Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!! :):) :laugh:

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ(ΜΑΛΛΟΝ) ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΚΤΛ..

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑΚΟ ΜΑΣ ΜΑΖΙ Κ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΗΛΑΖΩ ΘΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΘΕΡΜΟ,ΓΑΛΑ ΚΤΛ

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ(ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗ ΦΑΕΙ)

ΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ??ΔΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ??ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΨΥΓΕΙΑΚΙ(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ ΚΤΛ)ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΩ ΜΕΤΑ??ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΖΕΣΤΟ..ΜΕΧΡΙ Κ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΖΕΣΤΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ :dry:

ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??

Δημοσίευση

Για το φαγητό του μπορείς να το ετοιμάσεις το πρωί και να τα αλλέσεις. Οπως είναι ζεστό κλείστο σε ένα βαζάκι και βάλτο και μια τσάντα θερμός. Όσο να πείς θα διατυρηθεί κάπως ζεστό.

Εμείς πρωτομαγιά θα πάμε στο χωρίο, φεύγουμε το απόγευμα για Λαμία!!!! :)

Δημοσίευση

οχι δεν θα χαλασει. αν το μαγειρευες πρωι πρωι δεν θα ηθελε καθολοθ ψυγειο

Βαλε το φαγητο αλεσμενο σε ενα βολικο δοχειο, παρε και ενα θερμος με καυτο νερο. 5 λεπτα πριν φαει βαλε το δοχειο με το φαγητακι του στο αδειο σκευος το οποιο θα εχεις γεμισει με το καυτο νερο..θα ζεσταθει.

Εναλλακτικα, θα μπορουσες να παρεις εναν θερμαντηρα αυτοκινητου και να βαζεις το αλεσμενο φαγητο σε μπιμπερο και να το ζεσταινεις! Θα σου χρειαστει τωρα που θα ανοιξει ο καιρος και θα πηγαινετε βολτουλες!

Δημοσίευση

ΑΧ ΩΡΑΙΑ!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ..

ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ??

ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΕ ΤΑΠΕΡ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΑΚΙ ΤΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ..ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ? :dry:

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Κ ΖΕΣΤΗ..

• Προσθήκη...