξιδεψω κιολας διοτι δεν μπαινω σε αεροπλανο και ταξιδευω η με αμαξι η με τρενα μιλαμε gια 14 ωρες ταξιδι!!!!!!

εχω μπερδευτει!!!!

Δημοσίευση

Κοιτα ρεββεκουλα,βασικα πρεπει να θεσεις προτεραιοτητες,και τι μετραει περισοτερο για σενα.Οι διακοπες η το μωρακι,οσο για 1-2 μηνες δεν χαθηκε ο κοσμος,αλλωστε οταν γυρισεις θα εισαι ξεκουραστη και ορεξατη,και ισως εχεις γρηγοροτερα αποτελεσματα!! :kiss:

Δημοσίευση

αχ ρε κιμονακι δεν ξερω αφου δεν ερχετε που δεν ερχετε αμα περιμενω και δυο μηνες δεν πειραζει!!!παλι δεν ξερω μετα που σκαιυτομε να σταματησω gια λιgο ερχετε ο αλλος μου εαυτος και λεει μην σταματας!!!!!θελω να μαθω εμπειριες εgκυμοσυνης μεσα στο κατακαλοκαιρο το πρωτο τριμηνο τους!!!!καλα ασε που μπορει να μην ερθει και απο μονο του :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

hallo rebbeka .....

egw stin thesi sou tha exantlousa tis pospatheies mou mexri na erxomoun ellada .....

fantazomai oti anarwtiesai gt edw de tha eisai olo to kairo me to eteron imisi ??

prospatheise xalara k apo ekei pou de to perimeneis tha erthei... mporei na piaseis mexri na ertheis kai na mas ertheis dipli i tripli...

mporei na piaseis edw k otan gyriseis na gyrisete 3 i 4 :woohoo: :woohoo:

apla min se agxwnei auto kai xalara apolause ton erwta kai tin ellada kai pan apola tin thalassa kai ton ilio.....

emena maresoun para poli auta!!!! :silly: :silly: :silly:

na fantasteis i diki mou skepsi einai oti to kalokairi de thelw na to xasoume k pan apola tin thalassa -mas trellainei kai tous 2-

isws omws mesw tis thalassas na exoume fovo logo mikroviwn.... twra pou to perasame to skeftomai k anisixw pio poli...to exw stin aignia mou...

lew omws oti to kalokairi tha kanoume ta mpanakia mas k an mexri tote de exw meinei apo ton sept. tha kanoume epaexetasi kai sunexizoume germa me tsampouka...

elpizw na se voithisa k me tin diki mou skepsi....

de mporoume emeis na sou poume ti na kaneis giauto skepsou to apo tin mia apo tin alli kai praxe analogws to ti niwtheis kalitera gia sena...kai kata proektasi gia esas....

emeis eimaste edw na allilostirizomaste.... :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εεεεεπ,τι λογια ειναι αυτα?Που πηγε η ομοιοπαθητικη,τα ομμμμμ...η θετικη σκεψη?Σε επαναφερω ταχιστα στην ταξη!Ακους εκει και βεβαια θα ερθει!Μια αισιοδοξη μας εχει μεινει,μην την χασουμε κι αυτην! :)

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Εεεεεπ,τι λογια ειναι αυτα?Που πηγε η ομοιοπαθητικη,τα ομμμμμ...η θετικη σκεψη?Σε επαναφερω ταχιστα στην ταξη!Ακους εκει και βεβαια θα ερθει!Μια αισιοδοξη μας εχει μεινει,μην την χασουμε κι αυτην! :)

καλε ναι θα ερθει απλα λεω τωρα το καλοκαιρι ισως να μην ερθει!!!!!

μην σε νοιαζει μπερδεμενη ειμαι οχι αποgοητευμενη :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Kimon έγραψε:

Κοιτα ρεββεκουλα,βασικα πρεπει να θεσεις προτεραιοτητες,και τι μετραει περισοτερο για σενα.Οι διακοπες η το μωρακι,οσο για 1-2 μηνες δεν χαθηκε ο κοσμος,αλλωστε οταν γυρισεις θα εισαι ξεκουραστη και ορεξατη,και ισως εχεις γρηγοροτερα αποτελεσματα!! :kiss:

simfwnw mazi sou gia tis proteraiotites pou les.

pisteuw omws oti i skepsi k to mualo tis an einai stin ellada k oxi stis prospatheies opws einai twra ....( gt eipe oti de tin vgazei kathari an de katevei ) tote ???

oti kai na poume emeis kimon.... to kalitero einai na apofasisei moni tis xwris na tin epireasoume emeis ti les???

isws eimai lathos de xerw.... tin apopsi mou lew apla....

