Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ & ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ????????


Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!

Ανοίγω αυτό το θέμα, μήπως έχει συμβεί σε καμμιά σας και μπορέσετε να με βοηθήσετε γιατί έχω αγχωθεί πολύ!!

Πριν λίγο καιρό, επανέλαβα κάποιες ορμονικές εξετάσεις, για να ξαναμπώ σιγά σιγά σε δεύτερη (ελπίζω και τυχερή) προσπάθεια εξωσωματικής!

Οι εξετάσεις ήταν σχετικά καλές για την ηλικία μου, εκτός από την προλακτίνη που ήταν στο 30! Ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειάζονται φάρμακα, για την ώρα, επειδή είναι οριακή... Να δούμε πως θα πάει, να την επαναλάβω και να χρειαστεί, θα πάρω αργότερα!

Ομως αυτόν το μήνα, ενώ ο κύκλος μου είναι πάντα σταθερός, έχω απίστευτη καθυστέρηση χωρίς συμπτώματα περιόδου! Να είμαι έγκυος, το ξεχνάμε διότι -δυστυχώς- δεν υπάρχουν σάλπιγγες !!! :(:(

Επανέλαβα σήμερα την εξέταση για την προλακτίνη και τλφ στο γιατρό, αλλά, ήταν εκτός, μου είπε να περιμένω ακόμα λίγες μέρες και αν δεν αδιαθετήσω, να πάω να με δει...

Όμως έχω αγχωθεί πολύ με αυτήν την κατάσταση!! Λέτε να είναι προκλιμακτήριος?? Δεν είμαι και μικρή (40)!!!!!!!!!!!

Σας παρακαλώ, αν γνωρίζετε κάτι για την προλακτίνη.... θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, μήπως και μου φύγει λίγο το άγχος!!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε νομιζω να ειναι προκλιμακτηριος βρε κοριτσακι μου...μικρη εισαι ακομα!

Ξερω οτι η αυξημενη προλακτινη δημιουργει αναστατωση στον κυκλο,εκκριση υγρου απο την θηλη κτλ. Αυτα γνωριζω περι προλακτινης!

Μην αγχωνεσαι μπορει να ειναι απλα μια ανωμαλια.Κανε μια επισκεψη στον γιατρο σου μολις γυρισει. :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

filh mou kalhspera egw eixa anebasmenh prolaktinh 44.mou edwse kapoia xapia kai mou eipe na thn jana epanalabw thnekana meta apo 2 mhnes peripou htan 27.1 mou eipe na kocw ta xapia apla na kanw pou kai pou ejetash na blepw pou brhskete ekana meta apo 1 xrono kai htan 24 mia xara rithmistike.emena den mou prokalouse kathisterishs apla mou eipe ogiatros oti oso eixa prolaktinh den tha emena eukola egkuos h ormonh auth jekinaei apo to kafali kai katebenei.mhn anxonese ola tha pane kala sou to euxome mesa apo thn kardia mou.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ααυτο που ξερω ειναι οτι αν εχεις ανεβασμενη προλακτινη δε εχει ωορηξια οποτε δε εχει κ περιοδο..

ισως γιαυτο δε εχει περιοδο..

ευχομαι συντομα με το καλο να κανεις 2 μωρακι ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα.

Εγώ έχω πρόβλημα με προλακτίνη. Να φανταστείτε έχω ακόμα και προλακτίνωμα (αδένωμα στην υπόφυση απο την αυξημένη προλακτίνη)

Πάντως η αυξημένη προλακτίνη δημιουργεί ανωμαλία στην περίοδο και εμποδίζει την σύλληψη.Παίρνω χάπια εδώ και 1,5 χρόνο καθημερινά για να την κρατάω σε χαμηλά επίπεδα και να μη μεγαλώνει το αδένωμα και φυσικά για να καταφερουμε να αποκτήσουμε το πολυπόθητο μωράκι.

Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει έλεγχο. Και το 30 θεωρείται πάνω απο το όριο, αλλά ο γιατρός σίγουρα θα ξέρει για να μη σου δίνει χάπια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!! :):)

Λοιπόν, η επαναληπτική προλακτίνη ήταν αυτή τη φορά σε φυσιολογικά επίπεδα (???). Η περίοδος ήρθε για 2 μέρες μόνο και με το... σταγονόμετρο!!! Πήγα στο γιατρό μου, έκανε αμέσως υπέρ/μα, είδε ότι το ενδομήτριο είναι πολύ λεπτό για την συγκεκριμένη μέρα κύκλου που βρισκόμουν και πρότεινε υστεροσκόπηση διαγνωστική, μάλλον για Τρίτη ή Τετάρτη, (μήπως υπάρχουν συμφήσεις από χειρουργείο εξωμητρίου) και μετά μάλλον, φάρμακα (για τον κύκλο και το ενδομήτριο)!! Αυτά τα "ωραία" νέα μου!!

Τώρα τα σκέφτομαι πάλι όλα και αγχώνομαι ξανά...

Ε ρε τι τραβάμε??? Ποτέ δεν θα ησυχάσουμε από τα προβλήματα???

Σας ευχαριστώ και πάλι όλες πολύ-πολύ για την ανταπόκριση!!

:kiss::kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μην αγχώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά. Εμείς οι γυναίκες έχουμε πολλά που πρέπει να ψάχνουμε είτε κάνουμε παιδί, είτε όχι.

Υπομονή και καλά αποτελέσματα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ναι ναι...έχω κάτι μικρές ενοχλήσεις πολύ χαμηλά από το κεφαλάκι θεωρώ και πιο πάνω γίνεται πάρτυ με τα ποδαράκια να χτυπάνε όπου βρουν 😁😁🧿🧿
    • Μακάρι μακάρι μακάρι...αν κ δύσκολο!! Είχαμε δύο επαφές μόνο 😭 που να φανταστώ ότι αποφάσισε να κάνει στην ώρα του ωορρηξία 🤣🤣🤣 ήταν κ λίγο άκυρες!! Δλδ  φαντάσου 8η και 11η ημέρα κύκλου...πφφφφ
    • Ναι μακάρι γτ όντως είναι πολύ δύσκολο... Χμμμμμ δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι επαφές γτ λόγω δουλειάς καταφέραμε μόνο δύο και ίσως άκυρες μέρες!! Με λίγη βοήθεια όμως 🙏🏼 και ελπίδα....αυτή πεθαίνει τελευταία δεν λένε;; Χαχα  Μου είπε η γυναικολόγος πως λογικά σε 10 με 12 ημέρες θα πρέπει να έρθω περίοδο αν όντως έγινε η ωορρηξία!!   Για να δούμε;;!!!!
    • Αγαπη μου καλη επιτυχια ευχομαι κ το μικρακι σας να φωλιασει στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες!!! 🙏🙏 Εγω δν ειχα καθολου συμπτωματα... ισως μια καποια συχνοουρια αλλα δν ξερω αν ηταν απ την εμφυτευση ή λογω του νερου π επινα... λιγο τα φατμακα, λιγο υο οτι πινω αρκετο νερο κ με τοση ζεστη επινα τλχ 2-3 λιτρα νερο τη μερα. Κ νομιζω καπου ειχα διαβασει οτι συστηνεται μετα την ετ αρκετο νερο γ να ενυδατωνεται η μητρα... Αλλα ουτε στηθος, ουτε κτ αλλο... α! Κι 1-2 βραδια ειχα εξαψεις.. εκει κοντα στη χοριακη... αλλα ισως φταινε κ τα φαρμακα.. μ τοση προγεστερονη.. Κι εγω προτεινω ν μεινεις σπιτι ν ξεκουραστεις!! Κι εγω πηρα την αδεια ειδικου σκοπου κ ξρκουραστηκα!! Βεβαια ολο ξυπνητηρια ειχα το πρωι γ τα φαρμακα αλλα τλχ ημουν ηρεμη...
    • Κοίτα η μπανάνα μυρίζει και "περίεργα". Η δικιά μου τους πρώτους μήνες της σιχαινόταν 😅 Νομίζω το ψωμί και τα μπισκότα τα λατρεύουν. Τουλάχιστον η δικιά μου τρελένεται. Οπότε αν θες άσε της ένα κομμάτι ψωμί κόρα ή ένα μπισκότο και άσε να δεις αν θα το φάει. Επίσης φροντίσε να πεινάει λίγο όταν θα της τα δώσεις. Να δεις αν θες δείξει περισσότερο ενδιαφέρον ετσι.  Μπράβο για την υπομονή και την ψυχραιμία 💪💪💪 Έτσι θέλει! Το χεις μανούλα!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...