Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

κοριτσι μου επιτελους αποφασισε τι θελεις! απο τη στιγμη που μπηκες στο τρυπακι να μας πεις ψεμματα βρες επιτελους τι θες να πεις! μην αλλαζεις συνεχεια την ιστορια σου! την μια λες μια φορα την αλλη δυο..ξερεις καλα τι εννοω! διαλλεξε επιτελους την ιστορια που θες να μας πουλησεις κ μετα γραψτην!

βαρεθηκα να βλεπω καθε μερα μια προσπαθεια να χωνοντε καποια ατομα σε ολα τα θεματα να πουν τα ψεμματα τους!

ειναι κουραστικο ολο αυτο!

αφου εχουν τη διαθεση να πουν το ψεμμα τους ας πουν τουλαχιστον το ιδιο γιατι ειναι κουραστικο ολο αυτο!!! ελεος!

συγγνωμη που σας κουραζω αλλα και η υπομονη εχει τα ορια της σωστα?

και μην ξεκινησουν καποιες να λενε και καλα οτι το παιζουμε κατι που ψαχνουμε ποιος λεει ψεμματα κ τετοια γιατι πολυ απλα αν δε σας αρεσει παραβλεψτε το!

ευχαριστω

• Απαντήσεις 96
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

αννακι μου βαρεθηκα τα ψεμματα!δε μπορω να βλεπω τοσο δουλεμα εδω μεσα!

απο το πρωι εχω διαβασει ολα τα ποστ της οχι γιατι ειμαι καμμια ψυχωτικη αλλα γιατι ειπα μεσα μου "δεν ειμαι τρελη αυτη μας δουλευει" εχω δει τοση ανακριβια που μου ερχεται να σπασω το λαπτοπ!ειναι τοσο ανοητη νομιζει ή οτι εχουμε μνημη χρυσοψαρου ή οτι ειμαστε χαζες!

καποιες θα τρεξετε να πειτε οτι εγω φταιω που ασχολουμαι με αυτα τα ατομα αλλα συγγνωμη που σας το λεω δεν αντεχω να βλεπω να με δουλευουν μπροστα στα ματια μου! και δεν ειναι ενα δυο ατομα....μεχρι τωρα που σας γραφω εγω προσωπικα μετραω 3ατομα που επι μονιμου βασεως μπαινουν και μας δουλευουν!συγγνωμη αλλα νιωθω οτι μας θεωρουν ηλιθιες και δε το δεχομαι!αυτο ειναι ολο!ας αποφασισουν τουλαχιστον τι ψεμμα θελουν να πουν γιατι ελεος πια!μονο χαζες δεν ειμαστε!

Δημοσίευση

Γιατί βασανίζεσαι και χαλιέσαι με τέτοιες καταστάσεις?

Πρέπει όλοι να έχουμε στο νου μας οτι "μιλώντας" σε ένα ανοιχτό forum στο internet είναι πολύ πιθανό να πιάσουμε κάποια στιγμή και κουβέντα με κάποιον που είναι fake στον α' ή β΄βαθμό.

Μην δίνεται πολύ προσωπικά στοιχεία που-θε-να στο internet και μην πέρνετε ως δεδομένες συμβουλές από άτομα που δεν γνωρίζετε.

Δυστυχώς είναι μέσα στα άσχημα που πρέπει να δεχτούμε.

Εχει τόσα αξιόλογα άτομα εδώ μέσα που δεν αξίζει,πραγματικά, να ασχολούμαστε με τέτοιες περιπτώσεις!

Δημοσίευση

συγγνωμη που γινομαι για μια ακομη φορα κουραστικη αλλα πραγματικα ΒΑΡΕΘΗΚΑ!

