Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την Δευτέρα γεννάω κι έχω τρομοκρατηθεί!!!!


Recommended Posts

Κορίτσια μου sos. Πήγα σήμερα και έκανα καρδιοτοκογράφημα (είμαι στην 39η εβδομάδα) γιατί ο πλακούντας μου είναι τελείως γερασμένος και το αμνιακό υγρό σχεδόν ανύπαρκτο. Το μωράκι μου είναι ακόμα όμως πολύ ψηλά, και διαστολή δεν έχω καθόλου... Σύμφωνα με την εξέταση που έκανα σήμερα, έχω ένα περιθώριο μέχρι την Δευτέρα 26/4. Ο γιατρός μου, μου είπε να περπατάω πολύ, μήπως και κατέβει από μόνο του και αν δεν έχω γεννήσει έως τότε, δευτέρα πρωί πρωί στις 7μιση να πάω στην κλινική να βάλουμε τεχνητούς πόνους. Θα περιμένουμε λέει ως το μεσημέρι και αν δεν τα έχω καταφέρει μόνη μου, θα κάνουμε καισαρική. Δηλαδή είτε έτσι, είτε αλλιώς, την Δευτέρα θα γεννήσω.

Συγνώμη αν σας ζαλίζω, απλά ξέρω ότι οι περισσότερες απο εδώ, καταλαβαίνετε την αγωνία μου και το άγχος μου. Κάθε γνώμη και συμβουλή για την "μεγάλη" αυτή μέρα είναι ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις! Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σκεψου οτι την Δευτερα θα κρατας αγκαλια το μωρουλινι σου! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω μιας κ δεν εχω βρεθει σε παρομοια κατασταση ακομα :( παρολα αυτα:

Με εναν πονο!!!!!!!!!

Με το καλο να το υποδεχτειτε!!!!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γλυκο μου κοριτσακι με το καλο να γεννησεις κ με 1 πονο!μην αγχωνεσαι γιατι δεν θα καταφερεις τπτ.σου ειπε νανεβοκατεβαινεις σκαλια?ρωτησε τον αυριο...ολα θα πανε καλα.ειναι η ωραιοτερη στιγμη της γυναικας!να εισαι ψυχραιμη για να την χαρεις!κ σε καθε σταδιο να ακους τη μαια κ τον γιατρο σου!θα δεις ποσο ευκολα θα γινουν ολα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΗΡΕΜΗΣΕ!!!!!!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΩΡΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΠΟΝΕΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΧΩ.ΖΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΛΟ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΝΕ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ!ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ,ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙΣ!!

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Κ ΕΙΧΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΕΝΙΩΘΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΤΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ!ΑΝ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΕΦΕΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΠΑΛΙ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΣΟΥ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Είναι πολύ παρήγορο να ξέρεις ότι είναι κι άλλες κοπέλες στην ίδια ή παρόμοια θέση με σένα! Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε γιατί πραγματικά φοβάμαι :unsure:

Δεν μου είπε τπτ για σκαλιά, απλά μου είπε να περπατάω αρκετά. Αν είναι να το δοκιμάσω κι αυτό! Τι άλλο να κάνω η γυναίκα πια; :unsure:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΡΕ ΑΓΓΑΛΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΝ!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

λοιπον ακουστε να γελασσετε.εγω ημουν στο νσκμειο κ οταν εβγαλαν ορους κ σταματησαν τα φαρμακα περιμεναν να κανω διαστολη.κ οι πονοι πονοι.τπτ εγω.τι σκαλια 2 φορες τη μερα,τι χιλιομετρα για 3 μερες κ διαστολη 1...ερχεται ετσι ο γιατρος κ εκλαιγα.κ λεει στον αντρα μου.μπειτε στην τουαλετα να της κανεις αυτο που ξερεις κ εγω θα κραταω τσιλιες!!!χαχαχα

