Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

διασταυρωση ολγας και μαρτιου.σημερα το απογευμα .περιμενω να αναψει πρασινο με το καροτσι και το μεγαλυτερο μου αγορι για να περασω απεναντι.ξαφνικα και εντελως αναπαντεχα συμβαινει τροχαιο μπροστα στα ματια μας την ωρα που διασχιζουμε το δρομο .εχουμε κανει μολις λιγα βηματα μακρια απο το πεζοδρομιο.μια μηχανη προσεκρουσε σε ενα ταξι παρεσυρε μια γιαγια και ο μηχανοβιος πεφτει με τη μηχανη του κανοντας τουμπες και ερχεται με ορμη πανω στο καροτσι μου .τα ειδα ολα οταν η μηχανη χτυπησε με δυναμη στο καροτσακι μου με προοπτικη να το ανατρεψει.φρικαρω και μονο που το σκεφτομαι αν δεν εκανα εκεινα τα βηματα πισω και δε συγκρατουσα με οση δυναμη βρηκα το καροτσι δεν τολμω να φανταστω τι θα συνεβαινε και ολα αυτα σε κλασματα δευτερολεπτου. ο θεος εσωσε το μικρο μου και οποια αμφιβαλλει για την υπαρξη του ας το σκεφτει καλυτερα .οι ανθρωποι ειμαστε τελειως ανισχυροι οσο κι αν ισχυριζομαστε το αντιθετο.

Δημοσίευση

Δοξα το Θεο που δεν παθατε τιποτα!!!!! Οπως τα ειπες ο Θεουλης το εσωσε! ΤΟ διαβαζα και ειχε κοπει η αναπνοη μου . Δεν μπορω να φανταστω πως ενοιωσες εσυ ... Θεουλη μου καλε προσεχε ολα τα παιδακια του κοσμου!

Δημοσίευση

glayki,πες τα χρισοστομη οντος ειμαστε τελειως ανισχυροι χωρις τον μεγαλοδυναμο και την πιστη μας σε αυτον.Δοξα το θεο δεν αφισε να σας γινει κακο,ας εχουμε εμπιστοσυνη στο θεο μας παρα τις δυσκολιες στη ζωη του καθενος μας και αυτος δεν θα μας εγκαταλιψη,εγω το βιωνω αυτο καθε μερα με καποιες δυσκολιες που περναμε στην οικογενεια,να 'ναι καλα δεν μας αφινει.

Δημοσίευση

Άχ ευτυχώς δεν πάθατε τίποτε. Δεν θέλω να φαντάζομαι τί θα γινόταν. Να ανάψεις μια λαμπάδα γιατί όντως είχατε Άγιο. Να προσέχεις κορίτσι μου. Τα μάτια σου δεκατέσσερα. Να μου φιλήσεις τα παιδάκια σου.

Δημοσίευση

Δόξα το Θεώ!Ετσι ψύχραιμη σου εύχομαι να είσαι πάντα!Τι τραβάμε κάθε φορά που βγάζουμε βόλτα τα μωρά!Πόσα μάτια να έχουμε!Γιατί 14 δε φτάνουν!Και πόσο εκνευριστικό είναι που βλέπουν κάποιοι οδηγοί καρότσι κι αντί να χαμηλώσουν ταχύτητα, γκαζώνουν κι από πάνω!

Δημοσίευση

se katalabaino apoluta,pro 2 eton perimena sto fanari se diabasi pezon k eixe ena psilovroxo,vlepo mia mixani megalou kuvismou na erxete apo makria gkazomeni k leo apo mesa mou pos trexei etsi ama glustrisei mporei na pesei epano mou,k sta epomena deftera egine,glustrise ,oi 2 anavates efugan k arxisan na sernontai k i mixani na erxete pros ta emena ,eftuxos den panikovlithjika k etreksa pros ta piso,oi anavates de den epathan tipota k sikothikan xaxanizontas...doksa to theo g ola ta thaumata pou simvainoun kathe mera...

Δημοσίευση

μου εχει συμβει πριν 2 χρονια να οδηγω με ψιλοβροχο και να ερθει ευτυχως οχι με φορα αυτοκινητο απο ενα καθετο στενο και να καρφωνεται κυριως στην πισω απο τον οδηγο πορτα με τα παιδια μεσα .απο θαυμα δεν παθαμε κατι και η δικαιολογια του οδηγου "μολισ ξυπνησα και δε λειτουργω καλα".και το 1998 σκοτωθηκαν οι γονεις μου σε τροχαιο.τα ματια μας 123456789 και ωσ οδηγοι και ως διαβατες

Δημοσίευση

ποσα μπορουν να συμβουν απο τη μια στιγμη στην αλλη!!!

το σιγουρο ειναι οτι ολα τα παιδακια τα φυλαει ο Θεος και εχουν παντα εναν Αγγελο μαζι τους! δεν ειναι λιγες οι φορες που λεμε "παραλιγο!"

