Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 77
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ωραια! Ειναι πολύ απλο. Χρειαζομαστε

Ψωμακια hot dog (τα μακροστενα)

λουκανικα φρανκφούρτης όσα και τα ψωμακια μας.

τυρι τοστ

κετσαπ-μουσταρδα

ξυσμενο λαχανο (προαιρετικο)

κρεμμυδι

Εκτελεση

Βραζουμε τα λουκανικα 5 λεπτά ή όσο θελουμε περισσότερο αναλογα πως τα προτιμαμε. ανακατευουμε το κετσαπ με τη μουσταρδα και μετα προσθετουμε μεσα το κρεμμυδι και το λαχανο. ψηνουμε στο φουρνο τα ψωμακια μας παλι για 5 λεπτα ή οσο ψημενα τα θελουμε αφου τα εχουμε ανοιξει στα δυο πρωτα. επειτα βαζουμε μεσα το ψημενο λουκανικο το τυρι και τη σαλτσα. ετοιμα!!

Δημοσίευση

bell τρελαινομαι για σουτζουκακια! παντως θα την φτιαξω μου τα ζηταει ο αντρούλης μου πως να του χαλασω χατηρι??

katsaridoula επισης φτιαχνω και chicken burger με παρομοιο τροπο. τα ναγκετς τα ψηνω στο φουρνο μαζι με τα ψωμακια αλλα δε βαζω μεσα λαχανο, μονο τοματουλα κρεμμυδακι και μουσταρδα. αν θες μπορεις να βαλεις μαγιονεζα αντι μουσταρδα. πολυ γιαμι!!!

Δημοσίευση

mama_xina έγραψε:

μακαρονια με τονο!!!

στη χωρα μου το κανουμε πολυ αυτο και το λεμε τονοσαλατα! βαζουμε επισης καλαμποκι (κονσερβα) και γινεται μουρλιαααα!!!!!!!

ναι οντως ραμονα,ειναι απλα τελειοοοοοοοο!!!

Δημοσίευση

μμμ και αυτο πολυ νοστιμο ακουγετε!!σιγουρα θα τα κανω και τα 2 καποια στιγμη ετσι για αλλαγη!εγω κανω κοτοπουλο με μαυροδαφνη και πολυχρωμες πιπεριες που το εχω δει απο την Αργυρω Μπαρμπαρηγου.θελετε να σας τη γραψω;

Δημοσίευση

300 γρ χοιρινο και μοσχαρισιο κιμα (συνολο 600γρ κιμα)αναλογα την ποσοτητα που θελεις.1 κρεμμυδι ψιλοκομμενο,2 κ.γ λαιμ,1/2, 1/2 κ.γ καρδαμο τριμμενο,1/2 κ.γ κοριανδρο τριμμενο,1/2 κ.γ κανελα,1 ασπραδι αυγου 1 φλυτζανι ψωμι τριμμενο,μαιντανο ψιλοκομμενο,αλατι,πιπερι λιγο λαδι.ανακατευεις ολα τα υλικα μαζι και καλα ,και τα πλαθεις σε μακροστενα μπιφτεκια.αν θελεις τα περνας σε καλαμακια και τα ψηνεις στο γκριλ η στη σχαρα...καλη επιτυχια!!! ;)

Δημοσίευση

mariagl έγραψε:

katsaridoula ναι γραψε την! αυτος ηταν ο σκοπος του θεματος, συνταγες που κανουμε και πετυχαινουν!

γωγακι σ'ευχαριστω πολύ. θα την κανω το συντομοτερο και θα σου πω εντυπωσεις!!

:) καλημερα κοριτσακι μου! εχω σκοπο να τα φτιαξω μεσα στη βδομαδα,για να δουμε τι θα δουμε... :P:P

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια τωρα καταφερα και μπηκα!

η συνταγη που σας ελεγα ;)

ΥΛΙΚΑ

3 στήθη κοτόπουλο (φιλέτο)

3 πιπεριές Φλωρίνης

1 κίτρινη πιπεριά

500 γρ. Μανιτάρια (ασπρομανίταρα)

¼ φλ. Ελαιόλαδο

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες

1 κύβο κότας

½ φλ. Μαυροδάφνη

Αλάτι-πιπέρι

Λίγο φασκόμηλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ (ΛΩΡΙΔΕΣ). ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΑΠ’ΤΙΣ

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ.

ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ.

ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΦΑΡΔΙΑ(ΠΛΑΣΩΤΕ) ΚΑΙ ΡΟΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ

ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΑΝΟ.

ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ

ΜΑΡΑΘΟΥΝ . ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ

(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΡΟΖ) ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΛΕΠΤΑ , ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΒΟ.

ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ. ΧΑΜΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ,

ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΒΡΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ (ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ) ΓΙΑ 20

ΛΕΠΤΑ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ (ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ) ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΄Ή

ΡΥΖΙ.

εγω δε βαζω μανιταρια και φασκομηλο.γινετε τελειο παντως!!

καλη επιτυχια!

Δημοσίευση

κοριτσια κατι ωραιο και γρηγορο επισης υγειηνο ειναι το πλιγουρι!!!!το φτιαχνει ο αντρουλης μου εδω αρχισα να το τρωω, στην ελλαδα δεν το χα φαει ποτε,

τσιγαριζει το πλιγουρη με βουτυρο και με ψιλοκομενη ντοματουλα και πιπερια

και υστερα βαζει νερο οσο πρεπει για να το ρουφηξει το πλιγουρι να μην γινει λαπας,δεν ξερω την ποσοτητα νερου και πλιγουρι,οταν θα ερθει θα τον ρωτησω να σας πω!!!στο τελος το σερβιρει με γιαουρτι!!!ειναι τελειο!!!!

Δημοσίευση

γωγακι χθες τελικα δεν την εκανα αυτη τη συνταγη που μου ειπες με τα μακαρονια αλλα την εκανα αποψε!τελεια!εκανα βεβαια και κατι παραλαγες.εβρασα μακαρονια σπαγγετι και εκει που εβραζαν εριξα και ενα κυβο λαχανικων,μετα εβαλα στην κατσαρολα λιγο βουτηρο,τυρι κρεμα και λιγο σκορδο τριμμενο μετα εριξα τα μακαρονια τα ανακατεψα και εριξα τον τονο με καλαμποκι και ελιες και εγινε πολυ ωραιο!

Δημοσίευση

κατσαριδουλα μου,αυτο που εκανες δεν εχει σχεση με αυτο που σου ειπα...κι αυτο που εκανες καλο μου ακουγεται ομως...κανε κι αυτο που σου ειπα να δεις την διαφορα και τοτε κανε και την συγκριση...

Δημοσίευση

Λοιπον... είχε περισέψει κιμάς από την Κυριακή που έφτιαξα μακαρόνια με κιμά.

Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω κρέπες, να βάλω κιμά κ τυριά διάφορα μέσα στην καθε μία, να την κάνω ρολό- φλογέρα, να βάλω και από πάνω κίτρινο τυράκι που λιώνει εύκολα, και να τις ψήσω το μεσημεράκι.

(κάτι σαν κανελόνια δηλαδή, αλλα χειροποίητα :P )

Μαζί με τον κιμά έβαλα κ τριμμένη γραβιέρα Νάξου και Ρεγγάτο.

Το αποτέλεσμα? Συγκλονιστικό! :laugh:

Δοκιμάστε το!

Δημοσίευση

bell έγραψε:

Λοιπον... είχε περισέψει κιμάς από την Κυριακή που έφτιαξα μακαρόνια με κιμά.

Σκέφτηκα λοιπόν να φτιάξω κρέπες, να βάλω κιμά κ τυριά διάφορα μέσα στην καθε μία, να την κάνω ρολό- φλογέρα, να βάλω και από πάνω κίτρινο τυράκι που λιώνει εύκολα, και να τις ψήσω το μεσημεράκι.

(κάτι σαν κανελόνια δηλαδή, αλλα χειροποίητα :P )

Μαζί με τον κιμά έβαλα κ τριμμένη γραβιέρα Νάξου και Ρεγγάτο.

Το αποτέλεσμα? Συγκλονιστικό! :laugh:

Δοκιμάστε το!

πολυ καλο μπελλ μου..μπραβο!!! τιποτε δεν παει χαμενο...εγω παλι με κιμα που μου ειχε περισσεψει ειχα φτιαξει κιμαδοπιτακια με δικη μου ζυμη πανευκολη,και ηταν πεντανοστιμα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...