λενε οτι προκαλει συσπαση της μητρας κ προωθειται ο τοκετος!κ παλι ρωτα τον γιατρο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ κοπελα μου ,μην ανησυχεις και δες μονο τα θετικα1τη Δευτερα θα εχεις αγκαλια το μωρο σου!!!τι πιο σπουδαιο απο αυτο?τοσοι κοποι και υπομονη 9 μηνων ανταμειβονται την Δευτερα!!!ευχομαι να μην πονεσεις καθολου,αν και με την επισκληρηδιο πλεον αυτο ειναι δεδομενο!επισης ευχομαι να γεννησεις γρηγορα και με φυσιολογικο τοκετο!μια φιλη μου της ειχε πει τα ιδια ο ιατρος της οτι δηλαδη θα περιμενει εως το Σαββατο και αμα δεν θα πανε για τεχνητους πονους η καισαρικη και τελικα την πιασανε οι πονοι το Σαββατο το πρωι!!!ευχομαι Δευτερα πρωι να σε πιασουν οι πονοι και να πανε ολα τελεια!!!!!!!!1

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έχουν δίκιο τα κορίτσια.Βοηθάει πολύ το σεξ να αρχίσει ο τοκετός.Κ κάτι ακόμα καλύτερο είναι ο ερεθισμός των θηλων του στήθους σου.Κατεβάζει την ορμόνη που προκαλεί τον τοκετό!Άμα το κάνεις κανα μισάωρο με μια ώρα συνεχόμενα κ στα δύο στήθη ταυτόχρονα μπορεί να γεννήσεις κ απόψε!Και εκ πείρας στο λέω κ περιπτώσεις ξέρω προσωπικές!Άμα το κάνεις σε λίγη ώρα θα αρχίσεις να νιώθεις πονακια περιόδου που σημαίνει ότι ο τοκετός άρχισε!! Όπως κ να χει με το καλό να κρατήσεις το μπουμπούκι σου αγκαλίτσα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετοιμάσου να ζήσεις την πιο όμορφη, την πιο συγκλονιστική, την πιο ανεπανάληπτη εμπειρία της ζωής σου!!! Τη σκέφτομαι συνέχεια αυτή τη στιγμή. Τα σκαλιά δεν βοηθάνε πάντως. Μένω στον 4ο και δεν έχουμε βάλει ακόμα ασανσέρ. Καταλαβαίνεις λοιπόν το τι σκαλί ανεβοκατέβηκα στην εγκυμοσύνη..Για τις θηλές ξέρω και εγώ ότι προκαλούνται συσπάσεις όταν τις ερεθίζεις. Το ίδιο και με το σεξ. Εγώ είχα κλείσει ραντεβού για πρόκληση την 40η εβδομάδα αλλά το πρωί της ημέρας του ραντεβού με έπιασαν οι δικοί μου πόνοι. Το παιδί πολύ ψηλά, διαστολή σχεδόν καθόλου. Να μην αφήσεις το γιατρό να πάει σε καισαρική γρήγορα αν δεν υπάρχει λόγος..Εγώ 9 ώρες περίμενα. Στις 6 ώρες αναμονής ήρθε ο γιατρός και μου είπε να έχω στο μυαλό μου την καισαρική..Του επιτέθηκα και του είπα ότι δε θέλω με τίποτα αν δεν υπάρχει λόγος σοβαρότατος και είπα ότι θα περιμένω και όσο πάει..Η μαία (να'ναι καλά) με βοήθησε απίστευτα. Με πέθανε στις ασκήσεις και στις εξωθήσεις και το μωρό κατέβηκε. Μην πας φοβισμένη. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Με το καλό να κρατήσεις το μωράκι σου αγκαλίτσα. Θα περιμένουμε τα νέα σου. Καλή λευτεριά!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να ερθει το μωρακι σου ολα καλα θα πανε αν δεν σου εχει πει ο γιατρος σου αυτο με το σεξακι μην το κανεις πιανει αλλα πρωτα ρωτησε τον και γω πριν 2 χρονια περιπου που ημουν στις μερες μου και δεν ελεγε να βγει ο μικρος μου το χα ριξει στο περπατημα αλλα τιποτα ειχα παει στον γιατρο μου λοιπον για να κλεισουμε ραντεβου και μου ειπε να παω στο νοσοκομειο γιατι εχει γερασει ο πλακουντας και το μωρακι δεν τρεφεται αλλο και δεν υπαρχει λογος να περιμενουμε εγω σοκ ξεκινησα για φυσιολογικο αλλα τουρλωσε κολαρακι και δεν μπορουσε να κατεβει γιατι ηταν και ψηλος και ετσι γεννησα με καισαρικη τα ξεχνας ολα οταν ακους το κλαμα και οταν στο δινουν να το κρατησεις