Δημοσίευση

αχ βρε ρεβεκα μου κι εγω το ιδιο "προβλημα" αντινετωπιζω!μεχρι και πριν απο ενα μηνα προσπαθουσαμε αλλα επειδη πηραμε τα αεροπορικα εισιτηρια για τις πολυποθητες καλοκαιρινες διακοπες σταματησαμε τις προσπαθειες για να μην εχουμε κανενα προβλημα και δεν μπορεσουμε να παμε!δεν ξερω αν πραξαμε το σωστο αλλα με τρωει μεσα μου αφανταστα!!!δεν ξερω αν θα αντεξω μεχρι τις διακοπες να ζω ,χωρις την ελπιδα του μπεμπε, αλλα θα δουμε!σου ευχομαι να παρεις την σωστη αποφαση(και πες την και σε μενα,οκ?)!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Γεια σου κι από μένα κοριτσάκι από την Πόλη!!!

Εγώ έμεινα έγκυος αρχές Ιουνίου(είχαν ανάψει τα αίματα,βλέπεις!!! :P ),και χωρίς να το έχω προγραματίσει.Έκανα τις πρώτες εξετάσεις αρχές Ιουλίου,κι έκανα τουρ όλη την Ελλάδα..Είχα μια εξαιρετικά εύκολη εγκυμοσύνη,το εύχομαι σε όλες.

Έκανα τα μπάνια μου πάντα σε καθαρή θάλασσα,πήγα Χαλκιδική,Θεσσαλονίκη,Κύμη,Κρήτη!Πέρασα φοβερά,και δεν ήμουν καθόλου αγχωμένη.Βέβαια,σε μακρινούς προορισμούς όπως η Χαλκιδική,κάθε μία ώρα κάναμε στάση για νεράκι,πορτοκαλάδα,μαμ κτλ.

Δεν θεωρώ ότι θα σε ενοχλήσει το μωράκι..Βάλε μπρος γιατί δεν τα φέρνει ο θεός σαν το delivery boy όποτε γουστάρουμε κι όποτε "πεινάσουμε".

Αν κατα τ'άλλα φοβάσαι να μείνεις έγκυος και να είσαι μακριά από το σπίτι σου,μείνε εκεί.Το παν είναι να μην είσαι αγχωμένη,και καλοκαίρια στην Ελλάδα θα έρθουν πολλά...Με το μωράκι σου αγκαλιά!

Δημοσίευση

Εγω λεω να το αφησεις στην τυχη του.Ουτε να σταματησετε τις προσπαθειες αλλα ουτε κ να το επιδιωξετε ;) Ισως αυτο να ειναι το καλυτερο σχεδιο.Καντε το καλοκαιρινο σας προγραμμα

κι αν ερθει πριν το ταξιδι καλως να ορισει... αυτο εξαλλου δεν ειναι το θεμα ;) Γνωμη μου... :blush:

Δημοσίευση

DEN KATALABA HLIKRINA POU EINAI TO PROBLHMA .....

GIA TOUS DUO MHNES POU THA ERTHEIS ELLADA ???

AKOMA KAI NA MINEIS EGKIOS OUTE POU THA TO KATALABEIS KAI EPITE TOUS PRWTOUS MHNES DEN PIRAZEI AN EISAI MAKRIA H KATHISTH POLLES WRES H EXEI ZESTH H OTIDIPOTE .

MHN ANXONESE TOSO DEN EINAI AROSTIA H EGKIMOSINH OUTE M TO POU MENEIS EGKIOS EXEI TA XILIA DUO PROBLHMATA .NA HSOUNA 7-8 MHNWN NA TO KATALABW ALLA TON PRWTO 1-2 MHNES OUTE POU KATALABENEIS OTI UPARXEI .

HREMISE KAI APOLAYSE TIS DIAKOPES SOU .

OI PERISSOTERES STIS DIAKOPES PIASANE MWRO ;)

Δημοσίευση

Γεια σου και από μενα...

και εγω θα σου πω να αφησεις τα πραγματα στην τυχη τους..μη σκεφτεσαι ουτε το πως θα ταξιδεψεις αλλα κυριως μη σκεφτεσαι αν θα συλλαβεις...

