Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε ολες σας!Θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια απορια αλλα κ ανησυχια μαζι.Το αγορακι μου ειναι 2 ετων κ κατι κ εχουμε ενα θεματακι με το πουλακι του..Το πετσακι του ειναι αρκετα σφιχτο(δηλ. βγαινει λιγο μονο το κεφαλακι εξω)κ μας ειπε ο παιδιατρος μας οτι πρεπει να το κατεβασει εκεινος.Αποτι μας ειπε θα πρεπει να παμε 2 ωρες νωριτερα για να του βαλει μια κρεμα πανω κ θα του το κανει μετα.Εσεις εχετε παρομια εμπειρια?ποναει πολυ?εχω ακουσει πως ουτε τσισα δε μπορουν να κανουν μετα απο τον πονο...... :unsure:

Δημοσίευση

Αχχχχχχ,

δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά πονάει πολύ!!!!

Έτσι κάναμε κι εμείς στο γιό μου πριν 3 μήνες και για μια εβδομάδα περίπου πόναγε, δεν συζητώ την ίδια μέρα πόνο και κλάμα που έριξε.

Ούτε να το θυμάμαι δεν θέλω.... :(;)

Δημοσίευση

ναι, όντως με τα τσίσα είχαμε θέμα.

του έδινα πολύ νερό να πίνει ώστε να κατουράει και τις περισσότερες φορές του έβγαζα την πάνα και τον πήγαινα στην μπανιέρα να κάνει τσίσα και να τον πλύνω μόνο με νερό και χαμαμήλι το οποίο καταπραύνει λίγο τον πόνο.

Δημοσίευση

ευχομαι να εχουν παει ολα καλα!εγω τον ειχα παει σε παιδοχειρουργο γιατι οι παιδιατροι δεν εκαναν σωστη δουλεια και αυτο ξανακλεινε!Εχει πολυ τσουξιμο,οταν περναει η αναισθητικη κρεμα ειδικα στην τσισα, καναμε νυχτες να κοιμηθουμε και μερες να υσηχασουμε...

Δημοσίευση

βασικα εμας μας ειχε δωσει κρεμα και του εβαζα 15 μερες πριν το κατεβασει.

ετσι οταν το κατεβασε δεν πονεσε ιδιαιτερα...μετα ομως κλαμα κλαμα και παλι κλαμα!!!

δεν μπορουσε να κανει τσισα του γιατι τον ετσουζε...τον ενοχλουσε και η υγρασια μεσα στην πανα....θυμαμαι καθε φορα που ηθελε να κανει τσισα κραταγε το πουλακι του πανω απο την πανα και διπλωνοταν...

ετσι τον αφηνα να τα κανει εκτος πανας!!! και δεν φανταζεσαι ποσο ανακουφιση ενιωθε ετσι!!

επισης ενα αλλο που τον βοηθησε να περασει γρηγορα ηταν τα μπανια με νερο και χαμομιλι εβαζα μια λεκανη νερο με χαμομιλι και τον εβαζα μεσα κανα μισαωρο(καθε μερα 2-3 φορες)εκει μεσα στο νερο του το κατεβαζα και τον επλενα.

παντως αυτο να το κανεις αφηνε τον χωρις πανα και ας κανει οπου βρει που λεει ο λογος(εμενα μου τα εκανε χαλια τα χαλια αλλα δεν πηραζει)

μια βδομαδα ειναι η ολη υποθεση μετα ηρεμει.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Ώς αγορομάνα κι εγώ ελπίζω να μην χρειαστούμε κάτι ανάλογο. Μια ερώτηση μόνο. Όταν ήταν 6-7 μηνών, δεν σας είχε πει ο παιδίατρος να του το κατεβάζετε σιγά σιγά κάθε βράδυ ώστε να μην φτάσει να σφίξει τόσο πολύ? Ο δικός μου είναι 1 έτους (την Τετάρτη) και το κάνουμε μαλακά μαλακά κάθε βράδυ, αμέσως μετά το μπάνιο, έτσι τώρα βγαίνει όλο το κεφαλάκι.

Δημοσίευση

Εμένα ο παιδίατρος μου είπε να μην το πειράζω..Ακόμα και πριν ένα μήνα που πήγα που ήταν 12 μηνών τα ίδια μου είπε. Εντωμεταξύ είναι πολύ κλειστό και φοβάμαι ότι τα ίδια θα περάσουμε και εμείς..:(

Μama ToBe μακάρι να μας είχε πει και εμάς έτσι ο παιδίατρος και τώρα να ήταν όλα οκ..Τι να πω;; Γιατί ο καθένας λέει τα δικά του;;;

Δημοσίευση

καλησπέρα κ εχω ενα θεματακι με αυτο η παιδιατρος μου ειπε να παω σε παιδοχειρουργο να το κανει παω στο παιδοχειρουργο μασ δινει μια κρεμουλα να την βαζουμε για 20 μερες κ πλυσεις με χαμομηλι το εκανα ξαναπαμε αυτο πριν 15 μερες τον βλεπει εχει κατεβει μεχρι τη μεση μου λεει να ξαναβαλω αλλες 15 μερες δηλ μεχρι τη τριτη που θα ξαναπαμε γιατι ο παιδοχειρουργος ειναι στο παιδων κ τρεχω τοσο καιρο στο παιδον κ δεν του κανει τιποτα...μου ειπε οτι για να το κατεβασει θα επρεπε να χε κατεβει ακομα πιο πολυ...