σου ευχομαι ολα να πανε καλα και με ενα πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maloperos καλημέρα και από εμένα!

Μην αγχώνεσαι καθόλου και απόλαυσε την κάθε στιγμή γιατι είναι μοναδική!

Διάβασε την ιστορία μου:

Το μωρό μεγάλο, ψηλά, ο τράχηλος σκληρός. Πάω για τεχνητούς πόνους. Μου έβαλε ο γιατρός μέσα μου ένα υπόθετο σαν κορδελάκι(αντι για ορό τώρα βάζουν αυτό) 06:30 το πρωι. Στις 12:00 το μεσημέρι δεν είχα ούτε πόνους, ούτε διαστολή. Εκεί λοιπόν που χαχάνιζα με την αδερφή μου, ώρα 13:30, νιώθω ένα "τακ" μέσα μου και λίγα υγρά να φεύγουν. Εγώ χάρηκα πάαααρα πολύ! Αρχισα να χοροπηδάω από την χαρά μου και να φωνάζω "γεννάω - γεννάω!!!! ". Πλησίαζε η ώρα που θα κρατούσα στα χέρια μου το μωρό μου, το παιδί μου, την μεγαλύτερή μου αγάπη!

Διαστολή 2, απώλεια λίγων αμνιακών υγρών, το μωρό ακόμα στα ύψη. Ο γιατρός, όπως και εγώ, ήθελε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να κάνουμε φυσιολογικό τοκετό. Με ετοιμάζουν, κάνω το μπανάκι μου και στις 14:00 μπήκα στο χειρουργείο. Μου έβαλε ξανά ο γιατρός αυτό το υπόθετο και σχεδόν αμέσως άρχισαν οι πόνοι. Στις 18:00 και ενώ πονούσα, είχα διαστολή 8 αλλά το παιδί ακόμα πολύ ψηλά. Ήρθε ο αναισθησιολόγος να μου πάρει ιστορικό για να με ετοιμάσουν για καισαρική. Πολύ στεναχωρέθηκα.... :( Κάποια στιγμή μπαίνει ο γιατρός μου μέσα μαζί με έναν συνάδελφό του. Μου λέει: "θα κάνουμε μια τελαυταία προσπάθεια για φυσιολογικό". Τρελάθηκα από την χαρά μου παρόλους τους πόνους. Την ώρα που μου έσπασε ο γιατρός μου τα υπόλοιπα υγρά (δεν το είχε κάνει πιο πριν για να είναι καλύτερα το μωράκι μου) ο άλλος γιατρός μου έσπρωξε δυνατά την κοιλιά προς τα κάτω, και τσούπ! μπήκε το μωρό στην λεκάνη!!!! Εμπεδώθηκε!!!! Αυτό σήμαινε φυσιολογικός τοκετός!!!!! Στις 20:10 έφερα στον κόσμο το πανέμορφο αγοράκι μου 3.830γρ και 53εκ!!! :woohoo:

Οι πόνοι που ένιωθα ήταν αφόρητοι αλλά δεν με ένοιαξε στιγμή! Παίρνεις τόοοση δύναμη εκείνη την ώρα σκεφτόμενη το μωρό! Να φανταστείς οτι ένοιωσα το μωρό όταν έβγαινε το κεφάλι του και στην επόμενη εξώθηση κατάλαβα οταν το μωρό "ξεδιπλώθηκε" και βγήκε σαν ψαράκι!!!! Εκείνη τη στιγμή σταμάτησαν όλοι οι πόνοι!!!!!!!!!!!!! Αλήθεια στο λέω!!!! :laugh: Σαν να μην είχα ποτέ και καθόλου πόνους! Επίσης μετά που πήγαμε στο δωμάτιο ήμουν τόσο καλά, που σηκώθηκα και έκανα μπάνιο και λούστηκα!

