Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια σας χαιρετώ!!! Μετά από 4 χρόνια άκαρπων προσπαθειών αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική. Η ωοληψία έγινε 28/3/2010 και η εμβρυομεταφορά 2 μέρες μετά, στις 30/3/2010. Η β χοριακή την 12η μέρα ήταν θετική με 34.5 μονάδες και την 14η μέρα 70. Όταν πήγαμε την προηγούμενη Τετάρτη η β-χοριακή ήταν 2199,1 μονάδςς και ο γιατρός είδε δύο σάκους και μου είπε οτι επιφυλάσετε για τρίτο. Στις 5 Μαίου θα πάμε να ακούσουμε τις καρδούλες. Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια που πέτυχε με την πρώτη. Ελπίζω ως το τέλος όλα να πάνε καλά!!! Το άγχος δεν ξέρω πως θα το αποβάλω. Πιστεύω να ηρεμήσω όταν ακούσω τις καρδούλες. Δύο σάκοι δεν σημαίνει 2 μωράκια? Ελπίζω να μην κατάλαβα λάθος.

Ήθελα να ευχηθώ σε όλες όσες προσπαθούν με το καλό να ακούσουν τα ευχάριστα και σε όσες διστάζουν να κάνουν εξωσωματική να το αποφασίσουν μια ώρα αρχήτερα, τίποτα δεν είναι.

Φιλιά σε όλες!!!

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια!!!!!!! Εύχομαι τη :woohoo: :woohoo: ν καλύτερη έκβαση!!!!!! :woohoo:

Εγώ δεν θυμάμαι ποια ημέρα πήγα για τον πρώτο υπέρηχο, αλλά θυμάμαι ότι είδαμε 3 σάκους... στον επόμενο υπέρηχο ήταν 2 μωράκια και ένας κενός σάκος (καλύτερα βέβαια γιατί σε περίπτωση 3 μωρών ό γιατρός μου ήταν κάθετος για μείωση στα 2 και εγώ δεν ήθελα κατι τέτοιο με τίποτα!!).

θα περιμένουμε νέα σου!!!!

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλό να δεχτείς τα υγειεστατα μωρακια σου!!!!!!!!

σε ευχαριστώ που μου έδωσες ελπίδα....είμαστε και εμείς από τα ζευγαρια που αντΙμετωπίζουμε προβλημα και το προσπαθούμε.....

να χαλαρώσεις και να σκέφτεσαι μονο ΘΕΤΙΚΑ!!!!!!ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες (MARAKI NEFELI, bourique1983,Irenevaladia, Mraki24, ΕΦΣ, Lollipop, tetoulina) ΄για τις ευχές και τα καλά σας λόγια. Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας την χαρά μου. Ήθελα να ρωτήσω την ΜARAKI NEFELI πως το κατ΄λαβες οτι ο σάκος ήταν άδειος? είδες αίμα? Αχ δεν θέλω να συμβεί και σε μένα. Θέλω πολύ διδυμάκια

Δημοσίευση

συνονοματη,

χιλια μπραβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δινεις σε ολες μας πολυ κουραγιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις δυο ή γιατι οχι τρια παιδακια στην αγκαλιτσα σου :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

ΜΑΡΑΚΙ ΝΕFELI εκτός από το πως κατάλαβες οτι ο ένας σάκος ήταν άδειος θα ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις πως μετράμε τις εβδομάδες εγκυμοσύνης στην εξωσωματική γιατί έχω μπερδευτεί. Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις...

Δημοσίευση

xaroulaki με το καλο!!!!

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.

και εγω διδυμακια περιμενω και ειμαι μες την τρελη χαρα!!!

αντε να σε δουμε στις διδυμομανουλες συντομα να λεμε τα νεα μας!!!

Δημοσίευση

δυστυχως δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εκανα εξωσωματικη.δεν πιστευω ομως να μετρανε διαφορετικα οι βδομαδες.κανονικα οι βδομαδες εγκυμοσυνης μετριουνται απο την ημερα που ειχες την τελευταια περιοδο.

Δημοσίευση

Εμείς επειδή ξέρουμε την ημέρα της γονιμοποίησης ξέρουμε ακριβώς τις εβδομάδες της εγκυμοσύνης! όμως να ξέρεις ότι και σε εμάς ισχύει ότι και στις άλλες εγκυμοσύνες, δηλαδή μετράμε από την προηγούμενη περίοδο και μετά. Εσύ πότε είχες τελευταία φορά περίοδο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...