Μετάβαση σε περιεχόμενο

χτυπησα λίγο στην κοιλια!!!!

Recommended Posts

κορίτσια μου έχω τρελλάθει από τον φοβο μου!!! πριλ λίγο ζότισα την κοιλιά μου πάνω στην πορτα του μπάνιου και τωρα πονάει εκεινο το σημείο επιφανειακα και έχει κάνει και μια κοκκινη γραμμη!!! λέτε να έχει παθει τίποτα το μπεμπάκι μου???? το έχει πάθει καμμιά σας????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην ανησυχείς, γλυκιά μου, επιφανειακό είναι! Μια φίλη μου, είχε γλιστρίσει και είχε πέσει στο δρόμο (με την κοιλια!) στον 7ο μήνα και δεν έπαθε απολύτως τίποτα! Εχει έναν κούκλο γιο, 4 ετών τώρα!!

Αλλά, αν θεωρείς ότι πονάς αρκετά, πάρε το γιατρό σου τλφ, φαντάζομαι ότι θα σου πει να το ακούσετε (ή το δείτε σε υπέρηχο, μόνο και μόνο για να σου φύγει η αγωνία!

Πολλά φιλιά και με το καλό.... :kiss::kiss:

μη φοβασαι κουκλα μου,ολα καλα θα ειναι..μην τρομαζεις.εμενα μου ειχαν δωσει μπουνιες στην κοιλια μου και η κορουλα μου δοξα το θεο ηταν καλα..μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα..απλα επιφανειακος πονος ειναι... :kiss::kiss:

κοπελα μου λογικο ειναι να αγχωνεσαι..

και επειδη σου εχει μπει η ιδεα και οτι και να πουμε δεν νομιζω οτι θα σε ηρεμησει πολυ θεωρω καλυτερο να παρεις τον γιατρο σου και να του το πεις...αυτος μονο μπορει να σε καθυσυχασει απολυτα..

δεν θα εχει γινει τιποτα θα δεις... ;)

:kiss:

αχ κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντησεις σας!!!! ο μπέμπης από εκεινη την ώρα με έχει τρελλάνει στις κλωτσούλες, μάλλον για να με καθυσηχάσει!!!!

rena79 έγραψε:

αχ κορίτσια μου ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντησεις σας!!!! ο μπέμπης από εκεινη την ώρα με έχει τρελλάνει στις κλωτσούλες, μάλλον για να με καθυσηχάσει!!!!

ετσι ετσι...για να δειξει ο,τι ειναι καλα να μη στεναχωριεται η μανουλα του... :):kiss::kiss::kiss:

Μην ανησυχεις καθολου εχει την πισινουλα του που το προστατευει :)

Κι εγω βρισκω εδω κι εκει καποιες φορες και μαλιστα μια Κυριακη με εσπρωξε μια στην Εκκλησια....τι να κανεις....το θεμα ειναι οτι ολα θα ναι καλα!Και μην στενοχωριεσαι και αγχωνεις και το αντρακι που στο λεει και αυτο με τον τροπο του οτι ολα ειναι καλα!!! :)

Παντως αν θες να ησυχασεις τελειως παρε και τον γιατρο σου.

στον 7ο μήνα, γλύστρισα και μάλιστα έκανα σπαγκάτο (όσο μπορούσα βέβαια γιατί δεν είμαι και η Κομανέτσι) και έπεσα κάτω...

Πήρα τον γιατρό μου τηλέφωνο και μου είπε ότι το μωρό είναι τόσο προστατευμένο εκεί μέσα που πρέπει να είναι πολυ σοβαρό το χτύπημα για να γίνει κάτι.. (πχ από ατύχημα με το αυτοκίνητο μακριά από εμάς)Και οντως έτσι ήταν.

