Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα σε ολες :):):)

η μικρη μου εκοψε ξαφνικα το γαλα :ohmy::ohmy:

πριν 5 μερες παω να την δωσω το γαλα της και μου λεει οχιιιιιιι

λεω και εγω δεν θα πειναει οκ.....

την αλλη μερα τα ιδια.......

οσπου χθες το πρωι το βλεπει και μου λεει μαμα κακα το γαλα

καλε τις λεω οχι κακα καλο ειναι το γαλα αλλα αυτη τιποτα....

τωρα την ρωταω θελεις γαλα????

μου λεει οχιιιιιιιι :S:S

πιστευω περναει φαση και δεν την πιεζω για να μην το σιχαθει.

επινε 250μλ γαλα το βραδυ και ξυπνουσε και τα χαραματα και φωναζε

γαλα-γαλα...ξαναεπινε αλλα 180μλ..

το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι δεν με ξυπναει 4-5-6 ωρα τα χαραματα :laugh:

να σημειωσω οτι κλεινει τα 2 και ειναι 17 κιλα...

να την αλλαξω το γαλα?????? επινε φρεσκο

Δημοσίευση

ειναι μικρουλα για να κοψει το γαλα, όντως ίσως περναει καποια φαση. τρωει γαλακτοκομικά? σε αυτην την ηλικια οι ημερησιες αναγκες σε ασβεστιο καλυπτονται στο παιδι με 3 ποτηρια γαλα ή ισοδυναμη ποσοτητα γαλακτοκομικων προιοντων. ενα ποτηρι γαλα ειναι 200γρ περιπου και ισοδυναμει σε ό,τι αφορα στην περιεκτικοτητα σε ασβεστιο με 30γρ σκληρο τυρι ή γραβιερα (αποφευγε τη γραβιερά όμως), ή με 50γρ ημισκληρο τυρι ή με 300γρ μαλακο τυρι φετα ή με 180γρ παγωτο. αν σου κοψει το γαλα δινε της την αντισοιχη ποσοτητα σε γαλακτοκομικα. δοκιμασε όμως να της το δωσεις με δημητριακα, ή με καποιο τεχνασμα.

Δημοσίευση

καλησπερα μανουλεσ και μη..ειχα και γω προβλημα με το γαλα...εχω ακομα μαλλον.Οταν εγινε 2 χρονων τησ εκοψα το μπιμπερο και απο τοτε το πινει δε το πινει το γαλα.Στισ αρχεσ τιποτα ουτε ν ατο δει δεν ηθελε αλλα εγω τησ το εφτιαχνα κι ασ πηγαινε χαμενο.Της το αλλαξα της πηρα το νεσλακ 2+ αλλα και παλι το ιδιο.Αυτο χρισιμοποιω ακομα.Μια μερα ετσι στα καλα καθουμενα μου ζηταει γαλα τησ εφτιαξα σε ποτηρι και το ηπιε,αλλα ευτυχωσ μου ετρωγε πολυ φετα.Τωρα ειναι 2.5 περιπου και ακομα εχουμε ενα ψιλοπροβληματακι αλλεσ φορεσ το πινει αλλεσ οχι

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Κι ο δικος μου ο γιος εκει στα δυοπερασε μια φαση που αρνιοταν να πιει γαλα.

Δοκιμασα λοιπον με λιγο σοκολατα σκονη και το ηπιε.

Την επομενη μερα τα ιδια παλι και σιγα σιγα αρχισα να δινω το πρωι σκετο και το βραδυ με κακαο ωσπου το ηπιε ολο παλι ασπρο.

Τωρα μεθαυριο κλεινει τα 3 και πινει πρωι βραδυ φρεσκο γαλα.

Πιστευω οτι ειναι μια φαση που περνανε ολα τα παιδακια αλλα την ξεπερνανε κιολας.

Αν τρωει και αλλα γαλακτοκομικα δεν εχεις κανενα λογο να ανησυχεις.

Δημοσίευση

Ααααχ! Απο την Κυριακη του Πασχα μετραω τις μερες... Μια μερα μονο τον ψιλοκοροιδεψε η μανα μου και κατι ηπιε κατα τα αλλα ουτε γουλια. Κι εμενα ετσι μου λενε οτι ειναι μια φαση που θα περασει. Ποτε ομως?

