Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

...ειμαι σιγουρη οτι σε πολλες απο εσας αρεσουν τα κερια

και σιγουρα λιγο η πολυ θα αναβετε στο σπιτακι σας!

Αποφασισα να μοιραστω μαζι σας τη χαρα μου,η κολλητη μου

σε λιγες μερες ανοιγει το πρωτο καταστημα -εργαστηρι με οικολογικα κερια

απο σογια,δεν περιεχουν παραφινη,τοξικα και ποσα αλλα που δεν

γνωριζουμε.Φυσικα ειναι καταλληλα και για τα παιδακια μας.

:kiss: Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να θεωρησετε οτι κανω διαφημηση

δεν θα αναφερω διευθυνση,ονομα ..τιποτα.εαν καποια ενδιαφερεται ας μου στειλει πμ

εγω σας το γραφω οπως κανουμε ολες για οτι μας φαινεται χρησιμο,

οικολογικο και ενδιαφερον.

με εκτιμηση Μαρια(purple) :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Μωρέ πες το site κανονικά. Όλες ενδιαφερόμαστε! Και εγώ από εδώ βρήκα το κατάστημα που πήρα τα έπιπλά μου! Βοηθιόμαστε έτσι. Στο κάτω κάτω είναι θετική διαφήμιση. Δεν διαφημίζεις και ναρκωτικά :P:P

Δημοσίευση

Εγω να σου πω, πως ολλα τα σαιτ που βαζουμε για πληροφορειες ετσι κι αυτο καλυστα θα μπορουσες να το βαλεις.

Ειναι κριμα να μην υπαρχει.

Εμεις παντος δεν το παιρνουμε σαν διαφημηση.

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ,

ΛΙΓΗ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! :)

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ,Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ (ΝΑΤΑΛΙ)ΜΟΥ ΕΙΠΕ

ΟΤΙ ΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ MAMMYLAND!!!ΟΠΟΤΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΝΑΤΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ

ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ :woohoo:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Και εγώ δεν έχω κάνει τίποτα, αλλά τα σκέφτομαι και αγχώνομαι, ρούχα οκ μας έχουν δώσει φίλοι κλπ, μας έχουν αγοράσει ήδη γιαγιά και θεία τους που έχουν τρελαθεί, αλλά τα ρούχα τα έχω το πιο ασήμαντο και αδιάφορο εγώ, οκ θα πάρεις κτ κ τέλος δε θέλει καν ανάλυση ή ψάξιμο. Τα υπόλοιπα με αγχώνουν εμένα γιατί μπορεί να γεννήσω πολύ πρόωρα λόγω διδύμων.Έχω βρει από γνωστούς δυο καθίσματα αυγά και 2 ίσως 2 καρότσια, αν και καρότσι έχω πει θα αγοράσουμε διπλό σίγουρα, αλλά κ αυτό θέλει ψάξιμο να δω σε ποιό θα καταλήξουμε. Τα θήλαστρα κλπ πως που πότε να νοικιάσω νοσοκομειακό θέλω μέχρι να δω πως θα πάει ο θηλασμός ώστε αν γεννήσω νωρίτερα να βγάζω έστω γάλα αν μπουν τπτ σε μονάδες να παίρνουν μητρικό έστω..Παρακολούθησα κπ σεμινάρια πρόσφατα για νεογέννητα και για δίδυμα συγκεκριμένα κ θηλασμό κλπ κ πρέπει να οργανωθώ με αυτό ,να βρω σύμβουλο θηλασμού να με βοηθήσει γιατί με δυο θά ναι ζόρι και ο θηλασμός και η παραγωγή γάλακτος και χωρίς καθοδήγηση δεν παίζει να το βρω, είμαι τελείως άσχετη. Αλλαξιέρα,μπανιέρα,θήλαστρο,αποστειρωτή αν δώσω μπιμπερό, λίκνο να κοιμούνται με αυτά θα ξεκιν΄ήσω πρώτα νομίζω,μόλις τα έχω αυτά θα ηρεμ΄ήσω ίσως αλλά και εγώ για σεπτ έλεγα που αν γίνει κτ και έρθουν νωρίτερα πάλι αργά θα ναι, αχ ίσως κ Αύγουστο ψάξω κ πάρω τπτ. Και εγώ το ίδιο ακριβώς με ΠΗΤ 13/11 είμαι , αλλά λόγω διδύμων μαξ γύρω στα μέσα οκτωβρ μας έχουν πει το ιδανικό σενάριο...και μετά μπορεί να πάει ακόμα πιο νωρίς αναλόγως ανάπτυξης γιατί είναι και μονοχοριακά και τρέμω αχ αχ
    • Αχ κορίτσια και εδώ Αθήνα έριξε μια ωραία μπόρα. Ότι είχα απλώσει καιβετρεχα να μαζέψω. Όλη μέρα περίμενα να βρέξει που έλεγαν και δεν έβρεχε και μόλις άπλωσα μέσα σε 5 λεπτά σκοτείνιασαν όλα!  @Diwni εχει κατι μαγουλα για δάγκωμα και σε ολο το κορμι ειναι δίπλες. Χοντρουλα την φωνάζουμε, μεχρι να αρχισει να καταλαβαινει και μετα θα το κοψουμε με της μείνει και τραύμα 🤣🤣 Χθες πήγαμε για ψώνια και με ρωτούσαν πόσο είναι και μόλις έλεγα 3 μηνών έλεγαν όλοι μοιάζει για 5. Φανελάκια ολεον φοράμε 9 μηνών και ορισμένα τύπου orchestra 12 μηνών.
    • Πηγαινε σε ενα αλλο εργαστηριο. Γιατι 4 τεστ και ολα θετικα δυσκολο να λενε ψεματα.
    • 4 ειναι όντως πολλά κορίτσι μου, τι να πω..πολύ περίεργο..εγω θα πήγαινα στη θέση σου κ για άλλη μια χοριακη..δε χάνεις κάτι..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...