Μετάβαση σε περιεχόμενο

σπερματεγχυση υπαρχουν θετικα αποτελεσματα?


Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! ειμαι καινουρια στο φορουμ, σας παρακολουθω αρκετο καιρο .πηρα την αποφαση να σας γραψω και να ρωτησω υπαρχουν κοπελες που εμεινα εγκυες με σπερματεγχυση???αν ναι σας παρακαλω απαντηστε διοτι εγω παω για την δευτερη φορα και ειμαι παρα πολυ απογοητευμενη!! :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Νικολ καλησπερα,

ειμαι η Δημητρα και εχω κανει μια σπερματεγχυση η οποια απετυχε λογω πολυ χαμηλου αριθμου σπερματοζωαριων και δυστυχως ο γιατρος μου δε μου δινει το πρασινο φως για 2η λογω των παραπανω. Ομως σιγουρα αν μου το επιτρεψει θα παω με μεγαλη μου χαρα για τη 2η!!!!!!.

ναι ξερω 2 κοπελες απ τις οποιες η μια με τη 2η και η αλλη με την 3η προσπαθεια πηγαν ολα καλα και εκανα τα παιδουλια τους οποτε μην ανησυχεις!! και προσπαθησε να εισαι θετικη γιατι αν εισαι αρνητικη απο την αρχη δε θα βοηθησεις τον εαυτο σου...

ποσα σπερματοζωαρια εχετε;; μακαρι και μενα ο γιατρος μου να με αφηνε...

σου ευχομαι καλη επιτυχια και τον αλλο μηνα να μας πεις για το μπεμπακι σου :silly: :silly: :woohoo: :woohoo:

χχ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καρκινακι μου καλησπερα

στο τελευταιο σπερμοδιαγραμμα η ποσοτητα ηταν πολυ καλη η μορφολογια ηταν κακη ατυπες κεφαλες 79% δηλ οτι κανουμε με το υπολοιπο 21%.Αστα εχω αγχωθει παρα πολυ.!!!μακαρι να ερθουν γρηγορα τα μωρουλια μας!!!εσυ ποσο καιρο προσπαθεις??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα μη φανταστεις οτι τα φυσιολογικα ειναι πολλα!γενικα νομιζω οτι οι μη φυσιολογικες μορφες ειναι αρκετες...

εμεις προσπαθουμε 10 μηνες και τους 5 προσπαθουσαμε ενω ειχε φιμωση οποτε ειχαμε και λειτουργικο προβλημα εσπερματωσης , αρα ουσαιστικα προσπαθουμε 6 μηνες αλλα το προβλημα ειναι σοβαρο και ακολουθει αγωγη με βιταμινες και ορμονες και βλεπουμε...

ειμαι γενικα ανυπομονος ανθρωπος και δυστυχως στο θεμα του παιδιου θελει τεραστια υπομονη..το μονο που με αγχωνει ειναι η ηλικια μου που σε 3 μηνες παταω τα 36!!!!! :huh:

καλη μας επιτυχια Νικολ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κι εμεις μη νομιζεις εχουμε περασει πολλες εξετασεις θεραπιες ,εγχειρησεις ...Προσπαθουμε εδω και τεσσερα χρονια οχι ομως εντατικα! Τον τελευταιο χρονο ξεκινησαμε με θεραπιες και σπερματεγχυση. Προσπαθω να ειμαι ηρεμη για την επομενη σπερματεγχυση σε δυο εβδομαδες!Εσεις το εχετε σκεφθει για εξωσωματικη? εγω εαν δεν πετυχει κι αυτη η σπερματεγχυση θα στραφω προς τα εκει!!! Αχ ευχομαι να μην αργησουν τα μωρακια μας !!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φυσικα και υπαρχουν θετικα αποτελεσμα στην σπερματεγχυση και ενα απο αυτα ειμαι και εγω :):):):) αφου στις 12 φεβρουαριου εκανα την δευτερη σπερματεγχυση η οποια πηγε εξαιρετικα αφου κλεινω σε λιγες μερες τον τριτο μηνα της εγκυμοσυνης μου και ολα ειναι μια χαρα την παρασκευη θα κανω και την αυχενικη διαφανεια και ελπιζω ολα να πανε καλα...το ιδιο ευχομαι και στις δυο σας αλλα και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν εμεις τον μαη θα κλειναμε τον τριτο χρονο προσπαθειας αλλα δοξα τον θεο ολα πηγαν καλα και με την βοηθεια του σε λιγους μηνες θα εχω αγκαλια το αγγελουδι μου... :):):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