Υπ'οψιν πως γέννησα σε δημόσιο νοσοκομείο, χωρις επισκληρίδιο. Ήταν όλα άψογα!

Χωρίς να σε φοβήσω, να γνωρίζεις πως οι τεχνητοί πόνοι είναι λίγο πιο δυνατοί και πιο συχνοί από τους φυσιολογικούς. Αν κάνεις όμως επισκληρίδιο θα πονέσεις λιγότερη ώρα.

Μην χάνεις την πίστη σου καλή μου και όλα θα σου πάνε υπέροχα!!!

Ζήσε πραγματικά την κάθε στιγμή γιατί είναι μοναδική και υπέροχη εμπειρία!

Όπως και να γεννήσεις δεν παίζει σημασία. Σημασία έχει να είναι υγιές το παιδί και οτι θα γνωρίσεις επιτέλους αυτό το πλασματάκι που ζουζόυνιζε εκει μέσα στην κοιλίτσα σου!!

Συγνώμη για το μεγάλο πόστ αλλά ήθελα να μοιραστώ μαζί σου την εμειρία μου!

Να σκέφτεσε θετικά και να έχεις πίστη!!!!

Με το καλό να γεννήσεις! Θα περιμένω οταν γυρίσεις στο σπίτι μαζί με το νινί σου να μας πεις την εμπειρία σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ!ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΛΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΟ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΑΣ.ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλο να ερθεισ..

καλο κανει το περπατημα...

κ σε μια εμρα κατεβαιβει το μωρο..

μη αγχωνεσαι..ολα θα πανε καλα...

δευτερα θα γινεις μανουλα :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με οποιο τροπο κ αν γεννησεις το σημαντικο γεγονος ειναι οτι τη Σευτερα θα εχεις αγκαλια το μωρο σου! Με ενα πονο !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΑΙΚΙ ΟΠΟΤΕ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ!!!!!!

ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ!!!!!!!!

Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!!!!!

ΝΑ ΘΥΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥ!!!!!!

ΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μην φοβάσαι τίποτα!!!!

Θα έρθει η Δευτερα το απόγευμα,θα κρατάς το αγγελούδι σου αγκαλια!!!

Αυτό ε΄χει σημασία!!!!

Εμενα το μωρό ήταν ψηλα και σε μία μέρα κατέβηκε,γέννησα μέσα σε 4 ώρες...!!!!Ηταν τέλεια!!!!Αψογα!!!!Με φυσιολογικό τοκετό,χωρίς επισκληρίδιο!!!Μη φοβάσαι τίποτα!!!!

Οπως είπαν και τα κορίτσια,περπάτα πολύ,κάνε βαθιά καθίσματα( με αυτα σώθηκα) ή τρίβε τις θηλές σου - σα να ψάχνεις σταθμό στο ραδιόφωνο- μου το είπε η μαία μου αυτό και το ανέφερε πολύ σωστά και μία κοπέλα πριν από εμε΄να!!!!

Οπως και να εχει,θα έρθει γιαυτό ανοιξε την αγκαλιά σου!!!!

Με το καλό !!!! Και με ένα πόνο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σε καταλαβαινουμε με εναν πονο...να αρχισουν τα πονακια σου απο σημερα κανε και σεξακι και δευτερα να γεννησεις κοπελαρα μου το αγγελουδι τελειως φυσιολογικα......να εισαι καλα!!! Αχ εγω τα εχω πισω...25/09/2010 γενναω πρωτα ο θεος....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera !!!! ego tha sou pw na perasis ena uperoxo weekend me ton adrouli sou k tin kilitsa sou,na voltaris na kanis malli ,vixia genika tis kreme sou k ta aromatasou na paris tin tsadoula sou k na pas me to kalo tin Deutera me poli xara k anesi k ola tha erthoun toso authormita pou den tha to pisteuis !!!!!! auti i mera tha mini gia pada stin zoi sou min tin xalas me anxos .....ego suginoume kathe fora pou ta skeftome! sou euxome mesa apo tin kardia mou kali genna k me to kalo na kratas to mwraki sou agalitsa :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σου έρχεται!!!! ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ!

