Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Τι να σου πω...δεν υπαρχει γενικος "κανονας"!!Η καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη κ μοναδικη!!Δε νομιζω οτι παιζει ρολο η ηλικια αλλα ο χαρακτηρας και το τι θελει κανεις απο τη ζωη του!

Υπαρχουν νεαροι μπαμπαδες που δε μπορουν να συμβαδισουν με το ρολο αυτο κ αλλοι που σε εκπλησσουν με την ωριμοτητα κ το χειρισμο τους!Υπαρχουν μπαμπαδες μεγαλης ηλικιας που ειναι αδιαφοροι κ αλλοι που ειναι τοσο καλοι κ κανουν για 10 πιτσιρικαδες στις αντοχες!

Εμενα ο αντρας μου οταν γεννηθηκε η μικρη,δεν ειχε κλεισει ακομα τα 28!Νιωθω κ πιστευω οτι ηταν λες και ηταν ετοιμος απο παντα για να γινει μπαμπας!!!Ειναι απιστευτος :)

Δημοσίευση

Εξαρτάται πάντα απ' την ωριμότητα που διαθέτει κάποιος, καθώς και τις απαιτήσεις του απ' τη ζωή. Αν για παράδειγμα ένας νέος μπαμπάς είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος γι΄αυτό που κάνει και όχι απλά να του έχει προκύψει ένα παιδί και αν θεωρεί ότι μπορεί να ανταποκριθεί τόσο οικονομικά αλλά και ψυχολογικά στην οικογένεια του, χωρίς να τον ενοχλεί το γεγονός ότι οι φίλοι του είναι έξω, διασκεδάζουν και γκομενίζουν ενώ αυτός ταϊζει ένα μωρό, τότε εντάξει κάνε ένα μωρό. Φοβάμαι όμως ότι δεν είναι έτσι. Καλόν είναι τα πράγματα να γίνονται στην ώρα τους. Να ζει ο άνθρωπος κάποια πράγματα και μετά να περνάει στα επόμενα στάδια γιατί μένουν απωθυμένα τα οποία τα κουβαλάς μια ζωή η προσπαθείς σε λάθος χρόνο και με λάθος τρόπο να τα βγάλεις.

Δημοσίευση

κοριτσάκια μου συμφωνώ απόλυτα με την Στελλίτσα μου... ;)

σημασία έχει πόσο έτοιμος και ώριμος είναι ένας άντρας άσχετα απο την ηλικία που θα έχει...

εμεις με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί απο τα 21 και όταν ήρθε η μπεμπούλα μας δεν είμασταν ούτε 30...και όμως αυτός την έπλυνε πρώτη φορά όταν ήρθαμε σπιτάκι μας.... :woohoo: :woohoo:εγώ φοβόμουν και να την πιάσω... :( και ειναι ο πιο τέλειος μπαμπας που θα μπορούσε να χει η μικρούλα μου!!!!!!!!!!!! :woohoo: :):)

Δημοσίευση

Αρτεμη ναι δεν ειναι μικρος!Μια χαρα κανονικη ηλικια ειναι!Απλα ειναι αρκετα μικροτερος απο εναν 50αρη!

Υπαρχουν κ πολυ μικροτεροι μπαμπαδες!!!Εβλεπα προχθες στον Αλφα(αλλα δε το ειδα απο την αρχη),εναν 23χρονο που ειχε 3 παιδια :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...