κοιτα να χαρεις την ανοιξη σου και το καλοκαιρι σου χωρις αγχος..

το μωρακι αν ειναι να ερθει , θα ερθει ό,τι και κανεις , όπου και αν εισαι....

αφου λιγο πολυ οι περισσοτερες θα σου πουν από εμπειρια ότι οσο το προσπαθουσαμε δεν ερχοταν, και οταν χαλαρωσαμε..πετυχε!!!

σου ευχομαι ολοψυχα ενα ολογερο μωρακι και ομορφες διακοπες !!!

Δημοσίευση

Rebbeka καλησπέρα :)

Καταλαβαίνω αυτή την επιθυμία να έρθεις στην Ελλάδα για το καλοκαιράκι, να είσαι στον τόπο σου, με τους δικούς σου, να κάνετε τα μπανακια σας και τις διακοπές ξενοιαστοι.Παρόλ'αυτά, αν ήμουν εγώ, νομίζω θα συνέχιζα την προσπάθεια, αλλά δεν θα το έβαζα "ψυχαναγκαστικά" στο μυαλό μου ως "προσπάθεια", αλλα ως απόλαυση του έρωτα με τον καλό μου, ελεύθερα κ ωραία :P ...

κι αν έρθει το μωράκι, δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο θέμα. θέλει μία προσοχή, αλλά κατα τα άλλα η ζωή συνεχίζεται κανονικά!

Ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ ότι θα το έλεγα αυτό: παντρευτηκα πριν απο 2 χρόνια κ αποφασισαμε να μην κάνουμε αμεσως παιδάκι (κυρίως εγώ δεν ήθελα).Αν γύριζα πίσω, σίγουρα θα άλλαζα την απόφασή μου... κατ'αρχάς θα ήμουν πολύυυυυυ πιο χαλαρή, και όπως είπε και η φίλη μας πιο πάνω, δεν πρόκειται για "delivery"...

Να μου πεις τώρα, και τι έγινε με 2 μήνες (;):dry: Μάλλον όμως εγώ δεν θα άφηνα ούτε έναν μήνα πλέον ;)

Εσείς όμως ξέρετε καλύτερα.Να είστε χαλαροί και να σας πάνε όπως τα επιθυμείτε!

:kiss:

Δημοσίευση

αααα ρε κοριτσαρες ευχαριστω αμα δεν το πω στις φιλεναδες μου που θα το πω καλεεεε??????

δεν εχω καθολου ανχος με το θεμα εγκυμοσυνης αν ειναι να ερθει θα ερθει δεν τιθετε εκει θεμα!!!!!και νομιζω εχετε δικιο αν αυτο εχει σχεδιασει να ερθει τωρα τους θερμους μηνες πια ειμαι εγω να βαλω στοπ!!!!!!

μα μου λενε οτι τους 3 πρωτους μηνες δεν κανει ουτε ταξιδια ταλαιπωρια κτλ κτλ,δεν ξερω πια ειναι η αληθεια δεν εχω μεινει ποτε εγκυος!!!!!

θα μου τα πει ο γιατρος αν ερθει η ωρα!!!!

αντε με το καλο να ερθει το νινι!!!!δεν σταματαω το αποφασησα!!!!!ειδατε μερικες φορες ποσο πολυτιμη ειναι μια συζητηση μεταξυ γνωστων αγνωστων!!!!!!

ευχαριστωωωωωωω και αν καποια εχει να μου πει εμπειριες καλοκαιρινες με νινι στην κοιλιτσα θα ηθελα να ακουσω!!!!!

οοοοοομμμμμμμμμμμ................ ;)

Δημοσίευση

Θα σου πω λιγο-πολυ,οτι σου ειπαν τα κοριτσια.Αστο στην τυχη του το θεμα...δηλ.κανε τις διακοπες σου,τα μπανακια σου,απολαυσε το καλοκαιρακι με τον αντρα σου,χαλαρωσε κ....να σου πω κατι..;;Μην το προγραματιζεις.Αν ειναι να ερθει το καλοκαιρι,καλως να ερθει.