Ότι και να φαντάζεσαι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που θα αισθανθείς εκείνη τη στιγμή. Εγώ έζησα την απόλυτη ευτυχία, όπως δεν την έχω ξανααισθανθεί ποτέ στη ζωή μου. Δεν περιγράφεται...

Φόρα το καλύτερο χαμόγελό σου, πήγαινε κομμωτήριο και ετοιμάσου να υποδεχθείς αυτή τη μέρα όσο πιο όμορφη και ξέγνοιαστη γίνεται. Αυτό που μπορείς να σκέφτεσαι είναι ότι σε λίγο θα γνωρίσεις από κοντά το μωρό σου και τα άλλα άστα στο γιατρό σου.

Ειλικρινά εμπιστεύσου το γιατρό σου και ζήσε το μεγαλείο!!!!!

(Μόνο να κερδίσεις έχεις με αυτό τον τρόπο)

Με το καλό!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τις ευχές σας και για τα πολύ παρήγορα λόγια σας!!! :cheer:

Και οι γνωστές και οι φίλες μου που έχουν γεννήσει, όλες μου λένε να μην φοβάμαι, ότι δεν είναι τπτ και ότι θα είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου ύστερα που δεν θα θυμάμαι τπτ! Για να το λένε τόσα άτομα, ε τι στο καλό, έτσι θα είναι... ;)

Δεν θυμάμαι τα ονόματά σας για να σας ευχαριστήσω μία μία (πολύ θα το ήθελα), αλλά να είστε και πάλι όλες σας καλά!!!

Μ' αρέσει πάρα πολύ όταν ακούω ιστορίες από την γέννα της κάθε κοπέλας. Ευχαριστώ που μοιράζεστε μαζί μου τις εμπειρίες σας!!!

Όταν γεννήσω με το καλό, μόλις μπορέσω, θα έρθω να το μοιραστώ μαζί σας :)