εγω τα ειπα στη παιδιατρο μηπως τααλαιπωρουμε τσαμπα κ να παω κ σε κάποιον αλλο αλλα μου λεει δεν ειναι τοσο σοβαρο το καλοκαιρι να τον αφηνω λιγο ελευθερο χωρις βρακακι κ συνηθως αρχιζουν να το εξευρενουν μονοι τους κ μπορει να κατεβει κ απο μονο του

αχ ποσο αγχος με το πουλακι μας εχω αποκτησει!!!!!!!!!!! :woohoo:

Δημοσίευση

MamaToBe έγραψε:

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Ώς αγορομάνα κι εγώ ελπίζω να μην χρειαστούμε κάτι ανάλογο. Μια ερώτηση μόνο. Όταν ήταν 6-7 μηνών, δεν σας είχε πει ο παιδίατρος να του το κατεβάζετε σιγά σιγά κάθε βράδυ ώστε να μην φτάσει να σφίξει τόσο πολύ? Ο δικός μου είναι 1 έτους (την Τετάρτη) και το κάνουμε μαλακά μαλακά κάθε βράδυ, αμέσως μετά το μπάνιο, έτσι τώρα βγαίνει όλο το κεφαλάκι.

kai ego ta idia me tin mamatobe ...

apo triwn minon tou kano masazaki meta to mpanio k pleon exei anoiksi ...

mamatobe afou vgainei olo pleon giati na xreiastite ???

alla den katalaveno giati poloi giatroi lene na min to peirakseis ???

kalo kouragio se ola ta mikra agorakia :kiss:

nK2Vm4.png

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ "ΠΕΙΡΑΞΑ" 1-2 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΓΚΡΥΣΗ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ..Κ ΠΛΕΟΝ 'ΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ" :P

ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ..ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Κ ΑΠΟ ΜΑΜΑΔΕΣ Κ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ

ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ :dry:

ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΜΑΣ :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια διάσταση απόψεων σε ενα τόσο απλό θέμα. Είναι λογικό πως αν δεν το πειράξεις, θα μείνει κολλημένο. Μόνο του θα ανοίξει δια μαγείας μια ωραία πρωία? Εμάς μας συνέστησε να του βάζουμε λίγη fucicort στην ακρούλα και να του το κατεβάζουμε λίγο λίγο, τόσο ώστε το παιδί να μην κάνει καμμία γκριμάτσα πόνου. Στην αρχή δεν κατέβαινε καθόλου αλλά σιγά σιγά έφτασε να κατεβαίνει τελείως. Θέλει επανάληψη και συνέπεια αλλά νομίζω οτι αξίζει, έτσι ώστε να αποφύγει το μωρό την επέμβαση ή εκείνη την ανατριχιαστική στιγμή του απότομου κατεβάσματος από το γιατρό. Μπρρρρρρρρρρρρρ... :(

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω του το κατεβαζα και αυτο ξανακλεινε!Εκανε ενα...κρρραακ,θυμαμαι ,κοντεψα να λυποθυμισω γιαυτο τον πηγα σε ειδικο.Οι παιδιατροι δεν νοιωθουν να κανουν μια σωστη δουλεια!

Δημοσίευση

Καποιοι γιατροι λενε πως δεν πρεπει να το πειραζουμε καθολου το πουλακι τους... καποιοι αλλοι το πειραζουν οι ιδιοι οταν νομιζουν οτι ηρθε η ωρα...!!

Εμενα η παιδιατρος μου ειχε πει απο 4 μηνων να του βαζω μια σταγονιτσα baby oil και σιγα σιγα μετα το μπανιο να του το κατεβαζω λιγακι... και καθε φορα που πηγαιναμε στο ιατρειο της το κοιταζε κι'εκεινη πως παει... μεχρι 6 μηνων ειχε σχεδον κατεβει...!!!

Τωρα το κανω που και που για να μην ξανακλεισει αλλα ειναι πια μια χαρα και δεν χρειαζεται επεμβαση...!!!

Ειναι κριμα για τα παιδακια να περνουν αυτους τους πονους... ξεκινα καλυτερα να το κανεις ετσι και σε κανενα μηνα αν δεν εχει καλυτερεψει πηγαινε παλι στο γιατρο...!!! :kiss:

Δημοσίευση

Καλα εμας 4 μηνων ο παιδιατρος του το κατεβασε χωρις αλοιφες, χωρις τιποτα και τρελαθηκε στον πονο το μωρακι μου... εκανε 12 ωρες να κανει τσισα του. Κι οταν τελικα εκανε εκλαιγε μιση ωρα... :( Ακομα το θυμαμαι και βουρκωνω δεν μπορω...

Δημοσίευση

Κορίτσια,

Εμάς η παιδίατρος μας είπε να μην το πειράξουμε μέχρι να χρονίσει - έτσι και κάναμε. Μετά το χρόνο και αφού τον έκανα μπάνιο ξεκίνησα κάθε βράδυ να κατεβάζω σιγά σιγά το πετσάκι, μέχρι που κατέβηκε τελείως. Τώρα κάθε βράδυ το κατεβάζω μια φορά για να διατηρηθεί το "άνοιγμα".

Καλά κάνω που το κάνω κάθε βράδυ ή είναι συχνά?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...