Μην αγχώνεσαι μια χαρά ειναι το μπεμπάκι σου και σου το λέει κιόλας.... (πολύ πιθανό είναι να λεει "τι είναι ρε μάνα θες κάτι?? ένιωσα ένα σκούντιγμα... δεν μπορώ τώρα είμαι απασχολημένος..." :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ρενα μου μην αγχωνεσαι!!! μια χαρα ειναι το αντρακι σου..εγω μεσα στο σπιτι οπου γυρναω ολο 'βρισκω' με την κοιλια...τοσο πολυ μεγαλωνει μερα με τη μερα και δεν μπορω να την υπολογισω καθολου?? :laugh: :laugh:

MARAKI NEFELI έγραψε:

Μην αγχώνεσαι μια χαρά ειναι το μπεμπάκι σου και σου το λέει κιόλας.... (πολύ πιθανό είναι να λεει "τι είναι ρε μάνα θες κάτι?? ένιωσα ένα σκούντιγμα... δεν μπορώ τώρα είμαι απασχολημένος..." :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

χιχιχιχιχ!!!!! Μαλλον κάτι τετοιο μου έλεγε Μαρακι νεφέλη!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :laugh: :laugh: :laugh: :lol::lol:

Μην αγχωνεσαι δεν ειναι κατι....αλλα παρε ενα ηλ το γιατρο σου να ηρεμησεις!!

Αφου κουνιεται ολα οκ!!

Τι μου θυμησες τωρα 39+ η κυρια παω να βαλω το αθλητικο και σκαω με το τεραστιο...τοτε....πωπο κατω σαν καρπουζι....και αντε επεσα...πως σηκωθηκα να δεις!!! :P:P:P

Με το καλο!!!

Οχι, οχι μην αγχωνεσαι καθολου...

Εγω ημουν στον 7ο μηνα της πρωτης μου εγκυμοσυνης και κατεβαινοντας απο το λεωφορειο, απο λαθος του οδηγου, με χτυπησε η πορτα του λεωφορειου!!! :angry: Και μαλιστα 2 φορες!!! :angry:

Περιττο να σου πω οτι τρελαθηκα απο το φοβο μου, ουτε ξερω πως εφτασα σπιτι...Αμεσως πηρα τον γιατρο μου τηλ. και με καθησυχασε, αλλα για να ηρεμησω ακομα πιο πολυ, μου ειπε να παω να με δει. Ετσι και εγινε και ολα ηταν μια χαρα, το μωρακι μου δεν ειχε παθει τιποτα. Οπως μου εξηγησε, ειναι πολυ προστατευμενα εκει μεσα και μονο κατι εξαιρετικα εντονο και δυνατο μπορει να τους προκαλεσει κατι.

Τωρα ειμαι πολυ πιο ηρεμη γιατι ο μεγαλος μου γιος καμια φορα προσγειωνεται στην κοιλια μου (ειναι πολυ ζωηρος), αλλα δεν ανησυχω τοσο πολυ γιατι ξερω...Αλλα βεβαια προσπαθω να τον αποφευγω (οσο γινεται...)

Χμ.... Το πρωτο τριμηνο οταν δεν ηξερα οτι ειμαι εγκυος κουβαλουσε 5 κιλα πατατες κι ενα λαπτοπ 11 κιλοων κι εφαγα τουμπα με τον πωπω μου... :dry: Στον 7ο κολλησα κατω απο το τραπεζακι του σαλονιου και για να ξεκολλησω ζουληχτικα και επεσα και στον πωπω μου... Μην ανησυχεις. Η φυση εχει προνοησει. Το μωρακι σου ειναι ασφαλες. Ειναι στα ζεστα του και ακουει την καρδουλα σου... Μην φοβασαι τιποτα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!!!!!!!!!!!! ευτυχώς όλα καλα, ο μπέμπης δίνει ρεσιταλ κλωτσιων και εγω και ο αντρας μου το απολαμβάνουμε όλη την ημέρα!!!!!! χιχιχιχ!!!!!

τι μου θυμησες τωρα!!!!!!

την πρωτη φορα ηταν μολις ειχα μαθει οτι ημουν εγκυος,παραπατησα και προσγειωθηκα με την κοιλια...

και η δευτερη σε ενα καταστημα ρουχων ημουν 6 μηνων,ηρθε με φορα ενα παιδακι και μου εριξε μπουνιες στην κοιλια(εκει τα χρειαστικα αλλα πηρα τον γιατρο μου και ηρεμισα)

με το καλο το μωρακι σου!!!!!!!!!!

• 11 years later...

Καλημέρα !! Έχω τρελαθεί ! Έγδαρα την κοιλιά στην εξώπορτα στα κλειδιά καθώς γύρισα με έγδαρε πάνω από τον αφαλό και έκανε κόκκινη γραμμή σαν μελάνια μετά ... Έπαθε κάτι ?? Δεν πονάω απλά κατάλαβα ότι γδαρθηκα έντονα. ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...