Να ρωτήσω και κάτι τελευταίο... Μέχρι στιγμής δεν νιώθω την χαρά που θα έπρεπε και νιώθω κάτι σαν μελαγχολία... :( Φοβάμαι μήπως δεν θα είμαι καλή μαμά και ανησυχώ μήπως δεν θα αγαπάω το μωρό μου όσο πρέπει! :ohmy: Είναι φυσιολογικό αυτό;; Το έχουν νιώσει άλλες κοπέλες;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΚΡΗΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΙΩΘΑ ΚΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ "ΜΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?ΔΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ?"ΛΙΓΟ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΗΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΑΜΑ!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟΥΛΙ ΣΟΥ!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κορίτσι μου χαίρομαι πολύ για τα νέα σας!! Είναι πολύ όμορφες στιγμές🫠 Ναι εμείς έχουμε ραντεβού αυτή την Παρασκευή που θα έχουν βγει και τα αποτελέσματα των πρώτων μας εξετάσεων!!! Ανυπομονώ να δω το μπουμπούκι μου❤️🙏
    • Αχ μπράβο!! Άντε με το καλό, ρίξε μια βουτιά και για εμάς που με βλέπω από Αύγουστο με την άδεια του συζύγου.. και αν δηλαδή γιατί έχουμε πολλά να φτιάξουμε στο σπίτι για να είναι ασφαλές για παιδί.. Καλέ!! Εσύ είσαι ήδη στην 14η!! Σε 3 μέρες μήπως εννοείς κλείνεις την 14η και μπαίνεις στην 15η;!!! Εδώ έχω μπει εγώ 14η που είμαι πιο πίσω από σένα.. με δείχνει 3μηνων και 3 ημερών ή 95 ημερών..!! Άρα έχω μπει στον 4ο μήνα και στο γράφει μάλιστα, το κοντέρ της εφαρμογής που έχει μηδενίσει για το δεύτερο τρίμηνο!! Μπες παιδί μου εδω στο αντίστροφο countdown που τα έχει όλα όμορφα και περιποιημένα ακριβώς!! https://www.babymed.com/tools/pregnancy-countdown-calculator Άδειασα όλη τη ντουλάπα!! 😭😭😭 Δεν μου κάνει τίποτα!!!! Και μάλιστα είχα ένα φορεματακι 20ετιας που δεν φοράω γιατί μου ήταν μεγάλο και το πήγα για μάζεμα στις τιράντες για να στέκεται.. κορίτσια μου, δεν μου πέρναγε από το στήθος!!!! 😭😭😭😭😭 Ότι έχω αυτή τη στιγμή δεν μου κάνει στο στήθος!!!! Έχω ωραιότατα αέρινα φορεματακια που δεν μου κάνουν!!! Είμαι να σκάσω..!!! Καλά για τα πρώην εφαρμοστά δεν κάνω ούτε καν τη προσπάθεια.. ούτε στα χέρια μου δεν θα περνάνε!! Ξέρω ότι παίρνω και κορτιζόνη.. αλλά βρε κορίτσια μόνο εγώ έχω πρηστεί έτσι;;;;;  Εγκυμοσύνης δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος από τώρα να ξοδευομαι.. με απλά φορεματακια βγαίνει το καλοκαίρι άνετα και τα κρατάς και για άλλη χρονιά άσχετα εγκυμοσύνης.. από Σεπτέμβρη με το καλό.. Δεν το έχω πάρει ακόμα!!! 😩😩😩 Είμαστε λίγο στριμωγμένοι αυτό το διάστημα μέχρι να πληρωθώ και εγώ οπότε περιμένω.. 😖😖 θα το πάρω όμως!!! Δεν υπάρχει περίπτωση!!!! Χιχιχιχι!! 😁😁 Ναι πες μου τέτοια και εσύ να πάρουν ακόμα περισσότερο αέρα τα μυαλά μου!!! 🤣🤣🤣🤣🤣 Μαρή με φαντάζεσαι;;; Δεν φτάνει η τρέλα μου!!! 😂😂😂 Δώσε μου και θάρρος!!!! 😝🤣🤣  Αχ τώρα φουντωσες τις ελπίδες μου να το ψάχνω και από τώρα!!!! 😅😅😅 Μακάρι κοριτσάκι μου!!! Από το στόμα σου και σε όποιου ακούει το αυτί!!! 🙏🙏🙏🙏🙏 Και εσύ να χαίρεσαι το αρχοντόπουλο και ας είναι και αντάρτης το αγόρι!!! 😍😍😍😍😍😍 Όλες καταλαβαίνουμε κοριτσάκι μου την αγωνία και την αβεβαιότητα που βιώνεις.... Λογικά τώρα θα είσαι ήδη στο γιατρό.. ότι και αν έχει γίνει, είμαστε εδώ για εσένα! Σημαντικό να έχεις τον άνθρωπο σου μαζί..  P.S. Τα ultro δεν φέρνουν αναγουλες!!! Το να είναι από το σπορακι ούτε καν σα σκέψη;;; 😉😆😆 Περιμένω τα νέα σου!!! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