Μην ακους τι λεει η καθεμια για την εγκυμοσυνη της.Η καθε γυναικα το βιωνει εντελως διαφορετικα,εξαρταται απο πολλα πραγματα το αν θα επιτρεπεται να κανεις μπανια η να ταξιδεψεις.Οπως σου ειπαν ηδη η εγκυμοσυνη,αν ολα ειναι καλα (εννοω χωρις επιπλοκες) ειναι η πιο φυσιολογικη κατασταση στη ζωη μιας γυναικας,μια κατασταση στην οποια μπορει να κανει τα παντα απλα με μετρο...

Πολλες εγκυμοσυνες συνεβησαν στις διακοπες.Γιατι εκεινη τη περιοδο ειμαστε πιο χαλαροι κ ειναι λογικο.

Καταλαβαινω την αγωνια σου,γιατι αν δεν ειχες αγωνια,δεν θα τα ρωταγες αυτα.

Επισης,αν τυχον κ μεινεις εγγυος τους προσεχεις μηνες,μεχρι να το καταλαβεις...θα εχεις γυρισει ηδη πισω στο σπιτακι σου... ;)

Ολα εξαρτονται απο το ποσο "καλη" ειναι η εγκυμοσυνη.Εγω,μιας κ ρωτας για εμπειριες,τους μηνες του καλοκαιριου,ειμουν 5,6,7 μηνων αντιστοιχα,δηλ.Ιουνιο,Ιουλιο,Αυγουστο.Αν ε

ξερεσεις το οτι ειχαν γινει σαν φακλανα,γιατι ειχα παρει πολλα κιλα κ οταν φορουσα το μαγιο ημουν σαν σημαδουρα :P ...κατα τάλλα μια χαρα μπανακια εκανα κ διακοπουλες.... :)

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ rebbeka!!!!!!!!

Λοιπον τι μου θυμησες!!!!!

8/8/2007 πηγαμε διακοπες κερκυρα σε καμπινγκ παρακαλω...

και την δευτερη μερα 10/8/2007 εμεινα εγκυος :woohoo: :woohoo:

φυσικα δεν το καταλαβα αμεσως και αφου εκανα βουτιες στη θαλασσα απο βραχια 2-3ων μετρων

αφου πηγαμε στη aqualand και δεν αφησα νεροτσουληθρα και οτι

αλλο υπηρχε σε παιχνιδι και αφου σηκωκα τοσα βαρη απο τα πραγματα

που ειχαμε μαζι μας στο καμπινγκ εμαθα στις 30/8/2007 οτι ειμαι εγκυος :cheer::cheer:

ειμαστε απο Λαρισα οποτε θελαμε 5-6 ωρες οσπου να φτασουμε Ηγουμενιτσα και να παρουμε καραβι για Κερκυρα....

οποτε μην φοβασαι τιποτα :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ έμεινα έγκυος τον Ιούνιο στις διακοπές!!!

Πήγα στην Πάρο κ γύρισα έγκυος. Από τις 16/07 που το έμαθα τέρμα τα μπανια τέρμα όλα σχεδόν προληπτικά λόγω προηγούμενου προβλήματος. Δεν μετάνιωσα στιγμή.Δεν με ένοιαξε που δεν έκανα άλλα μπανια αν κ μένω σε περιοχή που έχουμε θάλασσα κ το καλοκαίρι πήγαινα κάθε μέρα...

Ηθελα όμωε πολύ να μείνω έγκυος!

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο....αν είναι να έρθει κάτι να έρθει όταν θα είσαι χαλαρή...Πες σταματάω τις προσπάθειες αλλά κάνε ελεύθερα αγκαλίτσες ;) κ τότε θα έρθει...

Αν έρθει νωρίτερα κ δεν έρθεις στην Ελλάδα θα σε πειράξει περισσότερο από το να μην είσαι έγκυος? αν απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση θα ξέρεις τι να κάνεις νομίζω...

