Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 98
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΜΙΚΡΟΥΛΑ -ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ????

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙ ΣΑΣ!!!!!

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟ...Κ ΕΣΥ....ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοριτσάρα μου λάμπετε!!!! Φτου φτου φτου!!! :) :) :)

Σας πάει ο γάμος, σου πάει η εγκυμοσύνη, έχετε φτιάξει μαγική εικόνα τα δυο σας και με τον τρίτο της παρέας να'ρχεται (ή μήπως τρίτη;; τελικά ξέρουμε με σιγουριά;; έχω χάσει επεισόδια... :P:blush: )!!

Να ζήσετε, να'σαστε γεροί, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι και με το καλό να κρατήσετε το μωράκι σας αγκαλιά!!!

Φιλάκια πολλά πολλά και στους τρεις σας! :kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Να ζήσετε!!!!!!!

Πάντα γεροί κ ευτυχισμένοι!!!!

ΥΓ. Θυμάμαι πέρυσι γράφαμε μαζί στο "ποιες (δεν) περιμένουν". Εγώ έφυγα νωρίτερα από το ποστ αλλά περίμενα νέα σου κ χάρηκα που έμαθα ότι είσαι έγκυος. Με το καλό!!!!

Δημοσίευση

Mικρούλα κ Χρήστο να ζήσετε!Κάθε ευτυχία και χαρά κ υγεία να φωλιάσει στο σπιτικό σας κ να μείνει εκεί για μια ζωή!Ταιριαστό ζευγάρι,μια κούκλα είσαι εγγκυούλα!!!!

Ο μπαμπάς σου τελικά το δέχτηκε;Θυμάμαι σε παλιότερο ποστ πως σκεφτόσουν πώς να του το πεις!!

Εύχομαι όλα καλά κ πάντα ευτυχία στην κοινή σας ζωή!!!Με το καλό να έρθει κ το νινάκι σας που τόσο επιθυμούσατε!!!!!!

Δημοσίευση

Crazy έγραψε:

Κοριτσάρα μου λάμπετε!!!! Φτου φτου φτου!!! :) :) :)

Σας πάει ο γάμος, σου πάει η εγκυμοσύνη, έχετε φτιάξει μαγική εικόνα τα δυο σας και με τον τρίτο της παρέας να'ρχεται (ή μήπως τρίτη;; τελικά ξέρουμε με σιγουριά;; έχω χάσει επεισόδια... :P:blush: )!!

Ρούλα και γω έχω χάσει επεισόδια...αλήθεια ρε μικρούλα ξέρουμε το φύλο;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...