GEIA SAS KORISTIA KI EGO KAINOURIA STO MAMMYLAND...PARAKOLOU8O EDO KAI KAIRO KI APOFASISA NA GRAPSW MIAS KI EGO EXO THN IDIA APORIA ME ESAS...EKANA THN PROTH SPERMATEGXISH PRIN MIA EBDOMADA....STIS 4 MAIOY 8A KSERO....DEN EXW AKOUSEI NA MENEI KANEIS ME THN PROTH....DEN ADEXO AUTH THN ANAMONH...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινιω μην αγχωνεσαι κοπελα μου αν το πιστευεις ολα καλα θα πανε...εγω στην πρωτη μου ημουν λες και πηγαινα στο εκτελεστικο αποσπασμα...χαλια αγχος νομιζα οτι πονουσα συνεχεια δεν ηθελα να κανω τιποτα με αποτελεσμα φυσικα να επιβαρηνω την ψυχολογια μου και να κανουμε μια τρυπα στο νερο...την δευτερη παλι φορα ηταν λες και πηγαινα για ψωνια...ημουν τοσο σιγουρη πως θα εμενα εγκυος...και ημουν πολυ χαλαρη και ηρεμη...αφου δεν εκανα χωριακη στο δεκαημερο οπως μου ειχε πει ο γιατρος αλλα ηθελα να περιμενω να εχω καθυστερηση να κανω τεστ στο σπιτι να κανω μετα την χωριακη μου...ηθελα να το ζησω ολο χωρισ αγχος και αγωνια (αυτα τα εχω τωρα)και να σου πω δεν το μετανοιωσα..το καταφχαριστηθηκα...φαντασου οτι για να μην σκεφτομαι πως ο καιρος δεν παιρναει ειχα πιασει να βαψω την αυλη μας...και ετσι τωρα χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου στην φρεσκοβαμμενη αυλη μου :P:P:P:P :laugh: :laugh: :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κ απο μενα!!!

Για να πω την αληθεια,επειδη θυμομουν την mariakrhth με το θετικο της αποτελεσμα,περιμενα να δει το θεμα κ να απαντησει!!!(Μαρακι ολα καλα κοριτσι μου).

Εκανα κι εγω μια κ απετυχε :( αυτο δεν σημαινει οτι η μεθοδος αυτη δεν εχει επιτυχια!!!!Υπαρχουν πολυ παραγοντες που μπορει να "χαλασουν" μια προσπαθεια σπερματεγχυσης ή εξωσωματικης (το αγχος,το προβλημα που εχει διαπιστωθει,η τυχη...ολα παιζουν ρολο).Οκ εχει χαμηλοτερα ποσοστα επιτυχιας απο την εξω/κη αλλα εχει κ αυτη τα αποτελεσματα της!

Καλη επιτυχια κοριτσια :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΑΧΑΧΧΑ ΣΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΟΛΟ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΗΣΗ....ΘΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ.....

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Lollipop μου ολα μια χαρα την παρασκευη παω για αυχενικη και ΡΡΑΡ-Α και θα ξαναδω το ζουζουνι μου :P:P:P:P εχω μια αγωνια...

κατερινιω χαλαρωσε λιγο κοριτσακι μην σκεφτεσαι απο τωρα το επομενο βημα..για την ωρα πρεπει να αισθανεσαι εγκυος...αληθεια λεω την δευτερη φορα που δεν ειχα το αγχος το μονο που εκανα ολη μερα ειναι να χαιδευω την κοιλια μου να μιλαω στο μωρο μου βλεπαμε(εγω και το παιδι μου)τηλεοραση και εκανα ενα σωρο διαλογους στο μυαλο μου καποιες στιγμες γελουσα κι ολας και με ρωτουσε ο αντρας μου γιατι γελαω και του λεω να εδω κατι μου ειπε το παιδι μας και με κοιταζε σαν εξωγηινη...μην αγχωνεσε και να σκεφτεσαι πως εισαι εγκυος αν τωρα δεν μεινεις εχεις ολο το χρονο μπροστασου να σκεφτεις τι θα κανεις...αλλωστε δεν σε πηραν και τα χρονια...προσπαθειτε πολυ καιρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IreneValadia έγραψε:

Αχ Μαράκι … είσαι το κουράγιο μας!