Του δινω παιδικο γιαουρτακι και λιγο ανθοτυρο. Αυτα του αρεσουν. Ειναι πολυ μικρος ακομα και φοβαμαι να του δωσω κι αλλα γαλακτοκομικα.

Εχω δοκιμασει καθε πιθανη μεθοδο κοροιδεματος αλλα τιποτα δεν απεδωσε. Ετσι φτιαχνω γαλα καθε μερα και μολις στραβωσει η μουρη του, το πεταω. 400 ml πανε καθημερινα στο νεροχυτη... Μια χαρα ε?

Δημοσίευση

αχχχ αγγελικη μου την περασαμε κι εμεις την φαση αυτη και την ξαναπερναμε παλι τωρα!!!

εχει 2 μερες που πινει γαλα με το ζορι..απο 250ml πηγε στα 100!!!

και με κοροιδεμα(που δεν πιανει)και λιγο ζορι τον καταφερνω και το πινει γιατι απο γαλακτοκομικα εμενα μονο γιαουρτακι τρωει και τιποτε αλλο!!!

υπομονη!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Καλά... επιδημία έπεσε; και μένα από χθες δεν το θέλει!

Σήμερα το πρωί ήπιε μόνο 40 μλ . Κάτι όμως κατάφερα πριν λίγο.

του το έδωσα να το πιεί κοιμισμένος. Από τα 200 ήπιε τα 130!

Δοκιμάστε να το δώσετε στον ύπνο! Ίσως πιάσει!

Δημοσίευση

Για εμας στον υπνο δεν πιανει... Ξυπναει ακομα και αν του δωσεις πιπιλα, ποσο μαλλον μπιμπερο με το πολυμισητο του γαλα!!!

Κοριτσια υπομονη!!!