εγω μενω εξω απο τη Θεσσαλονικη σε χωριο και τι πιο φυσικο τωρα που ανοιξε ο καιρος να πηγαινω τα μωρα μου βολτα στη φυση. σε κατοικημενη περιοχη με σπιτια με τεραστιες αυλες που ειναι αραια. οι δρομοι δεν ειναι πολυσυχναστοι αλλα δεν εχει βεβαια πεζοδρομιο! ετσι παω συριζα με τα χορτα.υπαρχουν οδηγοι που αν και μας βλεπουν γκαζωνουν και λες και μαρσαρουν επιτιδες διπλα στο καροτσι. φορτηγα, που ενω ειναι ο δρομος αδειος και πιο πριν πηγαιναν στη μεση του δρομου, περνανε συριζα απο εμας! και τωρα φτιαχνει ο Δημος πεζοδρομια, που με το ζορι χωραει μονο καροτσι. ποσο μαλλον διπλο! τωρα θα με αναγκαζουν να προχωραω μεσα στο δρομο!

Δημοσίευση

οσα δεν τα φερνει ο χρονος τα φενει η ωρα και δυστυχως πρπειαν σκεφτομαστε πως οδγουν οι άλλοι και οχι οτι εμεις βγαιουμε κανονικα στο πεζοδρομιο να κανουμε βολτα τα παιδια μας φανταστειτε περνανε απο πεζοδρομο με αυτοκινητα και μηχανες και λενε στα παιδια που παιζουν καντε ακρη να περασουμε !Αυτη ειναι η Ελλαδα του 2010 χειροκροτηστε .Τελιακ η γιαγια και ο μτοσυκλετηστης ; τι εγεινε ; καμια φορα οι ηλικιωμενοι δνε βλεπουν περνανε και δυστυχως περνυν στο λαιμο του και άλλους .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σας ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!!!! Μακάρι αυτή η 3η εγκυμοσύνη να είναι κ η τυχερή μας 😊 Μίλησα με τη γιατρό θα κάνουμε επανάληψη κ βήμα βήμα τη φορά 🙏 @flowerv Κορίτσι μου με το καλό εύχομαι να πάρετε πολλά πολλά ωάρια κ να πάνε όλα κατ'ευχην 🙏🫶 @Catherine33 Τι υπέροχα νέα έφυγε το πρώτο μεγάλο μαξιλάρι της αυχενικής 😊 Εύχομαι να συνεχίσουν να πηγαίνουν όλα σούπερ κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη 😊🙏🙏
    • Κορίτσια μου καλημέρα! Καλό μήνα να έχουμε. Ήταν να πάω για υπέρηχο Δευτέρα 7/7 αλλά από ότι φαίνεται δεν θα πάω.. λείπει η γυναικολόγος μου και επιστρέφει Δευτέρα 14/7.. 😮‍💨💩 Αναγκαστικά θα περιμένω για τον πρώτο υπέρηχο, δεν θέλω να πάω κάπου αλλού, και βασικά δεν έχουμε και κανέναν άλλο γιατρό της προκοπής για να πάω.. Αυτή ξέρει και το ιστορικό μου... οπότε... 😵
    • Ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έκανα κ εγώ κορίτσι μου.. μέχρι και τον τρίτο τα είχα όλη την ώρα.. κλάμα τηλέφωνα στον άντρα μου και τρέχαμε στον γιατρό για υπέρηχο! Το μωράκι ήταν ατάραχο εγώ υπέφερα από την αγωνία μου! Τρέξιμο κάθε δέκα λεπτά στην τουαλέτα να δω αν έχω κάτι. Συν ότι έβαζα τα υπόθετα οπότε έβγαζα συνέχεια υγρά. Ήρθε όμως η στιγμή που καθάρισα εντελώς και τώρα μετά την αυχενική ηρέμησα . Δεν είναι τίποτα να σκέφτεσαι θετικά όσο δύσκολο και να είναι και θα περάσει πίστεψε με!! Με βοήθησε η ενυδάτωση έπινα πάρα πολύ νερό από την πρώτη μέρα την εμβρυομεταφορας και χυμούς φυσικούς ρόδι και πορτοκαλακι. Είναι έξτρα αυτά αλλά θεωρώ βοηθανε. Σου εύχομαι τα καλύτερα 🥰🥰
    • Καλημέρα. Κ εμενα μου έχουν περισσέψει φεμαρα, σχεδόν γεμάτο κουτι, με ημερομηνία λήξης 11/27. Αν είσαι Αθήνα, ευχαρίστως να στο δώσω.
    • Καλημέρα ❤️ χαιρομαι που αναπτερώθηκε το ηθικό σας και αισθάνεστε καλύτερα έπειτα απο τα αιματολογικά σου! Σαν εσένα θα ήμουν κι εγώ και ακόμα χειρότερα, οπότε σε νιώθω πως μπορεί ολες αυτες τις μέρες και τις νύχτες σου να κύλησαν! Όλα καλά θα πάνε, να σε πάρει και ο γυναικολόγος, ή πάρε εσύ αν δεις οτι αργεί 😁θετικές σκέψεις και μόνο σου στέλνουμε όλες είμαι σίγουρη ❤️ 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...