Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΥΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ!!!! SOS ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ

Recommended Posts

αντε παλι να ρωτησω κατι ρε κοριτσια μου!!!! ειμαι ανεργη, οχι γραμμενη στο οαεδ, εχω 200 ενσημα, πριν απο την πητ πρωτα ο θεος, ανανεωμενο βιβλιαριο....τα παιρνω αυτα τα επιδοματα κυοφοριας και λοχειας? δεν την παλευω αλλοοοοοοοοοοοοοοο...αππαππα, συγγνωμη που επανεφερα το θεμα αλλα θελω την βοηθεια σας..ευχαριστω εκ των προτερων!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νομιζω Ευακι μου πως επειδη εχεις αυτα τα 200 ενσημα ,δικαιουσαι το επιδομα αλλα γιατι δεν γραφτηκες στον οαεδ να παιρνεις επιδομα ανεργου?ρωτησε στο ικα μεσω email.εγω οποτε θελω κατι τους στελνω μειλ και μου απαντουν σε 2 εργασιμες το αργοτερο τηλεφωνικως.

ευχαριστω θα το δω μεσω ικα....καλο βραδακι...για να παρεις επιδομα ανεργου πρεπει να υπαρχει απολυση εγω δεν εργαζομαι...

σωσταααααααααα...αλλα και παλι θα σε βοηθουσε μια καρτα ανεργιας σε περιπτωση συμβασεων που τυχον θελεις να κανεις τα χαρτια σου.επισης δηλωνεις τις εργασιες που μπορεις να κανεις και σε ειδοποιουν αν βρουν κατι για σενα.τωρα βεβαι εισαι εγκυουλα ,αλλα στα λεω για αργοτερα αν σου χρειαστουν.φιλακια πολλααααααααααα

ΚΑλημέρα Ευάκι,

Με 200 ένσημα σίγουρα δικαιούσε επιδόματα , αυτά τα πέρνεις αν θυμάμαι καλά και χωρίς κάρτα.

Πρέπει να πας να ρωτήσεις και στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ και δικλη μου γνώμη καλύτερα προσωπικός.

Σου εύχομαι ότι καλυτέρο.

κουκλακιτο επειδομα τοκετου το παιρνει και ο συζυγος αν ηγθναικα δνε εργαζετε.Εγω οταν ημυν εγκυος μπορει αν δουλευ αλλα δεν ειχα ενσημα με ασφαλιζε ο αντρας μο ετσι οταν γεννησα το 2004 πηρα απο το ΙΚΑ 700 ευρω .Στονοσοκομειο ειχα δωσει 1580 και στο γιατρ 1400 ειχα απει στο Ιασω αλλα ειχακαι ασφαλεια ιδιωτικη και πηρα αποτην ασφαλεια πισω 2700 και 700 απο το ΙΚΑ ΣΥΝΟΛΟ 3400 .κερδισα και κατι παντως το επιδομας γεννας θα το παρεις

Πήγα την Παρασκευή στο ΙΚΑ κ μου είπαν ότι χρειάζονται 220 ένσημα τα τελευταία 2 χρόνια (σύμφωνα με την πιθανή ημερομηνία τοκετού).

Θα έπρεπε όμως να είχες γραφτεί κ στον ΟΑΕΔ ! Γιατί να τα χάσεις... !!! Αφιέρωσε μια μέρα στο να γυρνάς από γραφείο σε γραφείο κ να ρωτάς τι χρειαζεται...

και εγω είμαι ανέργη με ταμέιο ανεργίας γιατί είχα απόλυση και ανανεωμένο βιβλιάριο! Δικαιούμαστε και εμείς κανανονικά όλα τα επιδόματα απο την στιγμή που ισχύει το βιβλιάριο μας. Το έχω ψάξει. Πήγαινε στο ΙΚΑ της περιοχής σου στις παροχές και θα σου πούνε τι πρέπει να κάνεις και τι χαρτιά θα καταθέσεις!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...