    • Κορίτσια μου τελείωσα λοιπόν την αυχενική μου και είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ με το μωράκι μου ❤️❤️ Δε μπορώ να το πιστε΄ψω πως φτάσαμε μέχρι εδώ, είμαι τόσο συγκινημένη που δε μπορώ να το πιστέψω, σαν όνειρο μου φαίνεται ότι το διπλό ουράνιο τόξο μου μεγαλώνει μέσα μου κι έρχεται σε μερικούς μήνες στην αγκαλία μου 🌈🌈 Μακάρι να μπορούσα να επισκεφτώ τον εαυτό μου τότε που βρισκόμουν στην οδύνη των απωλειών και να μου δώσω μια αγκαλιά, να μου πω ότι οι καλύτερες μέρες έρχονται 🙏✨ Καθώς δε μπορώ να ταξιδέψω πίσω στο χρόνο λοιπόν, σας αγκαλιάζω όλες μαζί, όσες περιμένετε, όσες αγωνιάτε και όσες ακόμα πενθείτε απώλειες και σας ΦΩΝΑΖΩ, σας ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΩ, ότι τα μωράκια σας θα έρθουν 💖💖 υπομονή και επιμονή!!  💖💖  💖💖  Μοιράζω μπεμπεδόσκονη σε όλες 💫💫💫💫💫💫💫 👶  👶   👶   👶   👶   👶   👶   👶   👶 
    • Α ωραια Ευχαριστω κορίτσι μου! Θα δω κ εγω τι θα μου πει η γυναικολόγος μ την Δευτέρα! 
    • Κορίτσια μου μόλις βγήκα απ' το ραντεβού της αυχενικής!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ❤️ Το μωράκι βέβαια αυτή τη φορά κοιμόταν του καλού καιρού που λέμε 😂 😂 😂 😂 εννοειται @Kiddo εκεί εσένα σκέφτηκα, μου φύγε ο γελωτας, και λέω Παναγιά μου πες ότι απλά κοιμάται το μωρουλι μου 🙏🙏🙏 μου λέει ο εμβρυολογος γιατί δεν έφαγες κάνα γλυκό 30' πριν; Του λέω δε μου το ανεφερε κανείς όταν ρώτησα για προετοιμασία 🙄  Ε τελικά μου κουνούσε την κοιλιά με τον υπέρηχο, Μ έβαλε να κουνηθώ πάνω κάτω μπας και ξυπνήσει 😂😂 τελικά μας έκανε τη χάρη αλλά είχε σίγουρα τα νεύρα του και δεν γυρνούσε να δούνε όλες τις πλευρές. Ε κουτσά στραβά όμως ο γιατρός τα κατάφερε να δει αυτά που ήθελε, όλα μας είπε είναι φυσιολογικά, ακόμα και για τρισωμιες βγήκαν η 13 και 18, πιθανοτητες 1 στις 20000 και για σύνδρομο ντάουν 1 στις 10000.  Φύλο ούτε καν, το μωρό σου λεει εμ ξυπνήσατε εμ θέλετε και να σας κάνω νάζια;;; 🤣🤣🤣🤣 Δε μπορώ να πω, ο γιατρό προσπάθησε να το κάνει κουνηθεί μπας και έχουμε εικόνα ανάμεσα στα πόδια αλλά δεν ψήθηκε 😅 Τέλος πάντων, τα βρήκε όλα φυσιολογικά αυτό έχει σημασία εννοείται ❤️ μετά μας εξήγησε τις επιλογές μας για ΝΙΠΤ και αμνιοπαρακέντηση αν θέλουμε, αλλά ο ίδιος δε το κρίνει απαραίτητο. Αν το αποφασίσουμε πρότεινε το πιο βασικό πακέτο ΝΙΠΤ αλλά κορίτσια νομίζω είναι ανώφελο με τέτοια ποσοστά κι επιπλέον η ασφάλεια δε το καλύπτει εδώ. Είναι στα 370€ για τρισωμιες 13,18,21 + 30€ για φύλο προαιρετικά. Τώρα ρωτάω τις φίλες μου και τις κουνιάδες μου τι πιστεύουν κι αυτές και μέχρι στιγμής μου λένε ότι οι τιμές μας είναι σούπερ και δε θα έκαναν.  Αυτά από εμάς 😍  Αααα καλέ και ΠΗΤ έχω μαζί με @Kate1992 8/01/2025!!! Ε χέρι - χέρι απ' την αρχή πάμε βρε κορίτσι ❤️❤️❤️
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...