Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

σεσιλια θελω συνταγη για τα μπιφτεκια!

οσο για τις επομενες γλυκες κοπελες που αναρωτιεσαι ποιες ειναι δες λιγο προσεκτικα τα θεματα απωλειας κ τα θεματα θηλασμου!εκει μπαινουν ολοι οι καλοι ανθρωποι κ ξεκινανε το ψεμα τους χωρις σεβασμο στο κοφτερο μυαλο μας χαχαχα

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Στια απωλεις δεν μπαινω..πρεπει να εχω μπει δυο αντε τρεις φορες...μη με πηροβολειτε..ειαι κατι που δεν με αφορα και δεν εχω κατι να πω, ουτε ξερω πως να συμπαρασταθω στα κοριτσια..για θηλασμο..υποτιθετε οτι τα διαβαζω ολα...χμμ, με βαζεις σε σκεψη...

Λοιπον θα κανουμε ανταλαγη..χαχαχα σαν ασφαλητης..εγω συνταγη..εσυ ονοματα....χιχιχι

με πμ...βαριεμαι να ψαχνω...

Δημοσίευση

χαχαχα σεσιλ νοου ντιαλ θα σου πω ανοικτα οταν ερθει η στιγμη!

χμ...θεε μου για τον αντρα που αγαπω...σου στελνω ενα ονομα μην κ δε στειλεις συνταγη γιατι με εχει φαει ο αγγελος να του φτιαξω σπιτικα!

Δημοσίευση

ρε συ κατερινα μην ανακατευεις τον εαυτο σου με τετοια ατομα! εαν σημερα σου ελεγα ειμαι εγκυος θα εμπαινες να μου πεις α και εγω ημουν καποτε και ξαφνικα απεβαλα? με την κοινη λογικη βρε χαρα μου θα το εκανες εσυ αυτο?

τελος παντων εσυ χαρα μου εχεις κ ενα ονομα εδω μεσα...η κατερινα με τον γυψο!χιχι

καταλαβες τι εννοω?

Δημοσίευση

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!!

ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΜΕΝΑ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

1. ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΕΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.....

2. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΩ, ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΟ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΠΕΛΕΣ.....

3. ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΙΝΙΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;;;

ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ!!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ....ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ!!!! :S

Δημοσίευση

Στην εστειλα παραπονιαρααααααα!!!

Να ξερεις οτι υοπαρχει βερσιον που αντι για αλευρη και μπυρα βαζεις πουρε πατατας τα πλαθεις και τα ψηνεις...εγω σημερα ετσι τα εκανα..αν και καμμενα ειναι μουρλια..βαλε και κανετα τυρακι μεσα παει...μνιαμ..και αλατι γιατι εγω τα τροω αναλατα

Δημοσίευση

χαρα μου συγγνωμη αλλα ημουν ξεκαθαρη δεν εγραψα για να το σχολιασουν ατομα που τους ενοχλουν τετοια θεματα...αλλα για να το δουν καποια ατομα κ να τζασουν!

εσενα γιατι σε ενοχλει τοσο? μια αποψη εξεφρασα δεν ειπα ειστε αναγκασμενοι ολοι να απαντησετε!

Δημοσίευση

Μαμα χηνα πως την εχεις δει????? :P:P:P:P

Εεεεεεεεεεε?????

ΜΑΣ ΠΕΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ?????

Χωρις πλακα τωρα,τι εγινε?Πες καλεεεεεεεεε.Ονοματα διευθυνσεις τηλεφωνα αφμ ΟΛΑ :laugh: :laugh:

(sorry αν ειναι διπλο το μνμ αλλα με πεταξε εξω :angry: )

Δημοσίευση

γλυφιτζουρακι μου συγγνωμη που στο λεω αλλα εγω αυτοσχεδια βομβα δε πεταω...εχω πυρηνικη απλα περιμενω να φυγουν τα συννεφα για να πεταξουν τα αεροπλανα!χαχαχαχα

δεν εγραψα για να πω ονοματα αλλα για να φυγουν να πανε αλλου!ξερουν αυτα τα ατομα ποια ειναι!

Δημοσίευση

Ε ΟΧΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ....ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ!!!!!!!

ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ....ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΟΜΑΣΤΕ....

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΟΔΙΑΟΛΟ-ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ!!!!!

Δημοσίευση

Ανυποφορες!!!!!

Λοιπον

Λοιπον εκδοχη 1

1 πακετο αναμεικτα λαχανικα

1 πακετο κατεψηγμενο καλαμποκι

αν θες λιγο πρασυνο κρεμυδακι η πρασο

πουρες πατατας..περιπου 6 πατατες λιωμενες

λιγα κασερια οτι θες, εγω βαζω γραβιερα

βραζει και στραγγηζεις καλα τα λαχανικα και το καλαμποκι

ανακατευεις τα παντα, πλαθεις μπιφτεκακια, αμα θες παναρεις με λιγο αλευρη η φρυγανια τριμενη και φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινησουν

Εκδοχη 2

Αντι για πουρε πατας μισο κουτακι μπυρα και αλευρη οσο παρει να γιενι ενα μειγμα σχετικα ρευτο, εδω βαζεις και λιγολαδακι, βαζεις μπιφτεκακια με ενα κουταλι σε λαδοχαρτο και ψηνεις ιδιους βαθμουσ

Ραμονακη..εσενα θα σου πετυχουν καλυτερα!!!

χιχιχιχι

Δημοσίευση

Cesilia έγραψε:

Ανυποφορες!!!!!

Λοιπον

Λοιπον εκδοχη 1

1 πακετο αναμεικτα λαχανικα

1 πακετο κατεψηγμενο καλαμποκι

αν θες λιγο πρασυνο κρεμυδακι η πρασο

πουρες πατατας..περιπου 6 πατατες λιωμενες

λιγα κασερια οτι θες, εγω βαζω γραβιερα

βραζει και στραγγηζεις καλα τα λαχανικα και το καλαμποκι

ανακατευεις τα παντα, πλαθεις μπιφτεκακια, αμα θες παναρεις με λιγο αλευρη η φρυγανια τριμενη και φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινησουν

Εκδοχη 2

Αντι για πουρε πατας μισο κουτακι μπυρα και αλευρη οσο παρει να γιενι ενα μειγμα σχετικα ρευτο, εδω βαζεις και λιγολαδακι, βαζεις μπιφτεκακια με ενα κουταλι σε λαδοχαρτο και ψηνεις ιδιους βαθμουσ

Ραμονακη..εσενα θα σου πετυχουν καλυτερα!!!

χιχιχιχι

ευχαριστω :kiss:

Δημοσίευση

ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΜΕΣΑ.....ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΟΝΑΧΑ!!

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ....ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΕΓΕΙΝ ΜΟΥ!!!

ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ...ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ!!

ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ!!!!!

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ''MAMA_XINA''.

Δημοσίευση

οταν ειπα να γραψει βιβλιο αναφερομουν στην αλλη καθαρα.

επιθεση δεν σου εκανα σε καμμια περιπτωση.

αφου θεωρεις την συζητηση χαμηλου επιπεδου μπορουσες καλιστα να μην απαντησεις.

θεωρεις τον εγκεφαλο μου καμενο?μαλιστα οτι πεις.

σε ξερω και απο χθες?δε νομιζω να εχουμε μιλησει και ποτε...ή μηπως εχουμε μιλησει?

Ραμονα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...