Φιλιά

Δημοσίευση

ρεββεκουλα μου θελω να σε καθυσηχασω....μπορεις να ταξιδευεις ανετοτατα!!!!!εγω οπως ξερεις ταξιδευω με C 130 στρατιωτικο μεσα στους κραδασμους, χωρις τουαλετα, χωρις θεσεις για κανα 5ωρο!!! oxι με ενα τρενο....η με αυτοκινητο που χαλαρα σταματας, μετακινεισαι βλεπεις ωραια μερη στην διαδρομη, μιας και ερχεσαι για διακοπες θα μπορεις να σταματησεις καμενα βουρλα χαχχαχαχα να κανεις και το μπανιο σου για μια μερα!!! η και εβρο που ειναι πολυ ωραια αλεξανδρουπολη, θεσσαλονικη αλλη μια μερα...γιατι να το κανεις μονοκοπανιας? ενα παιδι δινει υπεροχα συναισθηματα ανεξαρτητως εποχης...η καθε εγκυμοσυνη ειναι διαφορετικη, μπορει να εχεις εμετους, ναυτιες και τους 9 μηνες αυτο τι σημαινει δηλαδη οτι θα κλειστεις σε ενα σπιτι? απαππαπαπα...τι σκεψεις ειναι αυτα? οσο για το πως ειναι τωρα που καλοκαιριαζει η εγκυμοσυνη? ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ....οποτε η ταπεινη μου γνωμη, ελατε ελλαδα, καντε διακοπες οσο θελετε, γυριστε ολα τα νησακια χερακι χερακι και θα ερθει και το μωρο να ολοκληρωθει η ευτυχια σας στην γενετειρα σου βρε...και μετα σπιτακι σας κων/ολη, να φουσκωσεις με το καλο απο σεπτεμβρη και τωρα που λεει ο λογος να εισαι εγκυος θα το καταλαβεις κατα τις αρχες ιουνη μεχρι να αρχισουν τα πρωτα συμπτωματα τα καλα, γυρω στους δυο μηνες θα εχουν περασει και οι διακοπες....οριστε ετοιμο το προγραμμα!!!!

Δημοσίευση

επισης και κατι αλλο...οσον αφορα το μπανιο στην θαλασσα, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και ειναι και οτι καλυτερο γιατι το μωρακι εχει συνηθισει το νερο μεσα στο σακο...εκτος βεβαια αν εχεις αλλα ''προβληματα'', εγω περιμενω πως και πως να κανω το πρωτο μου μπανακι κατα τα μεσα μαιου!!! οχι σε πισινα ομως ΠΡΟΣΟΧΗ!!! στην θαλασσα που να φαινεται οτι ειναι και λιγο σοϊ....

Δημοσίευση

:laugh:ευακι μου αρεσει το προγραμα που μου εφτιαξες :laugh: :laugh: :laugh:

απο τι διαβαζω τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα οπως μου τα μεταφερουν αλλοι!!!!!και τα μπανακια μου θα κανω και ταξιδακια θα κανω!!!!

Δημοσίευση

rebbeka μου! Να πάς το ταξιδάκι και φυσικά να μη σταματησεις να προσπαθεις!

έχω κάνει πολλά ταξίδια κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης! Το ξέρεις κι εσύ πως έχω έρθει 2 φορές Κωνσταντινούπολη!!! Μία με αεροπλάνο όταν ήμουν 2 μηνών και μία οδικώς 6 μηνών!!! Να μην πώ για 4 ήμερα και 2ήμερα!

Συμφωνώ με τις κοπέλες, μέχρι το 2ο ουτε που θα το έχεις καταλάβει οτι εισαι έγκυος. Καλά να περάσεις και με το καλό να γυρίσεις πίσω με σποράκι!!! :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγω πιστευω δυστυχως οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις γιαυτο πολλες φορες ισως πρεπει να αποφευγουμε καποιους και μονο απο ενστικτο. Εσεις που κυκλοφορειτε κιολας κοριτσια μου να βαζετε και ενα ματακι δεν ειναι μονο χαριτωμενο ειναι και χρησιμο καμια φορα☺️☺️
    • @ΜαρίαΔημήτρης ναι κ γω πιστευω στην αρνητική ενέργεια π έχει ένας άνθρωπος. Αυτό π λέμε μένει τ ματι του πάνω σου ρε παιδι μου. 
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Να συνεχίσετε έτσι με την εισαγωγή γαλακτοκομικων εύχομαι!!  
    • Αχ αυτό με τα σημάδια πόσο σε καταλαβαίνω! Γερά να ειναι τα παιδάκια μας!  Επίσης εγώ πιστεύω πολυ στην αρνητικη ενέργεια ενός ανθρώπου.  Και μην γελάσετε αλλά το Σάββατο με είδε μια που οπότε την βλέπω όλο κάτι γίνεται και η συγκεκριμένη είχε γυρίσει και είπε όταν έμαθε πως είμαι έγκυος πριν 3 βδομάδες πως γιατί κάνω δεύτερο και αν έχω λεφτά να το συντηρησω και την Κυριακή έπαθα αυτό που έπαθα.  
    • Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...