Εδω http://www.mammyland.com/index.php?opti ... &id=376795 υπαρχουν κι αλλες συμβουλες μαμαδων που τα περασαν και προσπαθησαν να με βοηθησουν... Σε εμας δεν επιασε τιποτα! Ελπιζω για εσας κατι να γινει συντομοτερα! Παμε για μηνα πια...:(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια νέα κορίτσι μου μπράβο πολύ χαίρομαι ...! Ναι πλέον έχω  βγει και έξω αλλά δεν είναι για πολύ να είμαι όρθια γιατί έχω τραβήγματα χαμηλά ... Έχει πάρει θέση ο μπέμπης μου και έχει κάτσει πολύ χαμηλά ίσως ειναι από τον τράχηλο κιόλας.  Παναγίτσα μου κοντεύουμε.   !!! Εσύ βγαίνεις καθόλου πλέον;
    • Με το καλό να έρθει και το δικό σας το μωράκι και να χαίρεσαι τα παιδάκια σου.  Υπομονή μια μέρα ακόμη. 😊
    • Ευχαριστούμε! Τις μύξες γενικά τις παντρευτήκαμε 🙃 Πυρετό έκανε μέχρι 38.3 για 1-2 μέρες, την είδε όμως ο παιδίατρος για το αντιγριπικό την πέμπτη και την βρήκε οκ, δεν είχε ακροαστικά.  Της κατεβαίνουν και τα πάνω δόντια και της πέσαν όλα μαζί της καημένης... Η ψυχούλα μου όμως έχει καλή διάθεση, ζητάει συνέχεια να της βάζουμε μουσική και χορεύει 😂και θέλει όλη μέρα βόλτες  Απλά τη νύχτα όταν ξυπνάει δυσκολεύεται να ξανακοιμηθεί, από τον πόνο λογικά, και κλαψουρίζει. Οπότε της βάζω αλοιφή και την κουνάω μέχρι να την ξαναπάρει ο ύπνος  Καταλαβαίνω αυτό που λες για την απόσταση, λογικό... Πάντως για τη δικιά σου, αν και ταλιμπανάκι, μπορεί να σε εκπλήξει ευχάριστα! Στα περισσότερα events/θέατρα για μωρά είναι δομημένοι έτσι οι χώροι που τα μωρά έχουν κάποια ελευθερία κίνησης, κάθονται πχ σε μαξιλάρια στο πάτωμα με τους γονείς.  Οπότε δεν είναι καθηλωμένα να κοιτάνε το οποίο είναι κουραστικό ακόμα και για εμάς τους ενήλικες! Για το μέλι έχεις δίκιο, το διόρθωσα... μην πάρω καμιά μανούλα στο λαιμό μου   Κι εγώ γενικά τη θαυμάζω την όρεξη της @Kiddo με τις τροφές και το θεωρώ κι εγώ πολύ σπουδαία δουλειά! Αλλά να σας πω την αλήθεια δεν το παρασκέφτομαι κιόλας, κοιτάω να είμαι ενημερωμένη, προσπαθώ για το καλύτερο και το πάω όπως μας βγει    Αυτό που με παρηγορεί και μου διώχνει το άγχος είναι ότι εγώ μεγάλωσα με μπισκοτόκρεμες κτλ και τώρα τρώω τα πάντα... ίσως τα παρατρώω κιόλας δηλαδή 😂 και λίγο peacky eating καλό θα μου έκανε σε αυτή τη φάση που τρώω για 10  Οπότε για μένα μην πνίγεσαι, ταίζεις τα παιδιά σου με υγιεινό σπιτικό φαγητό οπότε κάνεις ήδη τρομερή δουλειά!  Απίστευτο ότι θα γίνει ενός!! Ήσουν η πρώτη της παρέας! τα περιμένω κι εγώ τα πρώτα γενέθλια πως και πως... θα θελα κιόλας να της κάνω καμια μικρή τουρτίτσα για μωρά Αν έχει πετύχει καμία μανούλα καμιά καλή συνταγή ας τη σφυρίξει!  χαχαχα αυτό με την τσίχλα ακριβώς το ίδιο 😂
    • Καλημέρα κορίτσια. Εμεις πάμε καλά,τελικά την πείραζε από ότι κατάλαβα το γάλα μετά από το μεσημεριανό,παρόλο που μεσολαβούσε 2ωρο. Τρώει ευχάριστα το μεσημεριανό,τονκαλυτερο της ειναι μπούτι κοτοπουλο με μισή γλυκοπατα,λίγο καρότο, λίγο κολοκύθι και προχθές έβαλα και αστράκι.  Τρώει ένα μπολ γεμάτο.   Εν τω μεταξύ κατι την τσίμπησε στο χεράκι και έχει μια τεράστια φουσκάλες με πυον μέσα. Έστειλα φώτο στον γιατρό και περιμένω να μου πει. @Elenaki12 τι αντράκι ειναξ αυτό, μου θυμιζει τον γιο μου ετσι οπως τα κανει ολα γρήγορα. Η δικια μου βγηκε τεμπελιτσα. Αν και οπως μου ειπε και ο γιατρος την παιρνει το βαρος της κοιλιας μπροστα. Έγινε 28/10 6 μηνών. Ζυγιστηκαμε προχθές και είναι 8750 και ύψος 71-72εκ.  Παρακάτω είναι η κούκλα μου. 
    • Ωωω περαστικά!! Πώς είναι τώρα η μικρή σας;;  Τι ωραία ιδέα αυτό με το Μέγαρο και τη βρεφική παράσταση!! Μακάρι όταν ανέβουμε κι εμείς Αθήνα να πάμε να δούμε κανένα!! Κι εγώ δεν περίμενα να μπορούν να παρακολουθήσουν, αλλά αν είναι και καλοφτιαγμένο, θα τραβάει την προσοχή τους! Εμάς έχει αρχίσει να χτυπάει συνέχεια παλαμάκια τώρα, είναι σε καλή φάση για θεατρικές παραστάσεις 😆😆 Ρε συ κι εμάς τις γωνίες τις προστατευτικές τις έχει φάει όλες!! Το κρατάει και στο στόμα το κομμάτι που έχει κόψει και το μασουλαει με τις ώρες λες και είναι τσίχλα!! 😆 Δεν ξέρω αν πρέπει να κάθομαι να γελάω ή να τρέξω πανικόβλητη να του το βγάλω με το ζόρι... 😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...