Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μαιευτηριο Ελενα...

Recommended Posts

εχω γεννησει εκει κ τα 2 παιδια μου.Τον γιατρο που λες δεν τον εχω ακουσει. Απο αποψη μαιευτηριου ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Αυτο που ξερω ειναι οτι εχει μια απο τις καλυτερες μαιευτικες κλινικες.Εχει 12000 γεννες το χρονο οποτε απο αποψη εμπειριας των γιατρων ειναι πολυ καλο.Αλλα παντα μπορει να πεσεις σε φραγκοφονια γιατρο.Εσυ ενδιαφερεσαι για γεννα ή για αλλο γυναικολογικο θεμα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

bebadomama έγραψε:

εχω γεννησει εκει κ τα 2 παιδια μου.Τον γιατρο που λες δεν τον εχω ακουσει. Απο αποψη μαιευτηριου ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Αυτο που ξερω ειναι οτι εχει μια απο τις καλυτερες μαιευτικες κλινικες.Εχει 12000 γεννες το χρονο οποτε απο αποψη εμπειριας των γιατρων ειναι πολυ καλο.Αλλα παντα μπορει να πεσεις σε φραγκοφονια γιατρο.Εσυ ενδιαφερεσαι για γεννα ή για αλλο γυναικολογικο θεμα?

bebadomama geia sou k euxaristo gia tin apantisi sou...gia genna endiaferomai...ksereis an plirwneis to giatro ksexwrista?

ντορα καλησπερα.

τον γιατρο που λες δεν το γνωριζω, αλλα και εγω εχω μεινει με τις καλυτερες εντυπωσεις απο το Ελενα. Να φανταστεις οτι τα ακριβοτερα δωματια τα οποια εχουν ανακαινησει πολυ προσφατα κανουν περιπου 150ε τη βραδια αν δεν κανω λαθος...και αναλογως οτι σου ζητησει ο γιατρος. μερικοι δεν ζητανε τιποτα αλλοι μπορει να ζητησουν μεχρι και 2000ε. βεβαια η δικη μου αποψη ειναι οτι δινουμε εμεις οτι εχουμε ευχαριστηση.. ;)

σου ευχομαι να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και με το καλο να παρεις αγκαλιτσα το μωρακι σου! :cheer:

οι αποψεις διαφερουν εγω απο δυο φιλες μου τελειως διαφορεικα πραγματα η μα ειχε μεινει ευχαριστημεη ενω η άλλη ουτε να το ακουσει .Σμασια εχει να βρεις ενα καλο γιατρο αλλα και το περιβαλλον να ειναικαθαρο και σωστο ΄καλο δημοσιο νοσοκομειο ειναι το αττικο κοιτα και εκει αμα θελεις

κι εγω εκειι θα γεννησω με το καλο τα μωρακια μου!!!

εκει γεννησε και η αδελφη μου τα δυο της παιδια και ειναι πολυ ευχαριστημενη!!!

παντως το δημοσια νοσοκομεια ειναι πολυ πιο ασφαλη για οτιδηποτε συμβει, απλα στερουνται πολυτελειας....

τα λεφτα απο οσο ξερω ειναι 1000 με 1300 συνολο,μαζι με τις επισκεψεις ολο το 9μηνο.Τα 2000 τα ακουσα και γω προσφατα απο μια κοπελα εδω.Μπορει να μην σου παρει και τιποτα ομως.

Τα ζητανε με τη λογικη οτι σε παρακολουθουν αποκλειστικα και ειναι στη γεννα παροντες.Γιατι κανονικα στο Ελενα δεν μπορεις να εχεις αποκλειστικο γιατρο αλλα γιατρο που ειναι σε υπηρεσια.

vasiliki76 έγραψε:

κι εγω εκειι θα γεννησω με το καλο τα μωρακια μου!!!

εκει γεννησε και η αδελφη μου τα δυο της παιδια και ειναι πολυ ευχαριστημενη!!!

παντως το δημοσια νοσοκομεια ειναι πολυ πιο ασφαλη για οτιδηποτε συμβει, απλα στερουνται πολυτελειας....

το δωματιο που ημουν (μονοκλινο λουξ) ηταν πολυ καλυτερο απο μονοκλινο του Μητερα ,αυτη τη συγκριση μπορω να την κανω γιατι τα εχω δει προσφατα.Διπλασιο σε χωρο και πιο συγχρονο.Μου κοστισε ολο το πακετο μαζι με τα νοσηλεια περιπου 500 ευρω για 4 μερες.

καλα το ικα δεν καλυπτει τα εξοδα του νοσοκομειου κ του γιατρου?αμα ειναι να πληρωσω απο την τσεπη μου τον γιατρο 1500-2000 να παω στο αττικο που μου εχουν πει κ για πολυ καλο γιατρο που παιρνει τοσα κ εκτος αυτο ειναι κ διπλα στο σπιτι μου....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...