Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ -ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ????

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ...Κ ΕΣΥ....ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου λάμπετε!!!! Φτου φτου φτου!!! :) :) :)

Σας πάει ο γάμος, σου πάει η εγκυμοσύνη, έχετε φτιάξει μαγική εικόνα τα δυο σας και με τον τρίτο της παρέας να'ρχεται (ή μήπως τρίτη;; τελικά ξέρουμε με σιγουριά;; έχω χάσει επεισόδια... :P:blush: )!!

Να ζήσετε, να'σαστε γεροί, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά!!!

Φιλάκια πολλά πολλά και στους τρεις σας! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να ζήσετε!!!!!!!

Πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι!!!!

ΥΓ. Θυμάμαι πέρυσι γράφαμε μαζί στο "ποιες (δεν) περιμένουν". Εγώ έφυγα νωρίτερα από το ποστ αλλά περίμενα νέα σου κ χάρηκα που έμαθα ότι είσαι έγκυος. Με το καλό!!!!

Δημοσίευση

Mικρούλα κ Χρήστο να ζήσετε!Κάθε ευτυχία και χαρά κ υγεία να φωλιάσει στο σπιτικό σας κ να μείνει εκεί για μια ζωή!Ταιριαστό ζευγάρι,μια κούκλα είσαι εγγκυούλα!!!!

Ο μπαμπάς σου τελικά το δέχτηκε;Θυμάμαι σε παλιότερο ποστ πως σκεφτόσουν πώς να του το πεις!!

Εύχομαι όλα καλά κ πάντα ευτυχία στην κοινή σας ζωή!!!Με το καλό να έρθει κ το νινάκι σας που τόσο επιθυμούσατε!!!!!!

Δημοσίευση

Crazy έγραψε:

Κοριτσάρα μου λάμπετε!!!! Φτου φτου φτου!!! :) :) :)

Σας πάει ο γάμος, σου πάει η εγκυμοσύνη, έχετε φτιάξει μαγική εικόνα τα δυο σας και με τον τρίτο της παρέας να'ρχεται (ή μήπως τρίτη;; τελικά ξέρουμε με σιγουριά;; έχω χάσει επεισόδια... :P:blush: )!!

Ρούλα και γω έχω χάσει επεισόδια...αλήθεια ρε μικρούλα ξέρουμε το φύλο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
    • Καλησπεραα να σου ζήσει η μικρούλα!!!🩷🩷 Χαίρομαι που τουλάχιστον γέννησες σε ωραία ημερομηνία (26/01/26) επειδή έλεγες ότι είχες κόλλημα με τους αριθμούς 😁😁
    • @το χοντρό μπιζέλι εμείς για την ώρα πάμε με φυσιολογικό τοκετό, θα φανεί στο τέλος τι θα γίνει.. 😅 έχω αρχίσει να ετοιμάζω βαλίτσα σιγά σιγά, αν και έχω πολλά πράγματα να ετοιμάζω ακόμη ότι αφορά καρότσια, καλαθούνες, αυγά, ριλάξ, μπουκάλια, πιπίλες, αποστειρωτές.. αλλά εντάξει πιστεύω ότι μέχρι το τέλος θα είναι όλα under control.. 😋  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...