ποιος?εγω ειμαι αυτη???κοριτσια ακολουθηστε με :silly: :silly: :silly: ...ειμαι εγω για σας...το κουραγιο το κεφι και η αισιοδοξια σας... :P:P:P:P:P:P εμπρος στο δρομο που χαραξα...παντως οσο σκεφτομαι ποσο χαλια ημουν περισι οταν απετυχε η πρωτη ποσο ειχα απογοητευτει δεν ηθελα να ακουσω τιποτα...ουτε για παιδια ουτε για εγκυμοσυνη αλλης κοπελας ουτε τιποτα...ειχα παραδοθει ανευ ορων...βρε κοπελιες μου αφου καταφερα εγω να ξανασταθω στα ποδια μου να αποκτησω παλι την αισιοδοξια το κεφι και την ορεξη να παλεψω για ενα παιδι θα τα καταφερετε και εσεις...δεν γινετε αλλιως δεν υπαρχει δεν μπορω υπαρχει δεν θελω....

αντε λοιπον παμε να γεμησουμε κουτσουβελα τα μαιευτηρια ολης της ελλαδαςςςςς :P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KATERINA1983 έγραψε:

exeis dikio maria allame pernei ligo apo kato meta apo 3 xronia prospa8eias...kai arketous giatrous na mou poun ti exo...

Lollipop poso kairo prospa8eis?

Ειχαμε ελευθερες επεφες περιπου 2 χρονια αλλα τελειως στο φλου.Μετα μας μπηκα ψυλλοι στα αυτια και ψαχτηκαμε με αποτελεσμα προβλημα στο σπερμα.

Καναμε μια σπερματεγχυση τον Μαρτιο κ τωρα ειμαι στην 3η μερα ενεσεων για την εξωσωματικη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KATERINA1983 προσπαθούμε 21-22 μήνες.

Έχουμε και μια αποβολή στο ιστορικό μας.

Μια σπερματέγχυση και την άλλη εβδομάδα πάμε για την 2η.

Αν δε γίνει πάλι κάτι … είναι όλα προγραμματισμένα για Ιούνιο – εξωσωματική.

Άντε μακάρι να τα καταφέρουμε όλες και να τελειώσουν τα βάσανα μας σύντομα!!!

mariakrhth εννοείται εσύ!

Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Μαρία!!!

Lollipop τις ενέσεις τις κάνεις μόνη σου;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KATERINA1983 έγραψε:

ηρακλειο την εκανεσ??σε δημοσιο νοσοκομειο?

ναι ηρακλειο οχι σε νοσοκομειο..ο γιατρος μου ειναι ο ξημερης ο μπαμπης...αισθανομαι πολυ τυχερη που τον εχω ...ξεγγεναει στο ασκληπιειο αλλα η σπερματεγχυση εγινε στο ιατρειο του οπως εκει θα κανω και την αυχενικη και ηρεμησα γιατι ειναι ενας ομορφος χωρος οπου εχεις και εσυ την δικια σου οθονη βλεπεις οτι βλεπει ο γιατρος σου εξηγει τα παντα και ειναι τοοοοσοοοο καλος ανθρωποςπηγα σε αυτον τον νοεμβρη του 2009 και μενω εγκυος τον φεβρουαριο του 2010...ε τι??τυχαιο ειναι αυτο????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου καλημερα...οπως εχω πει και στο παρελθον ειμαι ασχετη απο αυτες τις διαδικασιες...ενα μονο θα πω: φφφφφφφφφφφφυσαααωωωωωωωω τοσο δυνατα που μακαρι να κολησετε σπορακια.....υπομονη και κουραγιο τσουπρες μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

IreneValadia έγραψε:

Lollipop τις ενέσεις τις κάνεις μόνη σου;

Ναι μονη μου και τωρα κ στην σπερματεγχυση.Για μενα ηταν το πιο ευκολο κομματι (με εξαιρεση την 1η ενεση :P που ετρεμε το χερακι μου :P )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lollipop καλη δυναμη...ειμαι συγουρη και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου τα καλυτερα....με την εξωσωματικη θα εχεις θετικο αποτελεσμα κι ολα θα ειναι παρελθον!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εδω κανετε μονες σας τις ενεσεις σας και δεν εχετε πιστη στον εαυτοσας?????απο οτι μου λεει το κληρονομικο μου χαρισμα :P:P πολυ συντομα θα εχουμε βροχη ανακοινωσεων για νεες εγκυμοσυνες...και το χω ξαναπει βγαλτε το "απωλεια και στηριξη"γιατι δεν θα εχουμε αλλες παλλινδρομες η απωλειες γενικοτερα για φετος...αντε κοριτσια...βουρρρρρ :):):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ βρε irene...elpizω na mh xreiastei na kaneis εξωσωματικη και η δευτερη σπερματεγχηση να φερει αυτο που επιθυμεις!!!!σκεφτομαι κι εγω για εξωσωματικη τον ιουνιο...κι αναρωτιωμουν εαν μπορεισ να κανεισ προσπαθεια εξωσωματικης αμεσως μετα απο μια σπερματεγχηση με ηπια προκληση ωορηξιας??????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...