ειναι ελεεινο σε μια παρεα που επικρατει τετοιος πανικος για παιδι και που καποια κοριτσια προσπαθουν να γινουν οι καλυτερες μανες του κοσμου ρωτωντας πληροφοριες και γενικοτερα που εχουμε ενα τοσο ιερο κοινο ολες μας...την μητροτητα , να μπαινουν καποιες και να περνανε την ωρα τους χλευαζοντας και μολυνοντας τα δικα μας θεματα.συγγνωμη σαν γυναικα και σαν ανθρωπος δε το δεχομαι.ειναι γελοιο!κουραστικο!ελεεινο!ελεος πια!

Δημοσίευση

ραμονα!!!!

Πρωτος..ξερασε τα ολα ΤΩΡΑ!!!!

Δευτερον...παρατα το Ιντερνετ..πανε φτιαξκε ενα δειπνο εκπληξη στον καλο σου..Αγγελος αν δεν απατωμαι..βαλε ενα σουπερ σεξι νυχτικο...να αναδειξεις την κορμαρα...δεν θελεις να γραχω την συνεχεια..θα με κοψει το ΕΡΣ..ε αμαν πια!!!!

Φιλακια!!!! χαρα θεου μου εσυυυυυυυ!!!!!

Δημοσίευση

αχ σεσιλ μου το πρωτο το εχω κανει ουκ ολιγες φορες για τα αλλα 2ατομα δε μπορω να το κανω παλι θα με πουν κακια απλα τους παρακαλαω να φυγουν να πανε αλλου! καθοντε καποιοι διαβαζουν ενα βιβλιο εγκυμοσυνης και ξαφνικα βαφτιζοντε εγκυμονουσες.τελος παντων!

οσο για τα αλλα...καλε ντροπη!χιχιχι να ερθει να μαγειρεψει αυτος!ε μα πια! χαχαχα φτιαχνω σολωμο τωρα κ σαλατα εχω ετοιμη! εκπληξη του εχω,απο εχθες το ετοιμαζα ενα αλμπουμ με τις ταξιδιαρικες φωτος μας κ δυο καδρα ολα τα λεφτα!σε λιγο θα φτασει κ θα παθει!

αντε εκνευριστικα πηρα κ παναντολ!

Δημοσίευση

xaxaxa Αχχχχ Σολωμος...το λατρευω!!! και δεν μπορω να φαω,,κλαψ κλαψ...

μα που πατε και τις ανακαλυπτετε ολες βρε παιδι μου!!!

Ε μα πια στειλε μας πμ..να ξεστραβοθουμε

μη βαλεις νυχτικο..μη βαλεις τιποτα..χιχιχιχιχι..εχω κεφια σημερα..παω μην καψω τα μπιφτεκια-λαχανικων-και μινει νυστικος ο δικος μου αντρα!!!!!

Δημοσίευση

ενα πραγμα θα πω μονο..σεβομαι την κοπελα που εμπαινε με το ονομα νελλυ ναι την γνωστη αγνωστη που απο τη στιγμη που την μυριστηκανε δεν ειχε το θρασος να ξαναμπει!

αλλες γιατι καθε μερα βγαζουν μια νεα αποβολη και μια καινουρια κακομοιρια και ενω τις εχουμε καταλαβει συνεχιζουν να ειναι εδω ενας θεος ξερει γιατι το κανουν!

συγγνωμη αλλα αν εχουν προβλημα να μαζεψουμε λευτα να πανε στο γιατρο οχι να δηλιτηριαζουν καποια κοριτσια! ελεος πια!

οχι ονοματα δεν λεω οικογενειες δε θιγω απλα την μυγα να φερουν πισω οταν τελειωσουν τα πανηγυρια τους!

παω να βαλω τα προστυχα που ειπε η σεσιλ να ξεσπασω καπου!χαχαχα

Δημοσίευση

Καλωστηνα την περικα...

καλα ειμαι μωρε...σηδερωσα 5 τζιν του καλου μου, κατι ρουχα του μικρου, ακαψα τα μπιφτεκια λαχανικων..θα φαει μακαροναδα σκετη δεν πειραζει..και ετιμαζομαι να μπανιαρω τον Ταζ!!!

χιχιχιχι

Εσυ ολα καλα;;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...